ماده اصلی تشکیل دهنده نان آرد هست که نانوایی ها به قیمت دولتی و ارزان میخرن ما بخوایم به قیمت ارزان بخریم صرف دارد آیا؟
تا اونجا که من می دونم نانوایی آرد دولتی یا دیگه نیست یا کلا اختلاف قیمت با آرد آزاد اینقدر کم شده که پخت نان غیر آزاد هم کاملا به صرفه است . من در مسیری که هفته ای یکبار باید بروم و چندین ساله می روم .قبلا یدونه نانوایی تافتون بود یدونه سنگک .الان بالای 10تا نانوایی به اسم نان خانگی باز شده که همون نان تافتون می پزند هم قیمت همون نانوایی دولتی قدیمی با همون حجم نان و خمیر و با کیفیت بالاتر می فروشند بعضی هاشون مجوز که هیچی شاید کارت بهداشت فردی هم نداشته باشند پس قطعا سهمیه دولتی آرد ندارند .کاملا هم مشخصه سود خوبی براشون داره چون هر روز تعدادشون داره بیشتر میشه گاهی اوقات 3نفر یا 4نفر هم دارند کار می کنند.
من چیزی که شنیدم اگر خودتون نانوا و کننده باشید و مغازه جایی باشه که مشتری گیر باشه و نون رو دستتون نمونه چون پولش کاملا نقده با حذف رایانه و...کار بسیار به صرفه ای شده .مشتری کبابی و....هم داشته باشید که دیگه چه بهتر .
چند هفته پیش تو اصفهان طرف آگهی کرده فقط سر قفلی نانوایی 150میلیون گذاشته بود برای فروش !!!!ملک هم جدا قیمت گذاشته بود
یک موقع قصد شروع کار را داشتید تو خونه اگر ویلایی و حیاط داره تنور خونگی هست 300هزار تومن یدونه خمیرگیر کوچیکم بخرید 500تومن شروع کنید به آزمون خطا کردن بعدم شروع کنید به فروختن به سوپری و رستوران و همسایه و....یا طرح نون داغ دم خونه راه بندازید صبح قبل اینکه برید سرکار نون تازه تحویل بدهید.با کمی خلاقیت در پخت و فروش به نظر من کار بسیار خوبی است اگر کسی بتونه زحمتش را به جون بخره .