• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت حرفه ای واسه سئو سایت سراغ دارین

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
یه خانومی هست کارش خیلی خیلی گرونه و به نظر من نمی ارزه ولی تا جایی که دیدم روی فروشگاه ها و سایت هایی که کار کرده ( همه جور کاری روشون زده ! ) بهترین نتایج رو گرفته . درسته خودم با ایشون و یکی دو تا از همکاراشون سر مسایل مختلف درگیری هایی داشتم اما منم آدم بی انصافی نیستم و کارش تایید میشه .

کسی خواست پخ کنه تا آدرسشو بگم .( من علنی نمی گم ، کس دیگه خواست بگه )

میهن سئو هم کارشون تایید میشه

و در نوبت آخر هم جهان سئو - فقط از همین سه گروه مطلع هستم

( با بقیه کار نکردم و کاری هم ازشون ندیدم . بخصوص کاسپید که بتونم قضاوت کنم ) رنج قیمت های کاسپید رو هم اگه دارین لطفا بگین

ممنون ميشم واسم بفرستي

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
سرچ هایی که شما 4 تا لینک دادید ، واقعا سرچ هایی هست که کسی براش سر و دست نمیشکونه ! تنهای سرچی که من چک کردم اینجوری بوده " طراحی سایت " بوده.

parsiangroup در حدود 16 میلیون بک لینک اول بود ولی خب ، خود پارسیان گروپ برای این سرچ با چندین گروه بک لینک همکاری داره و ماهیانه در حدود 500 تا 1 میلیون خرج می کنه.

بهتره اول آنالیز کنید بعد لینک بدید.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
چرا ساده میگیرید این موضوع رو ؟ اگه کاری نداره پس چرا تو صدر نتایج جستجو نیست با این همه ادعا؟
الان این لینکهایی که دادید رو کلماتش رو جداگانه من سرچ میکنم کاسپید هست تو لیست نتایج صفحه اول .
کلماتی مثل : [ame="http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&ie=utf-8&oe=utf-8"]بهینه سازی سایت[/ame] و یا [ame="http://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&ie=utf-8&oe=utf-8#sclient=psy&hl=en&client=ubuntu&hs=oVz&channel=fs&source=hp&q=%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D9%88%D8%A8&pbx=1&oq=%D8%A8%D9%87%DB%8C%D9%86%D9%87+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D9%88%D8%A8&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=126609l126937l0l127068l3l3l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.&fp=6a8ed33a17731f09&biw=1280&bih=799"]بهینه سازی وب[/ame]
من قصدم طرفداری نیست و فقط توصیه کردم ..اما شما دارید تخریب میکنید .
خب اگر شرکت یا گروهی رو میشناسید شما هم معرفی کنید بالاخره هرکس بخواد کار واگذار کنه قبلش تحقیقات و نمونه کار ها رو میبینه . :happy:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
همون نوین مارکتینگ :D ... اصل کارشون ادوردز هست .
من کارهاشونو ندیدم ... اما تعریف پروژه ها شونو از اطرافیان کاسپید شنیدم .

مدیرشون و اکثر مشاورای قدیمیشون باهام اشنان . اولین مشتری ادوردزشون من بودم آخه. . :D

اولین بار یکیشون زنگ زده بود تا اومد بگه شما می دونید تبلیغاد در گوگل چیه ؟ گفتم دلاری چقدر حساب می کنی و چقدر بریزم ؟ دهنش باز مونده بود ! :lol: بعدها اعتراف کرد این جریان که شد با خودشش گفته چه کار اسونیه ! ولی بعد از من تا یک ماه نتونستن مشتری دیگه ای بگیرن ! :D

فردا می زنگم بهشون ببینم چرا این کار سئوشون رو تا حالا رو نکرده بودن برام :f34r:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
بازم مث همیشه هر کی از هر کسی خوش اومده معرفی کرده

عزیزان لصفا لطف کنید اگه می گید خوبه با دلیل و اگه هم میگید بده با مدرک حرف بزنید

مثلا اگه تجربه کار کردن باشون رو دارید لطف کنید بگید

ممنون

اتفاقا من خوشم نیومده و معرفیش کردم . :D گفتم که دعوام شده با خودش و تک تک همکاراشون تو موارد مختلف ;)

بله همون خانومیه که خودتون تو پخ گفتین . جزییات کارشو نمی دونم اما می دونم گرون میگیره و تقریبا همه کاری هم برای سئوی سایتها می کنه .

البته خودم کار ندادم بهشون چون موردی پیش نیومده . کارشو اینجا و اونجا دیدم .

ادیت : راستی ببخشید پخ رو دیر دیدم . دو روز انلاین نشدم کلا .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
مدیرشون و اکثر مشاورای قدیمیشون باهام اشنان . اولین مشتری ادوردزشون من بودم آخه. . :D

اولین بار یکیشون زنگ زده بود تا اومد بگه شما می دونید تبلیغاد در گوگل چیه ؟ گفتم دلاری چقدر حساب می کنی و چقدر بریزم ؟ دهنش باز مونده بود ! :lol: بعدها اعتراف کرد این جریان که شد با خودشش گفته چه کار اسونیه ! ولی بعد از من تا یک ماه نتونستن مشتری دیگه ای بگیرن ! :D

فردا می زنگم بهشون ببینم چرا این کار سئوشون رو تا حالا رو نکرده بودن برام :f34r:

آهان : )) ... تلفن های ما رو که به زور جواب میدادن :D

حالا دلاری چند حساب میکرد ؟ :D ...

احیانا اون خانم ... خانم دیبا نیستن ؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آهان : )) ... تلفن های ما رو که به زور جواب میدادن :D

حالا دلاری چند حساب میکرد ؟ :D ...

احیانا اون خانم ... خانم دیبا نیستن ؟

اون زمان یادش بخیر دلاری هزار و ده تومن بود . البته بلافاصله کردن درهم که دویست و هشتاد تومن بود انگار . گویا الان شده درهمی 450 تومن ؟ :blink: کلی بهش فشار اومده من یه سال پیش اکانتمو پر کردم و گذاشتم بمونه ! منم گفتم خیلی ناراحتی اصلا سود پولم رو بدین ، صدی سه سودشه ! :D

راجع به سئوشون هم پرسیدم . کار خودشون نیست . دفتر دوبی انجام میده . خیلی هم گرونه و به درد نخور . کلی هزینه می کنی فقط واسه 5 تا کلمه تضمین صفحه اول میدن ! :wacko:

پ.ن : نه دیبا نیست .

Last edited:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
بیخیال شدم ...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
من که هنوز مردد هستم تو این همه اسم کدوم رو انتخاب کنم:(
میون این همه خوشگل کدومو انتخاب کنم پریوش یا پریا یا.....:D
شرمنده برای اسپم یهو یاده این افتاده از جمله شما

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام.من چند مدت که یکی از دوستانم را می شناسم که کارش عالیه و با قیمت مناسب اینکارو انجام میده.دوست داشتید تماس بگیرید راهمایی تون می کنم.09366359636

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
با میهن سئو صحبت کردم قرار شد 1100 بگیره یه فروشگاه+سئو کامل برام راه بندازه.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
با میهن سئو صحبت کردم قرار شد 1100 بگیره یه فروشگاه+سئو کامل برام راه بندازه.
نمونه سایت طراحی هم دارن ؟‌ فک نمیکنی مبلغ یه مقدار زیاده :wacko:

با یه مقداری از همین مبلغ هم میتونی همون نتیجه رو هم بگیری

بالا