سلام دوستان من یک ماهی هست دنبال یک سئو کار خوب هستم طی این 30 روز به نتایج خوبی رسیدم و بهترین سئو کار رو از دیدگاه خودم پیدا کردم و دلم میخواد اطلاعاتی که طی این 30 روز کسب کردم رو با شما تقسیم کنم
من اولین به جای این که بیام از بیرون به سایت های سئو رو نگاه کنم .از درون بر روی جزئیاتشون متمرکز شدم یعنی نمونه کاراشون رو چک کردم و با مدیران سایتهایی که توسط این سایت ها سئو شده تماس گرفتم و از صحت کارشون و رضایت بخشی مدیران سایت ها اطلاعات کسب کردم .
اولین سایتی هم که برای سئو مراجعه کردم سئو متریل مراجعه کردم و به چند تا چیز خیلی جالب بر خوردم
توی نمونه کار سئومتریل یعنی این ادرس
پروژه هاي سئو | خدمات بهينه سازي وب سايت
سایت البرز دانلود رو مشاهد میکنیم من خودم با مدیر سایت البزدانلود تماس برقرار کردم گفتم شما سایتتون و دادید به سئو متریل ایا راضی هستید یا نه؟ مدیر البرز تعجب کرد و گفت ما اصلا سایتمون رو به هیچ شرکت خواصی برای سئو ندادیم !!رفتم سراغ نمونه کار بعدیشون
وقتی به این مراجعه کردم
نمايندگي ايران ياسا
با این که قالبش کاملا رایگان هست و توسط فرهادنیا برای فروشگاه میهن استور طراحی شده توی کپی رایت نوشته شده
طراحي سايت و
بهينه سازي وب سايت از
سئو متريل
در صورتی که طراحی قالب فرهادنیا بوده ! ولی یک خوبی که در سایت سئومتریل بود این بود که با کلمه " سئو " "بهینه سازی سایت " توی گوگل رتبه اول تا سوم بود ولی با این وجود زیاد به دلم نچسبید و به شرکت بعدی سئو یعنی کاسپید که خیلی اسم در کرده به قول بچه ها زنگ زدم وقتی زنگ زدم قیمتی که بهم دادن برای بالا اوردن یک سایت یک فروشگاهی که هنوز راه اندازی نشده توی گوگل 2 میلیون بود که با توجه به بودجه کم من پشیمون شدم !
به شرکت بعدی یعنی میهن سئو مراجعه کردم و بخش نمونه کار رفتم
نمونه کارها بهینه سازی سایت
واقعا توی نمونه کارشون چند تا سایت رو دیدیم که واقعا منو بشخصه به حیرت اورد اینم یک نمونش
http://www.bikalak.com تعداد مطالبش 350 تا ورودی گوگلش 10 هزار تا که طی تماس با مدیر این سایت داشتم گفت ورودیم کاملا واقعی هست و هیچ گونه تقلبی نشده !
http://www.irtvmarket.com تعداد مطالبش 35 تا میانگین ورودی گوگلش 200 -300 تا هست با این که فروشگاه اینترنتی هست !
فقط این سایت ها نبودن چند تا سایت دیگه بودند که با مدیراشون تماس حاصل کردم مثل کیمیا اسکریپت ، هموار، شاپینگفا هم با مدیراشون به صورت کتبی و شفاهی حرف زدم و همشون رضایت کامل رو داشتن .و از همه مهم تر سایتشون با کلمه " سئو " " بهینه سازی سایت " توی گوگل رتبه اول تا سوم بود.حرف دوست جناب
ctrl کاملا تایید میشه به منم 1100قیمت دادن اما نه برای بالا بردن سرعت ایندکس بلکه اسکریپتی طراحی کردن که به صورت خودکار مطالب یا محتوای کپی پیست رو به محتوا اختصاصی برای گوگل تبدیل میکنه . سئوهم قیمتی که به من دادن 400 بود اون واسه یک سایتی که تازه راه اندازی میشه با هاست ، دامین ، راه اندازی سیستم .
من شرکت سئو خودم رو انتخاب کردم امید وارم شما هم انتخاب خوبی بکنید
پس در انتخاب شرکت سئو اول به بخش نمونه کارا برید دوم تماس با مدیران سایت ها به صورت کتبی یا شفاهی سوم به جایی مراجعه بکنید پشتیبانی به مشتری ها ارائه بدن چهارم ببنید سئو کار که ادعا میکنه سئو کارهست سایت خودش با چه کلماتی توی گوگل بالا امده . پنجم قرار داد حتما تنظیم کنید......
سعی کردم برای حرف هایی که میزنم سند ارائه کنم و شما خودتون با مراجعه به ادرس های بالا میتونید کاملا از درست بودن حرف های بنده اطلاعات کسب کنید.