@miladgraph با شما کار دارن , من احتمال زیاد میدم که منظورش با آقای معلوم الحال بوده باشه @Web-Masterبسه دیگه تا اخر امشب بکنش. بعدم بریم صندلی داغ
از این کارای خاک بر سری تو ستادهاتون هم انجام میدین یا نه ؟ : ))
@miladgraph با شما کار دارن , من احتمال زیاد میدم که منظورش با آقای معلوم الحال بوده باشه @Web-Masterبسه دیگه تا اخر امشب بکنش. بعدم بریم صندلی داغ
برداشت شما اشتباه هست. و شما از دور خارج شدید. با تشکر@miladgraph با شما کار دارن , من احتمال زیاد میدم که منظورش با آقای معلوم الحال بوده باشه @Web-Master
آیا پیروز انتخابات هم میتونه اعلام کنه که تقلب شده و تظاهرات راه بندازه؟ :general106::general107::general306:یه فکری هم واسه تظاهرات و فتنه بعد از انتخابات بکنیم دوستانی که حاضرن
لطفا پیام خصوصی بدن تا در کمپین مربوطه ثبت نامشون کنم :general711:
استاد شهبازی روی سر ما جا دارن :general504:داش امین یکی از بچه ها بهت رای داد. حال کردی. اختلاف شد 7 رای.
اتوبوس دیگه گفتم بر گرده. چون اختلاف زیاد میشه.
و زشته . و گفتیم بذار حداقل مهندس شهبازی . بیشتر از این کم نیاورد: دی
بابا معلومه. اقا فرجاد و داش شهبازی خیلی وقته بنده می شناسمشون.استاد شهبازی روی سر ما جا دارن :general504:
انصافا از شوخی گذشته تجربه و سابقه آقا فرجاد و آقا محسن هزار برابر منه، دست پرورده این عزیزانیم :X امیدوارم آخر این تاپیک به جایی خطم بشه که حداقل چندتا سوال درست حسابی پرسیده بشه ما هم بیشتر از تجربه این عزیزان مخصوصا آقا محمد یاد بگیریم :general406:
پ.ن: علی جان عصری پولها میرسه میریزم به حسابت بده به کسایی که ازشون رای خریدیم
@mohsenshahbaziنماینده محسن شهبازی هستی؟؟؟؟ حالا وقتی سایتت دان شد و فول بک آپت رو روی یه دامین دیگه اوردم بالا میفهمی : ))))
: ))))
نترس ... حرف مفت میزنه@mohsenshahbazi
محسن بیا که علی رو پَرپَر کردن :دی بیا ببین داره منو تهدید میکنه
نه آقا به هیچ وجه تغییر تو زمان نظر سنجی نداریم :دی به هیچ وجه عاره :دیبسه دیگه تا اخر امشب بکنش. بعدم بریم صندلی داغ
آقا من یک انسان کاملا خردمند و بی طرف هستم :دی کسی کار داره پ.خ برنه :دی@miladgraph با شما کار دارن , من احتمال زیاد میدم که منظورش با آقای معلوم الحال بوده باشه @Web-Master
فقط محسن شهبازیآقایون رو هیکل من حساب کنید :general404:
اراده کنم نفر اول و دوم رو جاشون رو عوض میکنم
هرکدوم از دوستان پیشنهاد بهتری دادند در خدمتشون هستم :general609:
نفر اول هم میتونه با یه اشاره اختلاف فاحشی با نفر دوم پیدا کنه
بهر حال حق انتخاب با شماست
من نقد رو ول نمیکنم قسط رو بچسبم : ))))))))فقط محسن شهبازی
@mohsenshahbazi
قراره اگه رای بیاره تو ستاد انتخاباتیش شبنما رو بیاره جشن بگیریم :دی