• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شعور در رانندگی

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
روز نمیشه برم بیرون 15-10 تا از این شاهکارها نبینم.

پسره قدش با زور یه شیشه میرسه نشسته پشت فرمون.
با سرعت 70 تا از کوچه میاد بیرون.به یکی هم بزنه عز و التماس که دانشجوام بدبختم و ...
ساعت 12 شب چنان گاز میده انگار نه انگار مردم خوابن.
یه طرفه و حق تقدم و اینا هم اصولا برای رعایت کردن ساخته نشده.

پریروز یکی داشت یه طرفه میومد نزدیک بود زیرم بگیره بهش گفتم نمیبینه یه طرفست.میخاست با قفل فرمون بیاد سراغم.
پرروئی هم به خدا حد و اندازه داره.میگن شعور اکتسابی نیست واقعا راسته.

از ماست که بر ماست.
لیاقتمون بیشتر از این نیست.

PRO USER

Registered User
لایک‌ها
114
فکر میکنم اینجور مواقع راه بدی بهتره!:D
من خودم اکثرا با حداکثر سرعت مجاز تو لاین چپ میرم ولی کسی از پشت بیاد همیشه راه میدم!
حتی تو آیین نامه هم این موضوع اومده!
شاید اون بیچاره هم مجبوره سریعتر بره:)

آره انصافا باید همین کار رو کرد ، با جنسیس نرم داشتم 70 تا میرفتم به کسی هم کاری نداشتم :D مشخص بود طرف با اون وضع ظاهرش و صدای باندش و تشکیلاتش حتما باید سریع میرفت !!!!!!!! ! من بیمار اورژانسی بردم با ماشین ملت بهم راه هم میدادن رد شم :D

البته خیلی از این نوشته ها مال زمان شاهه :eek: باید عوضش کنن
جاده هایی دیدم که به قول شما زده حداکثر 60 . ولی با توجه به شرایط جاده ، هیچ دلیل معقولی برای این محدودیت وجود نداره
من بعضی وقتا با خودم فکر می کنم بعضی جاها تابلو اضافی داشتن نمیدونستن چیکارش کنن ، یارو گفته مهندس! این زیاد اومده! کجا نصبش کنیم؟ مهندسه گفته "همینجا" :eek:

پ ن : حکم اینایی که پشت چراغ قرمز روی خط عابر پیاده توقف می کنن چیه؟
اینایی که تو خیابون ، 100 متر رو با دنده عقب حرکت می کنن چی؟
نیسان وانت های موسوم به Neyson Govi
crazy.gif
چی ؟
این موتوریایی که خلاف جهت حرکت میکنن...
ماشینهایی که تو پیاده رو پارک می کنن...

پ ن 2 : :puke:

به قول دوستم یه سرعت مجاز داریم یه سرعت جاری :D
خب میگیم تابلوها قدیمی ولی تابلوئی که الکترونیکی هست و سرعت رو نوشته چی ؟ اونا که دیگه به روز باید باشه چیزی که خودشون تعیین می کنن ، اصلا بحث تابلو به کنار قوانین خیلی ساده و پیش پا افتاده هست که اصلا رعایت نمیشه
بدترین چیز هم تو خیابون تاکسی و موتور هست ، موتور که هر سوراخی چه کوچیک چه بزرگ پیدا کنی میچپه توش یا شانس ، یا جا میشه یا له میشه :D
تاکسی هم که وسط اتوبان مسافر باشه همونجا میزنه رو ترمز :hmm:

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
چجوری می شه شعور رو برد بالا! جای سوال داره بالا بردن جریمه ها فکر نمی کنم ;)چیزی بتونه فرهنگ رو عوض کنه!:rolleyes:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

My_Computer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چجوری می شه شعور رو برد بالا! جای سوال داره بالا بردن جریمه ها فکر نمی کنم ;)چیزی بتونه فرهنگ رو عوض کنه!:rolleyes:

اگر جریمه ها به اندازه کافی بالا بره مردم با فرهنگ می شن...

اگر ماشین کسی که ورود ممنوع می ره رو یک ماه تو پارکینگ بخوابونن یا برا سرعت غیر مجاز 6 ماه گواهی نامه طرف رو باطل کنن دیگه از این اتفاق ها نمی افته

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
اگر جریمه ها به اندازه کافی بالا بره مردم با فرهنگ می شن...

اگر ماشین کسی که ورود ممنوع می ره رو یک ماه تو پارکینگ بخوابونن یا برا سرعت غیر مجاز 6 ماه گواهی نامه طرف رو باطل کنن دیگه از این اتفاق ها نمی افته

یعنی میخوای بگی تو خارج هم همینطوره که مردم بافرهنگ شدن؟! تو خیابون ثانیه ای یبار ملت لاین عوض میکنن ، دهنمون رو سرویس کردن، پشت چراغ ها هم که مرتب میبینید مثل چه عرض کنم تو در تو و قاطی پاتی وایمیستن :wacko:

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
به نظر من بدترین راننده ها کسانی هستند که تو لاین سرعت (سبقت) با سرعت پایین رانندگی می کنند و اصلا هم راه نمیدن
حالا می بینید اتوبان 4-5 باند داره همش هم خالی طرف ورداشته با سرعت 80 انداخته تو لاین 5 یکی هم عجله داره
به هر دلیلی اتفاقی براش افتاده کارش دیر شده یا نه هوس کرده یک خورده گاز بده
اصلا دور از جون بعضی ها مثل گاو اصلا هر چی چراغ / بوق /اروم رفتن پشت ماشین طرف حتی تا چند کیلومتر !!! اصلا نمی کشه کنار !
مجبور میشه اونی که عجله داره بندازه لاین کند رو و از راست لای بکشه و سبقت بگیره و بوم ! تصادف کنه
نمی دونم چطور اگر کسی تو لاین کند رو با سرعت حرکت کنه افسر جلوش رو میگیره ولی کسی که با سرعت خیلی پایین تو لاین سرعت قرار گرفته و راه هم نمیده رو کاری ندارن؟

کسی فکر نمی کنه اونی که لاین سبقت رو مسدود کرده باعث شده اون یکی لای بکشه و از لاین کندرو حرکت کنه مقصر اصلی حادثه هستش تا اونی که از لاین کند رو سبقت گرفته

انگار برای بعضی ها تو لاین کند رو فحش خواهر مادر گذاشتن که اصلا تو لاین خودشون حرکت نمی کنند

Last edited:

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
بعض از دوستان میگن ما تو لاین خودمون با سرعت مجاز رانندگی می کنیم و پشت سرمون ماشین ها چراغ و بوق میزنند
اما به این نکته توجه نمی کنند که
حتی اگر روی تابلو زده باشن 30 کیلومتر و همه ماشین ها با سرعت 50-60 کیلومتر حرکت کنند خوب شما با سرعت 30 کیلومتر حرکت کنید باعث ترافیک شدید
سرعت یک محور رو میانگین سرعت ماشین ها در حال حرکت مشخص می کنند نه تابلو ها تابلو برای زمانی هست که جاده خلوت باشه
البته درسته تو جاده شلوغ سرعت بالا باعث تصادف میشه اما داشتن سرعت پایین هم باعث ترافیک و تصادف میشه
معمولا هم اگر دیده باشید تو جاده ها اگر یک نفر با سرعتی که روی تابلو زده شده حرکت کنه و باعث ترافیک بشه افسر اگر اونجا باشه اخطار میده که سریعتر حرکت کنه

amirrezanoori

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان شاید بگید این جمله تکرای

باید از خودمون شروع کنیم

اگه امروز ما خوب و طبق قوانین رانندگی کنیم شاید الان رو جامعه تاثیر نذاریم ولی فردا بچه هامون از ما خوب رانندگی کردن رو از من یاد می گیرن

این حداقلشه ولی مطمئنن رانندگی شما رو بقیه هم تاثیر مذاره

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
خیلی اوضاع بهم ریخته اس
کافیه 3 ثانیه دیر تری حرکت کنی پشت چراغ! اون موقع اس که ظرف فحش خار مادر و عمه و خاله رو بهت میکشه!
بعضی ها هم که جو شوماخری دارن میشینن پشت ماشینشون مثه گاو گاز میدن و لایی میکشن( جالبه بیشتر ت ماشینای ارزون قیمت هم این مورد دیده میشه)
تو تایلند سوار تاکسی بودم ماشین جلویی یهو وایساد ، 2-3 دقیقه هم طول کشید راننده تاکسیه نا حرفی زد نه بوقی زد نه کشید بغل که از اون ورش بره! بعد خیر سرمون اینجا ایرانه و اون تاریخ و فرهنگ با شکوهش!

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
مراسم کلنگ زني و اکتشاف زيرخاکيه امروز؟ :cool:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
ایران؟
شعور؟
رانندگی؟
:lol::lol::lol:

باور می کنید الان که اومدم تو این تاپیک می خواستم مشابه همین پست رو ارسال کنم
ولی دیدم دقیقا همین پست رو دو سال پیش ارسال کردم
چه جالب!:lol:

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
باور می کنید الان که اومدم تو این تاپیک می خواستم مشابه همین پست رو ارسال کنم
ولی دیدم دقیقا همین پست رو دو سال پیش ارسال کردم
چه جالب!:lol:

-2-43-.gif

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
آهنگ شاهین نجفیم میزارن که فحش بده بگن ما خیلی با کلاسیم خواننده ایو گوش میدیم که همش دری وری میگه
بعضیا هم میترسند گوش بدن نکنه یه خا*یه مالی پیدا بشه ...
پ ن : ماشینو بردارید آهنگای شاهین یا داریوش و ... رو با صدای بلند بزارید بعد برید دور و بر پایگاههای بسیج و **** پاسداران و .... تا دهنشون سرویس بشه

Last edited:

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
هیچ حرفی نمیشه زد درباره اش زیر صفر هم کمه برای رانندگی توی ایران ! باید قبل از گرفتن گواهینامه یه کلاس فرهنگ و شعور رانندگی می ذاشتن البته من اعتقاد دارم که کسی که نفهمه و با نادونی رشد کرده نمشه تغییرش داد

بالا