• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شعبده بازی و طرح دستی

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
دستيار من يك دسته كارت به شما ميده و شما 5 تا رو دلخواه از بينش انتخاب ميكنين.
دستيار ميگه از بين اين 5 تا يك دونه رو براي خودتون بردارين ولي به اون نشون بدين.
4 تا كارت ديگه رو توي يك پاكت ميكنه و شما پاكت رو به اطاق يا محلي ديگه اي كه به اندازه كافي دور از اين ماجرا هست و من هم اونجام مياريد يا ميدين يك فرد مورد اطمينان خودتون بياره.
من بعد از باز كردن پاكت كارتي رو كه شما انتخاب كردين ميگم!

هر حدسي ميزنين قبل از اعلام در اينجا تا آخر مسير در موردش فكر كنين!

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از mazoolagh :
دستيار ميگه از بين اين 5 تا يك دونه رو براي خودتون بردارين ولي به اون نشون بدين.
4 تا كارت ديگه رو توي يك پاكت ميكنه و شما پاكت رو به اطاق يا محلي ديگه اي كه به اندازه كافي دور از اين ماجرا هست و من هم اونجام مياريد يا ميدين يك فرد مورد اطمينان خودتون بياره.

:blink: :blink: :blink:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از mazoolagh :

آهان.. گرفتم قضيه رو.. يه فايل فلش هم با همين محتوا ساخته شده بود. شايد پيداش كردم. تردستي قشنگيه.
20.gif

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از mazoolagh :

آقا جوابش چیه دلمون اب شد ؟؟؟؟ :D

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از daftarekhaterat :
آهان.. گرفتم قضيه رو.. يه فايل فلش هم با همين محتوا ساخته شده بود. شايد پيداش كردم. تردستي قشنگيه.
20.gif

اوني كه شما ميگي نوعي prank هست و سركاري فقط در تعداد 5 كارت با هم مشابهت دارن و لاغير!
اين يك شعبده بازي بدون كلك و درست و حسابيه و حتما دستيار ميخواد

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mazoolagh :

احتياجي به داشتن موبايل نيستش اينجا؟ ;)

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mazoolagh :

اگه اون پنجمي رو هم تو پاكت بذاره جوابش كاري نداره (نحوه گذاشتن كارت و ...) ولي اينكه فقط 4 تا كارت تو پاكت هست يه خورده سخته!

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
براي اينكه بهتر متوجه بشين به قضيه اينجوري نگاه كنين:

شما 4 كارت دلخواه از بين 52 كارت انتخاب ميكنين و ميدين به دستيار من
از بين 48 تاي باقيمونده هم يك كارت انتخاب ميكنين و به دستيار نشون ميدين ولي پيش خودتون نگه ميدارين
دستيار من 4 تا كارت پهلوي خودش رو ميگذاره تو پاكت و ميرسونه به من
من بعد از باز كردن پاكت و نگاه كردن به كارتها ميگم كه كارت دست شما چيه!
دقت كنين كه شما از بين 48 تاي باقيمونده هر كارت دلخواهي رو پيدا كنين من ميتونم تشخيص بدم در حاليكه اون 4 كارت ثابته!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mazoolagh :
براي اينكه بهتر متوجه بشين به قضيه اينجوري نگاه كنين:

شما 4 كارت دلخواه از بين 52 كارت انتخاب ميكنين و ميدين به دستيار من
از بين 48 تاي باقيمونده هم يك كارت انتخاب ميكنين و به دستيار نشون ميدين ولي پيش خودتون نگه ميدارين
دستيار من 4 تا كارت پهلوي خودش رو ميگذاره تو پاكت و ميرسونه به من
من بعد از باز كردن پاكت و نگاه كردن به كارتها ميگم كه كارت دست شما چيه!
دقت كنين كه شما از بين 48 تاي باقيمونده هر كارت دلخواهي رو پيدا كنين من ميتونم تشخيص بدم در حاليكه اون 4 كارت ثابته!
جوابشو زودتر بگو ديگه...

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از mazoolagh :
اوني كه شما ميگي نوعي prank هست و سركاري فقط در تعداد 5 كارت با هم مشابهت دارن و لاغير!
اين يك شعبده بازي بدون كلك و درست و حسابيه و حتما دستيار ميخواد
اگه حنما دستیار میخواد ، یعنی اینکه دستیار حتما یه علامتی به شما میده و شما هم تشخیص میدی !( به همین راحتی)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از moozmar :
اگه حنما دستیار میخواد ، یعنی اینکه دستیار حتما یه علامتی به شما میده و شما هم تشخیص میدی !( به همین راحتی)

اصلا هم راحت نیست!
دستیار فقط برای گذاشتن 4 کارت در پاکت لازمه - میتونه پاکت رو بده کس دیگه ای بیاره!

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از mazoolagh :
اصلا هم راحت نیست!
دستیار فقط برای گذاشتن 4 کارت در پاکت لازمه - میتونه پاکت رو بده کس دیگه ای بیاره!
بازم که راحته !
یه علامت رو پاکت یا روی کارتا میذاره !

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mazoolagh :
اصلا هم راحت نیست!
دیگه وقتشه جواب بدید...

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از moozmar :
بازم که راحته !
یه علامت رو پاکت یا روی کارتا میذاره !

نه عزیز جان! اصلا هیچ نوع تقلبی در کار نیست. هر کسی بخواد میتونه به کار دستیار نظارت کنه.

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
به نقل از mazoolagh :
نه عزیز جان! اصلا هیچ نوع تقلبی در کار نیست. هر کسی بخواد میتونه به کار دستیار نظارت کنه.
پس حالا دیگه راحت نیست !
منتظر جواب هستیم !

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از mazoolagh :

خب من یک راه حلی به ذهنم رسیده که خیلی ریاضیاتیه و نیاز به محاسبه زیاد برای چنین بازیهایی داره. ولی با این حال میگم.
ما اینجا 2 دسته کارت داریم یک دسته 48 تایی که باید یکیش را حدس بزنیم و یک دسته 4 تایی که دستیار به ما داده.
ابتدا یک سیستم شماره گذاری درست می کنیم. ترتیب شماره گذاری به صورت پیک، خشت، خاج و دل در نظر میگیریم. و از تک (ACE) شروع کرده تا به شاه برسیم. دقت کنید که دسته ها را جداگانه شماره گذاری میکنیم. یعنی در دسته 48 تایی از 1تا 48 داریم و در دسته 4 تایی ار 1 تا 4. حالا هر کدام از کارتها یک شماره مخصوص دارند.این شماره گذاری قرار دادی را هم من و هم دستیارم باید بلد باشیم.
حال نوبت دستیار است که با چیدمان مناسب آن 4 ورق که به دست من میرسد شماره ورق مورد نظر را اعلام کند.آن 4 ورق را 1 ،2،3 ،4 نام گذاری می کنیم. دقت کنید x48=24*2 و x24=4!x دستیار با ترکیب ورقهای 1و2و3و4 می تواند 24 عدد را به من نشان بدهد و با برگرداندن اولین ورق 24 حالت دیگر را نشان می دهد. یعنی اگر ورق اول بر خلاف ورقهای دیگر چیده شده بود باید عدد به دست آمده را به اضافه 24 کنم. حال یک مثال می زنم:
شاه خاج انتخاب شده. و چهار برگ 2 و 3 و 4 و 5 دل نیز به دستیار داده می شود. شاه خاج با قراردادی که در بالا ذکر کردیم شماره 39 را می گیرد. 39-24=15. دستیار من باید شماره 15 را در حالتی که کارت اول برخلاف بقیه چیده شده را به من نشان بدهد. همان طور که گفتم با سیستم قراردادی برای این چهار کارت نیز شماره های 1 تا 4 اختصاص میابد. که در اینجا دو دل= 1 و 3 دل =2 و 4 دل=3 و 5 دل=4 میباشد. بدیهی است که من و دستیار برای هر ترکیب از این 4 شماره یک عدد را در نظر گرفته ایم. مثلا 1234=1 1243=2 3124=13 برای نشان دادن 15 به من دستیار ترکیب 3214 را باید تحویل بدهد که میشه : 4 دل، 3 دل، 2 دل و 5 دل . در حالتی که 4 دل پشت و رو گذاشته شده است.
دقت کنید که اون 4 کارت انتخاب هر چی که باشند در شماره گذاری 48 کارت وارد نمی شوند و اون کارت انتخاب هر چی باشه یک شماره از 1 تا 48 میگیره. مثلا اگر به جای شاه خاج ، 10 دل انتخاب شده بود شماره 10 دل می شد 45.​

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
همونطور که دکتر فاوست عزیز گفت همه چیز به نحوه چیدن همون 4 کارت برمیگرده و اینکه 48 کارت باقیمونده و نه 52 تا! هر نوع چیدن که بتونه موقعیت کارت پنجم رو در دسته 48 تایی مشخص کنه جوابه ولی بعضیهاش ساده ترن بعضیهاش سختتر!

..hamid..

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از dr-faust :

خب من یک راه حلی به ذهنم رسیده که خیلی ریاضیاتیه و نیاز به محاسبه زیاد برای چنین بازیهایی داره. ولی با این حال میگم.
ما اینجا 2 دسته کارت داریم یک دسته 48 تایی که باید یکیش را حدس بزنیم و یک دسته 4 تایی که دستیار به ما داده.
ابتدا یک سیستم شماره گذاری درست می کنیم. ترتیب شماره گذاری به صورت پیک، خشت، خاج و دل در نظر میگیریم. و از تک (ACE) شروع کرده تا به شاه برسیم. دقت کنید که دسته ها را جداگانه شماره گذاری میکنیم. یعنی در دسته 48 تایی از 1تا 48 داریم و در دسته 4 تایی ار 1 تا 4. حالا هر کدام از کارتها یک شماره مخصوص دارند.این شماره گذاری قرار دادی را هم من و هم دستیارم باید بلد باشیم.
حال نوبت دستیار است که با چیدمان مناسب آن 4 ورق که به دست من میرسد شماره ورق مورد نظر را اعلام کند.آن 4 ورق را 1 ،2،3 ،4 نام گذاری می کنیم. دقت کنید x48=24*2 و x24=4!x دستیار با ترکیب ورقهای 1و2و3و4 می تواند 24 عدد را به من نشان بدهد و با برگرداندن اولین ورق 24 حالت دیگر را نشان می دهد. یعنی اگر ورق اول بر خلاف ورقهای دیگر چیده شده بود باید عدد به دست آمده را به اضافه 24 کنم. حال یک مثال می زنم:
شاه خاج انتخاب شده. و چهار برگ 2 و 3 و 4 و 5 دل نیز به دستیار داده می شود. شاه خاج با قراردادی که در بالا ذکر کردیم شماره 39 را می گیرد. 39-24=15. دستیار من باید شماره 15 را در حالتی که کارت اول برخلاف بقیه چیده شده را به من نشان بدهد. همان طور که گفتم با سیستم قراردادی برای این چهار کارت نیز شماره های 1 تا 4 اختصاص میابد. که در اینجا دو دل= 1 و 3 دل =2 و 4 دل=3 و 5 دل=4 میباشد. بدیهی است که من و دستیار برای هر ترکیب از این 4 شماره یک عدد را در نظر گرفته ایم. مثلا 1234=1 1243=2 3124=13 برای نشان دادن 15 به من دستیار ترکیب 3214 را باید تحویل بدهد که میشه : 4 دل، 3 دل، 2 دل و 5 دل . در حالتی که 4 دل پشت و رو گذاشته شده است.
دقت کنید که اون 4 کارت انتخاب هر چی که باشند در شماره گذاری 48 کارت وارد نمی شوند و اون کارت انتخاب هر چی باشه یک شماره از 1 تا 48 میگیره. مثلا اگر به جای شاه خاج ، 10 دل انتخاب شده بود شماره 10 دل می شد 45.​

چه مخی هست تو:blink: :blink:
من هنوز دارم میخونم ببینم چی شده:wacko: :lol:

بالا