• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت حرفه ای واسه سئو سایت سراغ دارین

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
دوستان به نظرتون میهن سئو خوبه ؟
باید نمونه کاراشو دید
vatanstore.net
سئو که کردن رنک این سایت شد 4 و ورودی گوگل بالای 500
من همیشه این سایت رو چک می کردم که ببینم وضعش چجوریه
ولی الان خودتون ببینید . . . .

khate

Registered User
لایک‌ها
4
باید نمونه کاراشو دید
vatanstore.net
سئو که کردن رنک این سایت شد 4 و ورودی گوگل بالای 500
من همیشه این سایت رو چک می کردم که ببینم وضعش چجوریه
ولی الان خودتون ببینید . . . .
با مدیر وطن استور تماس برقرار کردم پیج رنکشم 3 بوده و به دلیل کپی کردن مطالب بلوک شده که الان فکر میکنم باز شده کم کم ورودیش داره بالا میره :lol: خدایی در مورد هر سئو کار سوال دارید اینجا بنویسید امار همشون رو دارم یک ماه و نیم وقتمو صرف تحقیق کردم

dishlame

Registered User
لایک‌ها
12
با مدیر وطن استور تماس برقرار کردم پیج رنکشم 3 بوده و به دلیل کپی کردن مطالب بلوک شده که الان فکر میکنم باز شده کم کم ورودیش داره بالا میره :lol: خدایی در مورد هر سئو کار سوال دارید اینجا بنویسید امار همشون رو دارم یک ماه و نیم وقتمو صرف تحقیق کردم
بهترین کدوم هست ؟ جهان سئو چندتا سایتش رو دیدم خوب بوده

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
با سلام
بنده به عنوان کسی که سئو اموزش میدم یکی از بهترین حواب هایی که در این تاپیک دیدم توسط Moostafa بود.
سئو کار حرفه ای هست اما غیر ممکن نیست که توسط خود فرد انجام نشه یعنی میشه با کمی تحقیق و بررسی دقیق خودتون کارتونو انجام بدید بهتر از هر شرکتی
الان بزرگترین شرکت سئو در جهان SEO Software. Simplified. | SEOmoz هست که سئوسازی سایت هایی مثل دیزنی نیویورک تایمز ebay و چندین سایت انجام داده این سایت انقدر مقاله داره که اگر شما 100 مقاله ی برترشو بخونید میتونید به جایی برسید که بهترین سئوکارها توی ایران هم نمیتونن انجام بدند تنها فرق در اینه که کار شما زمان میبره اما باور کنید اون زمانی که میبره خیلی بهتر از پولی هست که میدید چون اولا شما میدونید چی میخواید و دوما لدتی که داره خیلی زیاده.
اگر مشکلی داشتید با ایمیل ما در تماس باشید بهتون راهنمایی میکنیم اگر تصمیم به سئوسازی توسط خودتون گرفتید
این واقعا یک اصل هست که بهترین سئوکار خود مدیر سایت هست
موفق باشید

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بالاخره بعد از یک ماه و نیم زیروبم کردن شرکت های سئو ، یک هفته پیش سئو سایتمو به میهن سئو سپردم که میتونید ببنید خودتون
عکس بازیگران ، دانلود اهنگ جدید
با 29 تا مطالب روزی 200 + تا ورودی از گوگل دارم (امارگیر وبگذر هم با کسری از اختلاف بازدیدرو تایید میکنه که کاملا واقعی هست ) .
در ضمن تعرفه های میهن سئو هم کاهش پیدا کرده .به نظرم بهترین سایت سئو از هر لحاظی میشه میهن سئو رو دونست

پست ها خودتون رو ببینید , پست موزیک دادید , رقیبی در این زمینه نیست
رقبا همه فیلترن
این پست ها رو تو یه سایت نوپا (که هیچ گونه بهینه سازی روش انجام نشده) کپی پیست کنید , نتیجه رو خودتون ببینید

پ ن : عجله نکنید :)

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
رقبا همه فیلترن
این پست ها رو تو یه سایت نوپا (که هیچ گونه بهینه سازی روش انجام نشده) کپی پیست کنید , نتیجه رو خودتون ببینید

تایید میشه !

khate

Registered User
لایک‌ها
4
بهترین کدوم هست ؟ جهان سئو چندتا سایتش رو دیدم خوب بوده
ببنید دوست ندارم کسی رو تخریب کنم اما حقیقت رو واستون مینویسم اگر جهان سئو متخصص خوبی بود اولا چرا سایت هایی که سئو کرد مثل سایت خودش ، 98 فان و... بلوک شد اگر یکی دو تا از سایت هایی که سئو کرده بود بلوک میشود نمیشد گفت عیب از سئو کار بوده ولی تقریبا نصف سایت هایی که سئو کرد بلوک شد از این گذشته بخش نمونه کار سایتشو حذف کرده,سئو کاری که واقعا کارش خوب باشه دلیلی نداره بترس و بخش نمونه کارشو حذف کنه ، یک نکته کوچیکی دیگه هم هست این هست که سابقشو زده 8سال درصورتی فکر کنم 2 سال هست کار سئو انجام میده .

با سلام
بنده به عنوان کسی که سئو اموزش میدم یکی از بهترین حواب هایی که در این تاپیک دیدم توسط Moostafa بود.
سئو کار حرفه ای هست اما غیر ممکن نیست که توسط خود فرد انجام نشه یعنی میشه با کمی تحقیق و بررسی دقیق خودتون کارتونو انجام بدید بهتر از هر شرکتی
الان بزرگترین شرکت سئو در جهان SEO Software. Simplified. | SEOmoz هست که سئوسازی سایت هایی مثل دیزنی نیویورک تایمز ebay و چندین سایت انجام داده این سایت انقدر مقاله داره که اگر شما 100 مقاله ی برترشو بخونید میتونید به جایی برسید که بهترین سئوکارها توی ایران هم نمیتونن انجام بدند تنها فرق در اینه که کار شما زمان میبره اما باور کنید اون زمانی که میبره خیلی بهتر از پولی هست که میدید چون اولا شما میدونید چی میخواید و دوما لدتی که داره خیلی زیاده.
اگر مشکلی داشتید با ایمیل ما در تماس باشید بهتون راهنمایی میکنیم اگر تصمیم به سئوسازی توسط خودتون گرفتید
این واقعا یک اصل هست که بهترین سئوکار خود مدیر سایت هست
موفق باشید

بله دقیقا

ببنید محتوا هرچی باشه اگر سایت سئو شده باشه میتونه بازدید رو بیاره شما یک نمونه از یک سئو کار نام ببرید که با این تعداد ایندکس انقدر ورودی بگیره !
اینم یک وبسایت با محتوا فیلم ، عکس ، سریال ، اهنگ که توسط سئو متریال سئو شده
http://www.clipnama.com/ با 550 تا پست تا الان ساعت 8:35 دقیقه صبح 66 تا ورودی گرفته
http://www.tooptarin.ir/ با 35 تا پست تا الان ساعت 8:35 دقیقه صبح 85 تا ورودی گرفته

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شما بر چه معیاری میگید سایت هیچ گونه بهینه سازی روش انجام نشده ؟ لطفا با ذکر دلیل و سند جواب بدید

جمله من رو با دقت بخونید , ببینید چی گفتم
گفتم این پست ها رو توی یک سایت که بهینه نشده بزارید ....

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
رقبا همه فیلترن

من و شما اساسا نظرمون با هم متفاوته .

کلا 7 8 تا پست موزیکه که همشون هم مجازه ـــــــــــــــــــــ> یه سرچ تو گوگل بزنید تا رقیب ها رو ببینید برای موزیک مجاز ;)

من هیچ نسبتی با میهن سئو ندارم اما وقتی طرف کارش خوب باشه باید راستش رو گفت نه تخربش کرد

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
من و شما اساسا نظرمون با هم متفاوته .

کلا 7 8 تا پست موزیکه که همشون هم مجازه ـــــــــــــــــــــ> یه سرچ تو گوگل بزنید تا رقیب ها رو ببینید برای موزیک مجاز ;)

بله... مجازه ؟
اکادمی گوگوش , شادمهر ....
بیخیال , برید پول بدید تا سایتتون رو سئو کنند و احساس رضایت درخودتون ایجاد کنید
ادامه بحث با دوستان .

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
بله... مجازه ؟
اکادمی گوگوش , شادمهر ....
بیخیال , برید پول بدید تا سایتتون رو سئو کنند و احساس رضایت درخودتون ایجاد کنید
ادامه بحث با دوستان .

شما اگه میرفتی سازمان فیلترینگ بابای ملت رو در میاوردی :D

آکادمی گوگوش مگه آهنگ سک 30 دادن بیرون که غیر مجاز باشه ؟ 4 تا جوون هستن که صدای خوبی هم ندارن و سیاسی هم نیستند

شادمهر هم که این آهنگش از آلبوم مجازش انتخاب کرده طرف + بیکلامه یعنی فقط آهنگه (من خودم تا حالا 20 30 با شنیدم که آهنگ بیکلام از حمیرا پخش کردند + بعضی وقت ها صدای اصفهانی یا ... رو میندازن روش)

نمیدونم چرا احساس میکنم شما میخوای جلوی تکنولوژی و پیشرفت رو بگیری :D آخه عزیزم با قالب پیشفرض و تنظیمات پیشفرض که آدم به فنا میره

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

parsneo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت پارس نئو www.parsneo.org 0912 792 4505

نمونه کار سایت پارس تاکان www.parstakan.com

کلمه کلیدی اقامت شینگن ، اخذ اقامت شینگن
، ثبت شرکت بین المللی ، ثبت شرکت در ارمنستان و 20 کشور دیگر لینک های اول تا پنجم گوگل

تصمیم با شماست

تبلیغات در گوگل ، بهینه سازی وب سایت ، طراحی وب سایت شرکت پارس نئو 02188526372 09127924505

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
شرکت پارس نئو www.parsneo.org 0912 792 4505

نمونه کار سایت پارس تاکان www.parstakan.com

کلمه کلیدی اقامت شینگن ، اخذ اقامت شینگن
، ثبت شرکت بین المللی ، ثبت شرکت در ارمنستان و 20 کشور دیگر لینک های اول تا پنجم گوگل

تصمیم با شماست

تبلیغات در گوگل ، بهینه سازی وب سایت ، طراحی وب سایت شرکت پارس نئو 02188526372 09127924505

کی ورد هایی که دادید زیاد رقیب ندارن، هر موقع تونستید سایتی بزنید و مثلا یا کلمه "دانلود" و یا "عکس" و یا "ثبت شرکت" و یا "شارژ ایرانسل" و یا .... بالا بیاید اونموقع بیاید ادعا کنید ...

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
درسته
ضمنا سئو فقط آوردن چند تا کلمه نیست
هر پستی که تو سایت زده میشه همون موقع بره تو صفحه اصلی گوگل و جزو لینکهای اول باشه اون موقع هنر کردید نه چهار تا کلمه

بالا