mojtabahbk
Registered User
- نوشتهها
- 353
- لایکها
- 75
آی دی یاهو منظورته؟توی یاهو مسنجر بازی کنیم؟
اره ای دیتو پ خ کن
آی دی یاهو منظورته؟توی یاهو مسنجر بازی کنیم؟
اره ای دیتو پ خ کن
چرا تو بخش ورزش نزدید تاپیک رو . ؟
Chesscube.comسایت خوبیه برا بازی
بچه ها من چند سال پیش شطرنج سه نفره دیدم:blink: شوما تا حالا دیدین ؟
داداش من خیلی علاقه دارم و وقتی هم قهوه خونه میرم با دوستم حداقل 10 گیم متوالی بازی می کنیم . ولی قبلا من میبردم همش و خیلی ضعیف بود . الان بدجوور شاخ شده واسم . یه جا بگووو برم حسابی اموزش ببینم ... دمت گرم
یوزر من اونجا هست : patteerr
یک سوالی داشتم : الان من به شکل Fun بازی میکنم و بهم 100دلار داده . اگر من همه این صد دلار رو ببازم چی میشه ؟ دیگه نمیذاره من بازی کنم ؟
خب هستی الان بریم همونجا بازی کنیم؟
داداش من خیلی علاقه دارم و وقتی هم قهوه خونه میرم با دوستم حداقل 10 گیم متوالی بازی می کنیم . ولی قبلا من میبردم همش و خیلی ضعیف بود . الان بدجوور شاخ شده واسم . یه جا بگووو برم حسابی اموزش ببینم ... دمت گرم
یوزر من اونجا هست : patteerr
یک سوالی داشتم : الان من به شکل Fun بازی میکنم و بهم 100دلار داده . اگر من همه این صد دلار رو ببازم چی میشه ؟ دیگه نمیذاره من بازی کنم ؟
خب میای بازی؟
من خودم مدتهاست آموزش ندیدم و سطح بازیم افت کرده اما با کتاب آموزش دیدن رو می پسندم.البته همه چیز بستگی به سطحت هم داره برای همین شاید بهتر باشه یک نرم افزار قوی مثل فریتز بخری و باهاش بازی کنی و اشتباهاتت رو بررسی کنی.خود نرم افزار اشتباهاتت رو میگه و کمکت میکنه که حرکت درست رو ببینی.امشب پنجشنبه هست و زمان مناسبیه.11 به بعد هستم البته ممکنه یه اتفاقی بیفته که برنامه بهم بخوره اما اگر موافقی اعلام کن اگر نشد توی همین فروم بهت اطلاع میدم.اگه دوست داشتی آی دی یاهو رو بده که بتونم در جریان بذارمت.آی دی من: mahdi13701991
به دنبال شطرنج باز حرفه ایی برای بازی کردن آنلاین هستم