سلام مجدد
مجددا تصاویر رو آپلود می کنم:
امیدوارم این دفعه مشکلی پیدا نکنه! برای آپلود از امکان خود سایت استفاده کردم ولی اگر باز هم نشد مجبور می شوم از یک سایت دیگه استفاده کنم، ولی به هر حال این بخش رو حتما انجام می دهم!
مشاهده پیوست 455667
این بزرگترین درس تاریخه که دیکتاتورها هیچوقت نگرفتن... هیچ ملت و مجموعه ای همیشه در موضع ضعف نخواهد موند. همیشه باید به یاد داشت که قدرت به هیچکس وفا نکرده. تاریخ تکرار میشود
مشاهده پیوست 455668
منطقیه و یه کم سوسیالیستی... اما درستش اینه که در یه **** معتدل، هر کلبه نشینی امکانش رو داشته باشه تا با تلاش و همت برج نشین بشه... باقیش شعاره های مردم پسنده
مشاهده پیوست 455671
در هرکجای دنیا ممکنه پیش بیاد... مهم اینه که از چه زاویه ای بهش نگاه کنیم. اما یه نکته مهم... حتی اگر صندوق رای رو با سطل زباله یکی بگیریم، باید بدونیم که بدون سطل زباله هم نمیشه زندگی کرد. مطالبات انباشته ای که میتونه سر از صندوق رای دربیاره حکم زباله هایی رو پیدا میکنه که درنبود سطل زباله، زندگی آدم رو به گند میکشن...
مشاهده پیوست 455673
کمثل الحمار یحمل اسفارا... متاسفانه درد امروز جامعه ما و همه انسانهای متوهمه... دقت کردی برای عده ای بدست گرفتن کتاب ضخیم از خوندن و دانستن یه مقاله دو صفحه ای جذاب تره؟ ما در همه چیز فقط ژست میگیریم...
مشاهده پیوست 455674
پاک کردن صورت مساله... منو یاد معیار آمار افراد شاغل طی سالهای اخیر انداخت... با تعیی شاخص یک ساعت کار مفید در هفته و البته شاغل محسوب کردن زنان خانه دار، به یکباره بیکاری در ایران ریشه کن شد... :دی این دقیقا همونه...
مشاهده پیوست 455675
باز هم همون توهم دانستگی... با 4تا کتاب خوندن علامه میشیم و دیگه هیچکس رو قبول نداریم... حکم شباهت دم این خر ودم کلاه اون استاد، حکم مدارک و مدارجیه که طی همه این سالها در دانشگاهها و موسسات کیلویی و حتی اینترنتی خریداری شد و خریدارانش به نوا رسیدن... بدترش اینه که حالا باور کردن اون مدارک واقعا معتبره و نمیشه از خر شیطون پایینشون آورد...
مشاهده پیوست 455676
فشار کمر شکن زندگی برای رسیدن به حداقل ها
مشاهده پیوست 455677
زندگی مجازی که درحال دگرگونی (اگر نگیم نابودی) زندگی حقیقیه...
مشاهده پیوست 455678
اینم همونه... زمانی که برای زندگی در فضاهای مجازی صرف میکنیم، درواقع ذرات ارزشمند زندگی یعنی لحظه لحظه ها رو میخوره و نابود میکنه... این از آفت های این روزهاست