پرمنگنات پتاسيم و گليسيرين فكر كنم!!!به نقل از ardeshir.a.m :آفرين ، درسته ، ببينم ميتوني حدس بزني اين تركيب شيميايي چيه؟
ممنون
پرمنگنات پتاسيم و گليسيرين فكر كنم!!!به نقل از ardeshir.a.m :آفرين ، درسته ، ببينم ميتوني حدس بزني اين تركيب شيميايي چيه؟
ممنون
به نقل از rafifar :پرمنگنات پتاسيم و گليسيرين فكر كنم!!!
اتفاقا اين تركيب هم همين كار رو انجام ميده و در مجاورت هوا بعد يه دقيقه آتيش مي گيره!!!!به نقل از ardeshir.a.m :نه ، متاسفانه درست نیست دوست عزیز
از پاسختان متشکرم
به نقل از ardeshir.a.m :آفرين ، درسته ، ببينم ميتوني حدس بزني اين تركيب شيميايي چيه؟
ممنون
خوب اون كه بلافاصه آتيش ميگيره. به نحو اسفناكي...به نقل از amirhoman :چرا رفتی سراغ مواد نایاب.
سدیم که همه جا هست .
به نقل از icedangel21 :آثا ما بچه که بودیم یه شعبده بازی میکردیم که همگان کف میکردندی
یه خلال دندون رو به آب لیمو آغشته مینمودیم و باهاش و کاغذ یه جمله مینوشتیم ... وقتی که خشک میشد نامرئی میشد . بعد که رو آتیش میگرفتیمش یکم که گرم میشد نوشته ها ظاهر میشد و همه انگشن به دهن میموندن !
ولی الان دیگه همه اینو بلدن نه ؟!؟!
اون موقع ها دوره فرق میکرد خب ... اگه کسی اینو میدونست بهم بگه که دیگه جایی نگمش :blink:
اینیارو که اصلا جزو انسان حساب نمیشه!به نقل از mazoolagh :من سالهاست توی فکر اون شعبده دیوید کاپرفیلد موندم که چطوری پرواز میکرد!
بین زمین و هوا معلق بود و دستیارهاش حلقه از اطرافش رد میکردن که نشون بدن با سیم آویزون نیست!
بعدش هم کردنش توی یک محفظه شیشه ای و درش رو بستن - اون تو هم پرواز میکرد و در حالت معلق میچرخید!
به نقل از setareh2 :به نظر من کاراش بیشتر حقه سینمایی یا بازی با نوره
من میدونم چجوری! ولی نمیگم!!! (سقف اتاقم ترک خورد!!!! )به نقل از mazoolagh :این پروازش رو توی سالن سرپوشیده و روی سن انجام میداد - ضمنا یک سری دستمال هم روی سر تماشاچیها پرواز میکردن!
حقه بودنش که همه میدونیم حقه است - روش انجام کارش مهمه!
اینا کله گنده ترینا هستند: http://www.magicdirectory.com/Magicians/به نقل از IcedAngel :یه دیوونه دیگه هست مثل این کاپرفیلد جدید اومده ؟ اونو دیدین ؟ کارای کاپرفیلد خیلی مصنوعی بود ... ولی این بابا دیوونست ! اون کلیپش رو دیدین که از شیشه رد میشه ؟؟؟ هر جوری فکر میکنم کلک باشه نمیشه