• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ با حضور وبمستران پرشین تولز

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
ائتلاف كه نميكنم هيچ , هركي غير از خودم رو صندلي بشينه به واسطه قدرت بدنی تاپيكش رو بهم ميريزم
142.gif
انگار از این 2روز انفرادی درس نگرفتی نه ؟ تو که تو انفرادی گفتی با آغا محمدخان قاجار هم حاضرم ائتلاف کنم .. چی شد پس ؟ :D

کی بود در ازای رای بک لینک میخواست ؟ :D

فایل های ضمیمه

• inde.png
    inde.png
    4 KB · نمایش ها: 23

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
کرمان: روزنامه صبح وبمستران ایران: در طی مصاحبه ای که دیشب در ستاد تبلیغاتی مهندس خشنود از ایشان به عمل امد. ایشان در طی مصاحبه ای اعلام داشتند . که اگر در این رقابت بسیار حساس و نفاس گیر نفر اول بشوند. به کسانی که از ایشان حمایت کرده اند.
کد خبر: 86441226 | تاریخ خبر: 10/02/1393 - 10:5
هر کدام یک عدد پکیج سئو برای سایت هایشان درست خواهد کرد. و سایت انها را تا رتبه زیر 100 ایران پشتیبانی خواهد کرد. در ادامه از ایشان در مورد جناب شهبازی سوال شد که ایشان را چگونه فردی می بینید که ایشان در جواب گفتند ایشان فرد بسیار خوبی هستند و باسابقه و با تجربه ما از ایشان نیز استفاده خواهیم کرد. زیرا که بنده تا این لحظه 5 رای از ایشان بیشترم . و قطعا نفر اول خواهم شد.
در اخر جناب خشنود امیدوار بود که بتواند پشتیبانی سایت های زیر 100 جهانی را نیز به عهده بگیرد. و شعار ایشان که خودشان گفتند :
پی تی بدون تو هرگز

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
از کی شروع می کنید؟

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
چون هم اصفهانی هم اسمت با اسمش یکی جالبه :D
آره خب میگم که :D من همکارش هستم ... خب چیکار کنم ؟ از اصفهان برم ؟ یا اسمم رو عوض کنم ؟
من به خاطر رای شما رای دهندگان عزیز هرکاری میکنم : ))

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
باید هم قیافه ات اینجوری بشه ... ما کارمون تشکیلاتیه ... سرو ته داره .. مثل شما ها نیستیم با سیستم علی اصغری کارتون رو جلو میبرین که ... :D

ایولا به مجید عزیز .. مشاور فرهنگی و رسانه ای کاندیدای محبوب و مجذوب :D
مهم اینه که شما با این همه دفتر دستک و حساب کتاب هنوز 5 رای عقبی برادر :p
پ.ن: انصافا دیگه رای جمع نکن دیگه واقعا حوصله یوزر فیک ساختن ندارم = )))))
کرمان: روزنامه صبح وبمستران ایران: در طی مصاحبه ای که دیشب در ستاد تبلیغاتی مهندس خشنود از ایشان به عمل امد. ایشان در طی مصاحبه ای اعلام داشتند . که اگر در این رقابت بسیار حساس و نفاس گیر نفر اول بشوند. به کسانی که از ایشان حمایت کرده اند.
کد خبر: 86441226 | تاریخ خبر: 10/02/1393 - 10:5
هر کدام یک عدد پکیج سئو برای سایت هایشان درست خواهد کرد. و سایت انها را تا رتبه زیر 100 ایران پشتیبانی خواهد کرد. در ادامه از ایشان در مورد جناب شهبازی سوال شد که ایشان را چگونه فردی می بینید که ایشان در جواب گفتند ایشان فرد بسیار خوبی هستند و باسابقه و با تجربه ما از ایشان نیز استفاده خواهیم کرد. زیرا که بنده تا این لحظه 5 رای از ایشان بیشترم . و قطعا نفر اول خواهم شد.
در اخر جناب خشنود امیدوار بود که بتواند پشتیبانی سایت های زیر 100 جهانی را نیز به عهده بگیرد. و شعار ایشان که خودشان گفتند :
پی تی بدون تو هرگز
ای جان علی جان، خبر رفت برای چاپ :p
مغسی :-*
از کی شروع می کنید؟
تا جمعه گویا رای گیری ادامه داره، بعدش شروع میکنن به داغ کردن صندلی :D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اگر میخواین رای جمع کنید هوادارها رو تگ کنید اینطوری @ehsan

فقط حواستون باشه که میزان رای ملت است

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اه خشنود زد جلو ک . . . الان دانشگاهم اومدم خونه یه حال اساسی به محسن شهبازی میدم :D البته باز منحرف نشیدا :دی به تعداد رای هاش حال میدم : ))
علی کجایی پس ؟
دانشگاه رو ول کن .. من انتخابات رو بردم یه 3-4 تا دکترا افتخاری میدم بت ..1-2 تا دانشگاه هم میدم بهت ریاستش رو تو هر رشته ای خواستی برا خودت مدرک بزن .. تو فقط رای ها رو برسون : ))

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
علی کجایی پس ؟
دانشگاه رو ول کن .. من انتخابات رو بردم یه 3-4 تا دکترا افتخاری میدم بت ..1-2 تا دانشگاه هم میدم بهت ریاستش رو تو هر رشته ای خواستی برا خودت مدرک بزن .. تو فقط رای ها رو برسون : ))
= ))
محسن جان اینجا امکانات ضعیفه :دی هر لحظه امکان داره مسئول سایت بیاد و سیستم رو خاموش کنه :دی رفتم خونه با تمام قوا با اختلاف 10 رای تورو از خشنود میندازم جلو : ))
قصد ارسال انبوه پیامک هم برای جمع کردن آرا دارم . . . :دی
طبقه پایین خونمون رو کردم ستاد انتخاباتی محسن شهبازی + شرکاء : ))
غمت نباشه حاج محسن :دی

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414
هر کاندیدایی که زودتر بعد این پست من پست بزنه بهش رای میدم :)))
همچین طرز تفکری دارم :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882

Rezaguitar

Registered User
لایک‌ها
414

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
داداش میلاد مارو هم اینجور جاها دعوت کن بیایم یه نظری بدیم :D
لینک اینجا رو روی اف بی امین @Web-Master دیدم :D داره تبلیغ میکنه و رای جمع میکنه :general711:

1هفته فکر کنم زیاد باشه ها ماشالله بچه های وب مستر هم که همشون فعالاً فکر کنم 2-3 روز کافی باشه
سلام ناصر جان چاكرم ...
ولا من تو بحث و گفت و گو بين وبمسترها تبليغات لازم رو انجام دادم :دي گويا شما در خواب بهاري بوديد و نديد :دي
از کی شروع می کنید؟
راي گيري تا روزه جمعه هستش و ساعت 00:00 بامداد روز شنبه اولين صندلي داغ اغاز ميشه :دي

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من نماینده محسن شهبازی ام @mohsenshahba
پست من حکم پست اونو داره = )) : ))
نماینده محسن شهبازی هستی؟؟؟؟ حالا وقتی سایتت دان شد و فول بک آپت رو روی یه دامین دیگه اوردم بالا میفهمی : ))))

بسه دیگه تا اخر امشب بکنش. بعدم بریم صندلی داغ
نه بزار باشه تا همون جمعه دوتا از اوتوبوسای ما 5 شنبه شب میرسن : ))))

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
رفیق. داش امین. این جوری طرف کم می اوره. ولش بکن.
بذار با این اختلاف کم ببازه.
و گرنه خبر نداری. 10 تا ولوو تو راه هستند. اگر بیاییند. دیگه اصلا امار در می ره از سایت.

بالا