درسته
ضمنا سئو فقط آوردن چند تا کلمه نیست
هر پستی که تو سایت زده میشه همون موقع بره تو صفحه اصلی گوگل و جزو لینکهای اول باشه اون موقع هنر کردید نه چهار تا کلمه
محاله که بشه تو تمام کلمات کلیدی با یک سایت اول بود
نه که پورتال داشته باشی در حد یاهو
درسته
ضمنا سئو فقط آوردن چند تا کلمه نیست
هر پستی که تو سایت زده میشه همون موقع بره تو صفحه اصلی گوگل و جزو لینکهای اول باشه اون موقع هنر کردید نه چهار تا کلمه
اول که نه ولی خوب بیاد بالامحاله که بشه تو تمام کلمات کلیدی با یک سایت اول بود
نه که پورتال داشته باشی در حد یاهو
روزانه 1000 تا بازدید داره و سایت تجاری هست و من نمیدوستم کلمه اقامت شینگن ثبت شرکت بین المللی کلمات بدرد نخور هست ، والا مشتری که راضی هست 3 تا سفارش دیگه دادن می تونید ببینید.
سن سایت های زیر به جز .کام زیره 1 ماه هست
www.parstakan.co www.parstakan.net www.sabtetakan.com
برای چک کردن درصد سئو سایت می توانید به سایت Domain Name Lookup, Domain Whois | DomainTools برید و دامین ها را سرچ کنید و در Search Engine Preview را بزنید همه بالای 90% هستند مخصوصا صفحات داخلی
SEO Text Browser
SEO Text Browser
SEO Text Browser
SEO Text Browser
SEO Text Browser
وقتی طرف واسه سئو !!! 700 هزارتومن پول بی زبون میده مطمئن باش این یوزر هم مشتری گیرش میاد !!!تبلیغ هم حدی داره . مطمئن باش تو پرشین تولز کسی پول مفت به کسی نمیده
آخ گفتی، یکی نیستش این پول بی زبون رو بگیره و بین بچه ها تقسیم کنه هرکی یه سهمی از این سئو ببره:lol:وقتی طرف واسه سئو !!! 700 هزارتومن پول بی زبون میده مطمئن باش این یوزر هم مشتری گیرش میاد !!!
وقتی طرف واسه سئو !!! 700 هزارتومن پول بی زبون میده مطمئن باش این یوزر هم مشتری گیرش میاد !!!
با سلام به همه
وقتی از این همه لطف و ارادت در مورد میهن سئو تعریف و تمجید شد نتونستم شاهکارهایی که آقای معیری مدیریت میهن سئو برای اینجانب انجام داده نگم
ایشون برای من یک سایت ورد پرسی با هاست 20.000 تومان نصب کردند و مبلغ رو همون اول کار دریافت کردند . و چون قرار شده بود سئو هم انجام بشه به ایشون اطلاع دادم که سئو سایت منو فعلا انجام ندهند و از بابت سئو هم 400.000تومان دریافت کرده بودند .به قول برادر عزیزمون ورد پرس سئو کردن نمیخواد . من هم مبتدی بودم و چندان سر در نمیاوردم یه روز زنگ میزد میخوام بک لینک بدم سایتت بالا بیاد و آمارت بره بالا میگفتم چشم بده بیاد 50.000 تومان .
بالاخره بعد چند ماهی که مشکلات کاری دیگه ای داشتم به میهن سئو زنگ زدم که آقای معیری پولی که بابت سئو خدمتتون دادم بهم برگردونید منصرف شدم که ایشون با کمال متانت گفتند نمیتونم برگردونم چون هم پولی نمونده .از 400.000 تومان ایشون 70.000 تومان برام حساب در آورد که اونم اگه ساییتون رو میخواهید سئو کنید 300.000 تومان هم انتقال بدید تا بقیه پولتون اونجا حساب بشه . منم دیگه از خیر سئو گذشتم و گفتم آقای معیری یا میهن سئو زهرمارتون بشه .
این آقا هم اینجا مطلب تعریف و تمجید نوشته شاید خود آقای معیری هست که این کارها رو در میاره .
با تشکر .
دوست عزیز چرا الکی شایع درست میکنی ؟ میخوای تخریب کنی ؟
جالب اینجاست که ما اصلا بک لینک هم نمیخریم برای مشتری هامون تا بخوایم ازشون پول بابت بک لینک دریافت کنیم.
کار ما با شایع ایجاد کردن خراب نمیشه و هم چنین لطمه هم به ما زده نمیشه.
ولی رسم رقابت صحیح این نیست
نمیخوام توی بحثتون دخالت کنم اما من درباره میهن سئو و سایر سایت های سئو شایعات زیادی شنیدم و خودم هم علاقه ای بهشون ندارم،
شما هم اگر واقعا آبروی میهن سئو براتون مهمه لطفا یک تاپیک جدا گانه بزنید، هم توضیحاتی درباره میهن سئو بدین و هم کسانی که از میهن سئو شاکی هستند بیان توضیحاتشون رو بدن تا این جوری برای ما روشن بشه که میهن سئوکارش چجوریه،
البته اگر حسابتون پاک هست
فکر خوبی هست و در اسراع وقت رسیدگی میکنم
مشکل اینجاست که ما اون کسی که تاپیک داده رو نمیشناسیم و اصلا چنین مشکل توی میهن سئو پیش نیومده فقط جالبه بدونم چرا این کارو کرده ؟
اگرم دقت کرده باشین یوزنیمشم تازه ساخته ، مشخصه که قصد تخریب داره !
شایعاتی که مطرح هست مثل همین تاپیک بالا دروغی بیش نیست فقط برای خراب کردن کار میهن سئو!
به جدم این برخورد درستی نیست ها، شما رو نمیشناسم اما باید یک وبمستر باشید و وبمستر ها هم بهتره به این راحتی بهم توحین نکنن، شاید واقعا میهن سئو کار اشتباهی انجام داده باشه (یه حدث هست و اصلا هم جدیتی نداره) وشما عصبانی باشی اما بازم این برخورد درستی نیستمیهن سئو عزیز به مغزت لطف کنی فشار بیاری
شما مدرکی رو نمیکنی و این حرفا رو بر ضد یک نفر یا یک سایت میزنید، شما عملا دارید تخریب و اسپم پراکنی میکنیدقصد تخریب شما رو هم دارم
من که هنوز مدرکی که ثابت کنه میهن سئو اشتباهی کرده رو ندیدم و اصلا متوجه نشدم مشکل چیه، شما توی همین انجمن بیان کنید تا حق و نا حق نشه، انجمن های دیگه پیشکشمطمین باش تو انجمن های دیگه هم کاملا توضیح میدم
توی ایران رنج وبمستری 15-20 هست و تا دلتون بخواد میتونید وبمستر 16-17 ساله پیدا کنید که خیلی هم کارشون خوب باشه، توی حداقل ایران نمیشه میزان رو سن یا تحصیلات گرفت (با این **** آموزشی منهدم)تا کاربرایی که دنبال سئو هستند به شرکت شما که مدیرش یه دانشجو هست ندن.
به شرکت شما که مدیرش یه دانشجو هست ندن.