• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
دوستان نظرتون چیه مهمان این هفته خود اقا مصطفی باشع ؟؟؟؟
بابا ما خودمون اول باید استارترو بشناسیم بعد بریم سراغ بقیه //
پس بنظرم اقا مصطفی این هفته مهمان خودتون باشید

ممنون:blush:

شدیداً موافقم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

منم اومدم :دی

1- تصورت از دنیای احتمالی آینده چیه ؟ یعنی همونه که همه دور هم تو یه جای خوش منظره نشستیم و رود شربت و ... اینها ؟ و یا چه آیا ؟

2- خوش جنسی و بدجنسی ذاتی یه ؟ اگه ذاتی یه پس چرا بخاطر چیزی که دست خودمون نیست باید سرزنش شیم ؟

3-به این اعتقاد داری که خوب بودن برخی افراد بخاطر این بوده که ابزار بد بودن رو در اختیار نداشتن و چه بسا اگه موقعیتش میشده میتونستن از خیلی های دیگه بدتر بشن ؟ مثلا من نوعی شاید تا آخر عمر یک کیف پر بدون صاحب جلوی راهم قرار نگیره و شاد باشم که بهله ! من آدمی هستم که در امانت خیانت نکردم ، ولی اگه اون کیف رو میدیدم و ابزارش مهیا شده بود بر میداشتم و فلنگ رو میبستم ! در این باره نظرت چیه ؟

4- اگه تو زندگی 100 باشی ولی از 40 ش استفاده کنی بهتره یا 50 باشی و از 40 ش استفاده کنی ؟

5-اگه متوجه شی اشتباه کردی سریع قبول میکنی یا بازم ئلیل و برهان میاری یا جلو افراد مختلف فرق میکنه ؟

6- تا حالا کسی رو نفرین کردی ؟

7- شانس یا قسمت یا هیچکدام ؟

8 - به نظر زدن و چشم زدن و انرژی منفی اعتقاد داری ؟

9-همینک من رو شدید و کامل نقد کن !

10- کدوم ژانر سینمائی رو بیشتر میپسندی ؟

11- اگه 10 ملیون رو بخوای خرج کنی چکارش میکنی ؟ حاظزی همه ش رو خرج سفر کنی ؟

12- تو خونه برای دیدن فوتبال یا فلان برنامه تلوزیونی به دردسر نمیخوری ؟!

13-فرزند کمتر زندگی بهتر ؟ یا بچه چیه ؟! هیچی ! همه ش دردسره ! یا بچه خوبه و برکت زندگی یه .. ؟

سلکشن پرسیدم متنوع شه !

----- فعلا :happy:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام و درود

منم اومدم :دی

درود کاپیتان... خوش آمدی :happy:

1- تصورت از دنیای احتمالی آینده چیه ؟ یعنی همونه که همه دور هم تو یه جای خوش منظره نشستیم و رود شربت و ... اینها ؟ و یا چه آیا ؟

تصور هرچیزی رو دارم... هم خیلی بهتر و هم خیلی بدتر از اینی که شما گفتی. ببین معتقدم دانش انسان بسیار کم و محدوده. نسبت به دنیای وسیع پیرامونش. شاید یه روزی این دانش اونقدر وسعت پیدا کنه که بشه تصور واقعی تری داشت از آینده. تا اون موقع هیچ تحلیل قاطعی نمیشه داشت...

2- خوش جنسی و بدجنسی ذاتی یه ؟ اگه ذاتی یه پس چرا بخاطر چیزی که دست خودمون نیست باید سرزنش شیم ؟

قطعا به ژنتیک ارتباط داره. مطمئنا آدمی که خوبه، این خوبی رو به ژنهای آیندگانش منتقل میکنه و برعکس درمورد بدی. ما بخاطر ذاتمون نیست که سرزنش میشیم. بخاطر اعمالمونه. شما میتونی بد یا خوب باشی اما روی اعمالت کنترل داشته باشی. در نتیجه کنترل نداشتنه که ممکنه خطایی کنی که مجازات بشی یا اشتباهی مرتکب بشی که سرزنشت کنن. اونهم برمیگرده به محیط، امکانات و تربیت فرد. حالا چه خوب یا بد...

3-به این اعتقاد داری که خوب بودن برخی افراد بخاطر این بوده که ابزار بد بودن رو در اختیار نداشتن و چه بسا اگه موقعیتش میشده میتونستن از خیلی های دیگه بدتر بشن ؟ مثلا من نوعی شاید تا آخر عمر یک کیف پر بدون صاحب جلوی راهم قرار نگیره و شاد باشم که بهله ! من آدمی هستم که در امانت خیانت نکردم ، ولی اگه اون کیف رو میدیدم و ابزارش مهیا شده بود بر میداشتم و فلنگ رو میبستم ! در این باره نظرت چیه ؟

دقیقا بهش ایمان دارم. البته بسیاری ابزارش و هم داشتن اما عملشون رو کنترل کردن و سربلند شدن. اما واقعیت اینه که دیکته ننوشته غلط نداره. باید در موقعیت قرار بگیری و خطا نکنی تا ارزشمند باشی. تو پست قبلیم گفتم نمایشنامه های بهرام بیضایی رو بخونید. یه کتاب داره بنام "طومار شیخ شرزین" فارغ از اینکه داستانش چیه، یه اپیزود داره راجع به پهلوان یه ده که معروفه از گرگ نمیترسه و رو شدن واقعیت... توضیح کاملیه برای اونچه که شما پرسیدی

4- اگه تو زندگی 100 باشی ولی از 40 ش استفاده کنی بهتره یا 50 باشی و از 40 ش استفاده کنی ؟

این جمله رو در صندلی داغ شما خوندم و بسیار خوشم اومد. خیلی درسته اما در عمل، خیلی مشکل که 40 از 50 زندگیت رو استفاده کنی... شاید برای من... اما دم هرکس که بتونه، گرم...

5-اگه متوجه شی اشتباه کردی سریع قبول میکنی یا بازم ئلیل و برهان میاری یا جلو افراد مختلف فرق میکنه ؟

عموما میپذیرم. اما گاهی پذیرش سریع و اعتراف فوری به اشتباه فرصت جبران رو از بین میبره. اگر فرصت برای جبران داشته باشم فارغ از اینکه کی هست میپذیرم. اما در غیر اینصورت سعی میکنم تا فراهم شدن فرصت جبران به تاخیرش بندازم...

6- تا حالا کسی رو نفرین کردی ؟

راستش نه ...

7- شانس یا قسمت یا هیچکدام ؟

هردو... قسمت یعنی قرار گرفتن در موقعیتی که شما دخالتی در پیش آمدنش نداری... شانس هم یعنی پیش آمدن فرصتی که اگر آماده و مهیا و آگاه باشی میتونی به خوبی ازش استفاده کنی...

8 - به نظر زدن و چشم زدن و انرژی منفی اعتقاد داری ؟

چشم زدن رو منطقا نمیتونم بپذیرم... اما از روی عادت، کمی تا قسمتی... اما به انرژی مثبت و منفی قطعا معتقدم...

9-همینک من رو شدید و کامل نقد کن !

این کار رو نمیکنم چون شناخت کاملی از روحیات و رفتارهای شما ندارم. شاید عکس العملهایی که از شما میبینم ریشه در دلایلی داره که من نمیدونم. پس اجازه بده از سر شکم سیری حرف نزنم

10- کدوم ژانر سینمائی رو بیشتر میپسندی ؟

کمدی رو بیشتر دوست دارم...

11- اگه 10 ملیون رو بخوای خرج کنی چکارش میکنی ؟ حاظزی همه ش رو خرج سفر کنی ؟

بستگی به شرایطم داره. اگر شرایط کارم شرایط پایداری باشه... آره چرا که نه؟

12- تو خونه برای دیدن فوتبال یا فلان برنامه تلوزیونی به دردسر نمیخوری ؟!

عموما نه... چون هم خانمم انعطاف داره هم من کشته و مرده هر مسابقه فوتبالی نیستم...

13-فرزند کمتر زندگی بهتر ؟ یا بچه چیه ؟! هیچی ! همه ش دردسره ! یا بچه خوبه و برکت زندگی یه .. ؟

بچه دار شدن یه استپ از زندگی هر موجود زنده ایه... حالا انسان میتونه وقوعش رو کنترل کنه. اما در کل باهاش موافقم. با کمش هم موافقم که تا سرحد امکان کیفیت زندگیش بالاتر بره... برکت و روزی و اینا هم تعبیرهاییه برای جذاب تر کردن قضیه... تجربه اش رو نداشتم. اما بیشتر کسانی که تجربه اش کردن حس خیلی خوبی داشتن...

سلکشن پرسیدم متنوع شه !

----- فعلا

مرسی لذت بردم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اقا علی نظرت چیه مهمان این هفته خود اقا مصطفی عزیز بشه ؟؟؟
با تشکر فراوان فراوان فراوان

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اقا علی نظرت چیه مهمان این هفته خود اقا مصطفیث عزیز بشه ؟؟؟
با تشکر فراوان فراوان فراوان

اختیار تاپیک با ایشونه... من با شخص ایشون موافقم. اما تصمیم با خودشونه...

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
با سلام ؛
متاسفانه سوالات ته کشیده و مجبوریم به جای سوال پرسیدن بزنیم به جاده خاکی :)
1- اول از همه میخوام در مورد آرشیو خودتون توضیح بدین . این که شامل چه تصاویر ، از چه دوره ای ، چه تاریخی ، کدام تیم ها و ..... می شود و چقدر برای جمع آوریش وقت صرف کردین
2- کدوم مورد رو ترجیح میدین و چرا :
الف ) زندگی تو زیر زمین تنگ و تاریک و وحشتناک تو منطقه نیاوران یا زعفرانیه ولی داشتن زندگی با آرامش
ب ) زندگی تو لوکس ترین خونه ایران تو منطقه دروازه غار ولی سر کردن با دوستان عزیز خلافکار و همیشه تو رعب و وحشت بودن ؟!
( این دیگه از اون سوالای بی ربط بود :D )
3- باقالی پلو یا میرزا قاسمی ؟! :D
4- تیم محبوب باشگاهی خارجی ؟ نگید بارسا که سر خودمو میکوبم به میز !
5- اسم معلم اول ابتدایی !
6- چرا 3 نفر متولد 54 و همسن داریم ؟! جنابعالی ، مرتضی عزیز و جناب فرزاد خان !
7- سامسونگ یا اپل ؟!
8- الگوی شخصیتی و رفتاری شما چه کسی بوده ؟
9 - چرا صندلی داغ داره روز به روز سردتر میشه ؟
10 - و در آخر اگر قرار باشه بین اینکه پرسپولیس تو داربی بعد 6 تا به استقلال بزنه و پرشین تولز رو برای همیشه با دوست های خودتون ترک کنید یا اینکه استقلال 4 تا بزنه و مجبور به تحمل کری های اینجا باشید ولی تا آخر کنار دوستانتون تو پرشین تولز باشید کدوم رو انتخاب می کنید ؟ ( درسته هر چیزی رو نباید به همدیگه ربط داد و قضیه این ها کاملا با هم جداست اما من جواب صادقانه میخوام :D )

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
با سلام ؛
متاسفانه سوالات ته کشیده و مجبوریم به جای سوال پرسیدن بزنیم به جاده خاکی :)

درود بر شما... اتفاقا گاهی جاده خاکی هیجانش بیشتره... ;)

1- اول از همه میخوام در مورد آرشیو خودتون توضیح بدین . این که شامل چه تصاویر ، از چه دوره ای ، چه تاریخی ، کدام تیم ها و ..... می شود و چقدر برای جمع آوریش وقت صرف کردین

شاید از اولین روزهایی که فوتبال رو شناختم. اصلا آشنایی من با فوتبال و تیمها و بازیکنها و ... از چندتا عکس شروع شد که هنوز دارمشون. من از سال 65 تا 71 دنیای ورزش و از 71 تا 75 کیهان ورزشی میخریدم. اونهم مرتب. عکسهاش رو هم جمع میکردم و بقیه اش رو میریختم دور. تا چند سال پیش از سرگی بوبکا و دیلی تامپسون هم عکس داشتم. یه سری از عکسها طی اسباب کشی سال 68 از بین رفت متاسفانه. اما این روند ادامه داشت تا هفته نامه های دهه هفتاد و تا همین چندسال پیش... اما آرشیو قدیمی ام رو طی 10 سال اخیر و کم کم فراهم کردم. از هرکس که میشناختم میگرفتم اسکن میکردم و پس میدادم. هنوز هم این تقاضا وجود داره :دی ضمن اینکه طی دهه 60 عکس هم میخریدم. عکسهای برقی 7 در 13 دونه ای 5 تومن تا 20 تومن... دیگه شما خودتون حساب کنید...

2- کدوم مورد رو ترجیح میدین و چرا :
الف ) زندگی تو زیر زمین تنگ و تاریک و وحشتناک تو منطقه نیاوران یا زعفرانیه ولی داشتن زندگی با آرامش
ب ) زندگی تو لوکس ترین خونه ایران تو منطقه دروازه غار ولی سر کردن با دوستان عزیز خلافکار و همیشه تو رعب و وحشت بودن ؟!

من همیشه آرامش رو ترجیح دادم و ترجیح میدم... البته پرسش شما یه نکته انحرافی داره. اون چه آرامشیه که در یه زیرزمین تنگ و تار و وحشتناک بوجود میاد؟ :دی

( این دیگه از اون سوالای بی ربط بود )

یه ربطی براش پیدا میکنیم... ;)

3- باقالی پلو یا میرزا قاسمی ؟!

من جزو نادر گیلکهای روی کره زمینم که میرزا قاسمی دوست ندارم... :blush:

4- تیم محبوب باشگاهی خارجی ؟ نگید بارسا که سر خودمو میکوبم به میز !

به ترتیب اولویت : منچستریونایتد، میلان، رئال مادرید و بایرن

5- اسم معلم اول ابتدایی !

مرحوم خانم سپهری

6- چرا 3 نفر متولد 54 و همسن داریم ؟! جنابعالی ، مرتضی عزیز و جناب فرزاد خان !

خب اون سال سال پربار و مهمی در تاریخ ایران بوده... :cool::lol:

7- سامسونگ یا اپل ؟!

سامسونگ رو ترجیح میدم...

8- الگوی شخصیتی و رفتاری شما چه کسی بوده ؟

پدرم

9 - چرا صندلی داغ داره روز به روز سردتر میشه ؟

خلاقیت زیاد نیست در پرسش ها و شاید هنوز بین کاربرها جا نیفتاده. وگرنه محمل خوبیه که افراد با روحیات هم آشنا بشن و این در کیفیت تعاملشون در بخش تاثیر مثبت میذاره...

10 - و در آخر اگر قرار باشه بین اینکه پرسپولیس تو داربی بعد 6 تا به استقلال بزنه و پرشین تولز رو برای همیشه با دوست های خودتون ترک کنید یا اینکه استقلال 4 تا بزنه و مجبور به تحمل کری های اینجا باشید ولی تا آخر کنار دوستانتون تو پرشین تولز باشید کدوم رو انتخاب می کنید ؟ ( درسته هر چیزی رو نباید به همدیگه ربط داد و قضیه این ها کاملا با هم جداست اما من جواب صادقانه میخوام )

اگر مجبور باشم پی تی رو ترک کنم خب ترجیح میدم اتفاق اول بیفته. اما ترجیح میدم با چنین بهانه هایی پی تی رو ترک نکنم... البته تا زمانی که انگیزه ای برای فعالیت در اینجا داشته باشم...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب دوستان ....همینک به پایان یکی دیگه از برنامه های صندلی داغ رسیدیم ... بنده وقتی بعضی سوالا رو میخونم و بعدش جواب هاش رو خیلی حال میکنم ... برام خیلی جالبه که بتونم بیشتر با شخصیت دوستان آشنا شم :) لینک شروع برنامه ی علی آقا هم در پست اول قرار خواهد گرفت و میهمان بعدی هم بزودی معرفی خواهد شد ...

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
خوب خدارو شکر این برنامه هم تموم شده:دی

اقا مصطفی برادر ما هم توی اون لیست اعلام آمادگی برای نشستن روی صندلی داغ بزار بهت پخ زدم قبلا

در ضمن مهمون بعدی هم خودتی دیگه بزار یکم برای بچه ها شناخته شی.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خوب خدارو شکر این برنامه هم تموم شده:دی

اقا مصطفی برادر ما هم توی اون لیست اعلام آمادگی برای نشستن روی صندلی داغ بزار بهت پخ زدم قبلا

در ضمن مهمون بعدی هم خودتی دیگه بزار یکم برای بچه ها شناخته شی.

همه توی لیست هستن ... آسیاب به نوبت ..

اساتید زیادی هستن که خیلی مقدم تر از من هستن ... حالا تو اگه خیلی مصر هستی بیا تا توی پخ با جنبه های مختلف شخصیتیم آشنات کنم :D

میهمان بعدی رو سعی میکنیم جوری انتخاب کنیم که یه جورایی نقطه ی عطف محسوب بشه :)

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
همه توی لیست هستن ... آسیاب به نوبت ..

اساتید زیادی هستن که خیلی مقدم تر از من هستن ... حالا تو اگه خیلی مصر هستی بیا تا توی پخ با جنبه های مختلف شخصیتیم آشنات کنم :D

میهمان بعدی رو سعی میکنیم جوری انتخاب کنیم که یه جورایی نقطه ی عطف محسوب بشه :)

اوه اوه نگو داداش توی پخ نمیام
331.gif
هر کاری داری همینجا تو جمع بگو
107.gif

کمی تا قسمتی مشکوک میزنی کلک
051.gif

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
آقا مصطفی کاری نکن که به همه دوستان پ.خ بدم و تاپیک رو تحریم کنیم :D
هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه ! داداش تاپیک زدی خودت هم باید شرکت کنی :p
همه خواستار این هستن که شما مهمون بعدی باشی پس درخواست 10 نفر رو رد نکن ;)
اگر هم خیلی اینو کتمان کنید که نمیخواد شرکت کنید پس دوستان فکر می کنن این اصرار شما یه دلیلی داره که نمیخواد شرکت کنید و ذات انسان هم طوری هست که اگر چیزی رو براش منع کنی ، بیشتر علاقه پیدا میکنه تا انجامش بده ! پس هرچقدر انکار بیشتر بشه ، اصرار هم بیشتره میشه

عزیز من بیا شرکت کن تا وضع خراب تر نشده :p

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خب دوستان ....همینک به پایان یکی دیگه از برنامه های صندلی داغ رسیدیم ... بنده وقتی بعضی سوالا رو میخونم و بعدش جواب هاش رو خیلی حال میکنم ... برام خیلی جالبه که بتونم بیشتر با شخصیت دوستان آشنا شم
smilingsmiley.gif
لینک شروع برنامه ی علی آقا هم در پست اول قرار خواهد گرفت و میهمان بعدی هم بزودی معرفی خواهد شد ...

سلام

مصطفا جان، استثنائا اجازه بده که من هم سوالاتم رو از علیرضای عزیز بپرسم، وعده کرده بودم دیشب این کار رو انجام بدهم ولی دیروقت از یک مجلس عروسی برگشتیم و بعدش خسته بودم و این سوالات ماند ...

بهر ترتیب می رویم سراغ علیرضا با یک سری سوال:

سوالات فوتبالی و ورزشی:

- بهترین بازی تاریخ جام جهانی از دید ت کدام بود؟

- چند تا از زیبا ترین گل های جام جهانی که به خاطر داری کدام بودند؟

- 10 نفر از بهترین فوتبالیست های مورد علاقه خارجی ات رو نام ببر.

- ترکیب تیم رویایی ملی خارجی از آغاز (یا از هر کجا که یادت میاد!) تا کنون؟

- نظرت در مورد میزبانی ایران برای جام ملت های آسیا چیه؟

- ترکیب رویایی تیم ملی فوتیال ایران از آغاز (یا از جایی که یادت میاد) تا کنون؟

- بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ملی ایران (10 نفر)

- زمان بازی ایران و استرالیا کجا بودی؟ خاطره اون روزت رو برامون تعریف کن.

- کل کل آبی و قرمز؟

- به نظرت داور ایرانی برای دربی استقلال پرسپولیس بهتره یا داور خارجی؟

- چرا شهرآورد ایرانی غالبا "شرم آورد" بوده (از بعد فنی)؟ چه باید کرد برای رهایی از این مشکل؟

- هیجان انگیز ترین دربی که به خاطر داری؟

- با این میزان پولی که به بازیکنان در سالهای اخیر داده می شه موافقی؟ چرا؟

- فکر می کنی کارلوس کی روش دست آخر با تیم ملی به جام جهانی می ره؟ تیم ملی اونجا چه نتایجی کسب می کنه؟

- به نظرت بازی های تیم های باشگاهی در مسابقات جام قهرمانی آسیا بازی ملی محسوب می شه؟ و آیا افتخار کسب شده به کل ملت تعلق داره یا نه فقط مربوط به هوادارن همون باشگاه هست؟

- اشخاص (اونهایی رو که نشناختی رو بگو نشناختم، گوگلینگ! مجاز نیست ... البته سخت هم نیست، مخصوصا برای شما!):

- رضا نعلچگر

- املیو بوتراگوئنو

- الفردو دی استفانو

- سعید توابی

- اندری چمرکین

- همایون بهزادی

- یان واگنر

- متس ویلاندر

-والنتین یوردانف

- علیرضا *******

...

سوالات دوران کودکی:

- مدرسه دو نوبته صبحی بعد از ظهری رو تجربه کردی؟

- این بازی ها رو یادت میاد: تیله بازی / زوووو! / وسطی! / هفت سنگ / شوت یه ضرب!

- حس ت راجع به اینها چیه؟

- کمودور 64

- آتاری

- یام یام

- نان سنگک 3 تومنی

- کاست مکسل

- خودکار رکسی

- عکس برگردان های تلقی

...

سوالات متفرقه:

- از کیفیت کلی تالار فوتبال رضایت داری؟

- خودت رو چطور ارزیابی می کنی؟ (نقاط مثبت و ضعف)

- اگر قرار باشه رستوران دعوت بشی، غذاهای ایرانی رو ترجیح می دهی یا فرنگی و یا فست فود؟

- یک جمله که خیلی رو ت تاثیر گذاشته؟

- مهترین درسی که تا حالا از زندگی گرفتی؟

- نظرت در مورد انرژی هسته ای؟

- نظر و برداشتت در مورد کاریکاتورهای زیر چیه (در مورد هر کدام مجازی دو سه سطر بنویسی)

مشاهده پیوست 455601

مشاهده پیوست 455602

مشاهده پیوست 455603

مشاهده پیوست 455604

مشاهده پیوست 455605

مشاهده پیوست 455606

مشاهده پیوست 455607

مشاهده پیوست 455608

تشکر و ارادت ...

Last edited:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

میتونم جواب بدم یا وقت گذشته؟

پاینده باشید

پ ن : مرتضی جان لینک عکسهات مشکل دارن... ;)

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام مجدد

مجددا تصاویر رو آپلود می کنم:

Amir_dehghan.jpg
Bahram_Arjomandnia_Iran.jpg

Hamid_Soufi_Iran_9.jpg

Hadi_Akbari_Iran_3.jpg

Mohsen_Jafari_Iran_1.jpg

Yuriy_Kosobukin_Ukraine2.jpg

Musa_Gumus_Turkey.jpg

Muammer_Olcay_Turkey.sized.jpg

Mohammadali_Khalaji_Iran_4.jpg

امیدوارم این دفعه مشکلی پیدا نکنه! برای آپلود از امکان خود سایت استفاده کردم ولی اگر باز هم نشد مجبور می شوم از یک سایت دیگه استفاده کنم، ولی به هر حال این بخش رو حتما انجام می دهم!

ارادت

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
:D من رومو میکنم اونور ... انگار که حواسم نیست :)

تنکس الات، که روی ما رو زمین ننداختید! :)

پ.ن: خداییش دیشب واقعا خسته بودم، سوال هام آماده بود ... البته نا گفته نماند قصد داشتم یک مقدار هم سوال های چالشی درست و حسابی! از علیرضا بپرسم و اذیتش کنم ولی دیگه نشد و به همین مقدار بسنده کردم!

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
درود
اگه قراره به عکسی جواب داده بشه عکسی که من قرار داده بودم در اولویت هستش ;)

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام

مصطفا جان، استثنائا اجازه بده که من هم سوالاتم رو از علیرضای عزیز بپرسم، وعده کرده بودم دیشب این کار رو انجام بدهم ولی دیروقت از یک مجلس عروسی برگشتیم و بعدش خسته بودم و این سوالات ماند ...

درود... آقا همیشه به خوشی... بعضی چیزا کهنه میشن خاصیتشون زیاد میشه :دی

بهر ترتیب می رویم سراغ علیرضا با یک سری سوال:

بفرما

سوالات فوتبالی و ورزشی:

- بهترین بازی تاریخ جام جهانی از دید ت کدام بود؟

آلمان - آرژانتین در جام جهانی 2010

- چند تا از زیبا ترین گل های جام جهانی که به خاطر داری کدام بودند؟

گلها زیادن اما گل رونالدینیو به دیوید سیمن خیلی جالب بود

- 10 نفر از بهترین فوتبالیست های مورد علاقه خارجی ات رو نام ببر.

در حال حاضر؟ کریس رونالدو، آندره آ پیرلو، ایکر کاسیاس، آندرس اینیستا، آنخل دی ماریا، لیونل مسی، گرت بیل، لیتون بینز، فیلیپ لام و مارکو رویس

- ترکیب تیم رویایی ملی خارجی از آغاز (یا از هر کجا که یادت میاد!) تا کنون؟

پیتر اشمایکل، پائولومالدینی، فرانتس بکن باوئر، روبرتو کارلوس، کافو، دیگو مارادونا، یوهان کرویف، کریستیانو رونالدو، مارسل دسایی، لیونل مسی، پله

- نظرت در مورد میزبانی ایران برای جام ملت های آسیا چیه؟

بیشتر به نظرم نمایش حضوره. ما امکان استفاده صد در صد از مزایای برگزاری چنین تورنمنت هایی رو نداریم. مثلا در بخش جذب توریست ورزشی ما عملا خلع سلاحیم. یا سازه هایی که بعدها بتونیم ازشون بهره برداری اقتصادی-ورزشی بکنیم یا نداریم یا در آینده نزدیک دورنمایی برای ساختنشون متصور نیست. اما تقاضای میزبانی دست کم از دو جهت خوبه. اول اینه که یه سری پیش نیاز ها رو مجبوریم تهیه کنیم که حتی درصورت عدم موفقیت به کارمون میان. بعد هم اینه که اسم ایران در فهرست نامزدهای بالقوه میزبانی چنین تورنمنت هایی جا می افته و با چنین فضاهایی نه ما غریبه خواهیم بود نه مجامع بین الملل با ما. خدا رو چه دیدی؟ شاید چندوقت دیگه اون موانع که گفتم برداشته شد... :rolleyes:

- ترکیب رویایی تیم ملی فوتیال ایران از آغاز (یا از جایی که یادت میاد) تا کنون؟

احمدرضا عابدزاده، محمد پنجعلی، افشین پیروانی، جواد زرینچه، مجتبی محرمی، شاهرخ بیانی (فرهاد مجیدی)، سیروس قایقران، مجید نامجو مطلق (مهدی مهدوی کیا)، علی کریمی (مجتبی جباری)، علی دایی و فرشاد پیوس

- بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ملی ایران (10 نفر)

احمدرضا عابدزاده، پرویز قلیچ خانی، علی پروین، علی دایی، غلامحسین مظلومی، همایون بهزادی، ابراهیم آشتیانی، ناصر حجازی، علی کریمی و مهدی مهدوی کیا

- زمان بازی ایران و استرالیا کجا بودی؟ خاطره اون روزت رو برامون تعریف کن.

خونه بودم . فریاد میزدم... :دی مادرم هم که اساسا اهل فوتبال نیست به هیجان اومده بود. بعد از بازی رفتم بیرون... تا میدون شهرداری رفتم... خبری نبود اما به یکباره انگار از آسمان و زمین آدم بارید تو خیابون... به حدی غلغله و دست و رقص و شادی بود که نظیر نداشت... حس مردم هم واقعی واقعی بود... برگشتم خونه و دوربینم رو برداشتم و رفتم عکس بگیرم... البته زود تاریک شد ولی عکسهای خوبی گرفتم... یادش بخیر...

- کل کل آبی و قرمز؟

کل کل همه جا هست... ما تو تاریخ مبارزات پهلوانی مون هم موضوعی داریم بنام "رجز" که دوتا حریف قبل از پیکار همدیگه رو تحریک میکنن تا توان روحی طرف مقابل رو تحت تاثیر قرار بدن. اما چیزی که این سالها تحت عنوان کل کل در جامعه رواج پیدا کرده، آلوده به انواع تحقیرها، تهمت ها، نفرت پراکنی ها و عقده گشایی هاست. شما اگر به تاریخ فوتبال ایران هم برگردید و هرچه عقب تر برید، کل کل تنها حکم همون رجز قبل از پیکار رو داشته و بعد از مسابقه چه بسا برنده زیر بازوی بازنده رو میگرفته و دلداریش میداده... حالا مقایسه کتید با وضعیت فعلی که برنده انگار جنازه ی قاتل پدرش رو بر فراز دار میبینه... میخواد چشمشو دربیاره، میخواد عقده های داشته و نداشته اش رو خالی کنه... بازنده هم متوسل میشه به انواع تهمت ها و تحقیرها... این فضای آلوده به سطح کوچه و خیابون میاد و کدورت ها رو گسترش میده... روابط آدمها رو تیره میکنه و نتیجه تیره شدن روابط اجتماعی پایی اومدن سطح تحمل مردم نسبت به همدیگه و گیر کردن و گره خوردن کارهاست... باور کنید سر همین کل کل های به ظاهر بی ارزش خیلی ها در پیشبرد کارهاشون به مشکل برخوردن... تو همین پی تی خودمون روابط بین کاربرها رو ببینید... تا جایی تحمل هم رو ندارن که اگر آبی در تاپیک قرمز پست بذاره یا برعکس، همدیگر رو از تاپیکهاشون بیرون میکنن... این یعنی گسترش نفرت... این اسمش غیرت نیست. با پوزش از همه دوستان اینجا، اسمش جهله... ما اگر در جامعه کوچیکی مثل پی تی نتونیم عقاید متفاوت هم رو تحمل کنیم در جامعه واقعی ابدا نمیتونیم... اونوقت هم فعالیت فورومی کارکرد خودش رو از دست میده و هم فوتبال... این میشه که فضای ورزشگاههای ما تا به این حد آلوده است که تلویزیون مجبور میشه میکروفونهاش رو ببنده... کل کلی که آخرش دشمنی بیاره... همون بهتر که نباشه

- به نظرت داور ایرانی برای دربی استقلال پرسپولیس بهتره یا داور خارجی؟

من به ترکیبی از اینها معتقدم... اینکه همیشه ایرانی باشن، چون تعداد داورانی که تجربه حضور در چنین محیط هایی رو دارن کمه، منحصر میشه به یه تعداد اسم خاص و شائبه ها و اشتباهات احتمالی... معتقدم هرچند وقت از داور خارجی استفاده کنن، داور ایرانی هم مجبور میشه دقت و عیار کارش رو بالاتر ببره...

- چرا شهرآورد ایرانی غالبا "شرم آورد" بوده (از بعد فنی)؟ چه باید کرد برای رهایی از این مشکل؟

مگه بقیه بازیهای لیگ ما بار فنی دارن؟ مگه همه بازیهای استقلال و پرسپولیس پر از حرکات ترکیبی و تیکی تاکا و توتال فوتبال و برنامه های از پیش تعیین شده هستن که این بازی نباشه؟ خیر عزیز... اگر کیفیت میانگین بازیهای ایران از 100، 50 باشه، این بازی بخاطر حساسیتهای روحی و روانیش میشه 30... در نتیجه کسالت بار بودنش به چشم میاد. وگرنه تفاوت عمده ای با کیفیت بقیه بازیها نداره. استثنا هم داریم البته... پس چاره کار میشه ساختن فرهنگ و سبک فوتبالی جدید برای ایران که مبتنی بر اجرای استاندارد و زیبای فوتبال باشه... اونهم بحث جدایی داره. مطمئن باشید کیفیت فوتبال ایران بالا بیاد این دو تیم اگر هم بخوان نمیتونن بد بازی کنن... اونوقت اگر کیفیت فوتبال ایران بشه 80... اینا در بدترین حالتش 60-70 خواهند بود و همه راضی میشن...

- هیجان انگیز ترین دربی که به خاطر داری؟

بازی خداحافظی فرشاد پیوس و دربی ایمون زاید...

- با این میزان پولی که به بازیکنان در سالهای اخیر داده می شه موافقی؟ چرا؟

موافق نیستم چون از هرنظر که نگاه کنید بی منطقه... فشار تمرینات در خیلی از ورزشها از فوتبال بالاتره، بازدهی خیلی از رشته های ورزشی از فوتبال بیشتره. رضایت مخاطب نسبی (هر تعداد) در خیلی از ورزشها بیشتره... این بازیکنها نون جهانی بودن محبوبیت فوتبال، پخش زنده مکرر و شو آف مدیران نابلد و طمعکار رو میخورن... حداکثر دستمزد بهترین بازیکن ایران در سال بیشتر از 300 میلیون نیست. حالا اگر تونستن در جاهایی مثل کشورهای عربی مشتریهایی پیدا کنن که بیشتر بهشون میدن... فبها... مثل ستاره های دهه 60. اما اینکه شما به یه بچه 20 ساله که تا به حال از پدرش پول تو جیبی میگرفته 500 میلیون پول بدی درحالی که فرهنگ این کسب درآمد و خرج کردنش رو بهش ندادی درواقع هم به جامعه ات و هم به اون جوون خیانت کردی... یه زمانی دکتر اکرامی بود که میگفت اول اخلاق، بعد درس و بعد ورزش... ماحصل چنین تفکراتی میرفتم قهرمان آسیا میشدن... اما حالا طرف تلاش میکنه که پسرش وارد مدرسه فوتبال فلان بازیکن معروف بشه و اون با واسطه هایی که داره بازیکن نوپا رو تو یه تیم لیگی جا بندازه... سالی 200 میلیون هم بگیره خدا بده برکت... میشه ماهی 17 میلیون... چندتا پزشک متخصص در ماه اینقدر در میارن؟ ما سالی 200 میلیون تا 2 میلیارد به یه بازیکن پول میدیم. اما نه به فوتبالمون چیزی اضافه میشه نه فرهنگ درستی رو به جامعه مون تحویل میدیم

- فکر می کنی کارلوس کی روش دست آخر با تیم ملی به جام جهانی می ره؟ تیم ملی اونجا چه نتایجی کسب می کنه؟

کارلوس کیروش اگر هم برنگرده چیزی رو از دسات نداده. اما حسم میگه دست دست میکنن تا خودش با پای خودش بره و یه ایرانی بشینه رو نیمکت تیم ملی در برزیل... درست مثل ایویچ... نتایج هم بستگی به گروه و شرایط تیم داره مسلما... از الان نمیشه گفت

- به نظرت بازی های تیم های باشگاهی در مسابقات جام قهرمانی آسیا بازی ملی محسوب می شه؟ و آیا افتخار کسب شده به کل ملت تعلق داره یا نه فقط مربوط به هوادارن همون باشگاه هست؟

ببینید در هر آوردگاه بین المللی که یه تیم قهرمان میشه، پرچم کشورش میره بالا نه پرچم باشگاه. اما از بعد شخصی اون افتخار فقط به اون باشگاه مربوطه... اما موضوعی که این وسط آزار دهنده است بی صداقتی متولیان و طرفداران تیمهاست. از یه طرف انتظار دارن چون این افتخار احتمال ملی محسوب میشه همه کمر همت برای کمک به تیمشون ببندن (فارغ از محقق شدن یا نشدن) ... از طرف دیگه وقتی افتخار بدست اومد فراموش میکنن که چه نگاهی قبلا به این مساله داشتن... نمونه اش در همین بخش در مقدماتی جام جهانی... طرفداران استقلال پیش از بازی با کره به شهادت پستهایی که در تاپیک هست حتی آرزو میکردن که تیم حذف بشه... اما بازی با کره و غلظت آبی تیم باعث شد که اساسا صعود تیم رو به پای استقلال بنویسن ... این همون عدم روراستی ما با قضیه است... اگر افتخار یه مجموعه در سطح بین المللی ملی محسوب میشه پس اگر و اما های بعدش دیگه محلی از اعراب نداره و اگر ملی نیست... خب توقعی هم نباید داشت... حتی در کلام

- اشخاص (اونهایی رو که نشناختی رو بگو نشناختم، گوگلینگ! مجاز نیست ... البته سخت هم نیست، مخصوصا برای شما!):

سعی میکنم... :دی

- رضا نعلچگر از استعدادهای بزرگ فوتبال ایران که در تراکم بازیکنان بزرگ تیم ملی در دهه 60 کمتر دیده شد...

- املیو بوتراگوئنو طرفدار رئال که شدم جوان اول تیم بود

- الفردو دی استفانو به روایتی از استثنا های تاریخ فوتبال

- سعید توابی نشناختم

- اندری چمرکین اسمش با لهجه حسین رضازاده به یادم اومد... :دی

- همایون بهزادی سر طلایی

- یان واگنر ارادت ندارم

- متس ویلاندر تنیسور بود... اسمش رو در مجله های ورزشی به یاد دارم

-والنتین یوردانف تا طلا نمیگرفت ول کن نبود

- علیرضا ******* دوتا داریم... یک در کشتی یکی فکر کنم در ورزشهای رزمی... ******* کشتی گیر منو یاد مسابقه فینالش با بومگارتنز میندازه... تو یه تلویزیون سیاه و سفید دیدم اون کشتی رو

...

سوالات دوران کودکی:

به به

- مدرسه دو نوبته صبحی بعد از ظهری رو تجربه کردی؟

8 سال

- این بازی ها رو یادت میاد: تیله بازی / زوووو! / وسطی! / هفت سنگ / شوت یه ضرب!

همه رو تو کوچه بازی میکردیم... وسطی مخصوص سیزده بدر بود

- حس ت راجع به اینها چیه؟

- کمودور 64 من سر آتاری گیر کردم و بالاتر نیومدم... اما خونه یکی از دوستان فوتبالش رو بازی میکردیم...

- آتاری خدا رحمت کنه زن عموم رو... بهم هدیه کرد... هنوز دارمش

- یام یام طعم آشنا

- نان سنگک 3 تومنی و صف های طولانیش

- کاست مکسل خیلی باشخصیت بود مخصوصا UR سبز

- خودکار رکسی بدم میومد ازش... همش تهش در میومد

- عکس برگردان های تلقی یه آلبوم ازشون درست کرده بودم

...

سوالات متفرقه:

- از کیفیت کلی تالار فوتبال رضایت داری؟

در مجموع بله. اما ایده آلم نیست... دلم میخواد اینجا بحث بشه... در عین حفظ احترام متقابل. نقد و بررسی راه بیفته و بشه از اینهمه وقت گذاشتن و تولید محتوا به یه نتیجه ای هم رسید

- خودت رو چطور ارزیابی می کنی؟ (نقاط مثبت و ضعف)

یه آدم معمولی ام... مثل همه. نقاط ضعفی دارم و نقاط قوتی. تلاش میکنم نقاط ضعفم رو تا سرحد امکان برطرف کنم. قضاوت درباره خودم رو باید به مخاطبانم بسپریم

- اگر قرار باشه رستوران دعوت بشی، غذاهای ایرانی رو ترجیح می دهی یا فرنگی و یا فست فود؟

من ترجیح میدم برم فودکورت... :lol: اما درکل دوست دارم طعمهای جدید رو امتحان کنم... به همین دلیل یه رستوران غیر روتین رو ترجیح میدم...

- یک جمله که خیلی رو ت تاثیر گذاشته؟

دل که رنجید از کسی، خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است
بار حمالان بدوش خود کشیدن ننگ نیست زیر بار منت نامرد رفتن مشکل است

- مهترین درسی که تا حالا از زندگی گرفتی؟

صبر... خیلی وقتها میوه شیرینی داره و اینکه اگر پیش وجدان آگاهت نسبت به کاری که میکنی سربلند هستی... از نتایجش واهمه نداشته باش

- نظرت در مورد انرژی هسته ای؟

حق مسلم ماست... به شرطی که جای سایر حقوق رو تنگ نکنه

Last edited:
بالا