• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت های بیز و پنبه ریز و بادران

کدام شرکت از نظر شما بهتر است

• بیز

Votes: 32 30.5%
  • پنبه ریز

Votes: 29 27.6%
  • بادران

Votes: 44 41.9%

• Total voters
    105

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
الان که وارد تلفیق هنر شدم فهمیدم صحبت‌های دوستان در مورد نتیجه نداشتن شرکتهایی مثل بادران، بیز و پنبه ریز صحت داره و کاملا درسته.

دوست عزیز اولش امیدوار شدم که به بی نتیجه بودن این کلاهبرداری ها آگاه شدین اما بعدش متوجه شدم از چاهی به چاه دیگه ای رفتین و تلاش دارین بقیه رو هم وارد این دور باطل کنید:general208:

الان داره بادران در تلویزیون تبلیغ میشه و داره فراگیر میشه لذا اگر کسی امروز وارد بشه بهتر از اینه که چند سال دیگه بیاد. من الان دو ماهه هستم اما ناراحتم ازاینکه چرا دو سال پیش نرفتم و خوشحالم که الان دو ماهه جایگاه دارم.

و بنجلهای شرکتهایی مثل بادران و بیز را گوشه خونه ام انبار نمی کنم.

شمایی که سر دو سه ماه اینطوری 180 درجه تغییر نظر میدین به نظرتون میشه روی حرفتون حساب کرد؟ این جور فعالیت ها جز برای دو سه درصد بالای هرم پول و شغل درست حسابی نمیشه.واقعا ارزش نداره بخاطر چندرغاز ادم حیثت خودش رو جلوی هزار نفر ببره و به هر کسی رو بزنه که بیا فلان محصول رو بخر.

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من محصولاتم دستم رسیده خیلی هم اوکی هستن. درآمدهام هم اوکی شده و به حسابم ریخته شده.
ترفندهای بادران و بیز هم برای بستن تلفیق به جایی نرسیده و نخواهد رسید.
تمام صحبتهای شما هم حرفهای لیدر من تو بادران بود که بیان می کرد و می گفت دو روز دیگه می بندنش
لا اقل زمانی که اینجا صرف میکنم نتیجه میده و به درآمد می رسم و بنجلهای شرکتهایی مثل بادران و بیز را گوشه خونه ام انبار نمی کنم.
خود بادران و بیز و پنبه ریز هم هرمیه. ما تعریف شما از هرم نادرسته.
چون کوئست هم پلنش اینطوری بوده دلیل به بد بودن این نیست. خدا را شکر همگی داریم کار میکنیم و درآمدمون را هفتگی میگیریم
ببینین اصلا هرمی بودن یک شرکت هیچ ربطی ب شکل هرم پلن درامدزایی نداره صرفا چون اسمش راحته میگن هرمی وگرنه مشکل نحوه درامدزایی توی این سیستماس!
شرکتای هرمی ک فعالیتشون ممنوع شد و بخاطرش کلی ادم ضرر کردن و خیلیارو اعدام کردن چنتا مشکل داشت:
اول بخاطر محصول بی ارزش از نظر دولت ما!
دوم بخاطر خروج سرمایه
سوم بخاطر ایراد شرعی ک ب این سیستم وارد میشه
حالا شرکت شما دوتا گیر اولو ادعا میکنه ک حل کرده مام نمیگیم دروغ میگن ولی هیچ نظارتی رو نحوه عملکرد این شرکت نیست. این خیلی نکته مهمیه!!! هیچ تضمینی نیست ک شرکت همینطور بخواد سالم پیش بره. من اینو با فرض اینکه الان همه چیش سالمه میگم!
ولی گیر سوم میگه شرکتی ک بشکل شبکه سازی کار میکنه , اگر تمرکزش بجای فروش روی عضوگیری باشه و محصول بهانه باشه ایراد شرعی داره! ک این دقیقا اتفاقیه ک توی سیستم شما داره میوفته!طرف خرید میزنه و عضوگیری شروع میشه و نیازی ب فروش نداره.
الان بحث اصلا سر این نیست ک شما این نظرو قبول دارین یا نه. یا اینکه شما اصلا فرد مذهبی هستین یا نه! بحث اینجاس ک شما در کشور جمهوری اسلامی زندگی میکنین و هرلحظه ممکنه همه چیتونو ازتون بگیرن بخاطر این موردی ک گفتم!
ایده زدن این شرکت با همچین پلنی قبل از اینکه MLM بخواد بیاد از همون زمانی ک کوعست تقریبا دیگه جمع شد (میدونم الان دارن کار میکنن ) تو ذهن تمام لیدرای نتورک ایران بود ولی ب هر دری زدن بخاطر همون گیر سوم اجازشو ندادن! حالا اینکه چطور یدفه فقط ب یک نفر مجوز همچین کاری رو میدن و بعد از اونم جلوی راه بقیرو میبندن ک کسی دیگه نتونه همچین سیستمی راه بندازه یکم جای فکر داره :)
براتون ارزوی موفقیت دارم

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
سلام به همفرومیها
از دوستانی که آموزش دیده هستند و تجربه نتورک دارند و علاقه مند به نتورک خارجی هستند تقاضای همکاری دارم
نتورک محصول محور نیست . دغدغه فروش جنس و کرم و ساعت و ... ندارید
درآمد دلاری است.
مبلغ حداقل سرمایه 1000 دلار
بدون عضو گیری و شبکه سازی هم درآمد دارید و سود میگیرید. هفته به هفته میتونید نقد کنید
توجه داشته باشید که
"نتورک خارجی هست و طبق عرف در ایران ممنونه و بهش میگن هرمی!!"
از این رو دوستانی که خارج ایران زندگی میکنند هیچ مشکل فعالیتی ندارند. داخل ایرانی ها هم لاجرم چراغ خاموش

تلگرام
UniqueFinanceLTD@

بالا