• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت و قضاوت در مورد معامله با کاربر Phantom2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nsm1000

Registered User
لایک‌ها
122
شما چی قبول نمیکنی برا پاوری ک 5 کیلوعه اگه بیفته فرق زیادی نمیکنه کمی بهتر بسته بندی داشتن و با توجه به اینکه چهارچوب اهنی داره و قطعات جامده
و یا اینکه افتادنش باید باعث صدمه فیزیکی به پاور شده باشه ؟
ببین دوست من فکر کردی اون مامور تیپاکس یا پست دلش واسه مرسولت سوخته؟
من خودم کارم با این شرکت هاست من فروشگاه دارم جنسای حساسی مثه آینه و میز و اینها میفرستم
جنس ما تو کارتن محکمه چند لایه حباب پیچ و چسب میخوره باز هم آسیب میبینه نه تو این کارتن درب و داغون شما!

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
من گرافیک داشتم رو یه سیستم تصویر نداده. رو بقیه داده یا مادربرد همیچنین. پاور حرفه ایه ا شاید متوجه خطایی چیزی میشه سیستمش میشه اجازه کار نمیده
خنده داره برا کسی ک از اول قرار بود تست کنه بعد بحث و تایپ باز کنه الان گفتنش ک من تست میکنم خبر میدم مگ شما نمیگی 99.99 درصد مطنعنی من پاور خراب فرستادم . دیگ تست کردنت چیه این رفتار غلط ایرادی نداره حرف زدن من داره؟

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
الان
ببین دوست من فکر کردی اون مامور تیپاکس یا پست دلش واسه مرسولت سوخته؟
من خودم کارم با این شرکت هاست من فروشگاه دارم جنسای حساسی مثه آینه و میز و اینها میفرستم
جنس ما تو کارتن محکمه چند لایه حباب پیچ و چسب میخوره باز هم آسیب میبینه نه تو این کارتن درب و داغون شما!
یعنی من باید مثلا خطای مامور تیپاکسم بدم اگ حمل مشکل داشته؟خریدار میگه 99.99 درصد من پاوذ خراب فرستادم یک صدم حمل مشکل داشته اینو چی میگی کسی بهت همچین حرفی بزنه میگی. فروشنده بی ادبه و جای تاسف داره
اگه شیشه خودت رو با پاور من یکی.میکنی نتیجه میگی بسته بندی یکسان باید باشه ....
فیلم یک ماه قبل کیس رو هم ک تو گوشیم پیدا کردم. برو بیین

rahman1700

Registered User
لایک‌ها
448
برادر من 80 نفر دارن میگن بسته بندی ضعف داشته شما قبول نمیکنی :oops:
کسی که با شما دشمنی نداره . همه هم میدونیم پاور 5 کیلو وزنشه :giggle:
ایشالا دفعه دیگه بهتر بسته بندی کن

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
الان

یعنی من باید مثلا خطای مامور تیپاکسم بدم اگ حمل مشکل داشته؟خریدار میگه 99.99 درصد من پاوذ خراب فرستادم یک صدم حمل مشکل داشته اینو چی میگی کسی بهت همچین حرفی بزنه میگی. فروشنده بی ادبه و جای تاسف داره
اگه درست بسته بندی میکردی و موقع رسیدن ی چیزیش میشد دهن تیپاکس سرویس میکردید،نه این مدلی بسته بندی

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
من در تعجب هستم که فروشنده محترم اصرار دارند مشکل از سیستم من هست و پاور سالم هست و بسته بندی هم مشکلی نداشته است و اگه همین حرف خودشان را قبول داشته باشند خوب میگویند پاور را مرجوع کنید و ختم بخیر بشه. ولی به هیچ عنوان برگشت را قبول ندارند! پاور را که میگویید سالم هست باز دوباره ان شاءالله میفروشید. چرا اصلا قبول نمیکنید؟

nsm1000

Registered User
لایک‌ها
122
الان

اول اینکه این لحن بدتو درست کن با بچه که حرف نمیزنی مرد حسابی دوم این بسته بندیت همه ملت دارن میبینن میگن بد بوده بعد میگی پاور فلزیه و فلان؟ پولتو گرفتی و جواب سر بالا میدی؟ مشکلیه که پیش اومده به جای اینقدر جواب سربالا دادن بشینین مثه دو تا آدم بالغ موضچع رو حل کنین.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
برادر من 80 نفر دارن میگن بسته بندی ضعف داشته شما قبول نمیکنی :oops:
کسی که با شما دشمنی نداره . همه هم میدونیم پاور 5 کیلو وزنشه :giggle:
ایشالا دفعه دیگه بهتر بسته بندی کن
اینکه خریدار میگه 99 .99 درصد پاور خراب فرستادم و یک صدم حمل مشکل داشته ک حرف من نیست خود طرف بسته رو گرفته متوجه اس ک حمل مشکل نداشته به این نتیجه رسیده نه جای ضربه ای نه چیزی پاور هم اهنه قاب داره و نوع عملکردش هم معلومه ایراد به احتمال زیاد از ضربه نیست. پس چه اصراری داری شما مشکل رو بندازی گردن ارسال. اگه متوجه اینی ک پاور 5 کیلوعه متوجه اینم باش ک بسته بندی بهترش هم باعث نمیشده اگه افتاده تغییری ایجاد کنه
در ضمن اگه به کارشناسیه ک نیپاکس طبیعتا کارشناستره اگه بسته بندی مشکل داشته نباید تحویل میگرفته
من نمیگم سیستم شما خرابه میگم احتماله
دلیل پس نگرفتن هم این نیست گفتم ک شما تست نخاستی اعتماد داشتی به حرف من من هم تست ک گفتی برا نویز بفرس فرستادم کلیپ ذو هم دیدی رو سیستم پاور در حال کاره
مشکل من منطق الکی بعضیاس.

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
استاندارد شما برای بسته بندی چیه اون عکسی ک طرف خریدار به عنوان بسته بندی فرستاده ربطی به بسته بندی من نداره من دور تا دورشو چوری چیدم ک پاور داخل بسته به هیچ عنوان تکون نخوره توضیحم دادم.اگ کسی بهت تهمت بزنه باهاش ملایم رفتار کنی بچه ای شما تهمت نزن تا رفتار بد نبینی

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
اول اینکه این لحن بدتو درست کن با بچه که حرف نمیزنی مرد حسابی دوم این بسته بندیت همه ملت دارن میبینن میگن بد بوده بعد میگی پاور فلزیه و فلان؟ پولتو گرفتی و جواب سر بالا میدی؟ مشکلیه که پیش اومده به جای اینقدر جواب سربالا دادن بشینین مثه دو تا آدم بالغ موضچع رو حل کنین.
شما ک مثلا امتیاز بالایی داری پاوری ک حتی تست کامل نشده رو میگی پاورت خرابه فردا اگ برد رو یه سیستم دیگ کار کرد چیکار میکنی ؟میگی من اشتباه کردم؟جبران حرفتو میکنی
اره خب برا شما هزینه نداره بسته به حالت طرف یکی و میگیری

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
آقا بی خیال . اصلا دفعه دیگه بزار تو کیسه پلاستیکی بفرس .
نرود میخ آهنی در سنگ

مشاهده پیوست 1272661
واقعا نرود
همین عکسی ک شما گذاشتی به عنوان بسته بندی گذاشتی ا لان اگه از رو بخوره زمین ک بازم ضربه میخوره بعد در ضمن منکه گفتم ماژول پاور رو در اطراف و بالا بسته گذاشتم ک به عین ضربه گیر عمل کنه فرقی با این عکس در عمل نداره و عکس ک گذاشتن به عنوان بسته بندی مورد داره
در ضمن بیا به عنوان تست یه پاور رو یک دور ضربه گیر ببندیم از یک و نیم متری بندازیم زمین یه پاور رو سه دور ببینیم اصولا ضربه میخوره و اگ میخوره تفاوتی دا ره یا نه
اینک اگ کسی اشنا به سخت افزار باشه از نحوه عملکرد میفهمه مشکل حمل هست یا نه ک حتی مدیر انجمن گفتن ک بحث حمل منتفیه
حمل بهونس از یه طرف خریدار میگ 99.99 درصد احتمالا پاور خراب فرستادم بدون تس کافی از یه طرف اصرار بیش از حد به بسته بندی

Last edited:

xsmnx

Registered User
لایک‌ها
69
داداش من به نیت طرف مقابلت کاری ندارم، این ۹۹.۹۹٪ رو هم یه لحظه بیخیال شو
الان من تو ذهنم این سوال هست که خریدار فردا پاور رو ببره یه جا تست کنه، ایراد از سیستم خودشون بود که هیچ ولی اگه ایراد از پاور باشه تصمیم شما چیه؟

2s2

Registered User
لایک‌ها
666
با سلام خدمت همه کاربران عزیز پرشین تولز
اینجور موارد به نظر من باید توافقی حل بشه و تاپیک زدن و ... فقط مشکل رو بزرگتر میکنه
البته مدیران گرامی هم میتونن راه کار بدن
من فقط دو تا نکته بگم
اول اینکه طبق روال مسئولیت و هزینه ارسال با خریدار هست اما مسئله مهم اینه که فروشنده به قول دوستان تو پلاستیک نذاره بفرسته یه اصول اولیه رو رعایت کنه و از طرف دیگه هم خریدار هزینه ارسال رو کامل پرداخت کنه من خودم شخصا مورد داشتم طرف گفته من بیست تومن بیشتر برای ارسال نمیدم بعد در ادامه فرموده حتما حبابدار بپیچ و حتما تو کارتن پستی بزار ! خوب برادر من حداقل هزینه پستی همون بیست تومن هست پس انتظار نداشته باش من از جیبم برات هزینه کنم.
نکته دوم هم بحث مهلت تست هست اگر فروشنده قبول میکنه مهلت تست بده باید مسئولیت پذیر باشه و اگر قطعه واقعا مشکل داره پس بگیره اگر مطمئنه نداره ولی خریدار میگه داره پس بگیره تست کنه خودش و اگر واقعا مشکل نداشت خریدار بهانه تراشیده بود مبلغ رو نزنه و قطعه رو بفرسته برای خودش

جمع بندی اینکه سعی کنید با کسایی معامله کنید که حداقل یکبار باهاشون کار کردید و اگر اولین معاملتون هست با طرف بی تعارف همه چیز رو طی کنید
ایشالا که مشکل این دو تا همکار هم ختم به خیر بشه

nsm1000

Registered User
لایک‌ها
122
داداش من به نیت طرف مقابلت کاری ندارم، این ۹۹.۹۹٪ رو هم یه لحظه بیخیال شو
الان من تو ذهنم این سوال هست که خریدار فردا پاور رو ببره یه جا تست کنه، ایراد از سیستم خودشون بود که هیچ ولی اگه ایراد از پاور باشه تصمیم شما چیه؟
ایشون حرف این همه آدم رو راجب بسته بندیش قبول نداره دیگه ....
کارتنی که کالا رو گذاشتن خیلی نازکه.

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
هر گونه آسیب دیدگی که ناشی از بسته بندی نامناسب باشه به عهده فروشنده است.

همین یکی دو ماه قبل بود که تاپیک داشتیم درباره یک کارت گرافیک. خریدار به یه تست ناقص از سوی فروشنده اکتفا کرده بود و بعد مدعی بود که قطعه از ابتدا خراب بوده. اونجا صحبت شد که دوستان خریدار در نظر داشته باشید که قبل از خرید تست کامل از فروشنده درخواست کنید. شما بجز تست چیزی ندارید که بهش اتکا کنید! چطور به چنین تست های سطحی اعتماد میکنید. این مورد هم شبیه به مورد قبلیه. تست پیش پا افتاده روشن شدن پاور! برادر مگه پاور جنریک داری میخری؟!

ادبیات فروشنده، چه خوب باشه چه بد، فاکتور تاثیرگذاری در تعیین صحت عملکردش به حساب نمیاد. فلذا دوستان گرامی، لطفا کیفیت ادبیات و اخلاق طرفین معامله رو به خودشون واگذار کنید.

فروشنده گرامی اگه مدارکی دال بر سلامت پاور داری که نشون میده پاور روی یه سیستم در حال کار مشکلی نداشته لطفا ارائه کن. چرا که اون تست اتصال دو پین از درجه اعتبار ساقط هستش و اینجا کسی این تست رو بعنوان مدرک سلامت پاور نمیپذیره. البته اگه نظر کاربران پی.تی برای شما قابل لحاظ کردن باشه.

خریدار گرامی، جهت برطرف شدن هرگونه تردیدی، لطفا پاور رو روی یک سیستم دیگه و بدون استفاده از محافظ و چندراهی برق تست کن. در صورت پابرجا ماندن مساله، فروشنده باید مرجوعی پاور رو بپذیره. به دو دلیل که اینجا عرف هستش. اگرچه رفتار غیرحرفه ای فروشنده در این تاپیک این موضوع رو به ذهن متبادر میکنه که ممکنه بگه من عرف بازارچه رو قبول ندارم اما وقتی کسی تو این بازارچه اقدام به معامله میکنه باید از عرف بازارچه هم تبعیت کنه.
1. تمام قطعاتی که در بازارچه پی.تی معامله میشن دارای فرصت تست از طرف خریدار هستن. در صورتی که در فرصت تست هر گونه خرابی - مواردی که در ابتدا توسط فروشنده اعلام نشده و یا در تست ها قابل مشاهده نبوده - کشف بشه فروشنده باید مرجوعی قطعه رو بپذیره.
1-1. تست اولیه توسط فروشنده اثبات نمیکنه که در حال حاضر پاور از شرایط اولیه خارج شده باشه. چرا که هنوز با اتصال دوپین پاور روشن میشه. ما نمیدونیم که پاور در دست فروشنده هم ایراد ریست داشته یا خیر و فروشنده هم هنوز سند مضاعفی ارائه نکرده. بنابراین نتیجه اینه که در حال حاضر، پاور کماکان در شرایط قبل از ارسال به سر می بره.
2. طبق نظر کاربران بازارچه بسته بندی نامناسب تشخیص داده شده (البته این تشخیص کار سختی هم نیست) و ظن آسیب دیدگی ناشی از بسته بندی رو تقویت میکنه. چیزی که در نهایت مسئولیت خرابی پاور رو به عهده فروشنده میندازه.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
چند ساعت قبل فیلم تست 14 ثانیه مربوط به ماه قبل رو تو گوشیم بود پیدا کردم و تو تایپیک گذاشتم. داخل کیس تو فیلم بازه و فیلم مشخصه پاور و حتی مادربرد و سیپیو داخل فیلم تو همین. انجمن فروش رفته
اینکه حمل مشکل داشته یه احتماله نه بیشتر چون نه ضربه ای هست نه نحوه عملکرد پاور نشون میده ضربه خورده باشه
اون تست اتصال روشن کردن پاور مربوط به درخواست خریدار برای نداشتن نویز بوده کلیپ فرستادم تا بشنوه نویزی نداره
قبلش هم گفته بودم هر مدل تستی میخای بگو بگیرم حالا گفتن عجله دارن از من خاستن سریع بفرستم ک برسه دستشون و در واقع اعتماد کردن الان میگن 99.99 مطنعن پاور خراب فرستادی بعدش به پیام و واتس اپ من پاسخ ندادن و یه بحث دیگس

و در پاور هنوز رو کیس دیگ تست نشده و به احتمال زیاد جواب خاهد داد مشکل رفتار خریداره ک با اینک قرار شد بعد تست تو کیس دیگ تایپیک ایجاد کنه اینکارو کرده

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
شما تو تماس تلفنی به من گفتید اگه رو سیستم دیگه تست کردید و درست بود که هیچ ولی اگر ریست میشد من مسئول نیستم و برگشت قبول نمیکنم!! واگرم قبول کنم باید شما مقداری از قیمتشو مسئول باشی!!! این یعنی شما به هیچ صراطی مستقیم نیستید برای همون من تاپیک زدم

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
424
چند ساعت قبل فیلم تست 14 ثانیه مربوط به ماه قبل رو تو گوشیم بود پیدا کردم و تو تایپیک گذاشتم. داخل کیس تو فیلم بازه و فیلم مشخصه پاور و حتی مادربرد و سیپیو داخل فیلم تو همین. انجمن فروش رفته
اینکه حمل مشکل داشته یه احتماله نه بیشتر چون نه ضربه ای هست نه نحوه عملکرد پاور نشون میده ضربه خورده باشه
اون تست اتصال روشن کردن پاور مربوط به درخواست خریدار برای نداشتن نویز بوده کلیپ فرستادم تا بشنوه نویزی نداره
قبلش هم گفته بودم هر مدل تستی میخای بگو بگیرم حالا گفتن عجله دارن از من خاستن سریع بفرستم ک برسه دستشون و در واقع اعتماد کردن الان میگن 99.99 مطنعن پاور خراب فرستادی بعدش به پیام و واتس اپ من پاسخ ندادن و یه بحث دیگس

و در پاور هنوز رو کیس دیگ تست نشده و به احتمال زیاد جواب خاهد داد مشکل رفتار خریداره ک با اینک قرار شد بعد تست تو کیس دیگ تایپیک ایجاد کنه اینکارو کرده
جسارتا در این یک ماهی که می‌فرمایید احتمال نداره که پاور معیوب شده باشه؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا