• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت حرفه ای واسه سئو سایت سراغ دارین

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درسته
ضمنا سئو فقط آوردن چند تا کلمه نیست
هر پستی که تو سایت زده میشه همون موقع بره تو صفحه اصلی گوگل و جزو لینکهای اول باشه اون موقع هنر کردید نه چهار تا کلمه

محاله که بشه تو تمام کلمات کلیدی با یک سایت اول بود
نه که پورتال داشته باشی در حد یاهو :D

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
محاله که بشه تو تمام کلمات کلیدی با یک سایت اول بود
نه که پورتال داشته باشی در حد یاهو :D
اول که نه ولی خوب بیاد بالا
خیلی از سایت ها هستند اکثر مطالبی که زده میشن تو گوگل نتیجه خوبی براشون میاره

parsneo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روزانه 1000 تا بازدید داره و سایت تجاری هست و من نمیدوستم کلمه اقامت شینگن ثبت شرکت بین المللی کلمات بدرد نخور هست ، والا مشتری که راضی هست 3 تا سفارش دیگه دادن می تونید ببینید.

سن سایت های زیر به جز .کام زیره 1 ماه هست

www.parstakan.co www.parstakan.net www.sabtetakan.com

برای چک کردن درصد سئو سایت می توانید به سایت www.domaintools.com برید و دامین ها را سرچ کنید و در Search Engine Preview را بزنید همه بالای 90% هستند مخصوصا صفحات داخلی

http://www.domaintools.com/seo-browser/?domain=parstakan.com

http://www.domaintools.com/seo-browser/?domain=parstakan.co

http://www.domaintools.com/seo-browser/?domain=parstakan.net

http://www.domaintools.com/seo-browser/?domain=sabtetakan.com

http://www.domaintools.com/seo-browser/?domain=haminikan.com

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
روزانه 1000 تا بازدید داره و سایت تجاری هست و من نمیدوستم کلمه اقامت شینگن ثبت شرکت بین المللی کلمات بدرد نخور هست ، والا مشتری که راضی هست 3 تا سفارش دیگه دادن می تونید ببینید.

سن سایت های زیر به جز .کام زیره 1 ماه هست

www.parstakan.co www.parstakan.net www.sabtetakan.com

برای چک کردن درصد سئو سایت می توانید به سایت Domain Name Lookup, Domain Whois | DomainTools برید و دامین ها را سرچ کنید و در Search Engine Preview را بزنید همه بالای 90% هستند مخصوصا صفحات داخلی

SEO Text Browser

SEO Text Browser

SEO Text Browser

SEO Text Browser

SEO Text Browser

تبلیغ هم حدی داره . مطمئن باش تو پرشین تولز کسی پول مفت به کسی نمیده :D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تبلیغ هم حدی داره . مطمئن باش تو پرشین تولز کسی پول مفت به کسی نمیده :D
وقتی طرف واسه سئو !!! 700 هزارتومن پول بی زبون میده مطمئن باش این یوزر هم مشتری گیرش میاد !!!

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
وقتی طرف واسه سئو !!! 700 هزارتومن پول بی زبون میده مطمئن باش این یوزر هم مشتری گیرش میاد !!!
آخ گفتی، یکی نیستش این پول بی زبون رو بگیره و بین بچه ها تقسیم کنه هرکی یه سهمی از این سئو ببره:lol:
این پول رو خرج تبلیغ میکرد طرف حداقل کلی بازدید خوب جمع میکرد

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231

بلاخره این پول ها باید یجوری بره . کسی که قدر پولو ندونه چه از راه سئو و یا تبلیغات و یا ... از دستش میده .

parsneo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dadash tabligh chie vaghean motevajeh nemisham in raftare zanandaro 10 sale web design kar mikonam pamo tu anjoman nemizashtam vase hamin raftar haii ke vaghean sharm avare , bejay inke be ham komak konim ma irania faghat hamdigaro khurd mikonim be fekre pishraft bashim na inkara

م.کریمی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نوین مارکتینگ یکی از اون شرکت هایی هست که تیم تبلیغاتش مخصوصا سئوش عالیه. من ازش سرویس گرفتم و خیلی از کارشون راضی هستم. پشتیبانی کار سئوشونم عالیه.
به وب سایتش سر بزنین حتما.

م.کریمی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان راستی یادم رفت بگم تبلیغات تو همه جای دنیا مهمه نه فقط ایران. در ضمن سئو علمه پس هرکی میگه کلاه برداریه مطمئن باشید هیچی از سئو و بهینه سازی نمیدونه.

pupak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با سلام به همه
وقتی از این همه لطف و ارادت در مورد میهن سئو تعریف و تمجید شد نتونستم شاهکارهایی که آقای معیری مدیریت میهن سئو برای اینجانب انجام داده نگم
ایشون برای من یک سایت ورد پرسی با هاست 20.000 تومان نصب کردند و مبلغ رو همون اول کار دریافت کردند . و چون قرار شده بود سئو هم انجام بشه به ایشون اطلاع دادم که سئو سایت منو فعلا انجام ندهند و از بابت سئو هم 400.000تومان دریافت کرده بودند .به قول برادر عزیزمون ورد پرس سئو کردن نمیخواد . من هم مبتدی بودم و چندان سر در نمیاوردم یه روز زنگ میزد میخوام بک لینک بدم سایتت بالا بیاد و آمارت بره بالا میگفتم چشم بده بیاد 50.000 تومان .
بالاخره بعد چند ماهی که مشکلات کاری دیگه ای داشتم به میهن سئو زنگ زدم که آقای معیری پولی که بابت سئو خدمتتون دادم بهم برگردونید منصرف شدم که ایشون با کمال متانت گفتند نمیتونم برگردونم چون هم پولی نمونده .از 400.000 تومان ایشون 70.000 تومان برام حساب در آورد که اونم اگه ساییتون رو میخواهید سئو کنید 300.000 تومان هم انتقال بدید تا بقیه پولتون اونجا حساب بشه . منم دیگه از خیر سئو گذشتم و گفتم آقای معیری یا میهن سئو زهرمارتون بشه .
این آقا هم اینجا مطلب تعریف و تمجید نوشته شاید خود آقای معیری هست که این کارها رو در میاره .

با تشکر .

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام به همه
وقتی از این همه لطف و ارادت در مورد میهن سئو تعریف و تمجید شد نتونستم شاهکارهایی که آقای معیری مدیریت میهن سئو برای اینجانب انجام داده نگم
ایشون برای من یک سایت ورد پرسی با هاست 20.000 تومان نصب کردند و مبلغ رو همون اول کار دریافت کردند . و چون قرار شده بود سئو هم انجام بشه به ایشون اطلاع دادم که سئو سایت منو فعلا انجام ندهند و از بابت سئو هم 400.000تومان دریافت کرده بودند .به قول برادر عزیزمون ورد پرس سئو کردن نمیخواد . من هم مبتدی بودم و چندان سر در نمیاوردم یه روز زنگ میزد میخوام بک لینک بدم سایتت بالا بیاد و آمارت بره بالا میگفتم چشم بده بیاد 50.000 تومان .
بالاخره بعد چند ماهی که مشکلات کاری دیگه ای داشتم به میهن سئو زنگ زدم که آقای معیری پولی که بابت سئو خدمتتون دادم بهم برگردونید منصرف شدم که ایشون با کمال متانت گفتند نمیتونم برگردونم چون هم پولی نمونده .از 400.000 تومان ایشون 70.000 تومان برام حساب در آورد که اونم اگه ساییتون رو میخواهید سئو کنید 300.000 تومان هم انتقال بدید تا بقیه پولتون اونجا حساب بشه . منم دیگه از خیر سئو گذشتم و گفتم آقای معیری یا میهن سئو زهرمارتون بشه .
این آقا هم اینجا مطلب تعریف و تمجید نوشته شاید خود آقای معیری هست که این کارها رو در میاره .

با تشکر .

درود

خیلی عجیبه !

ما تا الان همچین موردی توی میهن سئو نداشتیم ! لطفا ادرس سایتتون رو ذکر کنید .

با تشکر !

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز چرا الکی شایع درست میکنی ؟ میخوای تخریب کنی ؟

جالب اینجاست که ما اصلا بک لینک هم نمیخریم برای مشتری هامون تا بخوایم ازشون پول بابت بک لینک دریافت کنیم.

کار ما با شایع ایجاد کردن خراب نمیشه و هم چنین لطمه هم به ما زده نمیشه.

ولی رسم رقابت صحیح این نیست

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز چرا الکی شایع درست میکنی ؟ میخوای تخریب کنی ؟

جالب اینجاست که ما اصلا بک لینک هم نمیخریم برای مشتری هامون تا بخوایم ازشون پول بابت بک لینک دریافت کنیم.

کار ما با شایع ایجاد کردن خراب نمیشه و هم چنین لطمه هم به ما زده نمیشه.

ولی رسم رقابت صحیح این نیست

نمیخوام توی بحثتون دخالت کنم اما من درباره میهن سئو و سایر سایت های سئو شایعات زیادی شنیدم و خودم هم علاقه ای بهشون ندارم،
شما هم اگر واقعا آبروی میهن سئو براتون مهمه لطفا یک تاپیک جدا گانه بزنید، هم توضیحاتی درباره میهن سئو بدین و هم کسانی که از میهن سئو شاکی هستند بیان توضیحاتشون رو بدن تا این جوری برای ما روشن بشه که میهن سئوکارش چجوریه،
البته اگر حسابتون پاک هست

mihanseo

Registered User
لایک‌ها
12
نمیخوام توی بحثتون دخالت کنم اما من درباره میهن سئو و سایر سایت های سئو شایعات زیادی شنیدم و خودم هم علاقه ای بهشون ندارم،
شما هم اگر واقعا آبروی میهن سئو براتون مهمه لطفا یک تاپیک جدا گانه بزنید، هم توضیحاتی درباره میهن سئو بدین و هم کسانی که از میهن سئو شاکی هستند بیان توضیحاتشون رو بدن تا این جوری برای ما روشن بشه که میهن سئوکارش چجوریه،
البته اگر حسابتون پاک هست

فکر خوبی هست و در اسراع وقت رسیدگی میکنم

مشکل اینجاست که ما اون کسی که تاپیک داده رو نمیشناسیم و اصلا چنین مشکل توی میهن سئو پیش نیومده فقط جالبه بدونم چرا این کارو کرده ؟

اگرم دقت کرده باشین یوزنیمشم تازه ساخته ، مشخصه که قصد تخریب داره !

شایعاتی که مطرح هست مثل همین تاپیک بالا دروغی بیش نیست فقط برای خراب کردن کار میهن سئو!

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
فکر خوبی هست و در اسراع وقت رسیدگی میکنم

مشکل اینجاست که ما اون کسی که تاپیک داده رو نمیشناسیم و اصلا چنین مشکل توی میهن سئو پیش نیومده فقط جالبه بدونم چرا این کارو کرده ؟

اگرم دقت کرده باشین یوزنیمشم تازه ساخته ، مشخصه که قصد تخریب داره !

شایعاتی که مطرح هست مثل همین تاپیک بالا دروغی بیش نیست فقط برای خراب کردن کار میهن سئو!

من درباره این یوزر اطلاع ندارم و با میهن سئو هم زیاد کار نکردم،
فقط نمونه کارهاش رو دیدم،
اما قطعا هر کاری که انجام بشه موافق و مخالف داره،
شما هم اگر تاپیک رو بزنید خیلی بهتر میشه،
هم این شک و شبه ها از بین میره و هم کاربر راحت میتونن سوالاشون رو از شما بپرسن

pupak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
میهن سئو عزیز به مغزت لطف کنی فشار بیاری متوجه میشی من کی هستم . قصد تخریب شما رو هم دارم . جواب خوبی رو با خوبی میدن .
مطمین باش تو انجمن های دیگه هم کاملا توضیح میدم تا کاربرایی که دنبال سئو هستند به شرکت شما که مدیرش یه دانشجو هست ندن.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز راستش علاقه ای نداشتم این تاپیک بیاد بالا و دوباره توش پست بزنم فقط دیدم چند تا چیز لازمه که بگم،
اول این که
میهن سئو عزیز به مغزت لطف کنی فشار بیاری
به جدم این برخورد درستی نیست ها، شما رو نمیشناسم اما باید یک وبمستر باشید و وبمستر ها هم بهتره به این راحتی بهم توحین نکنن، شاید واقعا میهن سئو کار اشتباهی انجام داده باشه (یه حدث هست و اصلا هم جدیتی نداره) وشما عصبانی باشی اما بازم این برخورد درستی نیست:eek:
قصد تخریب شما رو هم دارم
شما مدرکی رو نمیکنی و این حرفا رو بر ضد یک نفر یا یک سایت میزنید، شما عملا دارید تخریب و اسپم پراکنی میکنید:D
مطمین باش تو انجمن های دیگه هم کاملا توضیح میدم
من که هنوز مدرکی که ثابت کنه میهن سئو اشتباهی کرده رو ندیدم و اصلا متوجه نشدم مشکل چیه، شما توی همین انجمن بیان کنید تا حق و نا حق نشه، انجمن های دیگه پیشکش
تا کاربرایی که دنبال سئو هستند به شرکت شما که مدیرش یه دانشجو هست ندن.
توی ایران رنج وبمستری 15-20 هست و تا دلتون بخواد میتونید وبمستر 16-17 ساله پیدا کنید که خیلی هم کارشون خوب باشه، توی حداقل ایران نمیشه میزان رو سن یا تحصیلات گرفت (با این **** آموزشی منهدم:eek:)
پ.ن: قصد دخالت و توحین به هیچ یک از افراد رو ندارم، فقط دیدم لازمه این حرف ها گفته بشه،
پ.ن2: مدیریت میهن سئو بهتون پیشنهاد میکنم هر چه زودتر پیگیری کنید، میهن سئو طرفداران و دشمنان زیادی داره، اگر دیر بجنبید محبوبیتتون خیلی راحت از بین میره و کلی زحمت میمونه که دوباره بتونید به محبوبیت قبلی برسید،
اگر واقعا حساب پاکه، پس بهتره عجله کنید

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
به شرکت شما که مدیرش یه دانشجو هست ندن.

عزیز من مگه دانشجو ادم نیست؟ پس می خوای خلبان یا دکتر بیان بشن وبمستر؟ به حق چیزای نشنیده
در مورد میهن سئو، درسته میهن سئو یه سری ایراد ها داره (یکی از ایرادهاش این که قیمت رو علاوه بر این خیلی بالا میگیره، قیمت اشخاص دیگه ای مثل جهان سئو و... رو هم بالا برده)
اما 80% کسایی که میان میگن کارش بده و اینطور و اونطور، من مطمئنم که یا رقیب میهن سئو هستند یا فقط یه چیزایی شنیدن از این شرکت

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
به نظر من وبمستر باید خودش سئو سایتش رو انجام بده.
خودم تجربه داشتم که می گم.
سئو روز جند میلیون از ما پول گرفتن.
ولی به هیچ یک از تعهداتشون عمل نکردن و با پررویی همه چیز رو منکر شدن.
فعلا که کار ما به فتا کشیده...

بالا