• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرینی ها و کیک ها

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
دستتون درد نکنه
شما خودتون اين کيک ها رو درست کردين يا فقط طريقه پخت هست ؟

بعضی هاشو درست کردم
کیک کره و شکلات رو خیلی دوست دارم.واقعا خوشمزه س
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
کیک یزدی
مواد لازم


تخم مرغ 4 عدد


شکر 200 گرم ( 1 پیمانه)


روغن جامد یا کره 150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)


آرد سفید 225 گرم( 2 پیمانه)


نمک میوه( جوش شیرین) یک قاشق چایخوری


بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری


ماست یک پیمانه سرخالی


هل یک قاشق مرباخوری


کشمش و خلال پسته در صورت دلخواه مقداری



تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی
(بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود.


- سپس آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.


- نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می ریزیم.


- روغن را کمی می زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و آن را در قالب های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم .


- قالب ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم.


- نان ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن ها را از قالب ها خارج می کنیم.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
کاپ کیک سیب و دارچین یا پای سیب
مواد لازم برای داخل کاپ کیک:

سیب ۳ عدد

شکر ۴/۱ لیوان

دارچین ۲ قاشق مرباخوری



مواد لازم برای خمیر کاپ کیک:

آرد ۲ و ۴/۳ لیوان

بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

کره ذوب شده در حرارت اتاق ۱۰۰ گرم

شکر ۲ لیوان

شیر ۴/۱ لیوان

وانیل ۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۴ عدد

مغز گردو ریز شده ۲/۱ لیوان

روغن ۴/۱ لیوان





طرز تهیه:

ابتدا سیب ها را پوست کنده به قطعات کوچک مربعی شکل خرد کنید.
سپس با شکر و دارچین مخلوط کنید.
مخلوط سیب و دارچین و شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم کمی تفت دهید.مواد را کنار بگذارید.

فر را گرم کرده سپس کاغذا های مخصوص کاپ کیک را در قالب مخصوص کاپ کیک بچینید.

تمام مواد خشک لازم برای خمیر را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید. در ظرفی جداگانه کره، روغن، شکر، شیر و وانیل را با همزن دستی خوب بزنید.
تخم مرغ ها را به ترتیب به مواد اضافه کرده هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر و کمی نمک مخلوط کرده کم کم به مواد اضافه کرده و مواد را همزن دستی هم بزنید سپس مغز گردوی ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
مقدار کمی از مواد را در قالب کاپ کیک ریخته سپس روی آن کمی از مخلوط سیب و دارچین و شکر بریزید سپس کمی از مواد برداشته روی مخلوط سیب و دارچین بریزید.

قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد.
 

فایل های ضمیمه

  • DSC03337.JPG
    DSC03337.JPG
    97.6 KB · نمایش ها: 11

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
مافین هویج
آرد ۲ پیمانه - ۲۳۰ گرم

شکر ۴/۳ پ -۱۶۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ ق چ

دارچین ۱ ق ج

تخم مرغ درشت ۲ تا

روغن مایع ۲/۱ پ

آب پرتغال یا شیر ۲/۱ پ

هویچ رنده شده ۱ پ / ۱۵۰ گرم یا دوتا هویچ متوسط - رنده درشت

وانیل ۱ ق چ ( اگر وانیل پودری استفاده میکنین ۴/۳ ق چ)



طرز تهیه:

همه مواد خشک شامل ارد -شکر- دارچین- بیکینگ پودر قاطی کنین...( بهتره از الک رد کنین) در ضمن میشه اگر کسی دارچین دوست نداره حذفش کنه و جاش هل بزیزه یا هردوش باشه. توی یک کاسه تخم مرغ ها و اب پرتغال/ شیر با روغن را هم بزنید.

مواد خشک و تر رو مخلوط کنین.
سعی کنین زیاد هم نزنید فقط در حدی که با هم مخلوط شوند.
وانیل و هویچ رنده شده را در اخر اضافه کنین و مواد را در قالب۱۲ تایی مافین در حالیکه زیرش رو کاغذ مافین گذاشتین بریزین. مدت ۲۵-۲۰ دقیقه در ۳۵۰ ف / ۱۸۰ س بزارین بپزه.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
bell.png
کاپ کیک سیب

مواد لازم برای داخل کاپ کیک:
سیب= 3 عدد
شکر=4/1 لیوان
دارچین=2 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای خمیر کاپ کیک:
آرد=2 و 4/3 لیوان
بیکینگ پودر=یک قاشق غذاخوری
نمک=کمی
کره ذوب شده در حرارت اتاق=100 گرم
شکر=2 لیوان
شیر=4/1 لیوان
وانیل=2 قاشق چایخوری
تخم مرغ=4 عدد
مغز گردو ریز شده=2/1 لیوان
روغن=4/1 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها را پوست کنده به قطعات کوچک مربعی شکل خرد کنید. سپس با شکر و دارچین مخلوط کنید.
مخلوط سیب و دارچین و شکر را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم کمی تفت دهید.مواد را کنار بگذارید.
فرن را گرم کرده سپس کاغذا های مخصوص کاپ کیک را در قالب مخصوص کاپ کیک بچینید.
تمام مواد خشک لازم برای خمیر را با هم مخلوط کرده کنار بگذارید.
در ظرفی جداگانه کره+روغن+شکر+شیر+وانیلرا با همزن دستی خوب بزنید.
تخم مرغ ها را به ترتیب به مواد اضافه کرده هم بزنید.
آرد را با بیکینگ پودر و کمی نمک مخلوط کرده کم کم به مواد اضافه کرده و مواد را همزن دستی هم بزنید سپس مغز گردوی ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
مقدار کمی از مواد را در قالب کاپ کیک ریخته سپس روی آن کمی از مخلوط سیب و دارچین و شکر بریزید سپس کمی از مواد برداشته روی مخلوط سیب و دارچین بریزید.سپس مقدار کمی از مخلوط سیب و دارچین روی کیک ها بگذارید.
قالب را به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید بگذارید تا کیک با حرارت 170 درجه سانتیگراد بپزد.


 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
کیک یزدی با شکلات چیپسی
مواد لازم :برای 26 کیک یزدی


آرد سفید:2 پیمانه


کره یا روغن آب شده :یک پیمانه


تخم مرغ :4 عدد


شکر:یک پیمانه



شیرنیم گرم :یک پیمانه


وانیل :نصف قاشق چایخوری


پکینگ پودر:یک قاشق مربا خوری


جوش شیرین :یک قاشق چایخوری


طرز تهیه:


ابتدا شکر وزرده تخم مرغ را خوب مخلوط کرده وروغن یا کره



آب شده را به آن اضافه کرده وخوب بهم می زنیم تا سفید رنگ


شود .سپس وانیل وپکینگ پودر وجوش شیرین را در شیر ملایم


حل کرده وبه مواد اضافه می کنیم .سپس آرد را الک کرده داخل


مواد می ریزیم ..از طرف دیگر سفیده های تخم مرغ را خوب به


هم زده تا آنقدر پف کند که از ظرف نریزد .سپس سفیده ها را


داخل مواد ریخته وکمی بهم می زنیم .






داخل قالبها کاغد مومی مخصوص کیک یزدی را می گذاریم واز


مواد برداشته وبه اندازه یک قاشق پر داخل آن می ریزیم .رویش را


بنا به سلیقه خودمی توان موادی مثل شکلات چیپسی یا گردو وپسته


ریخت .سپس قالبها را داخل سینی فر چیده و داخل فر از قبل گرم


شده در درجه 180 ودر طبقه دوم می گذاریم .تقریبا زمان پخت


آن 45 دقیقه است والبته این باز هم به حرارت فر بستگی دارد


.برای اطمینان بعد از نیم ساعت چاقویی را به داخل مواد فرو


کرده واگر مواد به چاقو نچسبید کیک ما پخته شده است .بعد


از چند دقیقه ای از فر خارجشان می کنیم .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
مافین موز و گردو
مواد لازم:

نمك / نصف قاشق چایخوری
بیكینگ پودر / 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ / 1 عدد
موز / 540 گرم
آرد / 1 لیوان
مغز گردوی خرد شده / یک چهارم لیوان
روغن مایع / یک سوم لیوان
شهد طبیعی خرما / یک چهارم لیوان


طرز تهیه:
شهد خرما و تخم مرغ را با همزن می زنیم تا سفید شود. روغن مایع را افزوده و هم می زنیم. موزهای له شده را می افزاییم و باز هم با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شود. آرد و نمک و بیكینگ پودر را مخلوط نموده و با هم الك می کنیم و به مواد بالا می افزائیم. در نهایت مغز گردو را افزوده و مخلوط می کنیم. داخل هر یک از قالب های مخصوص مافین یک کاغذ روغنی گذاشته و مواد مخلوط شده را داخل قالب ها می ریزیم. مافین ها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد برای مدت 35-30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
کیک اسفنجی
اینم دو مدل دستور کیک اسفنجی


دستورکیک اسفنجی شماره ی یک :
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .

طرز تهیه :
* فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود.
* کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ).
* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.
* زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود .
* زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود .
* همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود .
* مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
* کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.


کیک اسفنجی شماره ی دو :

تخم مرغ 6 عدد،
پودر قند یک پیمانه ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
شربت بار 2 قاشق غذاخوری ،
روغن مایع یک چهارم پیمانه ،
آب معمولی یک چهارم پیمانه ،
آرد سفید قنادی 2 پیمانه ،
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری ،
نمک نوک قاشق چای خوری .

طرز تهیه :

* فر را داغ کنید . تنظیم فر بالاتر از موقعی باشد که یک کیک ساده ی خانگی درست می کنید ( 160 تا 180 خوب است ) .
* قالب را کاغذ انداخته ، چرب کنید .
* آرد + بیکینگ پودر + نمک ، سه بار الک شود .
* آب + روغن مایع + شربت بار ، مخلوط شوند .
* سفیده و زرده ها از هم جدا شوند .
* سفیده ها زده شوند تا حالت پفکی به خود یگیرد . پودر فند کم کم اضافه شده ، کاملاَ هم زده شود . زرده ها یکی یکی داخل مخلوط سفیده شده ، هر بار هم زده شود . وانیل اضافه شود و همزن کنار گذاشته شود .
*مخلوط مایعات اضافه شده ، با لیسک به خورد تخم مرغ برود و در انتها مخلوط آرد کم کم اضافه شود .
* خمیر داخل قالب ریخته شود .
* کیک به مدت 25 تا 30 دقیقه پخته شود .


*** به نظر من کیک شماره ی یک خیلی لطیف است و برای کیک های تا ارتفاع 10 سانتی متر عالی است . ولی کیک شماره ی دو برای کیک های مرتفع تر ( مثلاَ دامن باربی ) خیلی مناسب تر است .

*** اگر قالب شما فانتزی است خمیر شماره ی دو را بپزید ، چون می توانید قالب را کلاَ چرب کنید .

*** اگر علاوه بر کیفیت کار بحث سود آوری هم مد نظر باشد پس کیک دوم را انتخاب کنید ، چون با اینکه فوق العاده است ولی از نظر وزنی سنگین تر در می آید .

*** اگر قرار است کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید ، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و هیچ وقت آنرا با آرد الک نکنید .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
شیرینی پاپاتیا
مواد لازم:
کره: نصف پ یا 125 گرم
پودر قند: نصف پ یا 75 گرم ( من 77 گرم ریختم)
تخم مرغ: 1 دونه
وانیل: یک هشتم ق چ
آرد: به میزان لازم
رنگ خوراکی و پودر کاکائو
20120505081144_176512318174263183.jpg

طرز پخت:
اول بگم اگه مثه من پور قند نداشتین، شکر رو آسیاب کنین و بعد هم الک کنین. طبق معمول همه مواد رو بیرون از یخچال میذاریم تا همدمای محیط بشن. فر رو هم دست به کار که شدیم روشن می کنیم با درجه 180 درجه سانتی گراد...پور قند و کره رو اول با قاشق مخلوط می کنیم..و بعد با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه و دو برابر بشه تقریبا حجمش آرد رو که الک کردیم کنار دستمون می ذاریم و کم کم می ریزیم توش و آروم با نوک انگشت مواد رو مخلوط می کنیم...حدود 3 پیمانه آرد الک شده دم دستتون باشه...اما همش لازم نیست...من اندازه نگرفتم که چقدر آرد برد...بستگی به اندازه تخم مرغتون هم داره..تا جایی آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم که خمیر نسبتا چسبناکی داشته باشیم .بسته به رنگهایی که می خوایم درست کنیم مواد رو قسمت می کنیم. من 3 قسمت کردم.پودر کاکائو نداشتم متاسفانه... شما اگه خواستین قهوه ای هم درست کنین پور کاکائو رو توی یه قسمت الک کنین ... رنگ خوراکی رو هم توی یه قسمت دیگه بریزین و خوب مخلوط کنین...حالا اگه هنوز خیلی چسبنده بود و آرد لازم داشت آرد بریزین. گرفتین چی شد؟ چون قراره رنگ و پودر کاکائو بهش اضافه کنیم کمی سفت میشه...پس اول این کارو می کنیم بعد اگه لازم بود آرد اضافه می کنیم...یه تجربه هم بهتون بگم که با اون دستی که دارین خمیر رو مخلوط می کنین باهاش، تست نکنین که خمیرتون چسبنده هست یا نه.. باید به حالتی بشه که بتونین راحت گلوله کنین و کنار بذارین و کش نیاد... روی خمیرتون رو بپوشونین که خشک نشه سطحشیه نکته دیگه هم اینکه: خمیر نباید ورز داده بشه...کلا خمیرهایی که کره داره...مثه خمیر تارت نباید خیلی باهاش ور رفت که به ورغن بیفته...فقط با نوک انگشت مخلوط می کنیم
از اینجا به بعد دیگه خمیر بازیه و بچه هاتونم کلی کیف می کنن که باهاتون کمک کنن!! از هر رنگی که دوست دارین 5 تا گلوله کوچولو درست می کنیم (به تعداد گلبرگها...بیشتر و کمترش به خودتون مربوطه) و از خمیر رنگ متضادش یه گلوله برای وسطش این گلوله ها رو توی سینی فر (لازم نیست چرب بشه یا کاغذ بذاریم) به شکل گل، با کمی فاصله می چینیم.. چون بعد از پخت به هم می چسبن..بعد هم میذاریم طبقه وسط فری که گرم شده تا 15 دقیقه بعد از یه ربع سینی رو درمیاریم و یه تکون می دیم .. اگه شیرینی ها حرکت کردن یعنی پخته و آماده ست...به زیرش دقت کنین کمی تغییر رنگ داده... فقط کمی...روش که اصلا نباید تغییر رنگ بده...درش بیارین و بذارین خنک بشه و جلوی خودتون رو بگیرین والا مثل من زبونتون می سوزه و هی بالا پایین باید بپرین!!!

20120505081103_okvh8p49xs7vdzhuyc3w.jpg
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
چيز كيك ساده و كاراملي با دستور ماني يزداني
مواد لازم:خمير و لايه اول
ارد250گرم
زرده تخم مرغ 1عدد
پودر شكر 30 گرم حدود 1 ق غ ميشه
كره 125 گرم
اب سرد 2 تا 4 ق غ
مواد رويه :
خامه صبحانه 250 گرم
پنير خامه اي350گرم
شكر 125 گرم
پودر شكر 175 گرم
روغن مايع 4 ق س
تخم مرغ 4 عدد
سفيده تخم مرغ 1 عدد
پودر نشاسته گندم 75 گرم حدود 4 ق غ
ارد گندم 50 گرم حدود 2 ق غ
وانيل 1 ق.چ
سس كارامل 200 ميلي ليتر براي تزيين
نكته1:خامه و يا پنير يكي بايد بدون نمك باشد
نكته 2:تمام مواد بايد به دماي محيط رسيده باشند خيلي مهمه
نكته 3:از مواد زيادش نترسيد
4chsmu1.gif


طرزتهيه:
ارد+پودر شكر+كره+تخم مرغ+ 2 ق غ اب سرد را خوب مخلوط ميكنيم تا بصورت يك خمير لطيف در ايد اگر كمي سفت بود تا 4 ق.غ هم ميتوان اب سرد اضافه كرد
خمير شل بدست امده را با پالت درون قالبي به قطر حدودي 28 ال 30 سانتيمتر پهن كنيد.
قطر خمير 0/5سانت بيشتر نشود
و بمدت نيم ساعت اين خمير را درون يخچال ميگذاريم.
تا خمير درون يخچال است.مواد رويه را درست ميكنيم
طرزتهيه رويه:
تمام مواد را با هم مخلوط ميكنيم
استفاده از روغن دلخواه است.اگر روغن استفاده كنيم چيز كيك پف ميكند. و اگر استفاده نكنيم بافت منسجم تري داريم.
من استفاده كردم اما پف انچناني نديدم
مواد رويه را نبايد خيلي زد كه پنير و يا خامه دوغ شوند.در حدي كه مخلوط شوند.
اگر 125 گرم شكر را اضافه كنيم چيز كيك وانيلي داريم
ولي اگر اين مقدار را كارامل كرديم و به مواد اضافه كنيم چيز كيك كاراملي ميشود.اين بجز ان 200 ميلي ليتر كارامل تزييني است.
طرزتهيه كارامل:
شكر را درون ظرفي مثل شيرجوش گذاشته. و كمي اب در حدي كه فقط شكر خيس شود اضافه كنيد.و روي حرارت ملايم گذاشته و بدون اينكه هم بزنيم به مرحله دود كردن كه رسيد كارامل اماده است.
و براي شربت كارامل به اين مقدار 1/2 پيمانه اب جوش بايد اضافه كرد.
اما اينجا كارامل ميخواهيم نه شربت كارامل
مدت پخت: 1 ال 1.5 ساعت درجه 180 طبقه وسط فر
نكته:بهتر در قالب كمربندي درست شود
و اگر سيني فر ضخيم تر باشد بهتر است
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49
[h=1][/h]


مواد لازم :
آرد گندم : ۵۰۰ گرم
روغن :۳۰۰ گرم
خاکه قند : ۱۲۵ گرم
خرمای سیاه نرم : ۵۰۰ گرم
مغز گردو : ۱۲۵ گرم
دارچین کوبیده نرم : ۱ قاشق سوپخوری
هل کوبیده : ۱ قاشق مرباخوری
پسته چرخ کرده : ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :

روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم.
مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود.
سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم.
هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یک خرما را یک تکه گردو می گذاریم.
نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم.
با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.

حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم.
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49
[h=1][/h]




مواد لازم برای تهیه کیک
کره نرم شده : ۲۵۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
آرد : ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
وانیل : ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ : ۳ عدد بزرگ
ماست پر چرب : ۲۰۰ گرم
شکلات سفید قالبی : ۲۰۰ گرم
هلو : ۲ عدد
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک
شکلات سفید قالبی : ( مقدار آن در ذیل، بیان شده )
پنیر پر چرب : ۲۰۰ گرم
ماست پرچرب : ۲۰۰ گرم
پسته خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه کیک
دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
برای پخت این کیک می‌بایست از قالب ته گودی استفاده کنید که دیواره آن حدود ۲۲ سانتیمتر باشد.
کف و دیواره‌های آن را با مقداری کره، چرب نمایید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
باقیمانده کره و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا رنگ آن روشن‌تر شود.
۵۰ گرم از شکلات سفید را رنده کنید و مابقی آن را خرد نمایید.
شکلات رنده شده، آرد، بیکینگ پودر، وانیل، تخم مرغ و ماست را به ترکیب شکر و کره اضافه نمایید. همه مواد را خوب به هم بزنید.
هلو را به قطعه‌های کوچک خرد نمایید و به سایر مواد بیفزایید.
مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل فر قرار دهید. چنگالی را در کیک فرو کنید اگر مایه کیک به آن نچسبد، نشان دهنده‌ی آن است که زمان پخت کیک به پایان رسیده است. پس آن را از قالب خارج نمایید تا سرد شود.
برای تهیه کرم کیک، ابتدا مقداری آب را داخل یک ماهیتابه حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند.
ظرف حاوی شکلات سفید خرد شده را، روی آب در حال جوش بگذارید. شکلات را به هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
پنیر را بزنید تا صاف و نرم شود. سپس ماست را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. شکلات ذوب شده را به آن‌ها اضافه نمایید و دوباره به هم بزنید.
وقتی کرم، کاملاً سرد شد، آن را روی کیک پخش کنید و سطح آن را با پسته تزئین نمایید.
عصرانه با طعم هلو، نوش جانتان
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49
یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید

زمان : ۱ ساعت و ۲۰ دقیقه
مواد لازم :


۴/۱ پیمانه نارگیل ورقه شده و شیرین شده
۱ پیمانه خامه ( شیرینی پزی ) سنگین ، زده شده
۲ پوند کیک ، معادل ۹۰۸/۰ کیلوگرم ، هر کدام حدود ۱۱ مثقال
۲ پیمانه پودینگ وانیلی
دستور پخت :
۱- فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید . نارگیل را روی سینی مخصوص فر پخش کرده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نارگیل ها طلایی شوند ، طی زمان پخت ، سینی را به طور نیمه گرفته و آن را تکان دهید . سپس ظرف را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شود .
۲- در یک کاسه سایز متوسط ، به آرامی خامه زده شده و پودینگ را با هم مخلوط کنید . هر کدام از کیک ها را به صورت عمودی به دو نیم تقسیم کنید ، سپس هرکدام از دو نیم را به صورت افقی به ۳ لایه ی ۲/۱ اینچی ( ۲۷۰/۱ سانتیمتر) برش بزنید .
۳- یک ظرف مربع شکل ۲۰ در ۲۰ سانتی متری را با ۴ تکه از این کیک ها پر کنید و یک لایه درست کنید . ۱ پیمانه از مخلوط پودینگ را روی آن بریزید و آنها را روی کیک پخش کنید . همین کار را تکرار کنید تا ۳ لایه درست شود در نهایت روی آنرا دوباره مخلوط پودینگ بریزید . ۱ ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید . روی نارگیل های برشته شده را تزئین کنید و سرو کنید .
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49
یک نوع شیرینی ساده که به نامهای متفاوتی شناخته شده وراحت هم درست میشه بخصوص برای دوستان عزیز دانشجو که
نیاز به فر نیست.

[h=3]کماچ:[/h] — مواد لازم —
۱پیمانه آرد
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق گردوی پودر شده
۲ قاشق ماست
۱ قاشق چای خوری baking powder
کمی زعفران حل کرده در آب جوش
کمی شیر و کمی وانیل — طرز تهیه — همه مواد را داخل کاسه می ریزیم و با کمی شیر به صورت مایه کوکو در می آوریم و در روغن داغ سرخ و طلایی می کنیم…
با پودر قند،خامه، یا مربا سرو می کنیم.
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49
آرد و نیمی از شکر و نشاسته ی ذرت را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید…

مواد لازم:
آرد سفید ۸۵ گرم
نشاسته ذرت ۲۳ گرم
شکر ۱۹۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۲۵۵ گرم
کرم تارتار ۴ گرم
نمک به میزان لازم
رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :
آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب ۲۰ سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت ۲-۱ ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.
 
بالا