• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شعور در رانندگی

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
من يه هفته پيش تو اتوبان رسالت دقيقا بعد از پل سيدخندان يه صحنه اي رو ديدم كه هنوزم يادش ميفتم اعصابم بهم ميريزه
يه لوگان شايد بگم ٢-٣ دقيقه قبل رسيدن من به اونجا يه موتوري رو با موتورش زير گرفته بود
راننده لوگان يه مرد نسبتا مسن بود
موتور سوارمو بنظر سنش كم نبود
فكنم راننده لوگان وقتي ميزنه به طرف جا وايسادن از ترسش پاشو گذاشته بود رو گاز كلا از رو طرف رد شده بود :(
زير سپر عقب لوگان موتر سوار با موتورش ادغام شده بود يه جواريي
من صحنه تصادف ناجور كم نديدم نميگمم زياد ديدم برام مهم نيست ولي يه لحظه تو ذهنم از اون تصادف هميشه ميمونه اونم دست موتوري بود كه از زير ماشين اورده بود بيرون ( كنده نشده بودااا) و داشت به زور تكون اروم ميخورد ، مثل اينكه همون موقع داشت جون ميداد...

Sent from my iPad using Tapatalk

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
من يه هفته پيش تو اتوبان رسالت دقيقا بعد از پل سيدخندان يه صحنه اي رو ديدم كه هنوزم يادش ميفتم اعصابم بهم ميريزه
يه لوگان شايد بگم ٢-٣ دقيقه قبل رسيدن من به اونجا يه موتوري رو با موتورش زير گرفته بود
فكنم راننده لوگان وقتي ميزنه به طرف جا وايسادن از ترسش پاشو گذاشته بود رو گاز كلا از رو طرف رد شده بود :(
من صحنه تصادف ناجور كم نديدم نميگمم زياد ديدم برام مهم نيست ولي يه لحظه تو ذهنم از اون تصادف هميشه ميمونه اونم دست موتوري بود كه از زير ماشين اورده بود بيرون ( كنده نشده بودااا) و داشت به زور تكون اروم ميخورد ، مثل اينكه همون موقع داشت جون ميداد...

تصادف ...!

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145

من هم متاسفانه بنا به اقتضای شرایط موتورسوارم و اگه بگم همون قدر که حواسم به جلو هست آینه های عقب رو هم نگاه میکنم شاید باور نکنید.خیلی از راننده ها واقعا به قصد کشت سوار ماشینشون میشن (موتوری ها که دیگه بحثش جداست) من خودم اگه یکی از راهنما هام کار نکنه تا ایراد رو رفع نکنم سوار موتور نمیشم و به تمام قوانین کاملا احترام میزارم .ولی خیلی از این راننده ها که توی سطح شهر هستن متا سفانه یک بمب متحرک هستن. چند روز پیش مسیر خیابان دماوند به سمت امام حسین رو 60 تا میرفتم به یکباره یک وانتی بدون هیچ راهنما یا کم کردن سرعت جلوی من توی لاین سبقت زد رو ترمز و با سرعت پیچید سمت راست که خیابون فرعی رو رد نکنه حالا من شانس آوردم فاصله رو رعایت کرده بودم و به موقع ترمز کردم ترمز کردم ولی کوبید به یه پراید بیچاره و درب سمت راننده پراید کلا مرخص شد.و اشکال کار ریشه ایی هست به این زودیها هم نمیشه درستش کرد.ویدیو زیر رو ببینید!
https://www.youtube.com/watch?v=TzBInt4zljQ
[video=youtube;aEJ9zxVFen8]https://www.youtube.com/watch?v=TzBInt4zljQ[/video]

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
کلا انسان های بی شعور زیادن فقط راننده ها که نیستن.
خدا نکنه یه ذره هوا بارونی یا برفی بشه. مردمی که کنار خیابون منتظر تاکسی ایستادن طوری پیشروی می کنن که از چهار تا لاین بزرگراه سه تاش توسط این عزیزان اشغال میشه و ترافیک وحشتناکی ایجاد میکنن جوری که آدم وقتی بهشون میرسه دوست داره با ماشین زیرشون کنه.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
من نمیدونم ما موتوریا چه گناهی کردیم که همه به ما بدو و بیراه میگن
yuno.png

بعضیا که واقعا ماشینو با گاری اشتباه گرفتن
اصن من نمیدونم اونا یه تعارف زدن گفتن بیا گواهی نامه بگیر،طرف نباید شعور داشته باشه نگیره
sadtrollface.png

البته برا من که فرقی نمیکنه تا جایی که میشه از تصادف دوری میکنم.ولی وقتی نشه دیگه میزنم.در نمیرم وایسم افسر بیاد همیشه مقصر طرف مقابله
پ.ن:
برنامش GetSmile هَ

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
وقتی کسی وجدان نداشته باشه همینه.طرف به خاطر جلب توجه دختر یه خانواده رو بی سرپرست کرد .امیدوارم راننده زانتیا اون دنیا یراست بره جهنم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دارم از رو خط عابر رد میشم , سمنده از 100 متری گازشو گرفته چراغ میده آخر از بیخ پای من با سرعت رد شد!
یه ذره فرمون میچرخوند اونورتر تو جدول بود!
چپ چپم نگاه میکنه!

Fouad-PES

Registered User
لایک‌ها
252
دارم از رو خط عابر رد میشم , سمنده از 100 متری گازشو گرفته چراغ میده آخر از بیخ پای من با سرعت رد شد!
یه ذره فرمون میچرخوند اونورتر تو جدول بود!
چپ چپم نگاه میکنه!

انصافا من وقتی میبینم یه نفر داره از خط عابر پیاده رد میشه کاملا توقف میکنم تا رد بشه.
یه جور احترام گذاشتن به خودم هست

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
روزای بارونی و برفی رو بگو . عین گاو میان ابو میپاشن روت :|

Takesh-3

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34
اینا علتش اینه که اگثریت بی شعوریم
مثلا دیدم طرف قرمز میشه دقیق پشت خط وایمیسه ولی بقیه میرن چندمتر جلوتر وای میسن بیخ بیخ تقاطع اونوقت اونی که پشت خط وایمیسه اینقدر ماشینای پشت سریش بوق میزنن و فحش میدن به خاطر چند متر تا اینم بره جلو

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
مثلا دیدم طرف قرمز میشه دقیق پشت خط وایمیسه ولی بقیه میرن چندمتر جلوتر وای میسن بیخ بیخ تقاطع اونوقت اونی که پشت خط وایمیسه اینقدر ماشینای پشت سریش بوق میزنن و فحش میدن به خاطر چند متر تا اینم بره جلو

اتفاقا نیم ساعت پیش من با یکی سر این قضیه بحثم شد.و سر مواضع خودم به شدت ایستادگی کردم
شنیدید میگن طرف گاو و گوسفنداشو فروخته پولشو داده ماشین خریده؟ من این حرف رو به شدت تکذیب میکنم چون اینایی که شعور رانندگی ندارن در حقیقت خود همون گاو و گوسندها هستن که به مرور تکامل پیدا کردن. وگرنه آدم چرا باید اینجوری باشه آخه.

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128

منم زیاد دیدم
کلا فرهنگ رانندگی تو ایران خیلی مسخره هست
یا مثلا
یکی (تو اتوبان) با سرعت 60 تا انداخته تو لاین سرعت و به هیچکی هم راه نمیده (بماند چقدر فوحش خواهر مادر میدن ملت پشت سرش) یکی دیگه هم با سرعت 120 تا از لاین کند رو تخت گاز داره میره جوری که موهای زائد بقیه رانندگان میریزه !! :D

ولی خدایش تو ایران لاین کند رو بسیار خلوت تر هست تا لاین سرعت و ادم از لاین کند رو بره زودتر به مقصد میرسه :D

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
م
ولی خدایش تو ایران لاین کند رو بسیار خلوت تر هست تا لاین سرعت و ادم از لاین کند رو بره زودتر به مقصد میرسه

دقیقا لاین کندرو مسیر آهسته اتوبوس و وانت و....هست در صورتی که سواری ها وقتی سرعتشون میزنه بالای 120 که دیگه لاین سرعت کفاف نمیده میندازن تو لاین کندرو و جالب اینه که این لاین با تمام خطراتش همیشه تصادف توش کمتر رخ میده تا لاین سرعت --این نشون میده مردم ما هرچقدر سریع تر و بیشتر گاز بدن حادثه کمتری هم پیش میاد
نمونش خودم-وقتی تند میرم ضربان گلبم میره بالا و فقط تمرکزم رو محیط و جادست ولی وقتی آهسته میرم پشت رول خابم میبره و..........:D

البته مشکل اینه که اکثر راننده ها بخصوص ##### از پشت کوه اومدن رفتن 10 تا گوسفندشون رو فروختن یه پرشیا خریدن افتادن تو جاده و عین همون گاو و گوسفندی که باهاش بزرگ شدن رفتار میکنن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
خیلی قوانین راهنمایی رانندگی تو ایران و توی عمل کاربرد نداره مثلا در چهارها بین سه ماشین پیکان پراید و نیسان حق تقدم با نیسانه :happy:

یعنی قدرت و چثه هر ماشین بر دیگری ارجحیت داره;)

حالا بین ماشینهای همسان مثلا 3 تا پراید کدوم حق تقدم دارن ؟ هر کی جراتش بیشتره که معمولا جوانهای این مرز بوم حرف اول میزنن

با تجربه ها معمولا بدترین رانندگی رو دارن نمونش 50 ساله ها به بالا

زنها چه توی ماشین و چه بیرون ماشین کنار جدول ایستاده عامل اصلی تصادفات درون شهری هستن !

ادمهای قانونی و محطاط هم از عوامل تصادفات درون شهری هستند

تا اینجا همه چیز به نفع جوونها تموم شد اما توی جاده های برون شهری معادله تغییر میکنه و این جوونها هستن که معمولا ماشین رو روی سقف میارن بهترین رانندگان برون شهری پیرمردها هستن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
جدیدا گویا سبقت از راست مد شده

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
موقعیکه راهنما میزنی و میخوای از بریدگی دور بزنی ، طرف سرعتش رو چند برابر میکنه که از کنارت بگذره حالا یک کیلومتر فاصله داره و اگه همون سرعت معمولی هم بره به راحتی میتونی
بری کنار برای دور زدن
اما بعضیا ...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
تو چی این ملت شعور دارند که تو رانندگی داشته باشن؟:D

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
داشتم با دوچرخه من ادم ایزاد رد میشم یه گوسفندیزاد اومد و من زیر بگیره همچین پریدم رو کاپوتش غر شد و بعد رفتم خونه

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
پارک دوبل رو بگو راهنما میزنی کنار یه ماشین وایمیستی که پشتش پارک کنی مرتیکه بیشعور میاد میچسبه در باسن ماشینت بوق میزنه که برو آی آدم حرصش میگیره و میگه بییییییب... بییییب ... بیییییب...

Sent from my HTC Sensation XL using Forum Runner

بالا