:blink: :blink: :blink:
:blink:
Last edited:
:blink: :blink: :blink:
دوستان به نظرتون میهن سئو خوبه ؟
باید نمونه کاراشو دیددوستان به نظرتون میهن سئو خوبه ؟
با مدیر وطن استور تماس برقرار کردم پیج رنکشم 3 بوده و به دلیل کپی کردن مطالب بلوک شده که الان فکر میکنم باز شده کم کم ورودیش داره بالا میره :lol: خدایی در مورد هر سئو کار سوال دارید اینجا بنویسید امار همشون رو دارم یک ماه و نیم وقتمو صرف تحقیق کردمباید نمونه کاراشو دید
vatanstore.net
سئو که کردن رنک این سایت شد 4 و ورودی گوگل بالای 500
من همیشه این سایت رو چک می کردم که ببینم وضعش چجوریه
ولی الان خودتون ببینید . . . .
بهترین کدوم هست ؟ جهان سئو چندتا سایتش رو دیدم خوب بودهبا مدیر وطن استور تماس برقرار کردم پیج رنکشم 3 بوده و به دلیل کپی کردن مطالب بلوک شده که الان فکر میکنم باز شده کم کم ورودیش داره بالا میره :lol: خدایی در مورد هر سئو کار سوال دارید اینجا بنویسید امار همشون رو دارم یک ماه و نیم وقتمو صرف تحقیق کردم
بالاخره بعد از یک ماه و نیم زیروبم کردن شرکت های سئو ، یک هفته پیش سئو سایتمو به میهن سئو سپردم که میتونید ببنید خودتون
عکس بازیگران ، دانلود اهنگ جدید
با 29 تا مطالب روزی 200 + تا ورودی از گوگل دارم (امارگیر وبگذر هم با کسری از اختلاف بازدیدرو تایید میکنه که کاملا واقعی هست ) .
در ضمن تعرفه های میهن سئو هم کاهش پیدا کرده .به نظرم بهترین سایت سئو از هر لحاظی میشه میهن سئو رو دونست
پست ها خودتون رو ببینید , پست موزیک دادید , رقیبی در این زمینه نیست
رقبا همه فیلترن
این پست ها رو تو یه سایت نوپا (که هیچ گونه بهینه سازی روش انجام نشده) کپی پیست کنید , نتیجه رو خودتون ببینید
پ ن : عجله نکنید
ببنید دوست ندارم کسی رو تخریب کنم اما حقیقت رو واستون مینویسم اگر جهان سئو متخصص خوبی بود اولا چرا سایت هایی که سئو کرد مثل سایت خودش ، 98 فان و... بلوک شد اگر یکی دو تا از سایت هایی که سئو کرده بود بلوک میشود نمیشد گفت عیب از سئو کار بوده ولی تقریبا نصف سایت هایی که سئو کرد بلوک شد از این گذشته بخش نمونه کار سایتشو حذف کرده,سئو کاری که واقعا کارش خوب باشه دلیلی نداره بترس و بخش نمونه کارشو حذف کنه ، یک نکته کوچیکی دیگه هم هست این هست که سابقشو زده 8سال درصورتی فکر کنم 2 سال هست کار سئو انجام میده .بهترین کدوم هست ؟ جهان سئو چندتا سایتش رو دیدم خوب بوده
با سلام
بنده به عنوان کسی که سئو اموزش میدم یکی از بهترین حواب هایی که در این تاپیک دیدم توسط Moostafa بود.
سئو کار حرفه ای هست اما غیر ممکن نیست که توسط خود فرد انجام نشه یعنی میشه با کمی تحقیق و بررسی دقیق خودتون کارتونو انجام بدید بهتر از هر شرکتی
الان بزرگترین شرکت سئو در جهان SEO Software. Simplified. | SEOmoz هست که سئوسازی سایت هایی مثل دیزنی نیویورک تایمز ebay و چندین سایت انجام داده این سایت انقدر مقاله داره که اگر شما 100 مقاله ی برترشو بخونید میتونید به جایی برسید که بهترین سئوکارها توی ایران هم نمیتونن انجام بدند تنها فرق در اینه که کار شما زمان میبره اما باور کنید اون زمانی که میبره خیلی بهتر از پولی هست که میدید چون اولا شما میدونید چی میخواید و دوما لدتی که داره خیلی زیاده.
اگر مشکلی داشتید با ایمیل ما در تماس باشید بهتون راهنمایی میکنیم اگر تصمیم به سئوسازی توسط خودتون گرفتید
این واقعا یک اصل هست که بهترین سئوکار خود مدیر سایت هست
موفق باشید
ببنید محتوا هرچی باشه اگر سایت سئو شده باشه میتونه بازدید رو بیاره شما یک نمونه از یک سئو کار نام ببرید که با این تعداد ایندکس انقدر ورودی بگیره !این پست ها رو تو یه سایت نوپا (که هیچ گونه بهینه سازی روش انجام نشده) کپی پیست کنید , نتیجه رو خودتون ببینید
شما بر چه معیاری میگید سایت هیچ گونه بهینه سازی روش انجام نشده ؟ لطفا با ذکر دلیل و سند جواب بدید
این پست ها رو تو یه سایت نوپا (که هیچ گونه بهینه سازی روش انجام نشده) کپی پیست کنید , نتیجه رو خودتون ببینید
بله شرمندهجمله من رو با دقت بخونید , ببینید چی گفتم
گفتم این پست ها رو توی یک سایت که بهینه نشده بزارید ....
پست ها خودتون رو ببینید , پست موزیک دادید , رقیبی در این زمینه نیست
رقبا همه فیلترن
من و شما اساسا نظرمون با هم متفاوته .
کلا 7 8 تا پست موزیکه که همشون هم مجازه ـــــــــــــــــــــ> یه سرچ تو گوگل بزنید تا رقیب ها رو ببینید برای موزیک مجاز
بله... مجازه ؟
اکادمی گوگوش , شادمهر ....
بیخیال , برید پول بدید تا سایتتون رو سئو کنند و احساس رضایت درخودتون ایجاد کنید
ادامه بحث با دوستان .
شرکت پارس نئو www.parsneo.org 0912 792 4505
نمونه کار سایت پارس تاکان www.parstakan.com
کلمه کلیدی اقامت شینگن ، اخذ اقامت شینگن ، ثبت شرکت بین المللی ، ثبت شرکت در ارمنستان و 20 کشور دیگر لینک های اول تا پنجم گوگل
تصمیم با شماست