k-boy
Registered User
دوتایی تک بیارین ببینین کی برنده میشه :دیچرا من هرچی رای جم میکنم این خشنود هم رای میگیره پس ؟ : (
دهنم صاف شد از بس از صبح تا حالا میتینگ برگزار کردم و سخنرانی کردم :|
من فک کنم این سیستم نظرسنجی'ش ایراد داره !
دوتایی تک بیارین ببینین کی برنده میشه :دیچرا من هرچی رای جم میکنم این خشنود هم رای میگیره پس ؟ : (
شانس نداریم که ! آخرش کارمون به تاس انداختن میرسه ... : ))دوتایی تک بیارین ببینین کی برنده میشه :دی
ایولا به این سرعت عمل ... یه خط اختصاصی هدیه ستاد هماهنگی کاندیدای محبوب برای شما محفوظ خواهد بود : ))اینو اصلا ویرایش نکردم اصلا هم معلوم نیست :|
مشاهده پیوست 580693
تشکر از شما، شماره کارت ترجیحا ملی بده اون پولی که توافق کرده بودیم برای رای دادن به من رو برات بریزمبه Web-Master رای دادم.
مرد حسابی صبح تا شب دهن مارو .... حالا چیزیم باید بهت بدیم؟ = ))))الان آفر نمایندگان چی هست؟ محسن شهبازی شوما چی میدی ب ما؟ خشنود تو چی؟ فرجاد؟ و...؟
هر کدوم بهتر بودش من قول میدم 10 تا رای جمع کنم براش = ))
گور بابای اکانت پی تی، خانم دکترش رو چند میفروشی؟ = ))))یه اکانت پی تی دارم نو و تاره! مال خانوم دکتر بوده روزی یه بار فقط پیام خصوصیش رو چک میکرده. به قیمت بالایی برای فروش گذاشتم تو ویترین. از دور نگاه کنید ولی به شیشه دست نزنید.
عالی بود مهدی = ))))))
عالی بود سید : )))))
فکر کنم اشتباهی واسه کسایی جلسه گذاشتی خودتو معرفی کردی همشون دارن به من رای میدن = )))))چرا من هرچی رای جم میکنم این خشنود هم رای میگیره پس ؟ : (
واقعا جایگاه خلاقیت در کشور ما کجاست؟ واقعا ما به کدام سمت میریم؟ تا کی کپی برداری؟ تا کی بی خلاقیت بازی؟ :general707::general707:اینو اصلا ویرایش نکردم اصلا هم معلوم نیست :|
مشاهده پیوست 580693
من امروز رفتم کلا کچل کردم، دقیقا فردا قراره آرایش چی چیم بهم بریزه؟ :general707::general304::general304:فردا كه اتوبوس هاي من برسه آرايش سياسي كانديد ها بهم ميريزه
با سلامی گرم خدمت تمام وبمستران , دوستان و خوانندگان گرامی بخش صندلی داغ
مدتی بود که به فکر زدن یه تایپیک درست و حسابی بودم تا علاوه بر این که به روابط دوستی عمیق وبمستران ایرانی میرسیم
به زندگی رمز آلود وبمستران نیز پی میبریم . :دی
خوب روال کار به این صورته که هر هفته اسم 5 نفر رو که تو این بخش فعالن و بین وبمستران نیز محبوب هستند رو به
صورت نظر سنجی قرار میدیم و آخر هفته فردی که بیشترین رای رو آورده براش تایپیک جدید و مجزا ایجاد میکنیم و
وبمستران به مدت یه هفته سوالات دلخواهشون رو از اون فرد میپرسن و اون فرد هم میاد و جواب میده ...
خوب فک کنم برا هفته اول کاربران زیر خوب و مناسبه
@Web-Master - @MihanV - @mohsenshahbazi - @k-boy - @hitup
به این ترتیب هفته های بعد فردی که رای کمتری رو آورده رو میاریم تو صندلی داغ و تایپیک مجزا براش ایجاد میکنیم
بعد از این که 5 نفر اول به اتمام رسید 5 نفر بعدی رو میاریم تو نظر سنجی و صندلی داغ اونا شروع بشه
خیلی هم بلد نیستم لفظ قلم صحب کنم سعی کردم لپ مطلبو برسونم :دی سوال دارید بپرسید با افتخار جواب میدم ...
پ ن : دوستان البته این هایی که نوشتم نظر من بود هر کسی نظر بهتری داره بگه تا با هم همفکری کنیم و بهترینش رو انتخاب کنیم
امیدوارم که سرتون رو درد نیاورده باشم ...
داداش میلاد مارو هم اینجور جاها دعوت کن بیایم یه نظری بدیم
لینک اینجا رو روی اف بی امین @Web-Master دیدم داره تبلیغ میکنه و رای جمع میکنه :general711:
1هفته فکر کنم زیاد باشه ها ماشالله بچه های وب مستر هم که همشون فعالاً فکر کنم 2-3 روز کافی باشه
من تو FB نوشتم بیاین به محسن شهبازی رای بدین همتون اومدین به من رای دادین؟ : )))))من چطوری رای مو عوض کنم
اومدم دیدم اسم خشنود هست گفتم حتما رای گیری انتخاب بهترین اسپمر هست
عاغا ذارت زدم خشنود
الانم پشیمونم
به همین اینتر قسم
خبر رسید که یکی از اوتوبوسای فرجاد تو راه خراب شده، یکیم رانندش خواب بوده رفته ته دره :general707::general707::general304:@MihanV اوضاع خرابه .. بیا تا اعتلاف ( eتلاف / ائتلاف ) کنیم
ائتلاف تجربه ( من ) و قدرت بدنی ( تو )
تهران - پیتنا - دکتر محسن شهبازی در گفت وگوی اختصاصی با روزنامه صبح پی تی گفت: آقای خشنود به عقبه کسانی که به میدان آمدند توجه بیشتری داشته باشد البته باید به همه نیو یوزرها توجه شود ولی افکاری بود که تشخیص دادند که وضع وب گذشته بد است و برای تغییر شرایط تلاش زیادی کردند.
کد خبر: 96541025 | تاریخ خبر: 10/02/1393 - 08:12
در این مصاحبه که روز چهار شنبه به چاپ رسید می خوانید: در دومین ماه سال روانه دفتر وبمستری شدیم که می گوید جانش را برای وب فارسی و حفظ آن گذاشته است و دیگر هیچ نمی خواهد جز سربلندی وبمستران وطنش حتی اگر در انتخابات پیروز نشود! او مدیر کهنه کار ایرانی است که تاثیرگذاری او در عرصه وب بر کسی پوشیده نیست.
در چهلمین دهه عمر همچنان امیدوار برای ساختن وب فارسی سرفراز وارد میدان می شود و مانند فردی که هنوز آرزوهای بزرگی دارد از آن دریچه به جامعه وب ایران می نگرد. کاربر فعال درامد اینترنتی، رئیس و مدیر چندین سایت مطرح زیر 500 الکسای جهان، فرماندهی کل تیم امنیتی سرورهای داخل ایران از جمله پارس آفلاین و اووفرانت، رئیس مجلس دوره اول پی تی، سئوکار مطرح از سال 1360 و حالا هم رئیس مجمع تشخیص مصالح کاربران فعال و نیو یوزران پی تی.
در گفت و گو با دکتر محسن شهبازی این وبمستر با تجربه و سرد و گرم چشیده از هر دری سخن به میان آمد؛ از نقشی که در انتخابات سنوات گذشته ایفا کرد، دیدارهایش با احسان و نیز توافقنامه ای که در جزیره بن شدگان امضا شد.
اعلام کاندیداتوری و ثبت نام او برای حضور در این دوره انتخابات صندلی داغ پی تی موجی از امید و نشاط را به کاربران تزریق کرد که به قول بهمن! زلزله ای به پا شد. او در گفت و گو با روزنامه صبح پی تی تاکید کرد که تمایلی به کاندیداتوری در انتخابات نداشته است اما نبود کاندیدای جامع الاطراف و اصرار کاربران، او را به این حضور مجاب کرد.
باید هم قیافه ات اینجوری بشه ... ما کارمون تشکیلاتیه ... سرو ته داره .. مثل شما ها نیستیم با سیستم علی اصغری کارتون رو جلو میبرین که ...خبر رسید که یکی از اوتوبوسای فرجاد تو راه خراب شده، یکیم رانندش خواب بوده رفته ته دره :general707::general707::general304:
قیافه من بعد خوندن این متن
متنی بسیار جال بود، تبارک االله، کاشکی یکی هم پیدا میشد از این متنا واسم مینوشت :general304:
@MihanV اوضاع خرابه .. بیا تا اعتلاف ( eتلاف / ائتلاف ) کنیم
ائتلاف تجربه ( من ) و قدرت بدنی ( تو )