• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"شوخی کردم" سریال جدید مهران مدیری

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
چقدر توی فروم چپ و راست چرت و پرت میگی از ایمان و اسلام و ...
این آقا عمدا قصد تخریب دین رو داره و این کارها رو با اسلام انصار و ادبیات دینی میگه
البته امثال ایشون در جامعه کم نیستند
و از اول اسلام هم بوده اند مانند ابوموسی اشتری و طلحه و زبیر و خوارج و ...
دادا این انصار نیست

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
حکایت شوخی های مدیری !

شوخی کردم با یک گروهان از بازیگرهای کمدی خاطره ساز معلوم نیست با چه کسی شوخی می کند ...
90208351311092352436011797213574432139146.jpg

تعریف مشخصی از شبکه ی نمایش خانگی وجود ندارد ، قاعدتا مردم انتظار داشتند فیلمی که از این طریق به دستشان می رسد ، کیفیتی بالاتر از تولیدات معمول تلویزیون داشته باشد . و شاید به همین علت هم باشد که با شروع پخش اولین قسمت مجموعه ی شوخی کردم ، بازتاب های مخاطبین متفاوت بوده است .

در این که مدیری با قهوه ی تلخ بخشی از محبوبیت و اعتماد مردمی اش را از دست داده ، تردیدی نیست . بی نظمی و بدقولی در ارائه قهوه ی تلخ و از همه مهم تر ناتمام رها شدن این مجموعه مهم ترین دلیل برای این بی اعتمادی است ، اما شاید شوخی کردم با گروه بزرگ بازیگرانی که فراهم کرده است ، بتواند در بازیابی جایگاه از دست رفته ی مدیری موثر واقع شود . هر کدام از چهره های حاضر در شوخی کردم برای جذب گروهی از مخاطبان کافی است که هر از گاهی هم یکی از این قسمت ها را خریداری کنند و قطعا با این ترفند ، هدف اقتصادی و تجاری این مجموعه تامین خواهد شد. به ویژه این که حضور برخی چهره ها مثل جواد رضویان و مهران غفوریان که تصور نمی شد ، حاضر به همکاری با مدیری باشند و یا بالعکس مدیری از کار با آن ها ابا داشته است ، می تواند به اطمینان استقبال از این مجموعه اضافه کند .

شوخی کردم با مونولوگ گویی مدیری نه به عنوان بازیگر که بیشتر شبیه آن چه در ساعت خوش و ببخشید شما ! به عنوان مجری ارائه می کرد ، آغاز می شود . از همان ابتدا مبنای تاثر و یا محتوا و مضمونی اجتماعی و شاید سیاسی با عنوان دروغ مطرح می شود و بعد آیتم های به ظاهر بی ارتباط با یکدیگر اما در همین موضوع دروغ ارائه می گردد.
در میان اظهار نظرهایی که در مورد شوخی کردم وجود دارد ، شائبه ی توهین به اقوام ایرانی و زبان و لهجه یشان است . تعبیری که شاید کمی سخت گیرانه باشد و بازتاب انتقاد آمیزی برای مدیری و گروهش داشته باشد ، اما به هر حال کارکرد تجارتی خوبی هم می تواند داشته باشد

رویکرد مدیری به آن چه در سال های دور - و در ساعت خوش به ویژه - به آن پرداخته ، در شوخی کردم به تنهایی نمی تواند محل تایید و یا رد مجموعه باشد ، اما نبود داستان مشخص و واحد می تواند مثل دو لبه ی شمشیر عمل کند .

می تواند مخاطب علاقه مند به داستان گویی را از این مجموعه بیگانه و زده کند و در عین حال برای گروهی انگیزه ی علاقه مندی به شوخی کردم باشد .

به هر حال وجود داستان مشخص و واحد ، پی گیری هفته به هفته و قسمت به قسمت را الزامی می نماید و چنان چه مخاطب بداند که اگر احیانا قسمتی را هم از دست بدهد ، اتفاق ویژه ای نیافتاده است ، در خریداری بخش های دیگر هنوز راغب خواهد بود .

اولین لازمه ی چنین مجموعه ای خنداندن است . این طبیعت یک کار کمدی است که بعضا به غلط مصطلح طنز تعبیر می شود .

یک کار کمدی در هر مدیومی که ارائه شود باید بتواند مخاطب خود را بخنداند و شوخی کردم این کار را انجام می دهد هرچند که شاید برخی از آیتم هایش صرفا برای پرکردن زمان بسته ی سرگرمی باشد . اما اگر بخواهیم به عنوان یک اثر ماندگار به شوخی کردم نگاه کنیم قضیه تفاوت خواهد کرد .

شوخی کردم زایایی هنری ندارد و اگر جنبه اجتماعی و اخلاقی مبنای تاثرش را نیز در نظر نگیریم اتفاقا تجمیعی از شوخی های گذشته ی بازیگرانش است . شوخی ها ، عادت های و صفات ویژه ی هر کدام از بازیگران که در شوخی کردم دوباره تکرار می شود . نگاه کنید به آیتم آخر قسمت نخست که رضا شفیعی جم به روان شناس مراجعه کرده و دغدغه اش بیماری برادرش است . هم روند داستانک این آیتم تکرار و کلیشه ی نمونه های مشابه قبلی است و هم این که رفتار نقش آفرینانه ی شفیعی جم با گذشته ی کاریش تفاوتی نمی کند .

این شرایط برای مهران غفوریان و یوسف صیادی هم صدق می کند و فقط شاید بازی جواد رضویان را بشود از این دسته مستثنی کرد . آن هم به این جهت که بعد از نقطه چین و ارائه ی نقش داود برره ، دیگر بازی ماندگاری از رضویان سراغ نداریم و دوباره با هدایت مدیری نشانه ی توانایی رضویان تا حدودی برجسته می شود .

از میان بخش های مختلف قسمت اول ، آن چه میزان یک هنر نمایشی معیار تلقی شود را تنها در آیتم مربوط به روز پرش می توان مشاهد کرد . آیتم روز پرش با بازی عارف لرستانی ، رامین پور ایمان و سحر ولد بیگی مشخصات یک کمدی کامل را دارد . اولا که در مدت کوتاهی عارف لرستانی یک تیپ را در قالب شخصیت ارائه می دهد ، ثانیا در همین مدت کوتاه روند داستانی مناسب وجود دارد و علاوه بر این دو نکته اسباب یک کمدی چه از نظر اکت های بازیگری و معمای کلامی برقرار است .

در میان اظهار نظرهایی که در مورد شوخی کردم وجود دارد ، شائبه ی توهین به اقوام ایرانی و زبان و لهجه یشان است . تعبیری که شاید کمی سخت گیرانه باشد و بازتاب انتقاد آمیزی برای مدیری و گروهش داشته باشد ، اما به هر حال کارکرد تجارتی خوبی هم می تواند داشته باشد . همین که مردم خبر اعتراض بخشی از جامعه ی ایران نسبت به شائبه ی توهین را می شنوند ، حتی اگر خیال نداشتند که شوخی کردم را ببینند ، مجاب می شوند که در این تصمیم تجدید نظر کنند . مدیری و گروهش آن قدر ی با تجربه و باهوش هستند که پیش بینی چنین اعتراضی را داشته باشند و با این حال در صدد اصلاح این نکته بر نیامده باشند . می شود با یک عذر خواهی و شاید بدون عذر خواهی و آوردن توجیهات جوابی برای این سیل انتقاد ها فراهم کرد ، اما در بحبوحه ی این جنجال رسانه ای و محفلی شوخی کردم هم مشتری های خود را پیدا می کند .

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اونقدر بدم اومده از مهران مدیری که اصلا نمیخوام ببینم چه اشغالی ساخته. معلومه سر قهوه تلخ چند میلیارد پول مفت به جیب زده که این همه بازیگر رو جمع کرده دور هم. از من به شما نصیحت، نخرید، برید دانلود کنید بزارید این ناهنرمندا نابود بشن

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
اونقدر بدم اومده از مهران مدیری که اصلا نمیخوام ببینم چه اشغالی ساخته. معلومه سر قهوه تلخ چند میلیارد پول مفت به جیب زده که این همه بازیگر رو جمع کرده دور هم. از من به شما نصیحت، نخرید، برید دانلود کنید بزارید این ناهنرمندا نابود بشن

حیف ترافیک اینترنت که بخوای حروم این چیزا کنی o_O

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
چقدر مرخرف و بی محتوا و آبکی بود :|
یعنی فازشون چیه اینا؟ :|

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نپسندیدیم.
صحنه دارهایش را معرفی کنید ما ایمانمان بسیار قوی و مستحکم است و با دیدن صحنه های مبتذل سست نمی گردد.
صحنه ها را آنها نباید ببینند که سست ایمانند.
به نظرم تنها سریالی که ایمان شما را سُست میکُند آوای باران هست
اگه بتونی نسخه بدون سانسورشو گیر بیاری عالی میشه
رخصت....

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060

مشکلتون پولش هست یا کیفیتش ؟

اگه گزینه اول صحیح است که هیچی
اگه گزینه دوم صحیح است : من از شما می پرسم یعنی وقتتون اینقدر بی ارزشه که سریال بی کیفیت می بینید ؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
مشکلتون پولش هست یا کیفیتش ؟

اگه گزینه اول صحیح است که هیچی
اگه گزینه دوم صحیح است : من از شما می پرسم یعنی وقتتون اینقدر بی ارزشه که سریال بی کیفیت می بینید ؟
مشکل من پولش نیست چون مبلغی نیست که ارزش فکر کردن داشته باشه، کیفیتش هم نیست چون ندیدمش. مشکل من فریبکاری و زیر سوال بردن شعور مردمه. حالا مشکل شما چیه؟ اینکه شما هم جزو کسانی بودید که مهران مدیری با نیمه کاره رها کردن قهوه تلخ به نوعی به شعورشون توهین کرد؟

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
مشکل من پولش نیست چون مبلغی نیست که ارزش فکر کردن داشته باشه، کیفیتش هم نیست چون ندیدمش. مشکل من فریبکاری و زیر سوال بردن شعور مردمه. حالا مشکل شما چیه؟ اینکه شما هم جزو کسانی بودید که مهران مدیری با نیمه کاره رها کردن قهوه تلخ به نوعی به شعورشون توهین کرد؟

سریال 120 قسمتی مگه فیلم 90 دقیقه ای هست که به خاطر آخرش می دیدین ؟ اونم ژانر کمدی

اگه دانلود کردین که بازم هیچی . اگه به خاطر جایزه و قرعه کشی خریدین که اشتباه کردین چون بانک نیست پول بزاری جایزه بگیری .

اگه هم از تک تک قسمتهاش لذت بردین هیچی رو از دست ندادین . طوری تو فروم این بهانه الکی رو میگیرین که انگار 100 تا سریال نصفه ساخته . یه دونه سریال بوده اونم فقط قسمت آخرش

مقصر هم تهیه کننده ست . مدیری اگه هم میخواست می توستن نزارن آخرشو بسازه چون امتیازش دست یکی دیگه ست

بقیه سریالهایی هم که تو این چند دهه تو صداسیما ساخته با پول من و شما بوده ولی میتونست مختارنامه بسازه . برین ازش مچکر باشین که حداقل یه لخندی زدین و حیف و میل بودجه نبوده

بگو خوشم نمیاد / مدیری دیگه تموم شده / دیگه تکراری شده / ارزش پول دادن ندارن و .... بهتر از بهانه نیمه کاره موندن سریال قبلیش هست . اعصاب منی که میخوام درمورد محتوای سریال بخونم هم خراب نمیشه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خيلي جالبه اين آقا كه اينطوري از مردم التماس ميكنه كه جون من و من بميرم كپي نكنيد . همين مردم رو تو شبكه هاي اجتماعي مورد تمسخر قرار ميده . آقاي كارگردان راهي كه داري ميري اشتباهه

آدم دیدش به یه نفر منفی شده باشه از هرکارش ایراد میگیره

همه مردم رو مسخره کرد ؟ غیر اینه که ملت دنبال لوگوی pepsi روی ماه بودن ؟ یا اکثر عکسهای فتوشاپیه ؟

نصف پروفایل های فیسبوک برای ایرانیاست با هویت های رنگارنگ

Last edited:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
سریال 120 قسمتی مگه فیلم 90 دقیقه ای هست که به خاطر آخرش می دیدین ؟ اونم ژانر کمدی

اگه دانلود کردین که بازم هیچی . اگه به خاطر جایزه و قرعه کشی خریدین که اشتباه کردین چون بانک نیست پول بزاری جایزه بگیری .

اگه هم از تک تک قسمتهاش لذت بردین هیچی رو از دست ندادین . طوری تو فروم این بهانه الکی رو میگیرین که انگار 100 تا سریال نصفه ساخته . یه دونه سریال بوده اونم فقط قسمت آخرش

مقصر هم تهیه کننده ست . مدیری اگه هم میخواست می توستن نزارن آخرشو بسازه چون امتیازش دست یکی دیگه ست

بقیه سریالهایی هم که تو این چند دهه تو صداسیما ساخته با پول من و شما بوده ولی میتونست مختارنامه بسازه . برین ازش مچکر باشین که حداقل یه لخندی زدین و حیف و میل بودجه نبوده

بگو خوشم نمیاد / مدیری دیگه تموم شده / دیگه تکراری شده / ارزش پول دادن ندارن و .... بهتر از بهانه نیمه کاره موندن سریال قبلیش هست . اعصاب منی که میخوام درمورد محتوای سریال بخونم هم خراب نمیشه
هممون میدونیم که ما مردم پول سریال اینا نمیدیم اونم که واسه قهوه تلخ دادن واسه اعتبار مدیری بود واسه صحبتای مردم جان من بخرید واسه اینا بود
اما مدیری بخاطر ابروی خودشم که شده بخاطر اعتبار خودشم شده باس 4 تا اپارتمان با پول خودش قرعه کشی میکرد میداد به اینا که خریدن و دیدن که فکر نکنن کلاه سرشون رفته! فکر نکنن چرا رفتن خریدن وقتی میشد دانلود کرد؟!
ایناس که باعث این رفتارا میشه
سریالی که هفته ای یک میلیارد فروخته مطمعنا پول بسیار زیادی نصیب مدیری شده پولی برابر چند صد اپارتمانی که میتونست با چندتا از اونا میتونست سریالای بعدیشو تضمین کنه!
در ضمن ساختن خیلی سخته اما خراب شدن خیلی راحته! اعتبارشو خیلی راحت از بین برد
Sent from my Awesome LG P713

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505

مختارنامه رو داری با سریالای مدیری که کلش تو یه واحد آپارتمان ضبط میشه مقایسه می کنی؟
مهران مدیری خودشم بکشه 1 دقیقه از مختارنامه رو هم نمی تونه با اون پروداکشن عظیم بسازه
همون مختارنامه هزینه کلش 10 میلیارد هم نشده ولی مدیری و دوستانش با این سریالای درپیت تریالدر شدن
مدیری تا همین چند سال پیش هنوز تو دوربین نگاه می کرد تا مردم بخندن

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

قهوه تلخ رو نگاه کردم و به دنبال قسمت آخرش هم نبودم ولی نیمه کاره رها کردن محصولی که فروش میلیونی و سراسری داشته رو من شخصا به مثابه نوعی توهین به شعور مخاطب به حساب میارم. حالا بعضی افراد سیب زمینی هستن و تو سرشون هم بزنن سرشون رو بلند نمیکنن و در مجموع فاقد اون شعور و ادراک و قوه دماغی بشری هستند که اصلا بخواد بهش توهین بشه، مساله ایست جدا.
در مورد مختارنامه و ... هم باید بگم که حدود 5-6 سالی میشه که کلاً تلویزیون جمهوری عسلامی رو نگاه نمیکنم. درسته که با پول مالیاتی که هم من میدم هم شما این خزئبلات رو میسازن، ولی فرق من و شما اینه که از خودت میگیرن میسازن و جالبه که میشینی نگاه هم میکنی! فرق من اینه که بالاجبار مالیات میدم ولی حداقل اینقدر برای خودم ارزش قائل هستم که خودم رو ملزم به تماشای یک مشت مزخرف که از سرگذشت یه مشت عرب بدوی غارنشین عهد داروینی که در جنگ های قبیله ای همدیگه رو تیکه پاره میکنن و خودشون هم به فاک میرن، نمیدانم.

amirabar

Registered User
لایک‌ها
152
برگشته به سریال های آبکی اولیه اش !
کپی فوق ناقص خنده بازار .
به نظرم ارزش دانلود رو هم نداره چه برسه به خرید !
انگار زوره سالی صد تا کار بده بیرون . خب بنده خدا یه مدت وقت بذار یه فیلم نامه درست حسابی با طنز قوی بنویس .

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
واقعا چرت بود

بالا