• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت حرفه ای واسه سئو سایت سراغ دارین

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) سلام و درود

:general704: گفتیم ما هم در این بخش فعالیتی داشته باشیم نه به عنوان سئو کار بلکه به عنوان یک کاربر

:) ماشاالله سئو کار که خیلی‌ زیاد شده تو یه خیابان که بریم ۱۰۰ تا کوچه دارن که ۱۰۰ تا کوچه ۱۰۰۰ تا مغازه ، تو مملکت ما تمام مغازه‌ها به خاطر این که بخوان از رقیب شون عقب نمونن همه کاری می‌کنن واسه فروش محصول اولی‌ ولی‌ با کیفیت بی‌ نهیات پایین .

خوب برسیم به معرفی شرکت‌های سئو ، همیشه یه وبمستر شروع می‌کنه به پیدا کردن محتوای خوب ولی‌ یه سئو کار میگرد دنبال یه محتوای مورد که بتونه از اون محتوا رو زنده کنه .

یه سئو کار خوب و یا یه شرکت سئو باید محتوا و یا چیزی که میخواین واستون انجام بده باید به دیده یه مبحث مرده نگاه کنه که تلاش کنه واسه زنده کردن محتوای مردهٔ شما .

یه شرکت و یا سئو کار خوب باید دانش بالایی داشته باشه نه تنها در مورد جستجوگر‌ها بلکه در مورد دنیای اینترنت چرا ، به دلیل این که تنها سئو بهینه سازی پایان راه نیست تنها برندینگ سئو نخواهد بود و یا تنها یه کد نویسی برای یک مشتری نیست یه رقابت تنگا تنگی هست که باید با رقبای شما داشته باشد .

:rolleyes: خوب شرکت سئو و سایت و یا نفر سئو کار زیاد هستن که هزینه‌های بالایی میگیرن ولی‌ یا با بک لینک سروکار دارن و یا رپرتاژ‌های غیر قانونی که بش میگن سئو کلاه سیاه .

:general505: تو این چند سال فعالیتی که داشتم به عنوانه نه تنها سئو کار شرکت‌های زیادی دیدم که از نظر محتوا خوب بودن ولی‌ از نظر دانش رتبه پایین داشتن البته من کوچک تراز اونی هستم که بخوام نقد و یا بررسی کنم تنها می‌خوام اینو برسونم که اگر به دنبال سئو کار خوب میگردین تنها دنبال کسی‌ باشید که دانش خوبی‌ در مورد نه تنها سئو داشته باشد بلکه دنیای اینترنت رو به خوبی‌ بشناسه و بتونه سوزن از یه انبار کاه در بیار .

:general504: موفق و پیروز باشید .

بالا