• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت و قضاوت در مورد معامله با کاربر Phantom2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
1: پس از نظر خریدار. با اینکه پاور تصویر میده رو سیستم دیگ و انواع تست رو کردن "چون رو سیستم ایشون (جدید)جواب نمیده طبق ادعاشون پس خرابه و من چون قبول ندارم این منطق رو مقصرم
2: پس با اینکه پاور تصویر میده و باز هم خرابه چون بسته بندی مشکل داشته
3: پس ایشون انواع رفتارای غلط رو داشته اما چون لحن من تو گفتن اون جمله باب میل ایشون نبوده پس من بی ادبم
به نظرم از اینجا به بعد بقیه نظر ندن بزارن تایپیک با مدیر حل شه. خسته کننده شده
تشکر ازهمه

Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
داداش یه سوال شما که میگی پاور صد درصد سالمه بسته بندی هم اوکی بوده و هیچ مشکلی نیست چرا اصلا به هیچ عنوان عودت را نمیتونید بپذیرید؟ برای من و باقیه دوستان خیلی جای سوال داره میشه جواب بدید؟

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
اصلا حرف شما درست و صحیح من قبول میکنم پاور سالم و مشکل ندارد بسته بندی شما عالی و درجه یک بوده است طرز برخورد شما عالی و با شخصیت ترین و با شعور ترین فرد شناخته شدید. من همه اینارو قبول دارم. اوکی. ولی داداش پاور شما روی سیستم من جواب نمیده! شما به بزرگمنشی و بزرگواری خودتون پاور را پس بگیرید که منم جای برادر شما پاوری بگیرم که به سیستمم جواب بده و مشکلم حل بشه. شما هم که پاورتونو را دارید.

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
من الان بر خلاف تمام رای ها و نظرات افراد این تاپیک حرف شمارو قبول کردم که پاور شما کاملا سالم است و به تمامی سیستم های روی کره زمین جواب میده ولی رو سیستم من تمام پاورها جواب میده غیر از پاور شما. بسته بندی شما عالی و درجه یک بوده است و هیچ شکی در آن نیست. طرز برخورد شما عالی و بسیار منطقی و با شخصیت هستید. آیا برای اینکه من بتونم با سیستمم کار بکنم شما پاور را پس میگیرید که من پاور مناسب سیستمم بخرم؟

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
به همون دلیلی ک پاور رو از اول فروختم
یه فروشنده چیزی میفروشه لابد سود داره براش چرا باید یه چیزو دوبار بفروشه یا لازم نداره اون کالا رو چیز بهتر میخاد تهیه کنه
پس گرفتن منطق و دلیل میخاد نه اینک من خوشم نیومد رو سیستم من جواب نمیده
از سلام ندادنت
از توجه نکردنت به فیلم ارسالی من و اینک گفتم هر مدل تستی میخای بگو بکنم برات و بعد گفتن اینک تست کامل نبوده
از تاکیید دو سه باره من برای اینک رو یه سیستم دیگ تست کنی و توجه نکردنت
از ریلکسی بیحایی ک فکر میکنی راحته پس میفرستم بگیرش
از تهمت 99.9 درصدت برا اینک گفتی پاور خراب فرستادم
از اینکه با اینکه پاور رو. انواع تست کردی و تصویر گرفتی باز میگی بله پاور خرابه به مدیر
از مظلوم نمایی بیجا ک چون خریداری از احساس بقیه سو استفاده داری میکنی
رفتارایی ک اشتباهه و واقعا بخام فکر کنم ادامه داره میخای بازم ده تا دیگ لیست کنم
از بچه گفتنت به من
از همین الان ک میگی برعکس نظر بقیه. بقیه فقط نظر میدن مطمعن نیستن پاور دست شماس
از اینک میگی دیگه کسی از این اقا چیزی نخره قبول نمیکنه با اینک میگی پاور سالمه
حتی اعتراف الانت به سالم بودن پاور یه ترفند دیگس برا اینک. بگی ببینید این لابد یه ریگی به کفششه ک پس نمیگیره
از عکسی ک گذاشتی به عنوان نحوه ارسال همرو به اشتباه انداختی
از اینکه حرف منو چند بار میپیچونی دور سر خودم مدل دیگ تحویل خودم میدی. کی گفتم بسته بندی عالی بوده گفتم برا یه پاور با قاب کافی بوده

Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
من الان بر خلاف تمام رای ها و نظرات افراد این تاپیک و حتی نظر خودم حرف شمارو قبول کردم که پاور شما کاملا سالم است و به تمامی سیستم های روی کره زمین جواب میده ولی رو سیستم من تمام پاورها جواب میده غیر از پاور شما. بسته بندی شما عالی و درجه یک بوده است و هیچ شکی در آن نیست. طرز برخورد شما عالی و بسیار منطقی و با شخصیت هستید. آیا برای اینکه من بتونم با سیستمم کار بکنم شما پاور را پس میگیرید که من پاور مناسب سیستمم بخرم؟ فقط اره یا خیر

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
هفته قبل سه تا پاور فرستادم برا همین رفیق کاشمری ک بهم زنگ زد گفت پیام داده بهت برا تعویض
380eu پلمپ
585 green. پلمپ
700 thermalik. ماژول ک مشکل داشت
مورد اول به دردت میخوره کافیه برات باهاش معامله کن سریال پاور منو بهش بده میدونه جنسای من سالمه باهاش معامله کن کم و زیادش کن سر بگیر یا جنس دیگ از اولم دنبال این پاور بود
شاید موردای بهتریم داشت
ترمالیک نو بود یه مقاومتش سوخته بود اونجا فرستادم گفت بفرس من میتونم درسش کنم نتونست
همه کالاهایی ک من دارم جنس های خونگیه نه استوکی یا ضایعاتی یا تعمیر شده معمولا هم چیز بی ارزش نمیخرم دستم بمونه برا همین نگرانی زیادی نداشتم برا حرفای شما
به قول یکی از دوستان از اولم میدونستم برام تبلیغه شما زحمتشو کشیدی همین
الانم پاور لازم ندارم دلمم نیست با شما معامله کنم پیشنهادمم رد کردی مثل پیشنهاد اولم ک گفتم تست کن بعد بفرس اگ سالم بود پولتو میدم اینم اشتباه میکنی. ولی به شما مربوطه ن من

در اخر برعکس حرف این اقا با خیال 99.99 درصد چیزی اگهی کردم بخرید نگران نباشید
خخخ

Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
هفته قبل سه تا پاور فرستادم برا همین رفیق کاشمری ک بهم زنگ زد گفت پیام داده بهت برا تعویض
380eu پلمپ
585 green. پلمپ
700 thermalik. ک مشکل داشت
مورد اول به دردت میخوره کافیه برات باهاش معامله کن سریال پاور منو بهش بده میدونه جنسای من سالمه باهاش معامله کن کم و زیادش کن سر بگیر یا جنس دیگ از اولم دنبال این پاور بود
خیلی ممنون. راستش دیگه به هیچکدوم از حرف های شما اعتمادی نمیکنم که دوباره متضرر نشم

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
شما هم جواب این سوالو با یکی از دو کلمه اره یا خیر بدهید و دیگه من حرفی ندارم:
من الان بر خلاف تمام رای ها و نظرات افراد این تاپیک و حتی نظر خودم حرف شمارو قبول کردم که پاور شما کاملا سالم است و به تمامی سیستم های روی کره زمین جواب میده ولی رو سیستم من تمام پاورها جواب میده غیر از پاور شما. بسته بندی شما عالی و درجه یک بوده است و هیچ شکی در آن نیست. طرز برخورد شما عالی و بسیار منطقی و با شخصیت هستید. آیا برای اینکه من بتونم با سیستمم کار بکنم شما پاور را پس میگیرید که من پاور مناسب سیستمم بخرم؟ فقط اره یا خیر

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
باشه اعتماد نکن حتی به چشای خودت ک دیدی پاورم سالمه انواع تست و کردی طرف 150 امتیازشه
خود دانی پیشنهاده اون همشهریته شاید دلش بخاد باهات معامله کنه نه من
بازجویی نیست یک کلمه بگم اره یا نه بالاتر توضیح دادم

Last edited:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
منم قبلا چنین مشکلی با یک سیستم داشتم
پاور گرین قدیمی داشتم به برد b250 نمیخورد خود پاور مشکل نداشت ولی استاندارد پاور به مادربرد و سی پی یو نمیخورد

من همینطور که قبلا گفتم پاور رو پس بگیرید و هزینه رفت و برگشت رو کم کنید
حق هم داری پس نگیری چونکه خریدار باید قبلش تحقیق میکرد میدید پاور با سیستمشون هماهنگ هست یا نه

و در نهایت میگم اگر پس بگیری بزرگی خودت رو نشون دادی

Refigh687

Registered User
لایک‌ها
184
مشکل این 2 دوست خریدار و فروشنده ظاهرا به جایی نمیرسه . یک مقدار 2 طرف کوتاه بیاند پاور رو برای فروش بزارید یک نفر از دوستان قابل اعتماد که این پاور به کارشون میاد بخرند و تست کنند و مبلغ رو برای جناب en.ahkami واریز کنند .

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
1: پس از نظر خریدار. با اینکه پاور تصویر میده رو سیستم دیگ و انواع تست رو کردن "چون رو سیستم ایشون (جدید)جواب نمیده طبق ادعاشون پس خرابه و من چون قبول ندارم این منطق رو مقصرم
2: پس با اینکه پاور تصویر میده و باز هم خرابه چون بسته بندی مشکل داشته
3: پس ایشون انواع رفتارای غلط رو داشته اما چون لحن من تو گفتن اون جمله باب میل ایشون نبوده پس من بی ادبم
به نظرم از اینجا به بعد بقیه نظر ندن بزارن تایپیک با مدیر حل شه. خسته کننده شده
تشکر ازهمه
دوست عزیز
یه سری موارد تو این معامله غیر قابل انکار هستن، مثل بسته بندی ضعیف شما و همینطور عجله خریدار برای ایجاد این تاپیک
اما اینا دیگه اتفاقاتیه که افتاده و به نظر من همین که شما توی این جریان پاسخگو بودی و با وجدان بودی خودش یه نکته مثبته
این دوست خریدار هم برای استفاده و رفع نیازش خرید کرده و الان با این مسئله کارش به مشکل خورده
پیشنهاد من اینه که شما پاور رو پس بگیری و پول این بنده خدا رو بهش بدی، انشاالله که خیلی زود دوباره یه مشتری دیگه پیدا میشه
بنده هم تنها کار کوچیکی که از دستم برمیاد اینه که این تاپیک رو حذف کنم تا همه چی ختم به خیر شه

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
خدایی این بابا رو باید بفرستن بره مذاکره هسته ای ، حیفه اینجا هدرشه استعدادش 😁 همه رو از رو برد . 👍
اقایی شماس مهندس 😗😗😊.نه بابا بحث منطق نیست امریکا زورش زیاده.این خریدارم زورش نرسید وگرنه منطق من جواب نمیداد

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
دوست عزیز
یه سری موارد تو این معامله غیر قابل انکار هستن، مثل بسته بندی ضعیف شما و همینطور عجله خریدار برای ایجاد این تاپیک
اما اینا دیگه اتفاقاتیه که افتاده و به نظر من همین که شما توی این جریان پاسخگو بودی و با وجدان بودی خودش یه نکته مثبته
این دوست خریدار هم برای استفاده و رفع نیازش خرید کرده و الان با این مسئله کارش به مشکل خورده
پیشنهاد من اینه که شما پاور رو پس بگیری و پول این بنده خدا رو بهش بدی، انشاالله که خیلی زود دوباره یه مشتری دیگه پیدا میشه
بنده هم تنها کار کوچیکی که از دستم برمیاد اینه که این تاپیک رو حذف کنم تا همه چی ختم به
منم قبلا چنین مشکلی با یک سیستم داشتم
پاور گرین قدیمی داشتم به برد b250 نمیخورد خود پاور مشکل نداشت ولی استاندارد پاور به مادربرد و سی پی یو نمیخورد

من همینطور که قبلا گفتم پاور رو پس بگیرید و هزینه رفت و برگشت رو کم کنید
حق هم داری پس نگیری چونکه خریدار باید قبلش تحقیق میکرد میدید پاور با سیستمشون هماهنگ هست یا نه

و در نهایت میگم اگر پس بگیری بزرگی خودت رو نشون دادی
اگ پس بگیرم یعنی هیچی ارزش نداره جز پول ..از اول گفتم تست کن رو یه سیستم دیگ کار پس بفرس کار کرد پولتو میدم نداد مسبولیت دو طرفه اس لازم نبود به اینجا بکشه

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
دوست عزیز
بنده هم تنها کار کوچیکی که از دستم برمیاد اینه که این تاپیک رو حذف کنم تا همه چی ختم به خیر شه
حداقل یه امتیاز خاکستری بده خریدلر برا فروشنده بعدی ک دقت کنه لازمه
یه پیشنهادم بزارین تو تایپ مربوطش به نظرم مفیده اینکه
به پست و تیپاکس پیشنهاد بدیم یه برچسب قرمز متوسط تهیه کنه اگ کسی خاست به با گرفتن هزینه کم روی کارتن بزنه به نشان احتیاط در حمل روشم بنویسه با تشکر از همکار گرامی احتیاط در حمل(به جای نوشتن با احتیاط حمل شود یا نوشتن شکستنی ک کسی دقت نگا نمیکنه بهش)

Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
دوست عزیز
سلام وقت بخیر الان نتیجه چی شده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا