• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شکایت و قضاوت در مورد معامله با کاربر Phantom2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dotsis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
سلام وقتی به یک ماشین از پشت برخورد شود حتی اگر سرعت کم باشد شاید اتفاقی برای ظاهر ماشین اتفاق نیفتده اما وقتی کامل برسی می شود خیلی مشکل دار شده
این مثال برای این که شما می گوید پاور شیشه نیست که اتفاقی بی افته
در مورد اون تست ۱۵ ثانیه ماه پیش دلیلی به اینکه قبل از ارسال سالم بوده نیست

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
من نگفتم تست مربوط به معامله با شماس. گفتم فیلم تو.گوشیم.پیدا کردم
اینک تو یک ماه خراب شده باشه احتمالش خیلی کمتره تا اینکه سالم باشه این رو گذاشتم. برای ادمای مشکوک اینجا ولی به عنوان مدرک قابل استفاده نیست
حرفای دوستان اصولا قابلیت استناد نداره اینکه ما 99 درصد مصرف کننده ایم و در هر صورت حق به مصرف کننده میدم یه چیز قابل درک ولی اشتباس
برای همین کسی از شما نمیپرسه مطمعنی اشتباه نکردی. چرا نبردی رو سیستم دیگ.تست کنی بعد تایپ بزنی تو ک امتیازت پایینتره چرا باید حرفتو قبول کنیم نسبت به کسی ک بالاتره چرا با اینکه خریدار ازت خاسته هر.مدل تستی میخای. هیچ واکنشی نداشتی. . سوالای دیگ

/m\

Registered User
لایک‌ها
144
من تعمیرکار هستم یک نکته بگم خدمتتون ضربه در بسته بندی بد هم گاهی میتونه باعث خرابی بشه با اینکه احتمالش کم هست البته قطعه الکترونیکی معمولا خراب نمیشه ولی لحیم قطعات سنگین مثل ماسفت های سوییچینگ روی هیت سینک ضعیف میشه یا ترک میخوره و قطع میشه و همین طور لحیم چوک ها. البته نمیگم که در این مورد صد در صد این اتفاق افتاده ولی دوستان همیشه قبل از ارسال بهترین بسته بندی رو انجام بدید حتی اگر شده از جیب خودتون چون بخاطر 20 تومن نمی ارزه بعدا این مشکلات پیش بیاد.

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
سلام وقتی به یک ماشین از پشت برخورد شود حتی اگر سرعت کم باشد شاید اتفاقی برای ظاهر ماشین اتفاق نیفتده اما وقتی کامل برسی می شود خیلی مشکل دار شده
این مثال برای این که شما می گوید پاور شیشه نیست که اتفاقی بی افته
در مورد اون تست ۱۵ ثانیه ماه پیش دلیلی به اینکه قبل از ارسال سالم بوده نیست
اصولا بحث ارسال رو خریدار هی تکرار میکنه. چون دستش فقط به این مورد بنده .اینکه پاور بیرون سیستم کار میکنه داخل سیستم ریسرت اتفاق میوفته 90 درصد ربطی به ارسال نداره. یا رو کیس ایشون داره این اتفاق میوفته رو.کیس دیگ درسته یا موارد دیگ
و کسی هم صحبت از پس گرفتن نکرده جوری صحبت میکنید ک انکار من زدم.زیر همه چی
گفتم بفرس اگ.رو سیستم من کار.کرده پولتو میدم اگه نه مسیولیت دو طرفه اس
ک این اقا نایس و ریلکسن بنده بی ادب و ..99.99 درصد هم مطمعنن هستن پاور خراب فرستادم

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
من تعمیرکار هستم یک نکته بگم خدمتتون ضربه در بسته بندی بد هم گاهی میتونه باعث خرابی بشه با اینکه احتمالش کم هست البته قطعه الکترونیکی معمولا خراب نمیشه ولی لحیم قطعات سنگین مثل ماسفت های سوییچینگ روی هیت سینک ضعیف میشه یا ترک میخوره و قطع میشه و همین طور لحیم چوک ها. البته نمیگم که در این مورد صد در صد این اتفاق افتاده ولی دوستان همیشه قبل از ارسال بهترین بسته بندی رو انجام بدید حتی اگر شده از جیب خودتون چون بخاطر 20 تومن نمی ارزه بعدا این مشکلات پیش بیاد.
حرف تا حدود زیادی منطقی هست ولی با این حال توجیه کارکردن بیرون سیستم ولی داخل سیستم ریسرت اتفاق افتادن رو نمیده. لحیم به این سادگی قطع نمیشه مگ اینک ضربه خیلی شدید باید باشه ک در این صورت بدنه احتمال ضربه دیدنش بیشتره ک ضربه ای نیست تو این مورد تا حایی ک من میدونم

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
همه این بحثا اصولا اشتباس تا رو یه سیستم دیگ.تست نشه و خریداره با اخلاق باید پاسخگوی این مورد باشه ک.کسی ازش سوال نمیکنه اونم راحته.
شاید وظیفه مدیره ک بیاد بگه اقا شما به چه حقی تایپیک ایجاد کردی وقتی با خریدار قرارگذاشتی اول رو یه سیستم دیگ تست کنی بعد اینکارو کنی
تازه اگ فردا ببره رو سیستم دیگ این اتفاق باز بیفته ک من احتمال میدم نیفته میای م سر نقطه اول ک چرا اعتماد کردی هیچ تست نخاستی. با اینکه خریدار گفت هر مدل تستی میخای بکن
شروع کن ثابت کن ک پاور خراب بوده و تو باعث خرابیش نشدیی بقیه موارد و ...
هر چند او
شماها الان از کجا میدونید مثلا پاور دو ساعت رو سیستم این کارکرده بعد دستکاریش باعث این اتفاق افتاده. همونطور ک من نمیدونم اما من چون بی اخلاقم همچین مواردی و مطرح نمیکنم اما خریدار با اخلاق مشکلی نداره بگه 99.99 درصد پاور خراب فرستاده
همین دو روز قبل خریدار امتیاز بالا معتبر برا خرید مودم. ایرانسل i60 انواع و اقسام تست ها رو خاست و سر 50 تومن معاملمون نشد در اخر خاستی لینک بدم

Last edited:

/m\

Registered User
لایک‌ها
144
شماها الان از کجا میدونید مثلا پاور دو ساعت رو سیستم این کارکرده بعد دستکاریش باعث این اتفاق افتاده. همونطور ک من نمیدونم اما من چون بی اخلاقم همچین مواردی و مطرح نمیکنم اما خریدار با اخلاق مشکلی نداره بگه 99.99 درصد پاور خراب فرستاده
درسته باید اول روی یک سیستم دیگه هم تست بشه اگر نشده
خریدار و فروشنده باید به هم اعتماد کنن یعنی فرض بر این باشه که طرف مقابل آدم درستکاری هست و اشتباهی پیش اومده بعنوان مثال ممکنه این پاور اشکال داشته ولی شما ندونسته فرستادید چون فقط تست روشن شدن با سیم رو گرفتید.
و البته خریدار هم باید پاور رو مثل اول تحویل بده یعنی همون تستی که شما گرفتید رو بگیره و پاور کار بکنه.

این رو هم بگم این پاور ها پروتکشن دارن یعنی حتی سخت افزار معیوب نمیونه خرابشون بکنه چون به محض اینکه جریان اضافی کشیده بشه کنترلر جریان رو قطع میکنه تا خود پاور آسیب نبینه

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
درسته باید اول روی یک سیستم دیگه هم تست بشه اگر نشده
خریدار و فروشنده باید به هم اعتماد کنن یعنی فرض بر این باشه که طرف مقابل آدم درستکاری هست و اشتباهی پیش اومده بعنوان مثال ممکنه این پاور اشکال داشته ولی شما ندونسته فرستادید چون فقط تست روشن شدن با سیم رو گرفتید.
و البته خریدار هم باید پاور رو مثل اول تحویل بده یعنی همون تستی که شما گرفتید رو بگیره و پاور کار بکنه.

این رو هم بگم این پاور ها پروتکشن دارن یعنی حتی سخت افزار معیوب نمیونه خرابشون بکنه چون به محض اینکه جریان اضافی کشیده بشه کنترلر جریان رو قطع میکنه تا خود پاور آسیب نبینه

همین حرف میتونه دلیل مشکل باشه

Last edited:

farshad sh

Registered User
لایک‌ها
181
سلام
اینهمه بحث ، دقیقا نگفتید پاور چه زمانی ریستارت میکنه ؟!
اگه موقع لود ویندوز باشه که پاور احتمال بالای 80% از قبل خراب بوده
دقیقا اعلام کنید پاور چه زمانی ریستارت میکنه

R99

Registered User
لایک‌ها
505
با سلام
بنده هفته یک بار از آقای میرزایی خرید میکنم.
تا الان بسته بندیشون خوب بوده که جنس هایی که برام میفرستند همه یا مانیتور هست یا لپتاپ و چند تا هم تلویزیون فرستادن برام
جنس ها رو هم اول خوب تست میکنم و بعد با خاطر جمعی برام میفرستند
حقیقتا تا الان بدون هیچ موردی جنس ها بوده و بی نقص
این پاور رو هم من میدونم چند وقته رو سیستم خودشون هستش کار میکنه بدون مشکل با وجود این که زیاد اصلا استفاده نمیکنن ازش

نظر من اینه که ببرینش پیش اقای نقد بیشی نبش 17 شهریور 15 یک تست بکنه بد نیست . بازم هر جا دوست دارین ببرین
بنده خودم نیشابوری هستم و الان ساکن کاشمر هستم

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
سلام
اینهمه بحث ، دقیقا نگفتید پاور چه زمانی ریستارت میکنه ؟!
اگه موقع لود ویندوز باشه که پاور احتمال بالای 80% از قبل خراب بوده
دقیقا اعلام کنید پاور چه زمانی ریستارت میکنه
سلام ویدئو گذاشتم سیستم روشن میکنم همون اول مدام ریست میشه هر دو یا سه ثانیه و وقتی برق ۲۲۰ را قطع میکنم بعد اون هم دوبار ریست میشه!

en.ahkami

Registered User
لایک‌ها
425
با سلام
بنده هفته یک بار از آقای میرزایی خرید میکنم.
تا الان بسته بندیشون خوب بوده که جنس هایی که برام میفرستند همه یا مانیتور هست یا لپتاپ و چند تا هم تلویزیون فرستادن برام
جنس ها رو هم اول خوب تست میکنم و بعد با خاطر جمعی برام میفرستند
حقیقتا تا الان بدون هیچ موردی جنس ها بوده و بی نقص
این پاور رو هم من میدونم چند وقته رو سیستم خودشون هستش کار میکنه بدون مشکل با وجود این که زیاد اصلا استفاده نمیکنن ازش

نظر من اینه که ببرینش پیش اقای نقد بیشی نبش 17 شهریور 15 یک تست بکنه بد نیست . بازم هر جا دوست دارین ببرین
بنده خودم نیشابوری هستم و الان ساکن کاشمر هستم
شنبه صبح میبرم

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,722
به نظرم از اونجایی که دلیل قانع کننده ای برای مقصر بودن خریدار نیست. و با توجه به بسته بندی نا مناسب توسط فروشنده. درصورت موافقت خریدار پاور باید تعمیر بشه و هزینه تعمیر رو فروشنده پرداخت کنه. در غیر اینصورت فروشنده باید پاورو پس بگیره و پول خریدارو بطور کامل پس بده. جز این هیچ راهی نیست .

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سوکت ها رو یبار نگاه گنید شاید سیم اتصال مونده باشه!
منم یدونه از همین پاور دارم تست یا عکسی از جاییش خواستید در خدمتم:giggle:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
و کسی هم صحبت از پس گرفتن نکرده جوری صحبت میکنید ک انکار من زدم.زیر همه چی
گفتم بفرس اگ.رو سیستم من کار.کرده پولتو میدم اگه نه مسیولیت دو طرفه اس
ک این اقا نایس و ریلکسن بنده بی ادب و ..99.99 درصد هم مطمعنن هستن پاور خراب فرستادم

فانتومی خوبی عمو جون
یه سری نکته میگم خوب بخونشون بفهمی اینجا کجاست

اول اینکه تو هرچی هم فیلم تست سلامت 9 ماه پیشو 9 ماه بعد بزاری فایده نداره و طبق قانون فروم که میگه اگر خریدار کالارو تست کنه و نتیجه تستش مغایرتی با نتیجه تستای فروشنده داشته باشه مشروط به اینکه تو محدوده مهلت تست باشه باید کالا پس گرفته بشه و باید پس بگیری پاورتو . اینو گفتم که از تو فاز یه بخشیشو شما بده یه بخشیشو من یا هزینه برگشت با شماستو هزینه ارسال با شماست اینا بیای بیرون . هم کالارو باید پس بگیری هم هزینه ارسال با توئه هم هزینه برگشت و خریدار یک قرون نباید بابت کالای خرابت بده یا باهات کنار بیاد . ویدئوی کارکردن پاور رو سیستم تو بدرد خودت میخوره الان طبق قانون فروم باید رو سیستم خریدار سالم کار کنه .

مورد دوم : طرف پاور تورو میخواد رو سیستم خودش کار کنه نه رو سیستم یکی دیگه . خریدار داره میگه با سه تا پاور مختلف سیستم خودشو تست کرده کار میکنه با پاور تو کار نمیکنه . بعد تو میگی بیرون کیس سالم داخل کیس ناقص یا ببر رو سیستم یکی دیگه تست کن . وقتی خریدار کیس خودشو با سه مدل پاور روشن میکنه ولی با پاور تو روشن نمیشه یعنی چی ؟ یعنی یک در میلیون که سیستم خریدار ایراد داشته باشه .

مورد سوم : چرا عکس نصف تاپیکات رو موزائیک یا رو موکت خالی ! فرش نداره خونتون ؟ این حجم از بی ادبی چه دلیلی داره ! وقتی دارن باهات در کمال احترام صحبت میکنن برای چی میگی مگه مرض داری پاور میخری تو که پاور داری . امتیاز بازارچت چرا اینجوریه . دهتا امتیاز از گوشی چینی گرفتی . بعد دوتا امتیاز برای یه تاپیک یکسان از عموکاکا . چه عجله ایه ! دوتا امتیازم از میلاد بهرامن .

در مورد اون پاور سری EVO OC گرین هم که میگی اگه از رو بخوره زمین باید بگم من تاحالا سری EVO OC نداشتم ولی فکر کنم قسمت روی پاور هم یه جعبه هست که داخلش کابلای پاوره و اینکه اون پاورو تیپاکس حمل نمیکنه بلکه گرین حمل میکنه تا مغازه به شکل اصولی یا اگه ارسال کنه شهرستان خیلی خوب بسته بندی میکنه . اما اینجوری که تو پاورو انداختی تو جعبه و حاضر نشدی یه تیکه چسب پنج سانتی هم روی جعبه بزنی و چهارتا لبه رو زیر هم کردی حتی برای اثاثکشی منزل هم توصیه نمیشه چه برسه ارسال پاور سنگین 785 وات به اون سر ایران اونم بوسیله تیپاکس .

میگی پاور اگر افتاده باشه زمین باید روی بدنش خطو خش باشه . اشتباه میکنی . اون کارتن باعث میشه روی بدنه خطو خش نیوفته اما از شدت ضربه هم نمیگیره چون چندین لایه مشمای جبابدار دورش نپیچیدی . از کسی که استاد پاور فروم شنیدم که پاور فرستاده بود یه شهر دیگه و توی ارسال جوری پاورو کوبیده بودن زمین که قطعات روی برد پاور کنده شده بود ولی رو خود پاور خطو خشی نبود . این سری که پاور بردی تعمیر کنی بپرس بهت میگه حرفم درست یا نه .

خریدار عزیز آدرس این طرفو و شماره تلفناش و اسم کاملشو اینجا بزار لطفا تا همه بشناسنش . یوزرای فروم باید بدونن قرار در آینده با چه یوزری خریدو فروش داشته باشن و اگر تو مهلت تست جنس این بی ادب رسید دستشون و ایراد داشت قرار چجوری باهاشون رفتار بشه . الانم طبق قوانین اگر جنسو پس نگیره و هزینه برگشت و هزینه ارسالو قبول نکنه یا بخواد مبلغی بابت برگشت خوردن بگیره اکانتش باید بن دائم بشه . از ادمین محترم هم خواهش میکنم این تاپیکو پاک نکنن تا برای افرادی که قرار در آینده از این یوزر جنس بخرن ارسال بشه تا ببینن درصورت ایراد داشتن کالاشون قراره چجوری باهاشون برخورد بشه .

Last edited:

Alios

Registered User
لایک‌ها
591
با سلام خدمت همه کاربران عزیز پرشین تولز
اینجور موارد به نظر من باید توافقی حل بشه و تاپیک زدن و ... فقط مشکل رو بزرگتر میکنه
البته مدیران گرامی هم میتونن راه کار بدن
من فقط دو تا نکته بگم
اول اینکه طبق روال مسئولیت و هزینه ارسال با خریدار هست اما مسئله مهم اینه که فروشنده به قول دوستان تو پلاستیک نذاره بفرسته یه اصول اولیه رو رعایت کنه و از طرف دیگه هم خریدار هزینه ارسال رو کامل پرداخت کنه من خودم شخصا مورد داشتم طرف گفته من بیست تومن بیشتر برای ارسال نمیدم بعد در ادامه فرموده حتما حبابدار بپیچ و حتما تو کارتن پستی بزار ! خوب برادر من حداقل هزینه پستی همون بیست تومن هست پس انتظار نداشته باش من از جیبم برات هزینه کنم.
خیلی عذر میخوام دوستان.ببخشید واقعا
@2s2 عزیز نمیخواستم منشن کنم ولی گفتم شاید مستندی بابت حرفتون داشته باشید
این روالی که ازش صحبت میکنید جایی هم نوشته شده؟؟اینکه مسئولیت ارسال با خریداره؟ آخه این چه حرفیه دوست عزیز.چندتا از فروشنده های باصطلاح با سابقه روال درست کردن که مسئولیت با خریداره! کی گفته؟ قانونه؟ یعنی مثلا شما (ضمنی) بعنوان فروشنده یه بسته پست کنی برای کسی از قرار رهگیریشم ثبت نشه یا ناقص بخوره تو سایت (بارها اتفاق افتاده)،مسئولیت پیگیری این قضیه میشم منه خریدار؟ شما شیرموزتو میخوری؟
نزنین این حرفارو توروخدا
بله شما به عنوان صاحب مال و فروشنده مختاری بندهای بسیاری بذاری بابت معاملات خودت و اینها میتونه زاییده تفکر شما باشه نه قانون کلی!

مسئولیت بسته بندی درست 100 درصد با فروشندست و به هر دلیلی تاخیر و عدم اطلاع از سرنوشت بسته ارسالی قطعا پیگیریش به عهده فروشندست
نشستن پول به حساب پایان معامله نیست

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
این اختلاف حل کردنش اونقدرها هم سخت نیست

خریدار اگر اسرار به خراب بودن پاور داره فروشنده پاور رو پس بگیرن
و خودشون تست کنن اگر سلامت پاور همونطوری که دست خودتون بود
فروشنده تمام هزینه های پست رفت و برگشت رو کسر کنن و مابقی هزینه رو به خریدار برگشت بزنن

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
این اختلاف حل کردنش اونقدرها هم سخت نیست

خریدار اگر اسرار به خراب بودن پاور داره فروشنده پاور رو پس بگیرن
و خودشون تست کنن اگر سلامت پاور همونطوری که دست خودتون بود
فروشنده تمام هزینه های پست رفت و برگشت رو کسر کنن و مابقی هزینه رو به خریدار برگشت بزنن

شمام که داری حرف یوزر S2S رو میزنی . یعنی اگه فروشنده پاورو گرفت مثل فیلم 9 ماه پیش که تو گوشیش داشت پاور سالم نبود نباید پس بگیره ؟
خب اگه یه فیلم تو گوشی یا تست تو تاپیک انقدر حجت براتون دیگه مهلت تست به کی میدین ! اصلا برا چی مهلت تست میدین .
دوستان قوانین فروم تغییر کرده ما خبر نداریم ؟
اگه حل کردن این اختلافا راحته شما پاورو از خریدار بخر و برو با فروشنده مشکلو حل کن منم برم یه قسمت از سریال کلید اسرارو ببینم روحیم عوض بشه .

این روالی که ازش صحبت میکنید جایی هم نوشته شده؟؟اینکه مسئولیت ارسال با خریداره؟

اگه قراره مسئولیت ارسال با خریدار باشه خب از کجا معلوم قطعه ای که رسیده دست خریدار توی پست خراب نشده باشه . اینجوری دیگه هیچوقت هیچ قطعه ای پس گرفته نمیشه چون فروشنده میگه دست من بود سالم بود و شاید تو ارسال آسیب دیده و خریدارم نمیتونه ثابت کنه جنس تو ارسال آسیب دیده یا از اول ایراد داشته .

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
فانتومی خوبی عمو جون
یه سری نکته میگم خوب بخونشون بفهمی اینجا کجاست

اول اینکه تو هرچی هم فیلم تست سلامت 9 ماه پیشو 9 ماه بعد بزاری فایده نداره و طبق قانون فروم که میگه اگر خریدار کالارو تست کنه و نتیجه تستش مغایرتی با نتیجه تستای فروشنده داشته باشه مشروط به اینکه تو محدوده مهلت تست باشه باید کالا پس گرفته بشه و باید پس بگیری پاورتو . اینو گفتم که از تو فاز یه بخشیشو شما بده یه بخشیشو من یا هزینه برگشت با شماستو هزینه ارسال با شماست اینا بیای بیرون . هم کالارو باید پس بگیری هم هزینه ارسال با توئه هم هزینه برگشت و خریدار یک قرون نباید بابت کالای خرابت بده یا باهات کنار بیاد . ویدئوی کارکردن پاور رو سیستم تو بدرد خودت میخوره الان طبق قانون فروم باید رو سیستم خریدار سالم کار کنه .

مورد دوم : طرف پاور تورو میخواد رو سیستم خودش کار کنه نه رو سیستم یکی دیگه . خریدار داره میگه با سه تا پاور مختلف سیستم خودشو تست کرده کار میکنه با پاور تو کار نمیکنه . بعد تو میگی بیرون کیس سالم داخل کیس ناقص یا ببر رو سیستم یکی دیگه تست کن . وقتی خریدار کیس خودشو با سه مدل پاور روشن میکنه ولی با پاور تو روشن نمیشه یعنی چی ؟ یعنی یک در میلیون که سیستم خریدار ایراد داشته باشه .

مورد سوم : چرا عکس نصف تاپیکات رو موزائیک یا رو موکت خالی ! فرش نداره خونتون ؟ این حجم از بی ادبی چه دلیلی داره ! وقتی دارن باهات در کمال احترام صحبت میکنن برای چی میگی مگه مرض داری پاور میخری تو که پاور داری . امتیاز بازارچت چرا اینجوریه . دهتا امتیاز از گوشی چینی گرفتی . بعد دوتا امتیاز برای یه تاپیک یکسان از عموکاکا . چه عجله ایه ! دوتا امتیازم از میلاد بهرامن .

در مورد اون پاور سری EVO OC گرین هم که میگی اگه از رو بخوره زمین باید بگم من تاحالا سری EVO OC نداشتم ولی فکر کنم قسمت روی پاور هم یه جعبه هست که داخلش کابلای پاوره و اینکه اون پاورو تیپاکس حمل نمیکنه بلکه گرین حمل میکنه تا مغازه به شکل اصولی یا اگه ارسال کنه شهرستان خیلی خوب بسته بندی میکنه . اما اینجوری که تو پاورو انداختی تو جعبه و حاضر نشدی یه تیکه چسب پنج سانتی هم روی جعبه بزنی و چهارتا لبه رو زیر هم کردی حتی برای اثاثکشی منزل هم توصیه نمیشه چه برسه ارسال پاور سنگین 785 وات به اون سر ایران اونم بوسیله تیپاکس .

میگی پاور اگر افتاده باشه زمین باید روی بدنش خطو خش باشه . اشتباه میکنی . اون کارتن باعث میشه روی بدنه خطو خش نیوفته اما از شدت ضربه هم نمیگیره چون چندین لایه مشمای جبابدار دورش نپیچیدی . از کسی که استاد پاور فروم شنیدم که پاور فرستاده بود یه شهر دیگه و توی ارسال جوری پاورو کوبیده بودن زمین که قطعات روی برد پاور کنده شده بود ولی رو خود پاور خطو خشی نبود . این سری که پاور بردی تعمیر کنی بپرس بهت میگه حرفم درست یا نه .

خریدار عزیز آدرس این طرفو و شماره تلفناش و اسم کاملشو اینجا بزار لطفا تا همه بشناسنش . یوزرای فروم باید بدونن قرار در آینده با چه یوزری خریدو فروش داشته باشن و اگر تو مهلت تست جنس این بی ادب رسید دستشون و ایراد داشت قرار چجوری باهاشون رفتار بشه . الانم طبق قوانین اگر جنسو پس نگیره و هزینه برگشت و هزینه ارسالو قبول نکنه یا بخواد مبلغی بابت برگشت خوردن بگیره اکانتش باید بن دائم بشه . از ادمین محترم هم خواهش میکنم این تاپیکو پاک نکنن تا برای افرادی که قرار در آینده از این یوزر جنس بخرن ارسال بشه تا ببینن درصورت ایراد داشتن کالاشون قراره چجوری باهاشون برخورد بشه .
خوبی پسرم عزیزم
اول اینکه اینجا مدیر داره لازم نیست تو بفهمونی اینجا کجاسِ یا لاقل بفهمی اشتباس استفاده کردنت
حرفاتو خوندم تو ام بخون پس.خلاصه حرفت اینه مسیولیت از هر لحاظ به عهده فروشندس
خب رو حرفت وایسا یه کالای گرون به من بفروش با هماهنگی مدیر بعد. هر مدل تست و اینام خاستی بزار .من بزنم برات خرابش کنم برات یا بگم تو راه خراب شده. اسمتم میتونی عوص کنی اگ اینکارو نکردی
دوم فیلم 9 ماه پیش نبوده اینقدر 9 ماه نگو ماه قبله و کسی استناد نکرده بهش . فیلم تستی خاست (البته نخاست)رو هم برای خریدار قبلش فرستادم و گفتم هر مدل تستی میخاد براش انجام بدم اوکه ک قبول داشته حرفمو الان میگ نه
سوم وضعمون خووبه یه طبقه خالی دستمه خونه نیست فرش و مبل بخاد حلالم هست مشکلیه ؟
چهارم زحمت بکش بخون بعد نظر بده اون عکس مربوط به کالا ب د باز شدنه نه بسته بندی من
تو حتی کالا ببری گارانتی اینجوری نیست ک تا دادی بهت یکی دیگ بدن کارشناس باید تایید کنه تو اشتباه نکردی
اونایی ک باید منو میشناسن بهتره با این منطقت شما رو بشناسن

Last edited:

phantom2

Registered User
لایک‌ها
239
خیلی عذر میخوام دوستان.ببخشید واقعا
@2s2 عزیز نمیخواستم منشن کنم ولی گفتم شاید مستندی بابت حرفتون داشته باشید
این روالی که ازش صحبت میکنید جایی هم نوشته شده؟؟اینکه مسئولیت ارسال با خریداره؟ آخه این چه حرفیه دوست عزیز.چندتا از فروشنده های باصطلاح با سابقه روال درست کردن که مسئولیت با خریداره! کی گفته؟ قانونه؟ یعنی مثلا شما (ضمنی) بعنوان فروشنده یه بسته پست کنی برای کسی از قرار رهگیریشم ثبت نشه یا ناقص بخوره تو سایت (بارها اتفاق افتاده)،مسئولیت پیگیری این قضیه میشم منه خریدار؟ شما شیرموزتو میخوری؟
نزنین این حرفارو توروخدا
بله شما به عنوان صاحب مال و فروشنده مختاری بندهای بسیاری بذاری بابت معاملات خودت و اینها میتونه زاییده تفکر شما باشه نه قانون کلی!

مسئولیت بسته بندی درست 100 درصد با فروشندست و به هر دلیلی تاخیر و عدم اطلاع از سرنوشت بسته ارسالی قطعا پیگیریش به عهده فروشندست
نشستن پول به حساب پایان معامله نیست
نخیر مسیولیت دو طرفه اس چون کسی علم غیب نداره مگ اینکه خیلی واضح باشه اشتباه یکی از دو طرف و به نحوی کلاهبرداری حساب شه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا