• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت و قضاوت در مورد معامله با کاربر Phantom2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
سلام :
در مورد پاور بسته بندی غیر صحیح ممکنه فقط به بدنه آسیب بزنه یا اینکه سوکتی شکسته بشه که ظاهرا اینطور نشده(با توجه به نحوه حمل!)
بحث سلامت پاور چیز دیگری هست حالا بهتره اول تستر زده بشه بعد هم در یک سیستم دیگه تست بشه اگر مشکل داشت در آن صورت فروشنده پاسخگو باشه
انصاف هم رعایت بشه اگر در سیستم دیگری خوب کار کرد ولتاژها اوکی و کابلها ظاهری و فنی سالم بود دیگه اعتراض بی مورد هست.
بهتره خریدار قبل از زدن تایپیک اعتراضی از معیوب بودن پاور ۱۰۰٪ اطمینان حاصل کنه.
اعتراص الان هم بی مورده
چون اولا باید بعد تست رو یه سیستم دیگه و حتی به قول شما. تست با تستر این اعتراض کفته شه
ثانیا بحث من اینه ایشون قبول داشته سالم بودن پاور رو برا همینم تست و جیزای دیگ نخاست میتونس بخاد حتی بهش هم گفتم هر مدل تستی میخای بگو اولش
ابتدا ده روز قبل اصرار زیادش باعث شد بگم پس بزار ببرم با تستر تست کنم ولی. دیگه جوابی نداد مرتبه دوم گفت فردا بفرس

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
به نظرم باید دقیق تر مشکل رو بررسی کنید

مثلا سیستم خودتون رو فقط کابل 24 پین و کابل سیپیو رو وصل کنید و هارد و رایتر و ... رو وصل نکنید و ببینید باز هم ریستارت میشه یا خیر؟

اگر ریستارت نشد یک به یک بقیه قطعات رو به کابل برق وصل کنید.

شاید مثلا فقط یکی از کابل های ساتا یا مولکس اتصالی داره که اگر به سیستم وصل نشه درست کار کنه
بحث از دقیقتر عمل کردن نیست چون دو دفعه تذکر دادم ببر رو یه سیستم دیگ تست کن. بعد ...ولی ایشون با اینکه گفت باشه میبرم شنبه اینکارو میکنم. چند ساعت بعدش تایپ زده
رفتار کلا اشتباس
برای همین از مدیر خاستم بعد برسی یا منو بلاک کنه یا ایشونو برا سلامتی محیط

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
به نظرم باید دقیق تر مشکل رو بررسی کنید

مثلا سیستم خودتون رو فقط کابل 24 پین و کابل سیپیو رو وصل کنید و هارد و رایتر و ... رو وصل نکنید و ببینید باز هم ریستارت میشه یا خیر؟

اگر ریستارت نشد یک به یک بقیه قطعات رو به کابل برق وصل کنید.

شاید مثلا فقط یکی از کابل های ساتا یا مولکس اتصالی داره که اگر به سیستم وصل نشه درست کار کنه
سلام وقت بخیر. تمام حالات تست شده و فقط کابل 24 پین و 8 پین سی پی یو به سیستم وصل شده که لازمه روشن شدن می باشد. هیچ کابل دیگه ای وصل نشده. در فیلم مشخص است

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
سلام عزیز
لطف میکنین شماره تماس هاش رو بزارین
و اینکه فروشنده ساکن کجا هست؟
ادرس محل زندگی هم از روی جعبه برام توی pv بفرستین
با تشکر
سلام وقت بخیر خود فروشنده در تاپیک حضور دارن و فکر نمیکنم در حال حاضر درست باشه که اطلاعات ایشونو بدم. با تشکر

RAPTORX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
از نظر من وقتی پول پاور رو پرداخت کردی همه چی تمام شده و پاور مال شماست !!!! این چه حرفیه آخه ؟
اینجا این خبرا نیست . همه به هم اعتماد دارن / شده دو زار ولی اعتماد میکنن . تا 48 ساعت هر ایرادی داشت خریدار میتونه برگردونه . تمام .
فروشنده عزیز خودتو بزار جایه خریدار / من اگر جای خریدار بودم . با این بسته بندی _ اصلا بستتو باز نمیکردم و برمیگردوندم .
خریدار مرض نداره که پول بده و وقت بزاره از شما پاور بخره بعد خرابش کنه برات پس بفرسته .
( البته شاید خریدار هم کلا پاورو دیده و دلشو زده و دنبال بهونه اس پس بفرسته )

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
سلام
ای کاش دو طرف قبل بسته بندی و بعد باز کردن بسته بندی یه فیلم رو سیستم در حال کار می‌گرفتن به تاریخ و تحویل اون روز. خصوصا فروشنده فیلم با نام خریدار تهیه کنه با نشان دادن مشخصات دقیق قطعه ارسالی
کار سختیه یکم حوصله میخواد ولی جلوی خیلی از سو تفاهم ها و مشکلات رو میگیره

همینطوری قضاوت نمیشه کرد ان شا الله هر دو کاربر با هم کنار بیان

ویدئو تست سیستم با پاور ساده گذاشته شده. ویدئو تست پاور فروشنده قرار داده شده. سیستم کاملا سالم و بدون مشکل هست و با سه پاور متفاوت کار می‌کرده است. و الان این نوشته را با همان سیستم و پاور تسکو دارم می‌نویسم. بنده با توجه به رفتار و نوع برخوردی که از فروشنده دیدم به احتمال ۹۹.۹ درصد عقیده دارم که پاور مشکل دار به من فروخته اند و ۰.۰۱ درصد احتمال داره به خاطر بسته بندی بد ایشون پاور مشکل پیدا کرده باشه
اینک شما میگی
از نظر من وقتی پول پاور رو پرداخت کردی همه چی تمام شده و پاور مال شماست !!!! این چه حرفیه آخه ؟
اینجا این خبرا نیست . همه به هم اعتماد دارن / شده دو زار ولی اعتماد میکنن . تا 48 ساعت هر ایرادی داشت خریدار میتونه برگردونه . تمام .
فروشنده عزیز خودتو بزار جایه خریدار / من اگر جای خریدار بودم . با این بسته بندی _ اصلا بستتو باز نمیکردم و برمیگردوندم .
خریدار مرض نداره که پول بده و وقت بزاره از شما پاور بخره بعد خرابش کنه برات پس بفرسته .
( البته شاید خریدار هم کلا پاورو دیده و دلشو زده و دنبال بهونه اس پس بفرسته )
من جای خریدار باشم ک قبلش دو سه مدل تست میگیرم اون خودشو بزاره جای من
رفتار ریلکس ایشون نه به خاطر ادبشه ک به خاطر اینه از نظرش هیچ.مسیولیتی نداره پس ریلکسه بعد توهین 99.99 درصد میکنه به من

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
در ضمن الان گوشیمو چک میکردم یه کلیپ دو دقیه ای هست تو گوشیم مال ماه قبله . این پاور تو یه کیس باگرافیک بزرگ کار داره میکنه. برای قبله میزارم کسی خاست ببینه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
هماهنگ کنید با اجازه فروشنده بدید یه کاربلد تست کنه ..

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
هماهنگ کنید با اجازه فروشنده بدید یه کاربلد تست کنه ..
دوست عزیز مشکل رفتار غلطه ک قبل تست کردن رو یه سیستم داره میگه 99.99 درصد احتمال میدم پاور خراب فروخته
99.99 درصد از کی تا حالا اسمش احتماله. این یعنی مطنعنم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
من خودم کاسبم البته تو صنف پوشاک،در هفته حداقل ۷,۸ تا تیپاکسی دارم البته سایز بسته بندی من بزرگ تره،
قانونش اینه باید کامل دوره جعبه یا نایلون چسب کاری بشه،چسبم باید محکم بزنی که حالت پرس داشته بشه بسته بندی،
این بسته بندی که دوستمون کرده اصلا قابل توجیه نیست من بودم اصلا تست نکرده پس میفرستادم جنسو،جالبیش تیپاکسی مبدا که اصلا قبول کرده این بسته بندی،نشون از بیخیالی و بی احترامی فروشنده به خریدار میده
نکته دومم بد حرف زدن فروشندس که واقعا جای تأسف داره،باید بدون قید و شرط جنس مرجوع بشه و هزینه عودت داده بشه،
اقای فروشنده این طرز برخورد درست نیست

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
به نظر من هم خریدار در خصوص پاور ( بر خلاف cpu , و رم که حداکثر 12 ساعت کافی هست ) میتونه 48 ساعت تست کنه و حتی جنس رو برگردونه و اگر واقعا مشکل داره حتی جنس رو به صورت پسکرایه پس بفرسته اگه هزینه ارسال را پرداخت کرده است. ولی خیلی بهتر میشد در مورد این مورد هم ابتدا توافق می کردند.
در خصوص فرمایش فروشنده در خصوص درخواست انجام تست به دلایلی نتیجه فروشنده را نمیتوان ملاک قرار داد علاوه بر این خیلی از تست ها رو نمیشه از فروشنده گرفت و فقط در محل بایستی تست رو انجام داد.
در نهایت به نظر بنده جنس به احتمال زیاد از ابتدا مشکل داشته و این بسته بندی تاثیر زیادی نداشته است.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
من خودم کاسبم البته تو صنف پوشاک،در هفته حداقل ۷,۸ تا تیپاکسی دارم البته سایز بسته بندی من بزرگ تره،
قانونش اینه باید کامل دوره جعبه یا نایلون چسب کاری بشه،چسبم باید محکم بزنی که حالت پرس داشته بشه بسته بندی،
این بسته بندی که دوستمون کرده اصلا قابل توجیه نیست من بودم اصلا تست نکرده پس میفرستادم جنسو،جالبیش تیپاکسی مبدا که اصلا قبول کرده این بسته بندی،نشون از بیخیالی و بی احترامی فروشنده به خریدار میده
نکته دومم بد حرف زدن فروشندس که واقعا جای تأسف داره،باید بدون قید و شرط جنس مرجوع بشه و هزینه عودت داده بشه،
اقای فروشنده این طرز برخورد درست نیست
اول این بسته بندی من نیست توضیح دادم دو طرف کابل قرار دارم دو طرف ضربه گیر به هیچ عنوان هم تکون نمیخورد برا همینم قبول کرد تیپاکس
دوم خود پاور چهارچوب فلزی داره و جنس از اهن و جامداته شما انگار. تفاوتی برات نداره
سوم بد حرف زدن برای یک دقیقه اس 20 دقسقه حرف بزنی طرف نره تو مغزش. یک دقیقه بد خرف نزنی باهاش فکر میکنه خبریه و البته به رفتارش اعتراص کردم نه خودش گفتم پاور خریدنت دیگ چر مرضی بود هم منو بندازی دردسر هم خودتو تو ک پاور داشتی حالا خریدار اون یک دقیقه رو ملاک قرار میده جای خود داره
و اینکه اگ گفتم رفتار ریلکس و نایس خریدار به خاطر چیز دیگس چون فکر میکنه خیلی راحت میتونه نظرشو تحمیل کنه

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اول این بسته بندی من نیست توضیح دادم دو طرف کابل قرار دارم دو طرف ضربه گیر به هیچ عنوان هم تکون نمیخورد برا همینم قبول کرد تیپاکس
دوم خود پاور چهارچوب فلزی داره و جنس از اهن و جامداته شما انگار. تفاوتی برات نداره
سوم بد حرف زدن برای یک دقیقه اس 20 دقسقه حرف بزنی طرف نره تو مغزش. یک دقیقه بد خرف نزنی باهاش فکر میکنه خبریه و البته به رفتارش اعتراص کردم نه خودش گفتم پاور خریدنت دیگ چر مرضی بود هم منو بندازی دردسر هم خودتو تو ک پاور داشتی حالا خریدار اون یک دقیقه رو ملاک قرار میده جای خود داره
و اینکه اگ گفتم رفتار ریلکس و نایس خریدار به خاطر چیز دیگس چون فکر میکنه خیلی راحت میتونه نظرشو تحمیل کنه
شما کامل چسب کاری کرده بودی؟یا همون‌جوری ۴ طرف زیر و رو گذاشته بودی رو هم؟

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
شما کامل چسب کاری کرده بودی؟یا همون‌جوری ۴ طرف زیر و رو گذاشته بودی رو هم؟
توضیح دادم پاور به هیچ عنوان داخل بسته تکون نمیخورد و بالای بسته چسب حرارتی زد م برا باز نشدن این عکسی ک گزاشته را بعد باز شدنه و طبیعتا تکون میخوره پاور با این وضعیت

nsm1000

Registered User
لایک‌ها
122
توضیح دادم پاور به هیچ عنوان داخل بسته تکون نمیخورد و بالای بسته چسب حرارتی زد م برا باز نشدن این عکسی ک گزاشته را بعد باز شدنه و طبیعتا تکون میخوره پاور با این وضعیت
شما حاضر نیستی قبول کنی این بسته بندیت به درد پاور نمیخوره؟ دوست عزیز بسته بندیت ضعیفه و مشکل داره.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
توضیح دادم پاور به هیچ عنوان داخل بسته تکون نمیخورد و بالای بسته چسب حرارتی زد م برا باز نشدن سته
من بحث فنیشو بلد نیستم سالمه یا خراب ولی بسته بندی داستان خودشو داره،اون عکسی هم که صفحه اول گذاشته شده قابل قبول نیست
من کارم عمده پوشاکه،قطعه نیست خراب بشه تو بار ولی خیلی از مشتریام حساسن میگن اقا جعبش کن هزینه جعبه ازشون میگیرم بسته میکنم،با چسب کاری کامل،بعضیا هم میگن نایلون پیچش‌کن اونم کامل پرس میکنم.
حالا ایشون حساس بوده شما باید مبلغ بسته بندی میگفتی ۲۰ تومن اضافه بزن ،ی بسته بندی پدر مادر دار میکردی،چون تیپاکس بسته پرت میکنه،اروم جایی نمیزاره،
من اگه خریدار بودم و بسته بندی به شکل عکس اول صفحه برام میومد از همون تیپاکس پس میفرستادم

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
به نظر من هم خریدار در خصوص پاور ( بر خلاف cpu , و رم که حداکثر 12 ساعت کافی هست ) میتونه 48 ساعت تست کنه و حتی جنس رو برگردونه و اگر واقعا مشکل داره حتی جنس رو به صورت پسکرایه پس بفرسته اگه هزینه ارسال را پرداخت کرده است. ولی خیلی بهتر میشد در مورد این مورد هم ابتدا توافق می کردند.
در خصوص فرمایش فروشنده در خصوص درخواست انجام تست به دلایلی نتیجه فروشنده را نمیتوان ملاک قرار داد علاوه بر این خیلی از تست ها رو نمیشه از فروشنده گرفت و فقط در محل بایستی تست رو انجام داد.
در نهایت به نظر بنده جنس به احتمال زیاد از ابتدا مشکل داشته و این بسته بندی تاثیر زیادی نداشته است.
تست صیحیح ملاکه
واقعا مشکل داشتن باید اثبات شه مثلا پاور جای سوختگی غیر پلمپ بودن یا ...داشته باشه
به نظرت احتمال نداره کیس مشکل داشته باشه یا موارد دیگ ک فقط این مورد و ذکر میکنی
کلیپ ک تازه از کار پاور پیدا کردمم بببین بالاس

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
شما حاضر نیستی قبول کنی این بسته بندیت به درد پاور نمیخوره؟ دوست عزیز بسته بندیت ضعیفه و مشکل داره.
شما چی قبول نمیکنی برا پاوری ک 5 کیلوعه اگه بیفته فرق زیادی نمیکنه کمی بهتر بسته بندی داشتن و با توجه به اینکه چهارچوب اهنی داره و قطعات جامده
و یا اینکه افتادنش باید باعث صدمه فیزیکی به پاور شده باشه ؟

HamidRezaA

Registered User
لایک‌ها
115
تست صیحیح ملاکه
واقعا مشکل داشتن باید اثبات شه مثلا پاور جای سوختگی غیر پلمپ بودن یا ...داشته باشه
به نظرت احتمال نداره کیس مشکل داشته باشه یا موارد دیگ ک فقط این مورد و ذکر میکنی
کلیپ ک تازه از کار پاور پیدا کردمم بببین بالاس
احتمال مشکل داشتن کیس خیلی کم هست. چون کیس قبلیش هم داشته کار می کرد ولی غیر ممکن نیست.
به نظر من شما هم بایستی از پاورت عکس میگرفتی که کم و کسر و ... نشه و براش میفرستادی . شما بایستی این حق رو براش قایل بشی که از نزدیک جنستو قبول نکرده است. حالا به هر دلیلی( که به نظر دلایلش موجه هست). تحویل میگیری نگاه می کنی چیزی کم و کسر نیست و .... پولشو پس میدی. این دیگه مساله ای نیست.

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
احتمال مشکل داشتن کیس خیلی کم هست. چون کیس قبلیش هم داشته کار می کرد ولی غیر ممکن نیست.
به نظر من شما هم بایستی از پاورت عکس میگرفتی که کم و کسر و ... نشه و براش میفرستادی . شما بایستی این حق رو براش قایل بشی که از نزدیک جنستو قبول نکرده است. حالا به هر دلیلی( که به نظر دلایلش موجه هست). تحویل میگیری نگاه می کنی چیزی کم و کسر نیست و .... پولشو پس میدی. این دیگه مساله ای نیست.
سلام ممنون از نظر شما. کیس الان با پاور تسکو 300 وات به خوبی داره کار میکنه. چطور میشه الان که به خوبی کار میکنه و با دو تا پاور قبلی دیگه هم به خوبی کار میکنه سیستم مشکل داشته باشه؟!!؟ من فردا با سیستم دیگه حتما تست میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا