Web-Master
Registered User
- نوشتهها
- 9,899
- لایکها
- 8,483
تا صبحی 7 تا اختلاف داشتیم، علی پشتکار خوبی برای یوزر ساختن داری ها = ))))@mohsenshahbazi
35 - 35 هستید
تا صبحی 7 تا اختلاف داشتیم، علی پشتکار خوبی برای یوزر ساختن داری ها = ))))@mohsenshahbazi
35 - 35 هستید
: )))تا صبحی 7 تا اختلاف داشتیم، علی پشتکار خوبی برای یوزر ساختن داری ها = ))))
امین اراده کن یوزر 2010 و 2009 و 2011 میریزم به پات :general703:تا صبحی 7 تا اختلاف داشتیم، علی پشتکار خوبی برای یوزر ساختن داری ها = ))))
عزیزمی ... شما هرچی یوزر داری رو کن .. من از خجالتت در میام .. به این تخریب های آقای معلوم الحال هم توجه نکن ... اینا کارشون فقط تهمت و افترا زدنه : )): )))
کوچیک شوما هم هستیم . . . . نمک پرورده ایم
ما افتخار آشنایی انچنانی با محسن جان نداریمو دوس داریم زودتر باهاش آشنا بشیم
قربون شما... نگران نباش شوما با اختلاف برنده میشی مگر من بمیرم و ب نت دسترسی نداشته باشم :دیعزیزمی ... شما هرچی یوزر داری رو کن .. من از خجالتت در میام .. به این تخریب های آقای معلوم الحال هم توجه نکن ... اینا کارشون فقط تهمت و افترا زدنه : ))
@mohsenshahbaziمنم اومدم
به کدومتون رای یدم ؟
اراده کنیم تا نیم ساعت دیگه اختلاف 30 تا میشه . عزیز دله بردارقربون شما... نگران نباش شوما با اختلاف برنده میشی مگر من بمیرم و ب نت دسترسی نداشته باشم :دی
حالا نفهمیدم با محسنی یا امین :دی ولی در هر حال ما اماده ایماراده کنیم تا نیم ساعت دیگه اختلاف 30 تا میشه . عزیز دله بردار
حالا نفهمیدم با محسنی یا امین :دی ولی در هر حال ما اماده ایم
بابا مدارکش قلابی هست من مدرکش هم دارم اصن عکس زنش هم دارم : )))با دکتر امین خشنود
بیا در آغوش اسلامبا دکتر امین خشنود
تمامی آرای محسن شهبازی مثل آب پاک و زلال هست :دیرای ها خیلی داره مشکوک میشه
امین خشنود به یکدفعه عقب میوفتد
من مثل مرد تبلیغ میکنم ..مشاور رسانه ای دارم ( @M+J ) مشاور اجرایی دارم (@ali-ahmari )رای ها خیلی داره مشکوک میشه
امین خشنود به یکدفعه عقب میوفتد
تبلیغات پیامکی نیز تسویب شد و از همین الان شروع به ارسال کردیممن مثل مرد تبلیغ میکنم ..مشاور رسانه ای دارم ( @M+J ) مشاور اجرایی دارم (@ali-ahmari )
ولی این آقای معلوم الحال فقط بلده یوزر بسازه .. حتما اینترنتش تموم شده که دیگه رای نمیدن بش : ))