حرف شما درسته کاملا ولی مثلا منکه 200 تومن خرید کردم بخوام بزنم از کارم برم بیشتر ضرر میکنمدوستان چرا انقد حرف الکی میزنید در مورد شکایت و هزینش!
شکایت کردن هیچ هزینه بیخودی نداره تهش 30ت!!!
فقط یه چیزی شنیدید..من خودم تو کارم مرتبطم
بهرام امامی پورو فکر کنم اکثرا بشناسن...به ... خوردن انداختمش پای مادر پدرشم گیره
برید شکایت نترسید هزینه ای نداره هرچقدم مدرکو نشونه و متنو هرچی دارید ضمیمه پرونده کنید مطمئن باشید پیگیری میکنن
مخصوصا موضوعات مجازیو چون ممکنه از یه فرد به یک گروه برسن!
تعدادی از دوستان شکایت کردن، شما میتونید به همراه اونا یا اینکه تکی تشریف ببرید دادسرا و ازشون شکایت کنید.اساتید عزیز نتیجه کار چیه ؟
بلاخره شکایت کنیم یا نه ؟
از دوستانی که در این انجمن فعالیت میکنن نمیتونم ادرس این طرفو پیدا کنید؟
طرف همشهری ماست
دوستانی که شکایت کردن از نوشته های اریزه نویسه یه شات برام بفرستنتعدادی از دوستان شکایت کردن، شما میتونید به همراه اونا یا اینکه تکی تشریف ببرید دادسرا و ازشون شکایت کنید.
پرشین تولز همینه
به چند نفر پول میده که توی پاتوق همش پست بدن و یه سری دیگه هم ببینن و برن پست بدن تا یوزراشو نگه داره
ولی کثیفترین سایت همین پرشین تولز هست
احسان فروزان که فک کنم همه میشناسنش malavan.ehsan یه مدت اول کارش درست بود واس خودم چند بار جنس آورد از اونور ولی این اواخر اردیبهشت چند تا آیفون و مک سفارش دادم نیورد که الآن مشخص شد داره کلاه برداری میکنه
ولی این یه ساله آخر زده بود تو کار کلاه برداری الآن که گرفتنش 2 میلیاردو 600 میلیون فقط تو یه حسابش پول بود که کشیده بود بیرون مقصر اصلی این همه کلاه برداری هم خود پرشین تولزه که هرچی کاربرا تاپیک زدن که این آقا فلانه پول گرفته جنس نمیده پرشین تولز تاپیکو پاک کرد و حرفی نزد
حالا ما چند نفر که شکایت کردیم تو شکایتمون هم نوشتیم که پرشین تولز داشته همکاری میکرده با این آقا هرچند میدونیم نتیجه ای نداره چون پی تی از جای دیگه پشتش گرمه
حالا نمیگم پرشین تولز یا .... الآن دیگه ایرانی جماعت طوری شده که فقط به فکر خودشه پرشین تولز که کلاه برداره باز جای شکرش باقیه که کارای بدتر نمیکنه![]()
@learndl همه دنبال @malavan.ehsan میگردن و فقط شما گفتید که گرفتنش! این مورد را چطوری فهمیدید الان چند تا کاربر این تاپیک هم بدونن چی کار کنن
قربان لینک گروه رو بفرستید لطفا♥همه افراد این تاپیک توی تلگرام و تو گروه هستن و پیگیر
احسان هم در حال حاظر بازداشت هست در تهران
تلگرام گروه یا هرچی که دارید در این موضوع رو برام بفرستید.
@SamaN_Incتلگرام گروه یا هرچی که دارید در این موضوع رو برام بفرستید.
حتما سریعتر شکایتتونو بکنید و 100% توی شکایت هم قید کنید که پرشین تولز همکاری داشته با ایشون و ما هم به اعتبار انجمن پرشین تولز و تایید این انجمن پول به حساب ایشون واریز کردیم
آقای حس بد بنده خودم این بسته ای که میگیو دارم ولی بحث چیز دیگه ای هستحس بدی دارم به آدمایی که فقط نوک دماغشونو می بینن. پستها را هم که می تونی با یه بسته حذف کنی. آخه یعنی اگه تو که فروشنده معتبری کلابرداری کردی پرشین تولز باهات همکاری داشته؟