dr-faust
Registered User
- نوشتهها
- 281
- لایکها
- 8
شرمنده. من تمام سعیم رو کردم تا خلاصه و جامع بنویسم. در کل باید از ترکیب چیدن کارتها استفاده کنیم تا 48 مشخصه (index) را بتوان نشان داد. من حدس میزنم راه بهتری که بیشتر بدرد بازی کردن بخوره هست.به نقل از ..hamid.. :...من هنوز دارم میخونم ببینم چی شده:wacko: :lol:
یک بازی دیگر به همین نحو هست که ساده تره و در دهه شصت میلادی ابداع شده. اون به این صورته که باز شما یک دستیار دارید. شما به اتاق دیگر رفته و بازیکن 5 کارت را از بین 52 کارت انتخاب می کند و به دستیار می دهد. دستیار یک کارت را انتخاب کرده و چهار کارت دیگر را در پاکت گذاشته و به بازیکن می دهد. وی کارتها را برای شما می آورد و شما کارتی را که دستیارتان برداشته حدس میزنید.
خب اینجا مشخصه که دستیار شما از اصل لانه کبوتری استفاده می کنه و کارتی را بر میداره که خال مشابه اش در میان کارتها است. مثلا اگر 2 تا خشت داریم یکی از خشتها را برمی داره. اون یکی همخال را اولین کارت می گذاره تا شما بفهمید که خال کارت برداشته شده چیست. حالا 3 تا کارت داریم و 12 انتخاب. خیلی شبیه بازی بالا شد چون 3!=6 و 3!*2=12. میشه همون روش بالا را به کار برد ولی خب روش اصلی یک چیزه دیگه است که اصلا ربطی به این گونه محاسبات نداشت. منهم حوصله نکردم بخونمش. فقط تا اونجا که یادمه هر کارت تا 6 تا بعد از خودش را ساپورت می کرد. مثلا 5 نشانگر:6و7و8و9و10و سرباز بود. با چیدن خاص آن کارتها، عدد یا نشان کارت برداشته شده مشخص میشد.
خب اینهم معمای بعدی که خود طرح کننده هم جوابش رو نمیدونه.:blush: