ممنون حسین جان
اگر مشابه همین ها هم بود لطفأ برام بگیرید
فعلأ همینها تا ببینم چطور میرسه اگر خوب شد که تاقبل عید هم باز مزاحمتون میشم
آدرسو فرستادم
راستی یه جایی بود تو خیابون 17 شهریور آش آبادانی میفروخت خداییش اونم یه چیزه تکی بود
آش نیکو صفت میدان انقلاب دربرابرش کاملأ معمولیه
آدرسو فرستادم
راستی یه جایی بود تو خیابون 17 شهریور آش آبادانی میفروخت خداییش اونم یه چیزه تکی بود
آش نیکو صفت میدان انقلاب دربرابرش کاملأ معمولیه
ارسال شد
شماره شناسه هم براتون پ.خ کردم
سلام
حسین جان امروز به همکارم که سه سال پیش باهم اومده بودم یزد قضیه شیرینی ها رو گفتم
خیلی ناراحت شد که چرا بهش نگفتم چون اون هم برای عید شیرینی های یزدی رو میخاد
من سفارش دومم رو هم دریافت کردم ... عالی و راضی !
تشکر مجدد حسین جان ...
سلامبسته سفارشی شما ارسال گردید
شماره پیگیری مرسوله هم براتون پ.خ کردم
شیرین کام باشید
سلامسلام
سفارش من دیروز صبح در کمال صحت و سلامت رسید، تاخیر در اطلاع رسانی هم به این خاطر بود که این شیرینی ها هوش از سرم برده بودن
راستی 1 چیزی در مورد کیک یزدی بگم، این کیکی که اینجا (Shz) به اسم کیک یزدی به مردم قالب میکنن دقیقا مشابه آیفون 4 چینی طرح اصل هست در مقابل آیفون 4 اصل با پارت نامبر انگلیس
آقا حسین دستت درد نکنه، بسته بندی و از همه مهمتر طعم و تازگی شیرینی ها عالی بودن:specool:
ممنون
بله، ساعت 9 صبح روز پنجشنبه رسید، یعنی کمتر از دو روز و این برای خودمم جالب بود،چون پست سفارشی بود انتظار داشتم بیشتر طول بکشه.سلام
خواهش میکنم
خوشحالم که راضی بودید(همین از همه چی واسم مهمتره)
توجه کردید که بسته سفارشی شما اگر دیروز صبح به شما رسیده یعنی اینکه در کمتر از 2 روز بدستتون رسیده!!این خیلی خوبه و اینکه همیشه نیاز نیست که پیشتاز ارسال بشه.استان های همجوار در کمتر از دو روز و استانهای دیگر تقریبا در کمتر از 4 روز
بازم در خدمتتون هستم
بله، ساعت 9 صبح روز پنجشنبه رسید، یعنی کمتر از دو روز و این برای خودمم جالب بود،چون پست سفارشی بود انتظار داشتم بیشتر طول بکشه.
سلام
بسته من هم ساعت 1 رسید
حسین جان ممنون از سرعت عمل
باز نکردم چون سرکارم هستم
(از ترس همکارام)
سلام
خواهش میکنم
نوش جانتان
از همکارانتون هم بپرسید اگه میخوان واسشون بفرستم(مخصوصا همون همکاری که چند سال پیش همراهتون یزد اومده بود)
اقا ما احتمالا برا عيد بيايم يزد ادرس فروشگاهتون رو پ.خ كنيد امديم مزاحم بشيم
پ.ن من عاشق شيريني ام دي:
Sent from my iPod touch using Tapatalk
شب اعلام میکنم
سلام
حسین جان الان رسیدم خونه و بسته رو باز کردم خدارو شکر سالمه سالم هست و همون "شیرینی سنتی یزد"
فقط درست متوجه نشدم 1300 گرمیه دیگه؟ به اون همکارمون هم اوکی میدم که شیرینیها همونیه که 3 سال پیش اومدیم یزد گرفتیم
وحتمأ برای عید سفارش میدیم خدمتتون
خیلی ممنون
فروشگاه واسه من نیست!اگر پست اول رو بخونید نوشتم که بنده محصولات حاج خلیفه و بقیه شیرینی های یزدی رو که دوستان میخوان براشون تهیه کرده و با پست ارسال میکنم
آدرس فروشگاه : میدان امیرچخماق
البته جاهی دیگری هم در یزد هست که همین شیرینی ها رو فروش میکنن ولی خب کیفیت حاج خلیفه یچیز دیگه ایه!تکه
اگر پیدا نکردید بهم پ.خ بده تا خودم بیام ببرمتون همون جا هر چی دوست داشتید تهیه کنید.اگر اونجا تموم کرده بود آدرستون میدم بلوار جمهوری ، اونجا هم شعبه دیگری از حاج خلیفه است .از اونجا شیرینیهاتون رو خریداری کنین.خوبه؟