• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود
اگه قراره به عکسی جواب داده بشه عکسی که من قرار داده بودم در اولویت هستش ;)

1- آبراهام لینکلن... بخاطر تلاش برای لغو برده داری درحالی که خودش برده داشت و از مزایاش استفاده میکرد
2- آلبرت آینشتاین... قهرمان دوران بچگیم بود
3- بیل گیتس... ممنون بخاطر ویندوز :دی
4- بیل کلینتون... اونقدر محبوب بود که مردم آمریکا از گناه بزرگ دروغگوییش گذشتن
5- چارلی چاپلین... بسیاری باهاش خندیدن و این بزرگترین هدیه ایه که میتونی به کسی بدی
6- مارلون براندو... خالق جاودانه ها
7- گاندی... اخلاص در فکر و در عمل
8- مایکل جوردن... اسطوره... جادوگر
9- کارل مارکس... حرفهای خوب برای سرنوشت های بد
10- پله... بالاخره یه فوتبالیست

پ ن : اون شتره اون وسط چیکار میکرد؟ :D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
سلام مجدد

مجددا تصاویر رو آپلود می کنم:
امیدوارم این دفعه مشکلی پیدا نکنه! برای آپلود از امکان خود سایت استفاده کردم ولی اگر باز هم نشد مجبور می شوم از یک سایت دیگه استفاده کنم، ولی به هر حال این بخش رو حتما انجام می دهم!

مشاهده پیوست 455667

این بزرگترین درس تاریخه که دیکتاتورها هیچوقت نگرفتن... هیچ ملت و مجموعه ای همیشه در موضع ضعف نخواهد موند. همیشه باید به یاد داشت که قدرت به هیچکس وفا نکرده. تاریخ تکرار میشود

مشاهده پیوست 455668

منطقیه و یه کم سوسیالیستی... اما درستش اینه که در یه **** معتدل، هر کلبه نشینی امکانش رو داشته باشه تا با تلاش و همت برج نشین بشه... باقیش شعاره های مردم پسنده

مشاهده پیوست 455671

در هرکجای دنیا ممکنه پیش بیاد... مهم اینه که از چه زاویه ای بهش نگاه کنیم. اما یه نکته مهم... حتی اگر صندوق رای رو با سطل زباله یکی بگیریم، باید بدونیم که بدون سطل زباله هم نمیشه زندگی کرد. مطالبات انباشته ای که میتونه سر از صندوق رای دربیاره حکم زباله هایی رو پیدا میکنه که درنبود سطل زباله، زندگی آدم رو به گند میکشن...

مشاهده پیوست 455673

کمثل الحمار یحمل اسفارا... متاسفانه درد امروز جامعه ما و همه انسانهای متوهمه... دقت کردی برای عده ای بدست گرفتن کتاب ضخیم از خوندن و دانستن یه مقاله دو صفحه ای جذاب تره؟ ما در همه چیز فقط ژست میگیریم...

مشاهده پیوست 455674

پاک کردن صورت مساله... منو یاد معیار آمار افراد شاغل طی سالهای اخیر انداخت... با تعیی شاخص یک ساعت کار مفید در هفته و البته شاغل محسوب کردن زنان خانه دار، به یکباره بیکاری در ایران ریشه کن شد... :دی این دقیقا همونه...

مشاهده پیوست 455675

باز هم همون توهم دانستگی... با 4تا کتاب خوندن علامه میشیم و دیگه هیچکس رو قبول نداریم... حکم شباهت دم این خر ودم کلاه اون استاد، حکم مدارک و مدارجیه که طی همه این سالها در دانشگاهها و موسسات کیلویی و حتی اینترنتی خریداری شد و خریدارانش به نوا رسیدن... بدترش اینه که حالا باور کردن اون مدارک واقعا معتبره و نمیشه از خر شیطون پایینشون آورد...

مشاهده پیوست 455676

فشار کمر شکن زندگی برای رسیدن به حداقل ها

مشاهده پیوست 455677

زندگی مجازی که درحال دگرگونی (اگر نگیم نابودی) زندگی حقیقیه...

مشاهده پیوست 455678

اینم همونه... زمانی که برای زندگی در فضاهای مجازی صرف میکنیم، درواقع ذرات ارزشمند زندگی یعنی لحظه لحظه ها رو میخوره و نابود میکنه... این از آفت های این روزهاست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

- بهترین بازی تاریخ جام جهانی از دید ت کدام بود؟

آلمان - آرژانتین در جام جهانی 2010

- چند تا از زیبا ترین گل های جام جهانی که به خاطر داری کدام بودند؟

این همون بازی نبود که بعدش علی پروین با همون لهجه خاص خودش گفت: "دلم واسه این بچه! - مارادونا - خیلی سوخت!!!!" :lol:

- ترکیب تیم رویایی ملی خارجی از آغاز (یا از هر کجا که یادت میاد!) تا کنون؟

پیتر اشمایکل، پائولومالدینی، فرانتس بکن باوئر، روبرتو کارلوس، کافو، دیگو مارادونا، یوهان کرویف، کریستیانو رونالدو، مارسل دسایی، لیونل مسی، پله

ترکیب جالبی بود.

- چرا شهرآورد ایرانی غالبا "شرم آورد" بوده (از بعد فنی)؟ چه باید کرد برای رهایی از این مشکل؟

مگه بقیه بازیهای لیگ ما بار فنی دارن؟ مگه همه بازیهای استقلال و پرسپولیس پر از حرکات ترکیبی و تیکی تاکا و توتال فوتبال و برنامه های از پیش تعیین شده هستن که این بازی نباشه؟ خیر عزیز... اگر کیفیت میانگین بازیهای ایران از 100، 50 باشه، این بازی بخاطر حساسیتهای روحی و روانیش میشه 30... در نتیجه کسالت بار بودنش به چشم میاد. وگرنه تفاوت عمده ای با کیفیت بقیه بازیها نداره. استثنا هم داریم البته... پس چاره کار میشه ساختن فرهنگ و سبک فوتبالی جدید برای ایران که مبتنی بر اجرای استاندارد و زیبای فوتبال باشه... اونهم بحث جدایی داره. مطمئن باشید کیفیت فوتبال ایران بالا بیاد این دو تیم اگر هم بخوان نمیتونن بد بازی کنن... اونوقت اگر کیفیت فوتبال ایران بشه 80... اینا در بدترین حالتش 60-70 خواهند بود و همه راضی میشن...

دقیقا.

- سعید توابی نشناختم

گزارشگری بود که زبان انگلیسی قوی ای داشت و با فردوسی پور جوان که تازه کارش رو شروع کرده بود یک برنامه فوتبال خارجی رو مشترکا کار می کردند.

- اگر قرار باشه رستوران دعوت بشی، غذاهای ایرانی رو ترجیح می دهی یا فرنگی و یا فست فود؟

من ترجیح میدم برم فودکورت... :lol: اما درکل دوست دارم طعمهای جدید رو امتحان کنم... به همین دلیل یه رستوران غیر روتین رو ترجیح میدم...

حس مشترکی است! ;)

پ.ن: جواب ها خوب و با دقت داده شده بود، همین انتظار رو هم داشتم.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خب مثل اینکه مهمون این هفته صندلی نئول عزیز هست

میرسیم خدمتتون با دست پر ان شالله ...

دوستان دریابید ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تو تاپیک چرا کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟

الان صندلی داغ شروع شده یا نه ؟؟؟
ما از اقا افشین سوال بپرسیم یا صبر کنیم ؟؟؟
اقا مصطفی یکی دیگه از بروبچ فعالو برای کمک به خودتون وفعال بودن این تاپیک انتخاب کنید بیتره:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
تو تاپیک چرا کسی نیست ؟؟؟؟؟؟؟

الان صندلی داغ شروع شده یا نه ؟؟؟
ما از اقا افشین سوال بپرسیم یا صبر کنیم ؟؟؟
اقا مصطفی یکی دیگه از بروبچ فعالو برای کمک به خودتون وفعال بودن این تاپیک انتخاب کنید بیتره:)

به نظر می رسه آن طور که شاید و باید آقا مصطفا برای این تاپیک انرژی نمی گذاره ...

به هر ترتیب چون استارتر خود این عزیز هست صبر می کنیم تا بیاد ببینیم برنامه اش چیه.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ای بابا ! آقا مصطفی کجایی برادر ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هر سری باید بیایم یه تاپیکو آپ بدیم
اقا مرتضی بنظرم خودت بیا دست بکار شووو
فقط اولویتها تو تاپیک نوشته شده که من جزشون نیستم:دی

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

خب... از زمانی که آقا مصطفی عزیز آخرین مهمان رو برای صندلی داغ دعوت کردن مدت زیادی میگذره. طی این مدت با کمال تاسف از ایشون خبری نشد و انتظار ما برای برگشتنشون هرچند هنوز به ناامیدی نرسیده اما بسیار طولانی شده. بنابراین تصمیم گرفتیم تا فصل جدید تاپیک صندلی داغ رو با مدیریت جدید آغاز کنیم. همینجا اعلام میکنم که ما همچنان چشم به راه آقا مصطفی عزیز هستیم و امیدوارم دوری ایشون منشاء خیر داشته باشه و هرجا که هستن درکنار خانواده محترمشون در سلامت کامل باشن و دوباره اینجا و درکنارمون ایشون رو داشته باشیم...

از امشب جناب مایکل (Kyle) عزیز بعد از مشورت با همکاران کادر مدیریت به عنوان راهبر این تاپیک مشغول به کار میشن. امیدوارم با انرژی مثبت و حضور مداوم و پر ثمر رونق دوباره به این تاپیک برگرده و شاهد فضای پر نشاط و جذاب و گسترش دوستی ها و نزدیک شدن کاربرها به همدیگه در این تاپیک باشیم...

از کاربران محترم تقاضا میکنم با رعایت قوانین، به ایشون در اداره این تاپیک کمک کنن و برای مایکل عزیز هم آرزوی موفقیت میکنم... این گوی و این میدان...

پاینده باشید

Registered User
لایک‌ها
4,964
آقا مایکل بیا برادر !

آقا مصطفی که نیست لا اقل شما چرخ تابیک رو بچرخون ...

خیلی وقته خوابیده !

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
ظاهرا آقا مصطفا دوباره لطف فرموده و بعد از یک غیبت طولانی برگشته! ... پس عنان تاپیک رو می دهیم دست خودش ببینیم چه می کنه! (اگر هم دست دست کرد که کایل هم هست و چراغ رو می تواند روشن نگه دارد)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ظاهرا آقا مصطفا دوباره لطف فرموده و بعد از یک غیبت طولانی برگشته! ... پس عنان تاپیک رو می دهیم دست خودش ببینیم چه می کنه! (اگر هم دست دست کرد که کایل هم هست و چراغ رو می تواند روشن نگه دارد)
من مشکل ندارم اقا مرتضی
اقا مصطفی بزرگوارن خدارو شکر که برگشتن به جمع ما وخیلی از این بابت خوشحالم:)

فقط چند روزی که فرووم مشکل داشت تازه امروز اومدم فرووم رو دیدم شوکه شدم::D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من مشکل ندارم اقا مرتضی
اقا مصطفی بزرگوارن خدارو شکر که برگشتن به جمع ما وخیلی از این بابت خوشحالم:)

فقط چند روزی که فرووم مشکل داشت تازه امروز اومدم فرووم رو دیدم شوکه شدم::D

سوء تفاهم نشه برادر، شما عزیزی، یک مدت طولانی بود که خبری از آقا مصطفا نبود، حالا هم این عزیز کامل رخ ننمایانده تا ببینیم تکلیف مان چیست؟! ما به احترام ایشون که استارتر تاپیک بوده صبر کردیم و نهایتا در شورای سردبیری! :دی تصمیم گرفتیم که از شما برای ادامه فعالیت این تاپیک استفاده کنیم که مصادف شده با یک نوبت آفتابی شدن مصطفا! ...

به هر حال شرایط برای ادامه کار فراهمه دوستان.

ارادت

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

با آقا مصطفی هماهنگ شد... مایکل عزیز کار رو ادامه میدن و آقا مصطفی به ایشون کمک میکنن...

پاینده باشید

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام دوستان
ممنون از مدیرای محترم و امیدوارم روزی برسه خود اقا مصطی دوباره تاپیکو بگردونن
و اما قانون اپ شده:cool:
از این به بعد میهمان گرامی شنبه شب انتخاب و روی صندلی داغ میره
دوستان میتونن تا سه شنبه شب سوالاتشونو بفرمایند
و مهمان گرامی در روزهای 4شنبه و5 شنبه به سوالات پاسخ میده
جمـــعه کلا یه استراحت میکنیم;)
و دوباره روز از نو ...
پ ن : اگه از کاربر میهمان استقبال بشه مدت رو تمدید میکنیم;)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

و اما میهمان این هفته کاربر فعال و یکی از قدیمی های فروم

هم اکنون بر روی صندلی نشستن... دوستان همگی دریابید...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب اولین چراغ رو خودم روشن میکنم ...

یه بیوگرافی از خودتون ..

1. موسیقی بی کلام دوست دارید یا باکلام؟
2. چه ژانری از موسیقی رو گوش میدید؟
3. آهنگساز یا خواننده ی مورد علاقه ی شما؟
4. بهترین آهنگی که شنیدید تا به حال؟
5. بازیگر مورد علاقه ی شما؟
6. بهترین فیلمی که دیدید تا به حال؟
7. نویسنده ی مورد علاقه ی شما؟
8. بهترین کتابی که تا به حال خوندید؟

این سوالات در زمینه ی فرهنگی هنری بود ... تا بعد :)

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
سلام

1. بهترین سالهای انجمن از نظرت کدوم سالها بود؟ الان چطوره؟ + اصلا چجور با این انجمن آشنا شدی؟
2. بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟
3. فکر میکنی بهترین برنامه کوتاه مدت برای پیشرفت فوتبال ایران چیه؟
4. اخلاق کدام بازیکن فوتبال رو الگو میدونی؟
5. پر حاشیه ترین بازیکن حال حاضر ؟

بالا