• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شعبده بازی و طرح دستی

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از ..hamid.. :
...من هنوز دارم میخونم ببینم چی شده:wacko: :lol:
شرمنده. من تمام سعیم رو کردم تا خلاصه و جامع بنویسم. در کل باید از ترکیب چیدن کارتها استفاده کنیم تا 48 مشخصه (index) را بتوان نشان داد. من حدس میزنم راه بهتری که بیشتر بدرد بازی کردن بخوره هست.
یک بازی دیگر به همین نحو هست که ساده تره و در دهه شصت میلادی ابداع شده. اون به این صورته که باز شما یک دستیار دارید. شما به اتاق دیگر رفته و بازیکن 5 کارت را از بین 52 کارت انتخاب می کند و به دستیار می دهد. دستیار یک کارت را انتخاب کرده و چهار کارت دیگر را در پاکت گذاشته و به بازیکن می دهد. وی کارتها را برای شما می آورد و شما کارتی را که دستیارتان برداشته حدس میزنید.
خب اینجا مشخصه که دستیار شما از اصل لانه کبوتری استفاده می کنه و کارتی را بر میداره که خال مشابه اش در میان کارتها است. مثلا اگر 2 تا خشت داریم یکی از خشتها را برمی داره. اون یکی همخال را اولین کارت می گذاره تا شما بفهمید که خال کارت برداشته شده چیست. حالا 3 تا کارت داریم و 12 انتخاب. خیلی شبیه بازی بالا شد چون 3!=6 و 3!*2=12. میشه همون روش بالا را به کار برد ولی خب روش اصلی یک چیزه دیگه است که اصلا ربطی به این گونه محاسبات نداشت. منهم حوصله نکردم بخونمش. فقط تا اونجا که یادمه هر کارت تا 6 تا بعد از خودش را ساپورت می کرد. مثلا 5 نشانگر:6و7و8و9و10و سرباز بود. با چیدن خاص آن کارتها، عدد یا نشان کارت برداشته شده مشخص میشد.
خب اینهم معمای بعدی که خود طرح کننده هم جوابش رو نمیدونه.:blush:

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
به نقل از dr-faust :
....خب اینهم معمای بعدی که خود طرح کننده هم جوابش رو نمیدونه.:blush:
راه حل را فهمیدم. خیلی جالب و ساده است. ارزش وقتی را که میگیره، داره.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
و اما یک شعبده بازی جالب هم ما مطرح کنیم:

فرض کنید که شما در مجلسی هستید که دوستان و فامیلان همگی جمعند ، اکنون موقع مناسبی است که یک شعبده بازی در حضور آنها انجام دهید تا همگی را به تعجب وا دارید ، از یکی از دوستان خود بخواهید اسم خود را بر روی کاغذ بنویسد و سپس کاغذ را تا کرده و به شما بدهد ، اکنون با حالت بسیار جدی این کاغذ را جلوی چشم همگان آتش زده و منتظر بمانید تا کاملا" خاکستر شود ، حال خاکستر آن کاغذ را به همکان نشان دهید و سپس آنرا به پشت دست خود بمالید ، در اینجاست که به طرز شگفت انگیزی همگان خواهند دید ، اسم شخص در پشت دست شما به طور کاملا" واضح و درشت مشخص خواهد گشت. اگر این شعبده بازی را با حرکات خاصی ( که معمولا" هنگام شعبده بازی باید انجام داد ) انجام دهید ، واقعا" همگان را به تعجب وا خواهید داشت.

اکنون اگر کسی راز این شعبده بازی را میداند ، بسم ا... ، من منتظرم.

موفق باشید.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
کافیه قلم جوهرش روغنی (چرب) باشه و قبل از سوزوندن کاغذ اونرو پشت دست فشار بدن!
اثر نوشته ها بصورت یک لایه خیلی نازک روغن به دست منتقل میشه و باعث میشه خاکسترها بهش بچسبن.

dance.gif

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
فرض کنید که شما در مجلسی هستید که دوستان و فامیلان همگی جمعند ، اکنون موقع مناسبی است که یک شعبده بازی در حضور آنها انجام دهید تا همگی را به تعجب وا دارید ، از یکی از دوستان خود بخواهید اسم خود را بر روی کاغذ بنویسد و سپس کاغذ را تا کرده و به شما بدهد ، اکنون با حالت بسیار جدی این کاغذ را جلوی چشم همگان آتش زده و منتظر بمانید تا کاملا" خاکستر شود ، حال خاکستر آن کاغذ را به همکان نشان دهید و سپس آنرا به پشت دست خود بمالید ، در اینجاست که به طرز شگفت انگیزی همگان خواهند دید ، اسم شخص در پشت دست شما به طور کاملا" واضح و درشت مشخص خواهد گشت. اگر این شعبده بازی را با حرکات خاصی ( که معمولا" هنگام شعبده بازی باید انجام داد ) انجام دهید ، واقعا" همگان را به تعجب وا خواهید داشت.
البته قصد ضايع كردنتونو ندارم
كافيه شما پشت دستتو شكر اب(محلول شكر و اب) ميمالي وقتي كاغذ را به شما ميدهد شما كاغذ را قبل از حركتي به پشت دست مالش ميدهيد و قضيه به همين راحتي البته من شعبده بازي زياد بلدم ولي نميشه توضيح داد چون در سطح حرفه اي هست مثل اينكه من از 1000 تومني 20-25 تا بدون هيچ حركتي فقط با 2 دست بدون اينكه حركت اضافه كنم انجام ميدم اگه حسم اومد فيلمشو برات ميزارم

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
کی میتونه قند رو اتیش برنه؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از ErfanOnline :
كافيه شما پشت دستتو شكر اب(محلول شكر و اب) ميمالي وقتي كاغذ را به شما ميدهد شما كاغذ را قبل از حركتي به پشت دست مالش ميدهيد و قضيه به همين راحتي البته من شعبده بازي زياد بلدم ولي نميشه توضيح داد چون در سطح حرفه اي هست مثل اينكه من از 1000 تومني 20-25 تا بدون هيچ حركتي فقط با 2 دست بدون اينكه حركت اضافه كنم انجام ميدم اگه حسم اومد فيلمشو برات ميزارم

مگر جواب سئوال رو دادن از نظر شما ضایع کردنه؟

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
کافیه قلم جوهرش روغنی (چرب) باشه و قبل از سوزوندن کاغذ اونرو پشت دست فشار بدن!
اثر نوشته ها بصورت یک لایه خیلی نازک روغن به دست منتقل میشه و باعث میشه خاکسترها بهش بچسبن.

dance.gif

دوست عزیز ، فرض را بر این قرار میدهیم که خودکار یا مداد کاملا" عادی باشد تا کسی شک نکند.
یعنی اصلا" به خود طرف میگوییم که اسمت را بنویس و میگذاریم تا با خودکار خودش بنویسد یا اگر نداشت از دیگران بگیرد.

ممنون از پاسختان

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ErfanOnline :

دوست عزیز کاملا" درست است. خوشحال خواهیم شد شما هم شعبده بازیها و فیلمهای مربوطه را جهت استفاده من و سایر دوستان مطرح نمایید
ممنونم

بله همینطور است ، کافی است یک محلول شیرین مثل ترکیب آب و قند درست کنیم و با ته چوب کبریت یا یک چیز نازک ، از قبل ( بسته به نام افراد میهمان ) ، چند اسم در قسمتهای مختلف دستمان بنویسیم و بگذاریم خشک شوند ، سپس کافی است خاکستر مربوطه را بر روی قسمت خود روی دستمان بکشیم و خواهیم دید که اسم به زیبایی ظاهر میگردد.

موفق و پیروز باشید

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک شعبده بازی دیگر :

دستمالی را پس از نشان دادن به تماشاگران ، جلوی چشم همگان آتش میزنید ، دستمال به شدت شعله ور میشود اجازه میدهید که دستمال تا آخر بسوزد ، پس از خاموش شدن شعله های آتش همگان با تعجب خواهند دید که دستمال کاملا" سالم است و حتی یک لکه هم بر روی آن نیفتاده است.

اکنون راز این تردستی را بگوئید. ( ضمنا" هیچ حقه ای در کار نیست و دستمال نهایی هم همان دستمال اولیه است و دستمال دیگری نیست ، شعله های آتش هم واقعی هستند ، اصلا" میتوانید از یکی از تماشاگران بخواهید که خود بیاید و این دستمال را با کبریت روشن نماید. )

موفق و پیروز باشید.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ardeshir.a.m :
یک شعبده بازی دیگر :

دستمالی را پس از نشان دادن به تماشاگران ، جلوی چشم همگان آتش میزنید ، دستمال به شدت شعله ور میشود اجازه میدهید که دستمال تا آخر بسوزد ، پس از خاموش شدن شعله های آتش همگان با تعجب خواهند دید که دستمال کاملا" سالم است و حتی یک لکه هم بر روی آن نیفتاده است.

اکنون راز این تردستی را بگوئید. ( ضمنا" هیچ حقه ای در کار نیست و دستمال نهایی هم همان دستمال اولیه است و دستمال دیگری نیست ، شعله های آتش هم واقعی هستند ، اصلا" میتوانید از یکی از تماشاگران بخواهید که خود بیاید و این دستمال را با کبریت روشن نماید. )

موفق و پیروز باشید.

دوستان چرا اظهار نظر نمیکنید؟
شاید فکر میکنید سر کاریه؟
اگه میخواید جوابو بگم ؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از ardeshir.a.m :
دوستان چرا اظهار نظر نمیکنید؟
شاید فکر میکنید سر کاریه؟
اگه میخواید جوابو بگم ؟

واسه اینکه سخته!

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
میتونی جنس دستمال رو بگی؟
اگه برزنتی باشه میشه یه کاریش کرد.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mazoolagh :
واسه اینکه سخته!

آخی ، دلم سوخت.

( راست میگی ، در واقع این بیشتر جنبه علمی داره تا شعبده بازی ، یه مقدار دیگه میمونم بعد جوابشو مینویسم )

راستی حالا که فهمیدم این تاپیک به خاطر سخت بودن شعبده بازی مطرح شده توسط من ، چند روزی متوقف و ثابت مانده بود یه پیشنهاد میدم نظر خودتونو بیان کنید ، بیاییم در چنین مواقعی دوستان دیگه هم معما یا شعبده بازیهای خود رو مطرح کنند تا لااقل تاپیک قفل نشود ، در این صورت ضمن فکر کردن بر روی اون مورد سخت ، سایر موارد را نیز حل و بحث میکنیم و نهایتا" اگر به نتیجه رسیدیم که اکثر دوستان جواب مثلا" فلان شعبده بازی را نتوانسته اند حل کنند ، با پیشنهاد یکدیگر به طراح سوال از او میخواهیم که جواب را بیان کند.

موفق باشی دوست عزیز

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از amirhoman :
میتونی جنس دستمال رو بگی؟
اگه برزنتی باشه میشه یه کاریش کرد.

دوست عزیز ، جنس دستمال هر چیز پارچه ای میتواند باشد. اما بهتر است که فکر کنی جنس دستمال نخی است.

متشکرم

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ardeshir.a.m :
یک شعبده بازی دیگر :

خب ، دوستان عزیز ، اکنون راز این معما را برایتان میگویم :

كافي است 100 سانتي متر مكعب الكل اتيلك را در 600 سانتي متر مكعب
آب مخلوط نماييد دستمال را در آن مايع خيس كنيد سپس با خيال راحت آن را آتش
بزنيد و خاطر جمع باشيد كه دستمال هر چند شعله ميكشد اما نميسوزد زيرا الكل
مشتعل ميشود ولي بخار آبي كه از دستمال بلند ميشود مانع سوختن آن ميگردد!!!!

سرزنده و خرم باشید.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نميدانم كه چرا مدتهاست اين تاپيك قفل است. دوستان كجائيد؟ بابا چرا اينقدر سريع يه تاپيك زده ميشود و اينقدر سريع هم از دور خارج ميشود ؟ حالا شعبده بازي يا تردستي جديدي بلد نيستيد ، انتقاد كه ميتونيد بكنيد ، پيشنهاد كه ميتونيد بديد ، به هر حال خواهش ميكنم كه هر شخص به سهم خود سعي نمايد تاپيك را فعال و زنده نگهدارد. لااقل اظهار نظر كنيد.

يه شعبده بازي ديگه :

چند شمع خاموش را جلوي چشم همگان قرار ميدهيم ، پس از خواندن چند ورد ، از شمعها ميخواهيم كه روشن شوند ، پس از چند دقيقه همه شمعها خود به خود روشن ميشوند و تعجب همگان را برمي انگيزند.
كسي راز اين شعبده بازي را ميداند؟ ( ضمنا" اين تردستي نيز جنبه علمي دارد )

دوستان اگر هم نميدانيد ، من بالاخره پس از مدتي جواب را ذكر ميكنم اما شما نگذاريد به خاطر همين شعبده بازي تاپيك بسته و قفل شود ، شما نيز تردستي هاي خود را بيان كنيد.

متشكرم

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
چند شمع خاموش را جلوي چشم همگان قرار ميدهيم ، پس از خواندن چند ورد ، از شمعها ميخواهيم كه روشن شوند ، پس از چند دقيقه همه شمعها خود به خود روشن ميشوند و تعجب همگان را برمي انگيزند.
كسي راز اين شعبده بازي را ميداند؟
احتمالا يه ماده شيميايي هست كه در برخورد با هوا پس از يه مدت شعله ور ميشه.

ardeshir.a.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از daftarekhaterat :
احتمالا يه ماده شيميايي هست كه در برخورد با هوا پس از يه مدت شعله ور ميشه.

آفرين ، درسته ، ببينم ميتوني حدس بزني اين تركيب شيميايي چيه؟

ممنون

بالا