• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت و قضاوت در مورد معامله با کاربر Phantom2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farid68

Registered User
لایک‌ها
50
سلام و عرض ادب
فروشنده محترم با اینکه مثل اینکه حق با وی بوده و پاور روی سیستم دیگر جواب داده ولی متاسفانه این سبک پاسخ دهی حتی اگر خریدار حرف نادرست میزند و اینکه در مقابل حرف های منطقی سایر افراد نسبت به بسته بندی فقط دیدگاه خودش را قبول دارد رفتار مناسبی نیست.
در ضمن رفتار نیک در کنار گفتار نیک هست و داشتن یک مورد دلیل بر عدم نیاز به داشتن مورد دیگر نیست.

مورد مشابهی از خرید خودم و برخورد مناسب فروشنده رو مطرح میکنم تا رفتار درست و حرفه ای فروشنده بیان شود.
پاور پس از دریافت با تستر تست شد و هر یکی دو دقیقه افت ولتاژه یکی از شاخه پیدا میکرد. در مهلت تست با وجود اینکه اصرار کردم هزینه بازگشت برعهده من باشد فروشنده بدون هیچ بحثی برگشت کالا پذیرفت و مبلغ بازگشت پست را نیز شخصا حساب کرد (البته معامله اولمان نبود)

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
سلام و عرض ادب
فروشنده محترم با اینکه مثل اینکه حق با وی بوده و پاور روی سیستم دیگر جواب داده ولی متاسفانه این سبک پاسخ دهی حتی اگر خریدار حرف نادرست میزند و اینکه در مقابل حرف های منطقی سایر افراد نسبت به بسته بندی فقط دیدگاه خودش را قبول دارد رفتار مناسبی نیست.
در ضمن رفتار نیک در کنار گفتار نیک هست و داشتن یک مورد دلیل بر عدم نیاز به داشتن مورد دیگر نیست.

مورد مشابهی از خرید خودم و برخورد مناسب فروشنده رو مطرح میکنم تا رفتار درست و حرفه ای فروشنده بیان شود.
پاور پس از دریافت با تستر تست شد و هر یکی دو دقیقه افت ولتاژه یکی از شاخه پیدا میکرد. در مهلت تست با وجود اینکه اصرار کردم هزینه بازگشت برعهده من باشد فروشنده بدون هیچ بحثی برگشت کالا پذیرفت و مبلغ بازگشت پست را نیز شخصا حساب کرد (البته معامله اولمان نبود)
من پاور پیش یکی از همکاران روی سیستم قدیمی تر و پردازنده سری G تست کردم و روشن شد. چون پاور 780 وات هست و روی سیستم های خیلی رده پایین مثل سی پی یو G620 کسی این پاور را نمیبنده. قرار بر این شد که من سیستم خودمو ببرم و بررسی بشه.

amircartio

Registered User
لایک‌ها
129
تو ایران استوک واقعا معنی استوک نمیده و متاسفانه چون ارزونه دیگ بقیه چیزا اهمیت نداره انگار
اگه فروشنده معتبر نبوده و خریدی اصلا دیگ ..... و اینک تست نکردی دیگ ...
طبق نظرات بیشتر دوستان مقصر من بودم و خود خریدار احتمال 99.99 درصد میداد خراب فرستادم هر چند الان خریدار تست کرده میگه رو سیستم دیگ جواب میده اون حرف اخرت ک میگی شاید تو تست یکی از خازنا مشکل خورده. رو قبلش کسی نمیگفت
کسی هم قصد خراب کردن اعتبار خودشو و فرستادن کالای خراب نداره
اگ برده داده تعمیرکار که باید رو چند تا سیستم تست میکرده نه یکی
قصد نداشتن ادمو یاد رفاقت خرس و ادم میندازه ک خرسه میخاست مگس رو بپرونه از رو ادم با سنگ زد تو سر ادمه. یکم منطق بعد قصد و احساس
فروشنده معتبر بود توی ایسام در ضمن اینکه تو بسته بندی وسیله ی توش تکون نخوره دلیل بر خوب بودن بسته بندی نمیشه باید ضد ضربه دور قطعه پیچیده بشه چند دور و به مقدار کافی اونم قطعه ی الکترونیکی این دیگه یک چیز واضح است که تو عکس مشخصه که رعایت نشده این از بابت بسته بندی اگر خریدار پاور رو روی سیستم دیگه ای تست کرده و جواب داده که کلا قضیه منتفی هستش و کالا سالمه و دیگه بحثی توش نیست

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
حرفای ایشون درسته در مورد مانیتور و تلوزیون و لبتاب . اما وقتی برا ایشون مثلا کیس میفرستم خیلی وقتا حتی داخل کارتن نمیزارم چون داخل اتوبوسه و اشناس و کیس اهنیه فقط سعی میکنم کف اتوبوس نزارم البته ایشونم هزینه بسته بندی رو میده و مثل خریدار نمیگه همین امروز بفرس عجله دارم منو تو مضیغه بزاره . (یعنی ارسال مهمتره تا بسته بندی )وگرنه بهترین بسته بندی برا تلوزیون اگه قرار به افتادن باشه فرقی نخاهد کرد
البته بیمعرفتی خریدار اینه ک عکسی رو گذاشته به عنوان بسته بندی ک ربطی به بسته بندی من نداره اون عکسیه ک باز کرده جمعش کرده بعد

کسی مجبورت کرده لفط قلم صحبت کنی وقتی سواد نوشتن مضیقه رو نداری ؟
خواهشا تو همون لول ادبیات خودت صحبت کن که بهش اعتقاد داری و میگی باید به خریدار گفت "مگه مرض داری پاور میخری وقتی پاور داری" .

سیستم خریدار فکر کنم اینتل نسل 9 باشه و با پاور زپرتی تسکو و دو نوع پاور دیگه روشن میشه .
خریدار عزیز اگر ممکنه پاورو رو یه سیستم دیگه همرده سیستم خودتم تست کن حتما تا مطمئن بشی این مدل پاور قدیمی فقط با سیستم خودت مشکل داره . منظورم اینه شاید چون این سری خیلی قدیمی با این نسل مادربرد سازگاری نداشته باشه . رو سیستمی که گرافیک سنگین داره هم تست کن . برو یه خدمات کامپیوتری یه مقدار پول بیشتر بده درست تستش کن رو چند سیستم مختلف . هیچ عجله ای هم نکن سر فرصت پاورو تست کن چون تو مهلت تست به فروشنده گفتی پاور ایراد داره و الان باید بفهمی ایراد از سیستم توئه یا این پاور با سیستمای هم نسل سیستمت مشکل داره .
ضمنا یه تاپیک تو بخش مشکلات سخت افزاری فروم همینطور تو لیون کامپیوتر بزن و بگو همچین مشکلی دارم ببین چی جوابتو میدن و چه راهکاری بهت میدن .

تو قانون رو قبول نداری بعد صحبت از مسئولیت و عقل میکنی . قانون میگه تو باید تست سلامت توی تاپیکت بزاری حتی اگر خریدار نخواد و جنسی هم که میرسه دست خریدار باید مطابق تستا سالم باشه . الان تو تست اتصال سیم سبزو مشکی گذاشتی یعنی پاور رسید دست طرف کار نکرد مقصر اونه ؟ یا حتی اگر تست گذاشتی پاور داره داخل کیس کار میکنه رسید دست طرف کار نکرد مقصر اونه ؟ من بیام یه سری عکس HD Tune با فوتوشاپ درست کنم که هارد سالمه بزارم تو تاپیکم بعد هارد برسه دست طرف پر بدسکتور باشه یعنی مقصر اونه ؟ یا باید ثابت کنه هارد تو پست خراب نشده که من قبول کنم هاردو پس بگیرم ؟
لول یک : تو تست هارد میزاری
لول دو : مسئولیت ارسال با توئه
لول سه : نتیجه تست خریدارم باید عین تستای توی تاپیکت باشه یعنی اگر تو تاپیک تو تست اچ دی تیون یک هارد 177 تا بد سکتور نشون میده تستی که خریدار هم از هارد میگیره باید 177 تا بدسکتور نشون بده نه 178 تا .

ادمین محترم بازارچه امپایرورد خیلی خیلی واضح و صریح قوانین فرومو برات توضیح دادن بعد تو میگی اگه اینجوریه باید در اینجارو تخته کرد . نه عمو جون اینجا تخته نمیشه یوزرایی مثل تو تخته میشن با این سبک معامله . والا ما هم از یوزرای امتیاز بالای فروم که کار پاور میکنن خرید داشتیم و وقتی بهشون گفتیم پاور ایراد داره جوری باهامون محترمانه رفتار کردن که کیف کردیم و مسئولیت پذیر بودن . خلاصه اینکه با این نحوه مشتری مداری و این نوع ادبیات و این سبک مرجوعی فکر نکنم کسی در آینده ازت چیزی بخره مگر اینکه خریدار دیوونه باشه یا این تاپیکو ندیده باشه .

دیگم با 20 امتیاز بازارچه که 15 تاش برا گوشی چینیه حرف از اعتبار نزن . البته این تاپیک که خیلی به اعتبارت افزود واقعا .

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
کسی مجبورت کرده لفط قلم صحبت کنی وقتی سواد نوشتن مضیقه رو نداری ؟
خواهشا تو همون لول ادبیات خودت صحبت کن که بهش اعتقاد داری و میگی باید به خریدار گفت "مگه مرض داری پاور میخری وقتی پاور داری" .

سیستم خریدار فکر کنم اینتل نسل 9 باشه و با پاور زپرتی تسکو و دو نوع پاور دیگه روشن میشه .
خریدار عزیز اگر ممکنه پاورو رو یه سیستم دیگه همرده سیستم خودتم تست کن حتما تا مطمئن بشی این مدل پاور قدیمی فقط با سیستم خودت مشکل داره . منظورم اینه شاید چون این سری خیلی قدیمی با این نسل مادربرد سازگاری نداشته باشه . رو سیستمی که گرافیک سنگین داره هم تست کن . برو یه خدمات کامپیوتری یه مقدار پول بیشتر بده درست تستش کن رو چند سیستم مختلف . هیچ عجله ای هم نکن سر فرصت پاورو تست کن چون تو مهلت تست به فروشنده گفتی پاور ایراد داره و الان باید بفهمی ایراد از سیستم توئه یا این پاور با سیستمای هم نسل سیستمت مشکل داره .
ضمنا یه تاپیک تو بخش مشکلات سخت افزاری فروم همینطور تو لیون کامپیوتر بزن و بگو همچین مشکلی دارم ببین چی جوابتو میدن و چه راهکاری بهت میدن .

تو قانون رو قبول نداری بعد صحبت از مسئولیت و عقل میکنی . قانون میگه تو باید تست سلامت توی تاپیکت بزاری حتی اگر خریدار نخواد و جنسی هم که میرسه دست خریدار باید مطابق تستا سالم باشه . الان تو تست اتصال سیم سبزو مشکی گذاشتی یعنی پاور رسید دست طرف کار نکرد مقصر اونه ؟ یا حتی اگر تست گذاشتی پاور داره داخل کیس کار میکنه رسید دست طرف کار نکرد مقصر اونه ؟ من بیام یه سری عکس HD Tune با فوتوشاپ درست کنم که هارد سالمه بزارم تو تاپیکم بعد هارد برسه دست طرف پر بدسکتور باشه یعنی مقصر اونه ؟ یا باید ثابت کنه هارد تو پست خراب نشده که من قبول کنم هاردو پس بگیرم ؟
لول یک : تو تست هارد میزاری
لول دو : مسئولیت ارسال با توئه
لول سه : نتیجه تست خریدارم باید عین تستای توی تاپیکت باشه یعنی اگر تو تاپیک تو تست اچ دی تیون یک هارد 177 تا بد سکتور نشون میده تستی که خریدار هم از هارد میگیره باید 177 تا بدسکتور نشون بده نه 178 تا .

ادمین محترم بازارچه امپایرورد خیلی خیلی واضح و صریح قوانین فرومو برات توضیح دادن بعد تو میگی اگه اینجوریه باید در اینجارو تخته کرد . نه عمو جون اینجا تخته نمیشه یوزرایی مثل تو تخته میشن با این سبک معامله . والا ما هم از یوزرای امتیاز بالای فروم که کار پاور میکنن خرید داشتیم و وقتی بهشون گفتیم پاور ایراد داره جوری باهامون محترمانه رفتار کردن که کیف کردیم و مسئولیت پذیر بودن . خلاصه اینکه با این نحوه مشتری مداری و این نوع ادبیات و این سبک مرجوعی فکر نکنم کسی در آینده ازت چیزی بخره مگر اینکه خریدار دیوونه باشه یا این تاپیکو ندیده باشه .

دیگم با 20 امتیاز بازارچه که 15 تاش برا گوشی چینیه حرف از اعتبار نزن . البته این تاپیک که خیلی به اعتبارت افزود واقعا .
والا کلمه دیگ پیدا نکردم برا مضیقه کارمو را بندازه صبح تا شبم از این کلمه استفاده نمیکنم بلد باشم دیکتشو
حالا کی گفت اعتبار دارم نگرانی
اونموقعا گوشی خریدن از سایت علی اکسپرس مد بود
برعکس بقیه دنبال جمع کردن امتیاز نبودم وگرنه 50 و ردکرده بودم
فعلا ک.میبنی پاوری که فرستادم کار میکنه این شمایی ک حکم صادر میکنی من فقط جواب دادم .
خریدار یکم صبر میکرد مشکلا پیش نمیومد من در اینجا رو تخته نمیکنم تو نکنی این حرفای فتوشاپ و اینا قراره به کجا برسونه مطلبو
اینک خریدار در هر صورتی حق داره و هیچ مشکلی نمیتونه ایجاد کنه اشتباها یا عمدا؟.
یا اینکه غیر حضوری خریدن کلا اشتباس؟
یا داری راه یاد میدی کسی بعدا هارد خرید اینجوری اعلام خرابی کنخ
اینکه با طرف 20 دقیقه صحبت کنی 10 ثانیه رو کات کنه بزاره رو حساب ..
خریدارحتی زحمت جواب سلامم نداد. کلیپی ک فرستادمم نگا نکرد. بهشم گفتم هر مدل تستی میخای بگو انجام بدمو الی اخر.... الان چی میگی مقصر منم
یکی بیاد 20 تا چک بزنه در گوشت یه در جواب فهش بدی بهش اون یه تکه رو کات کنه یعنی تو بی ادبی ؟
لول ادبیاتی ک صحبتشو میکنی و منو چون اوجوری نیستم بی ادب میدونی ..چیزی ک زیاده کسایی ک با قشنگ حرف زدن ...
گفتم چه مرضی بود پاور خریدنت هم منو بندازی دردسر هم خودتو .اولش ک میگفت نه تو به من گفتی مرض داری خخخ
ساده ترین مطلب این بود ک شما هایی ک امتیاز زیاد دارید بگید اقا اول تست کن بعد تایپ بزن
شما منظورت اینه کسایی ک انتیاز زیاد دارن خدای اینجان نباید اعتراضی کرد بهشون. پس من اشتباه میکنن جواب میدم به شما؟
همونطور ک وقتی یکی پولداره اگ پول نداری نوکرشی فکر دیگه ای نکنی

Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
سلام پاور از همکارها تست کردن رو سیستم نسل جدیدتر تصویر نگرفتیم ولی روی سیستم قدیمی تر تصویر گرفتیم. با تایید فروشنده محترم در اینجا پاور را برایشان مرجوع میکنم. همکار گرامی

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
سلام پاور از همکارها تست کردن رو سیستم نسل جدیدتر تصویر نگرفتیم ولی روی سیستم قدیمی تر تصویر گرفتیم. با تایید فروشنده محترم در اینجا پاور را برایشان مرجوع میکنم. همکار گرامی
پس یعنی پاور ایراد داره و کلا با سیستم های نسل جدید تداخل پیدا میکنه و الان هم فروشنده قبول کرده که پاور رو مرجوع کنید، درسته؟

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
والا کلمه دیگ پیوا نکردم برا مضیقه کارمو را بندازه صبح تا شبم از این کلمه استفاده نمیکنم بلد باشم دیکتشو
حالا کی گفت اعتبار دارم نگرانی
اونموقعا گوشی خریدن از سایت علی اکسپرس مد بود
برعکس بقیه دنبال جمع کردن امتیاز نبودم وگرنه 50 و ردکرده بودم
فعلا ک.میبنی پاوری که فرستادم کار میکنه این شمایی ک حکم صادر میکنی من فقط جواب دادم .
خریدار یکم صبر میکرد مشکلا پیش نمیومد من در اینجا رو تخته نمیکنم تو نکنی این حرفای فتوشاپ و اینا قراره به کجا برسونه مطلبو
اینک خریدار در هر صورتی حق داره و هیچ مشکلی نمیتونه ایجاد کنه اشتباها یا عمدا؟.
یا اینکه غیر حضوری خریدن کلا
کسی چیزی قبول نکرده از خودش صحبت میکنه کلا همین مدلیه رفتارش من مدیر بودم همین ادعا کافی بود طرفو بلاک کنم شما از کجا رسیدی به خراب بودن وقتی خودش میگ تصویر میده
اصلا با من صحبتی نکرده
اینک تا دیروز ریسرت میشد الان سالمه رو سیستم جدید تداخل میکنه کاری با صحت یا دروغ بودن مطلب و اصلا امکان همچین چیزی. هست یا نه ندارم این اقا اگ راست میگه باید ذکر میکرد منظورش از تصویر ندادن چیه مشکل ک ریسرت شدن بود الان مشکل تصویر ندادنه کو پس تستات تو ک برا هر چیزی تست میگرفتی
اینک تو سیستم من ک رایزن 3100 بوده کار میکرده و تو سیستم 1155 و 1150 هم تست شده با چند گرافیک مختلف

مورد اول اینک ایشون تهمت زده خراب فرستادم
مورد دوم اینکه اگ قراره هر کسی هر حرفی بزنه راحت هزینه نده راحت بیاد بگه رو کیس من جواب نمیده دیگ چه بحثه ایه اصلا
مورد سوم اینکه ایشون قبول داره. دوس داره بفرسته من رو سیستم جدید تست میکنم اگ سالم بود و تصویر هزینه تهمتاشو بده
مورد چهارم. اینک اگ همچین چیزی هم اصولا ممکن باشه مگ من مقصر خریدم ک بخام پس بگیرم مثل اینه سیپیو اشتباه خریده باشی
این حرفا برام مهم نیست یک کلمه پاور خرابه یا ن .کاملا مشخصه پاور رو 24 ساعت انواع و اقسام تست ها رو کردین ک میگین تصویر میده. نه رو یه کیس رو ده تا کیس ک حتما چند تاشم جدید بوده ...پس اگ میگین سالمه ببر پاوربفروش به من چه دیگ
والا من همچین چیزی نشنیده بودم رو سیستم جدید تصویر نمیده کسی تا حالا شنیده؟

Last edited:

Yazdandashti

Registered User
لایک‌ها
201
والا من همچین چیزی نشنیده بودم رو سیستم جدید تصویر نمیده کسی تا حالا شنیده؟
من پاور 585 وات گرین ماژولدار داشتم روی سیستم های 775 تصویر نمیداد فرستادم خود شرکت گرین به من گفتن پاور همه ولتاژهاش سالمه !!!!!!!!! ولی به من گفتن این مدل پاور شما کلا روی بردهای ddr2 مخصوصا سوکت 775 درست و حسابی کار نمیکنه !!!!!!!! ولی روی سوکت 1155-1150 بدون مشکل کار میکنه !!!!!!!!!!!!!
منم پاور رو روی مادربوردهای 1155-1150 انداختم دیدم بدون مشکل کار میکنه !!!!!!!!!!!! تعمیرکار گرین راست میگفت

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
مسلما همه ما قطعاتی مثل رم و پاور و سیپیو رو دیدیم که تو یک سیستم جواب میده ولی تو سیستم دیگر جواب نمیدهد و مشکل پیدا میکند

به نظرم الان که یکی دیگر از کاربران پرشین تولز پاور رو بررسی کردند و مشکلی دیدند، قضیه رو زیاد کش ندیم و قبول کنیم که این پاور حداقل در سیستم ایشون جواب نداده و راحت

برگشت کالا رو قبول کنید و چندان اما و اگر نیارید.

به هر حال این انجمن با بقیه مراکز فروش تفاوت دارد و در اینجا دوست و همکار زیاد هست و بهتر هست که هر دو طرف با صبر و حوصله بیشتری قضیه رو رفع کنند و با هم مهربون تر باشند.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
من پاور 585 وات گرین ماژولدار داشتم روی سیستم های 775 تصویر نمیداد فرستادم خود شرکت گرین به من گفتن پاور همه ولتاژهاش سالمه !!!!!!!!! ولی به من گفتناین مدل پاور شما کلا روی بردهای ddr2 مخصوصا سوکت 775 درست و حسابی کار نمیکنه !!!!!!!! ولی روی سوکت 1155-1150 بدون مشکل کار میکنه !!!!!!!!!!!!!
منم پاور رو روی مادربوردهای 1155-1150 انداختم دیدم بدون مشکل کار میکنه !!!!!!!!!!!! تعمیرکار گرین راست میگفت
واقعا بعیده
خب بازم توجیه تهمتاش نمیشه
بازم دلیل بر پس گرفتن من نمیشه
صد مدل مادربرد و سیپیو نسل جدید داریم یعنی باید از این به بعد هر کسی خاست پاور بخره. با خریدار هماهنگ کنه باشه من میرم مادربرد و سیپیو تو رو میخرم روش تست میکنم ببینم جواب میده یا نه؟

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
مسلما همه ما قطعاتی مثل رم و پاور و سیپیو رو دیدیم که تو یک سیستم جواب میده ولی تو سیستم دیگر جواب نمیدهد و مشکل پیدا میکند

به نظرم الان که یکی دیگر از کاربران پرشین تولز پاور رو بررسی کردند و مشکلی دیدند، قضیه رو زیاد کش ندیم و قبول کنیم که این پاور حداقل در سیستم ایشون جواب نداده و راحت

برگشت کالا رو قبول کنید و چندان اما و اگر نیارید.

به هر حال این انجمن با بقیه مراکز فروش تفاوت دارد و در اینجا دوست و همکار زیاد هست و بهتر هست که هر دو طرف با صبر و حوصله بیشتری قضیه رو رفع کنند و با هم
بله مسلما دیدیم برای همینم دو بار از خریدار خاستم رو یه سیستم دیگ تست کنه بعد بگه
تا قبل ک من خراب فرستاده بودم 99.99 درصد در حال کلاهبرداری بودم
الان متهمم به مهربون نبودن و کش دادن؟ جالبه بخدا
لابد میدونستم رو سیستم جدید جواب نمیده ازشم پرسیده بودم اونم گفته بود اتهام جدیدمه

Last edited:

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
دوست عزیز هدف از این گذاشتن این تاپیک این بود که صحبتی که من با شما داشتم به هیچ منطقی نمیشد با شما کنار اومد و دوستان هم دیدن و ۹۹ درصد گفتند که بسته بندی و برخورد شما خوب نبوده و با توجه به مدارک و شواهد من باید پاور را مرجوع کنم و مبلغ را به من پس بدهید. و گویا شما رای و نظر این همه افراد و همکار انجمن را قبول ندارید. پس من از مدیر و مسئول انجمن می‌خوام که نام کاربری شما در اینجا بن و فعالیت شما در این انجمن متوقف شده تا افراد دیگری مورد ضرر و زیان قرار نگیرند. با تشکر از همراهی دوستان

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
پس یعنی پاور ایراد داره و کلا با سیستم های نسل جدید تداخل پیدا میکنه و الان هم فروشنده قبول کرده که پاور رو مرجوع کنید، درسته؟
بله پاور ایراد دارد ولی فروشنده قبولدار نیستند

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
فروشنده نه بسته بندی بد نه مشکل داشتن پاور نه لحن صحبت بد را قبول دار نیستند!! فروشنده کلا هیچ چیزی را قبول دار نیستند!! یعنی اگه ایشون به جای کالا سنگ به شما بفروشد شما حق اعتراض ندارید و باید از ایشان تشکر هم بکنید!

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
دوستان توجه کنند اگه در آینده از این آقا کسی کالایی خرید ایشون فردی هستند که تحت هیچ شرایطی هیچ چیزی را قبول نمی‌کنند حتی با مدارک و شواهد!!! حالا از این آقا میخوایید بخرید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا