• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت حرفه ای واسه سئو سایت سراغ دارین

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با سلام دوستان عزیز شرکتی که تو کار سئو باشه و مطمین و حر فه ای هم باشه سراغ دارین

و آیا کسی تا حالا تجربه کار با این شرکت ها رو داشته؟

من یه سایت دارم میخوام رو سئوش به صورت حرفه ای کار بشه

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اگر قیمت زیاد برای شما مهم نیست : کاسپید | kaspid.com

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
Kaspid
MihanSeo
Wedesign

به ترتیب توصیه میشن ;)

(1000 امین پستم توی پی تی . . .)

Last edited:

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
این کاسپید فقط اسم در آورده اونم به واسطه تبلیغات بسیار زیادشون

به نظر من کاسپید بجای اینکه بهینه سازی سایت رو خوب بلد باشه ، تجارت کردن تو ایران رو خوب بلده.

وگرنه کاسپید خیلی از کلمات کلیدی های مربوط به حرفشو نتونسته مال خودش کنه !!! میتونید امتحان کنید تو گوگل.چرا الکی ازش تعریف میکنید؟
خود کاسپید انگلستان هم که اینها نمایندشن مالی نیست. پولتونو بیخود خرج کاسپید نکنید. میتونید با کمی تامل از طریق خود گوگل بهترین متخصص سئو رو پیدا کنید با کمی وقت گزاشتن

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
این کاسپید فقط اسم در آورده اونم به واسطه تبلیغات بسیار زیادشون

به نظر من کاسپید بجای اینکه بهینه سازی سایت رو خوب بلد باشه ، تجارت کردن تو ایران رو خوب بلده.

وگرنه کاسپید خیلی از کلمات کلیدی های مربوط به حرفشو نتونسته مال خودش کنه !!! میتونید امتحان کنید تو گوگل.چرا الکی ازش تعریف میکنید؟
خود کاسپید انگلستان هم که اینها نمایندشن مالی نیست. پولتونو بیخود خرج کاسپید نکنید. میتونید با کمی تامل از طریق خود گوگل بهترین متخصص سئو رو پیدا کنید با کمی وقت گزاشتن

به نظرم تنها شرکتی که کل معیارهای جهانی رو رعایت میکنه همین کاسپید هست و بنده باهاشون کار کردم و کارشون در برابر رقبای که فقط به تبلیغ در گوگل پسنده کردن خیلی بهتره .

تو گوگل کلمات کلیدی یه فرد مبتدی هم بعضی جاها تونسته تو نتایج اول نشون بده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
به نظر من هم کاسپید داره پول اسمی که درکرده رو میگیره ...
کارشون رو زیر سوال نمیبرم ولی مزد کارشون اینقدر نیست

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
برای اینکه متخصص حرفه ای در زمینه سئو پیدا کنید چند نکته رو باید مد نظر داشته باشین: متخصص سئو باید مقالات حرفه ای، تخصصی و کپی نشده زیادی در زمینه سئو به زبان انگلیسی بیرون داده باشه و این مقالات داخل فرومهای خیلی معروف خارجی مثل ...seom تائید شده باشند، متخصص سئویی که حرفی برای گفتن نداشته باشه متخصص نیست کلاهبرداره.. متخصصهای حرفه ای سئو ایرانی دفتر دستک ندارند و ماهانه 10 میلیون تومان هزینه دفاتر، منشی، 50تا سرور، تاییدیه های تشریفاتی و غیره نمیکنن اگر این هزینه ها رو دیدید مطمئن باشید طرف کاسبی راه انداخته و این هزینه ها از جیب مشتری پرداخت میشه! متخصص سئو موقعی که 4 میلیون تومان برای بالا آوردن کیورد دریافت میکنه بر نمیداره 3میلیون بذاره جیب خودش 1میلیون هزینه کنه برای تبلیغات داخل گوگل و در 200 تا سایت بی ربط خودش که در این حالت و در طول مدت و بعد از پایان قرارداد فقط به سایت مشتری ضربه میخوره..

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
با همه بازارگرمی و بازارسردی دوستان ...کماکان کاسپید رو پیشنهاد میکنم . در صورتی که از سطوح پایین تر نیازدارید استفاده کنید نوین مارکتینگ .

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
همکاران، دوستان و مبلغان عزیز خیلی خوشحال میشویم اگر بجای تبلیغ، آدرس سایتی که شرکت های کار درست سئو، کیورد براشون بالا آورده بذارن ببینیم فلان شخص غیر معتبر 2تا کیورد 7میلیارد نتیجه ای بطور تخصصی با ثبات طولانی و با هزینه کمتر از یک دهم این شرکت ها بالا میاره کسی جرات نمیکنه متخصص سئو معرفیش کنه حالا ببینیم کیورد شما چی بوده و چه ارزشی داشته

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
با همه بازارگرمی و بازارسردی دوستان ...کماکان کاسپید رو پیشنهاد میکنم . در صورتی که از سطوح پایین تر نیازدارید استفاده کنید نوین مارکتینگ .

کدوم نوین مارکتینگ ؟ کار سئو هم می کنن مگه ؟ ، و تازه کارش هم درسته ؟؟ :blink: شاید من اشتباه گرفتم . اگه میشه لینکشو برام پخ کن

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یه خانومی هست کارش خیلی خیلی گرونه و به نظر من نمی ارزه ولی تا جایی که دیدم روی فروشگاه ها و سایت هایی که کار کرده ( همه جور کاری روشون زده ! ) بهترین نتایج رو گرفته . درسته خودم با ایشون و یکی دو تا از همکاراشون سر مسایل مختلف درگیری هایی داشتم اما منم آدم بی انصافی نیستم و کارش تایید میشه .

کسی خواست پخ کنه تا آدرسشو بگم .( من علنی نمی گم ، کس دیگه خواست بگه )

میهن سئو هم کارشون تایید میشه

و در نوبت آخر هم جهان سئو - فقط از همین سه گروه مطلع هستم

( با بقیه کار نکردم و کاری هم ازشون ندیدم . بخصوص کاسپید که بتونم قضاوت کنم ) رنج قیمت های کاسپید رو هم اگه دارین لطفا بگین

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
بازم مث همیشه هر کی از هر کسی خوش اومده معرفی کرده

عزیزان لصفا لطف کنید اگه می گید خوبه با دلیل و اگه هم میگید بده با مدرک حرف بزنید

مثلا اگه تجربه کار کردن باشون رو دارید لطف کنید بگید

ممنون

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کدوم نوین مارکتینگ ؟ کار سئو هم می کنن مگه ؟ ، و تازه کارش هم درسته ؟؟ :blink: شاید من اشتباه گرفتم . اگه میشه لینکشو برام پخ کن

همون نوین مارکتینگ :D ... اصل کارشون ادوردز هست .
من کارهاشونو ندیدم ... اما تعریف پروژه ها شونو از اطرافیان کاسپید شنیدم .

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
در ضمن اگه فروشگاه دارین شرکت زیر توصیه میشه http://gogseo.com/ باهاش کار نکردم ولی اکثر نمونه کارای شاپی که ازش دیدم وافعا کارش خوب بوده .

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
در ضمن اگه فروشگاه دارین شرکت زیر توصیه میشه http://gogseo.com/ باهاش کار نکردم ولی اکثر نمونه کارای شاپی که ازش دیدم وافعا کارش خوب بوده .

ساشی جان کسی که کارش خوبه واسه همه سایت ها میتونه انجام بده

این جور نیست که واسه فروشگاه بتونه واسه نیازمندی نتونه

نمیدونم دوستان آشنا به سئو حرف منو تایید میکنن؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
ساشی جان کسی که کارش خوبه واسه همه سایت ها میتونه انجام بده

این جور نیست که واسه فروشگاه بتونه واسه نیازمندی نتونه

نمیدونم دوستان آشنا به سئو حرف منو تایید میکنن؟
حرفتون تایید میشه .!

ولی من کی همچین حرفی زدم ! :lol:

بالا