یه پست خیلی توپ دادم ولی ی دفعه پرید عیب نداره قسمت نبوده بزنم از خیرش گذشتم
آره سیناست دیگه ، منظورش با شما و امثال شماست ! اینقدر که فرهنگ ندارید و نمی تانید درست رانندگی کنید !
شما هر جور دوست داری فکر کن من که گفتم شما مستمر آزادی!
گرچه خودتم گرفتی منظورم چی بود.........
به جای اینکه ناراحت بشی سعی کن خودتو درست کنیو از اونجور آدما نباشی
ya_ali_mavla از بچه های گل پی تیه.از اوناست که هر موقع میاد باید خاک قدمهاش رو توتیای چشممون بکنیم
من خیلی چاکرتم داش سینای گل
کاش واقعا اینطوری بودم خودم میدانم با کارهایی که کردم روسیاهم اینم نظر لطفته
این همون گردوفروش قدیم نیست؟!:دی
بله داداش همونه!
شما با گردو فروشی یا کلن با گردو مشکلی دارید؟
کار که عار نیست هست؟
من هرکاری که شرف داشته باشه و یه لقمه نان حلال بیاره رو هر طوری که باشه دوست دارم صبح که پا میشم میگم خدایا به امید تو نه به امید خلق روزگار و هرکاری که باعث بشه یه خدمتی هم به هموطنام بکنم انجام میدم
اون رفتگری هم که با شرفه و میاد کار میکنه و خرجی خانوادش رو درمیاره همیشم خدارو شکر میکنه صد بار عزیز تر و باشرف تر از اون دکتر و مهندس میدانم که با درآمد هفتگی میلیونی هر روز خودش و بچه هاش از خدا دورتر و دورتر میشن
کاملا هم واضحه و داره داد میزنه که بیش از 80 درصد مردمی که به خدا کافرن ازش دورن از سطح مرفه جامعه هستند متاسفانه!
هر روز هم زور بیشتر انتقاد بیشتر از شرایطشان! به زمین و زمان گیر میدن
همه ماهم میدانیم دلیلش چیه دلیلش رو خود خدا توی قرآنش آورده که خیلی از شماها قبولش ندارید چرا چون اصلا یکبار هم نخواندینش و فقط اون تیکه ها و جاهایی که تحریف شده رو شنیدین و کردن تو مغزتان و همین و بس.... متاسفانه هیچوقت هم به دنبال درستی یا نادرستی اون موضوع نمیرید چرا باز هم خود خدا گفته توی قرآنش
دیگه حوصله ندارم بنویسم اون متن قبلیم که پرید خیلی پر بار تر بود این یه خلاصه ای از اونه!
چاکر همه دوستایی که اگه دین هم ندارن آزاده اندو با ادب
نه کسایی که ادعایه آزاده بودن میکنن و بی ادب
یا علی