chaning
Registered User
واسطه پیدا کنید تا فردا قبل ظهر واریز میکنم براشون
واسطه پیدا کنید تا فردا قبل ظهر واریز میکنم براشون
من جزو همکاران و مدیران نیستم ولی بشدت جزو دسته عزیزان هستم.ذاتا عزیزم و تو دل برو.یکی از همکاران ، مدیران و یا عزیزان بازارچه لطف کنن واسطه بشن تا من کارت رو پس بفرستم برای فروشنده.
من مشکلی ندارم اگه فروشنده هم موافقه اعلام کنه یه پیام خصوصی بین سه نفر ایجاد کنم.من جزو همکاران و مدیران نیستم ولی بشدت جزو دسته عزیزان هستم.ذاتا عزیزم و تو دل برو.
فکر نکنم عزیزتر از من تو پی تی باشه. اگه هست اعلام کنه
ایجاد کنیدمن مشکلی ندارم اگه فروشنده هم موافقه اعلام کنه یه پیام خصوصی بین سه نفر ایجاد کنم.
من به مدت طولانی توی یه شرکت که کارش تعمیرات کامپیوتری بود کار کردمخلاصه کامل از وضعیت طبق خواسته دوستان
سیستم و پاورهای تست من
- کولر مستر 550 mwe
- گرین gp700-b hp evo
مادربرد asus h510 m- a
پردازنده i3 10100
مشکل : دوحالت وجود داره یا فورمارک به محض باز شدن نوسیگنال میشه و سرعت فن میره روی 100 و باید ریستارت کنی سیستم از دسترس خارج میشه و یا فریم نصف مقداری که باید بده میده و لگ میزنه تو بازی هم همین شرایط وجود داره. (ویدیو آپلود شد)
video5776374990395935725.mp4 - یو آپلود
video5776374990395935725.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلودuupload.ir
نکنه مشکل کارت روی pci 16x هست فقط یعنی با رایزر 1 به 16 وصل میکنی این مشکلات دیده نمیشه ! روی دوتا مادربرد هم تست کردم این موضوع رو.
@AMD.POWER