• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ ... بفرمائید بنشینید . . .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
کد:
خوب نوبت خودمه:;)
اول از همه یه عکس از خودت بزار 100%
دوما میریم سروقت سوالات
یه سوال فنی ::::تو ذهن شمام ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و
زکریای رازی و خیام و باباطاهر قیافه هاشون یکیه؟!چرا؟
مارک مورد علاقه؟
:eek:

خوش صدا هستی؟؟
چرا کاربر فعال هستی ولی خیلی کم حاشیه ای؟؟؟:)

اینو حتما جواب بده
:p
خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟
کلا خنده دارترین سوتی چی بود تو زندگیت؟
اینو خواستی جواب بده/:D
بچه بودی عاشق شدی؟کی بوده چطوری؟:rolleyes:
ازچه تریپ ادمی خوشت میاد؟؟اصلا خودت چه جور ادمی هستی؟
بدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟
چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟
بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟

سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟

نظرت راجب این شخصیتها چیه :::
ونـگر
فرگوسن
مورینیو
مسی
رونالدو
هانری

بهترین بازیکن الان و بهترین بازیکن دوران زندگیت
خوب بسه دیگه همه سوالاتو نباید من بپرسم:p
موفق باشی:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سوالات چالشی رو فقط بلدید از من بپرسید دیگه بله؟! :D

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
از چه شرکتی برا اینترنت استفاده میکنید؟ پهنای باندتون چیه؟راضی هستین یا فحششون میدی؟:D
عشقه اینترنتو کامپیوترین از اونایی که یه روز اینترنتو کامپیوتر ندارن بهم میرزن؟
به نظرتون وقتی میگن یه انسان هزار سال قبل میلاد مسیح کشف کردن که شبیه میمونا پوشش و زندگی داشتن یعنی اینا همون نوادگان حضرت آدمن یا اینا یه آدمای دیگن بعد آدم اومد؟:D(این همش سوال ذهنی خودمه که):rolleyes:

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اینا که تو فیسبوکت مینویسی از کجا در میاری ؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه عکس از خودت بذار 100%
53128010858301972110.jpg

1. یه بیوگرافی از خودتون ..
امیر، 23، عاشق موسیقی و فیلم و فوتبال، دانشجو!
2. موسیقی بی کلام دوست دارید یا باکلام؟
هر دو نوع رو گوش داده ام! اما با کلام رو ترجیح میدم!

3. چه ژانری از موسیقی رو گوش میدید؟

به طور کلی راک و زیر شاخه هاش! اما گاه رپ و پاپ و... هم تک آهنگ گوش میدم!

4. آهنگساز یا خواننده ی مورد علاقه ی شما؟

یادمه حدود 13 سالم بود که عجیب درگیر موسیقی شده بودیم و Bob Dylan, Pink Floyd, Scorpions و... گوش می دادم اما به طور اتفاقی به dIRE sTRAITS رو گوش دادم و از اون موقع فهمیدم این دقیقا همون چیزیه که می خواستم! برای سال ها جز dIRE sTRAITS و Mark Knopfler( خواننده و **** گروه که از سال 1995 به صورت سولو فعالیت می کنه) چیز دیگه گوش نمی دادم! اما این اواخر Roger Waters زیاد گوش می دم و خیلی قبولش دارم! Jane هم فوق العاده دوست دارم! نسبت به Leonard Cohen هم ارادت داریم!

5. بهترین آهنگی که شنیدید تا به حال؟

جوابش سخته! خیلی آهنگ های فوق العاده ای هست که گوش دادم و باهاشون ارتباط عمیقی برقرار کردم اما اگر مجبور باشم فقط یک اهنگ نام ببرم اون آهنگ Brother In Arms از گروه dIRE sTRAITS است ! یکی از قوی ترین اجراهاش هم براتون می ذارم تا مستفیض بشید:

6. بازیگر مورد علاقه ی شما؟

آقامون Robert De Niro

7. بهترین فیلمی که دیدید تا به حال؟

مطمئنا بالاتر از همه The Deer Hunter ! نمایش پر دردی از جنگ و اثرات بعد از آن! بازی های فوق العاده از کریستوفر واکن و مریل استریپ، و رابرت دنیرو هم مثل همیشه خوب! و پر از دیالوگ های زیبا!

8. نویسنده ی مورد علاقه ی شما؟

متاسفانه خیلی اهل کتاب نیستم! هر چند همیشه دوست داشتم و دارم که کتاب بخونم!

9. بهترین کتابی که تا به حال خوندید؟

جنس ضعیف اثر اوریانا فالاچی!

10. بهترین سالهای انجمن از نظرت کدوم سالها بود؟ الان چطوره؟ + اصلا چجور با این انجمن آشنا شدی؟
با استناد به خود فروم از سال 2007 با فروم مربوط به مهپاره و اون پلاگین های معروف و سافتکم هاش آشنا شدم! اون زمان خیلی آپدیت بود و جلوتر از خیلی های دیگه بود! در بخش های دیگر فروم خیلی فعال نبودم اما تا 2 سال پیش به نظرم شرایط فروم بهتر بود و افراد با دانشی بودن اینجا که واقعا ازشون استفاده می کردم اما الان نسل جدیدی که اومدن جز خوش مزه بازی و متلک انداختن و... حرف خاصی برای گفتن ندارن متاسفانه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

11. بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت چیه؟

احساساتی بودن و احساسی تصمیم گرفتن که در بعضی مواقع خوب است و گاه بد! و البته که خودم را آدم صادقی می دونم!

12. فکر میکنی بهترین برنامه کوتاه مدت برای پیشرفت فوتبال ایران چیه؟

مطمئنا استفاده از مدیران با دانش و با برنامه! دور کردن تیم ها از حاشیه های فراوان(که از وظایف مدیریت است)! برخورد حرفه ای بازیکنان و مربیان و داخل و بیرون زمین!

13. اخلاق کدام بازیکن فوتبال رو الگو میدونی؟

هر بازیکنی که در داخل زمین وحشی بازی در نیاره و بیرون زمین هم حاشیه نداشته باشه!!

14. پر حاشیه ترین بازیکن حال حاضر ؟

الان که فکر می کنم کس خاصی مد نظرم نیست! حتی په په هم این فصل حاشیه ی خاصی نداشته! :دی

15. یه سوال فنی ::::تو ذهن شمام ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و
زکریای رازی و خیام و باباطاهر قیافه هاشون یکیه؟!چرا؟

تازه فردوسی و رودکی رو نگفتی! احتمالا به خاطر فشن اون زمان بوده که همه عبا داشتن و ریش و...! :دی
اینکه تو کدوم قرن زندگی می کردن هم داستانیه که پدر ما را برای کنکور در آورد و آخر سر هم هیچ چی نفهمیدیم!

16. مارک مورد علاقه؟

Dolce & Gabbana17. خوش صدا هستی؟؟
اگر منظورت برای خوانندگی است که جواب منفیه!

18. چرا کاربر فعال هستی ولی خیلی کم حاشیه ای؟؟؟

اصلا اهل کل کل نیستم! آرسنال برای من فراتر از fun است و جزئی از قلب و وجود منه و از دغدغه های زندگی روزمره!! روش تعصب زیادی دارم!

19. نظرت راجب این شخصیتها چیه :
ونـگر...

فوتبال را با ونگر فهمیدم! نگرش و سبک کاریش را دوست دارم! بعضی مواقع یکدنگی می کنه اما او یکی از ماست...3 بار پیشنهاد رئال و (1 بار) بایرن و... را رد کرده فقط به خاطر عشقش به این باشگاه! روزهای سختی را با هم دیگه پشت سر گذاشتیم و خیلی ها ترکش کردن و تنهاش گذاشتن اما او اینجا موند! در سال های گذشته در مورد مسائل اقتصادی و ترانسفر ها صادق نبود مثل هیئت مدیره باشگاه و این خیلی آزار دهنده بود اما امیدوارم که او برای سال های متمادی اینجا بمونه چرا که او بهترین گزینه است!
فرگوسن...
یکی از بهترین مربیان تاریخ فوتبال اما رفتارهاش کنار زمین و تحت تاثیر قرار دادن داور و مسائل داوری که همیشه به همراه داشت خیلی زشت و کثیف بود!!مورینیو...
دانش فوتبالی خوبی داره اما فوتبال بازی غرور نیست! و غرورش در رئال شکسته شد! جلوی گواردیولا حرف زیادی برای گفتن نداشت در حالی که تمام امکانات براش فراهم بود! شخصیت بسیار زننده و متکبری داره! اصلا دوست داشتنی نیست!
مسی...
خیلی تکراری شده؛ تا کی باید تحملش کنیم؟! :دی
یکی از با استعداد ترین های تاریخ فوتبال! یه هنرمند!

رونالدو...
شاید او استعداد مسی را نداشت ولی به جاش دو برابر او تلاش کرد تا به اینجا رسید! یکی از بهترین های جهان! احترام زیادی قائلم براش! از هر لحاظ کامله!
هانری...
رفتنش دردناک بود و یکی از اشتباهات ونگر که اجازه داد بره؛ در واقع یک تصمیم دو طرفه بود! یکی از کلاسیک های دنیای فوتبال! بازگشت دوباره اش به آرسنال و گلزنی مقابل لیدز یکی از لحظات پر احساس فوتبالی بود که اشکمان را دراورد!

19. بهترین بازیکن الان و بهترین بازیکن دوران زندگیت؟
این سوالیه که این روزها دائما پرسیده میشه! مسی یا رونالدو؟! نظر من روی رونالدوست! او با تلاش بی وقفه به اینجا رسید؛ سرعتی، تکنیکی، شوتزن، سر زن و یه ایستگاهی زن قهار! او همه چی داره! مسی بازیکن فوق العاده ایست و به قول ونگر او یه هنرمنده! اما باید قبول کرد که قابلیت های رونالدو بیشتره! اما هر دوشون نیاز دارن تا قهرمان جام جهانی بشن تا بشه ازشون به عنوان بهترین بازیکن تاریخ یاد بشه!
زیدان بهترین بازیکنی بوده که از دیدن بازیش همیشه لذت می بردم! هیچ بازیکنی شبیه او نیست! خونسرد و آرام! توپ به پاش می چسبید! 1/4 نهایی جام جهانی 2006 با برزیل را فراموش نمی کنم که چطور یک تنه برزیل را شکست داد و بهتر بگم: یک تنه فرانسه را به فینال برد و اون پنالتی چیپ خارق العاده!

20. خنده دار ترین سوتی که تو " نت " دادی چی بوده ؟

یه همکلاسی داشتیم در کلاس های آموزشکده زبان که بعدها کلاسامون جدا شد از هم! این از یه استادی برای ما گفت که خیلی بیغ بود! :دی ترم بعد ما با همون استاد کلاس داشتیم و تو چت فیسبوگ در این مورد باهاش صحبت می کردم و هر چی فحش آبدار بود به این استاده می گفتم و رفیقمون هم فقط اسمایلی لبخند تحویل می داد که بعد زا 10 دقیقه فحش و فحش کاری و خنده یهو فهمیدم من اشتباهی با یکی دیگه داشتم چت می کردم! طرف هم آدم حسابی بود و رو در بایستی داشتم باهاش و...!!! اون لحظه من برای 15 دقیقه داشتم می خندیدم! :D
21. کلا خنده دارترین سوتی چی بود تو زندگیت؟
من که کلا خدای سوتی هستم! ولی فک کنم خفن ترینش همون بالایی بود و دیگه الان حضور ذهن ندارم! :دی

22. بچه بودی عاشق شدی؟کی بوده چطوری؟

در انفوان نوجوانی عاشق شدم و هرگز هم به همدیگه نرسیدیم...!!

23. از چه تریپ ادمی خوشت میاد؟؟اصلا خودت چه جور ادمی هستی؟

خودم را آدم صادقی می دونم و دوست دارم طرفم هم آدم صادقی باشه! شعور و فرهنگ و ادب طرف برام خیلی مهمه! و اینکه کلا به هم دیگه بخوریم دیگه!

24. بدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟

بدترین: خیلی شخصیه و نمی تونم بگه! اما یکی از بدترین ها ترم اول دانشگاه بود و اینکه قبل از شروع انتحانات ترم اول انتخاب واحد ترم دوم تموم شده بود و من نمی دونستم این قضیه!!! دقیقا هم شب چله فهمیدم این قضیه رو! خیلی داغون شدم و زورکی اقدام به خوشحالی می کردیم در شب چله!!
بهترین روز زندگیم؟ شاید هنوز نرسیده!

25. چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟

نمی دونم!

26. بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟

اینکه خدا اینقدر سرش شلوغه که برای برآورده کردن آروزهای ریز و درشت ما وقت نداره!!

27. سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟

1) اصن چرا به دنیا اومدیم؟!
2) هدف از خلقت انسان چی بوده؟!
3) گزینه 1 و 2

28. از چه شرکتی برا اینترنت استفاده میکنید؟ پهنای باندتون چیه؟راضی هستین یا فحششون میدی؟

مخابرات! دیگه هر طور بوده خودمون رو باهاش وفق دادیم!

29. عشقه اینترنتو کامپیوترین از اونایی که یه روز اینترنتو کامپیوتر ندارن بهم میرزن؟
اعتیاد که داریم! ولی ترجی میدم با دوستام برم بیرون!

30. به نظرتون وقتی میگن یه انسان هزار سال قبل میلاد مسیح کشف کردن که شبیه میمونا پوشش و زندگی داشتن یعنی اینا همون نوادگان حضرت آدمن یا اینا یه آدمای دیگن بعد آدم اومد؟(این همش سوال ذهنی خودمه که)

مطمئنا در طول هزار سال کرک و پشم آدم کلا نمی ریزه! پس اینا کلا یه چیز دیگه بودن! میمون یا یه همچین چیزی! چون قبلا میمون ها شباهت بیشتری به انسان داشتن نسبت به حال! به طور کلی آدم و حوا در تربیت بچه هاشون گویا کم کاری کردن و بعدها یک سریشون میمون شدن و یکسری آدم!!!

31. اینا که تو فیسبوکت مینویسی از کجا در میاری ؟!

زائیده ی ذهن خسته و بیمار یک جوان در به در است!

در پایان تشکر می کنم از خانواده، دوستان، آشنایان، خانواده آقای رجبی و همه کسانی که در این مصاحبه ما را یاری کردند!

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
امیر جان ممنون بابت پاسخگوییت
میریم راند دوم:D
1. بهترین ترکیب تاریخ فوتبال رو بچین!
2. بهترین گلی که دیدی؟
3. اگه بهت بگن یک تیم رو برای مربگیری انتخاب کن , کدوم تیم رو انتخاب میکنی ؟!
4. تلخ ترین لحظه فوتبالیت کی بوده؟
5. نظرت راجع به کارلوس کِی روش چیه؟
6. توی پی تی به غیر از انجمن ورزش کدوم انجمنها هستن که همیشه بهشون سر میزنی؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آپ
سلام دوستان
ممنون از مدیرای محترم و امیدوارم روزی برسه خود اقا مصطفی دوباره تاپیکو بگردونن
و اما قانون اپ شده:cool:

از این به بعد میهمان گرامی شنبه شب انتخاب و روی صندلی داغ میره
دوستان میتونن تا سه شنبه شب سوالاتشونو بفرمایند
و مهمان گرامی در روزهای 4شنبه و5 شنبه به سوالات پاسخ میده
جمـــعه کلا یه استراحت میکنیم;)
و دوباره روز از نو ...
پ ن : اگه از کاربر میهمان استقبال بشه مدت رو تمدید میکنیم;)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

و اما میهمان این هفته کاربر فعال و یکی از قدیمی های فروم

هم اکنون بر روی صندلی نشستن... دوستان همگی دریابید...
چون این هفته پی تی عوض شد و کلا سیستم تغییر کرد میهمان این هفته هم خود اقا امیر (RuDiger ) هستن
فقط دوستان توجه کنن که سوالاتو از شنبه تا سه شنبه شب میتونن بپرسن و4شنبه و5شنبه کاربر میهمان به سوالات پاسخ بدن:)
ممنون

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

من یه پرسش دارم از امیر...

امیرجان، چرا به نظر میاد عموما شاکی هستی؟ من اشتباه میکنم؟ اگر اشتباه نمیکنم دلیلش چیه؟

پاینده باشی

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
امیر خان نظرت در مورد آرسنال خدا بود دقیقا جس و حال من بود نسبت به آرسنال
اما ببینم حس پیشگوییت چطوره
1 به نظرت جلو بایرن چی کار میکنیم
2 تو لیگ چی در نهایت چندم میشیم؟
3 قهرمان جام جهانی؟
چند تا سوال هم دارم که دارم اماده میکنم

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
3 قهرمان جام جهانی؟
تیم ملی مورد علاقه تو جام جهانی جز ایران عزیز؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیر جان ممنون بابت پاسخگوییت
میریم راند دوم:D
1. بهترین ترکیب تاریخ فوتبال رو بچین!
2. بهترین گلی که دیدی؟
3. اگه بهت بگن یک تیم رو برای مربگیری انتخاب کن , کدوم تیم رو انتخاب میکنی ؟!
4. تلخ ترین لحظه فوتبالیت کی بوده؟
5. نظرت راجع به کارلوس کِی روش چیه؟
6. توی پی تی به غیر از انجمن ورزش کدوم انجمنها هستن که همیشه بهشون سر میزنی؟
1. "ترکیب تاریخ" که به نظرم چیز مزخرفیه! چون هیچ کس از ابتدا تا به امروز را ندیده که بخواد یک ترکیب ایده آل بچینه یا حتی بگیم بهترین تاریخ کی بوده!! اما ترکیبی که خودم دوست دارم اینه:
ینس لمن
مالدینی - تونی آدامز - سول کمپبل - کافو
روبرت پیرس - پت ویرا - زیدان - رونالدینیو
آنری - زلاتان ابراهیموویچ

2. از اون سوال های سخت است! ولی فک کنم گل برکمپ به نیوکاسل چیز عجیبی بود! همه اش بر پایه ی هوش و ذکاوت خاص خودش بود. تو رده بندی های مختلف گل های برتر لیگ جزیره در تمام ادوار همیشه بین 3 تای اول است. این هم ویدئوش:
3. تعجب می کنی اگر بگم نیوکاسل!!! بعد از آرسنال این تیم رو دوست دارم (البته با اختلاف زیاد)! اون زمانی که طرفدار آرسنال شدم شیرر برای نیوکاسل بازی می کرد و یه ورزشگاه فوق العاده داشتن و هنوز هم دارن: Saint James Park ! خیلی دوست دارم این ورزشگاه رو و دوست دارم برای چند فصل مربیشون باشم!!! :دی
4. فینال لیگ قهرمانان اروپا 2006، آرسنال - بارسلونا ! چقدر دردناک بود! وقتی لمن رو اونطور مسخره اخراج کرد داور و 80 دقیقه 10 نفره جنگیدیم و آخرش آه و حسرت بود...! تف!
5. همیشه از گزینه ی برونو متسو حمایت می کردم! کسی که با فوتبال خاور میانه کاملا آشنا بود و گزینه ی خوب و شخصیت کاریزماتیکی داشت به نظرم! اما کیروش سابقه ی خیلی درخشانی در زمینه ی مربی گری نداشت اما خوب جواب داد! به نظرم تیم خوبی نسبتا ساخته و باید تمام امکانات را در اختیارش بذارن تا بتونه برای جام جهانی یک تیم اماده داشته باشه!
6. یه مدت جسته گریخته تو موسیقی می رفتم که به باد فنا رفت !!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
3 قهرمان جام جهانی؟
1. مطمئنا نسبت به بازی فصل پیش نزدیک تر خواهد بود! ز نظر دفاعی خیلی بهتر شدیم و به طرو کلی خیلی پخته تر و با آرامش بیشتری بازی می کنیم! شانس خوبی برای صعود داریم اما بایرن شاید بشه گفت مدعی جدی قهرمانیه! همیشه رد لیگ قهرمانا نتایج خوبی گرفتیم و من هم خوش بینانه به قضیه نگاه می کنم و اگر فوتبال منسجم خودمون رو ارائه بدیم و کم اشتباه باشیم می تونیم صعود کنیم! بازی سنگینی خواهد بود!
2. مدعیان اصلی را من سیتی و آرسنال می بینم و بعدش چلسی! از نظر ساختار دفاعی فوق العاده بودیم این فصل (با فاکتور گرفتن بازی با من سیتی)! خط هافبکمون شاید بتونم بگم بهترین است در لیگ! اما در خط حمله مشکلاتی هست و همین یه علامت سوال بزرگه! تا به حال خیلی خوب عمل کردیم و مطمئنم تا پایان فصل هم عملکرد وبمان را حفظ خواهیم کرد اما من سیتی این فصل عالی بوده و فوتبال خیره کننده ای به نمایش گذاشته! در حمله کشنده هستن! رقابت اصلی بین آرسنال و من سیتی خواهد بود به نظرم! و تا هفته های پایانی این رقابت تنگاتنگ پیش خواهد رفت! از الان زود خواهد بود برای پیش بینی! ولی یا قهرمان میشیم یا نائب قهرمان!
3. امیدوارم آلمان بشه! در 10 سال گذشته فوق العاده بودن و کلی جوون با استعدا رو کردن و تیم فوق العاده ای هم دارن؛حقشون قهرمانیه! بعید می دونم برزیل قهرمان بشه! یا حتی اسپانیا اینبار قهرمانی نخواهد شد!

blake

Registered User
لایک‌ها
531
دوستان بهتر نیست هر کس فقط 5 سوال از یه شخص بپرسه؟
اینجوری هم مرتب میشه و همه شرکت میکنن.
الان یه نفر 20 تا سوال میپرسه بقیه دیگه هیچی نمیتونن بپرسن.
منم دوست دارم شرکت کنم(فعلا آخرین نفر خودمم)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درود

من یه پرسش دارم از امیر...

امیرجان، چرا به نظر میاد عموما شاکی هستی؟ من اشتباه میکنم؟ اگر اشتباه نمیکنم دلیلش چیه؟

پاینده باشی
منشظور از شاکی وبدنر ا دقیقا نمی فهمم! یعنی معترضم؟ یا عصبی هستم؟ اگر منظور معترض بودن هست که به عنوان یک جوون چیز غریبی نیست اما اگر منظور عصبی بودن هست تا حدودی باز حق با شماست؛ زود از کوره در میرم! ولی اونطوری که شما فکر می کنید نیست!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سلام
چرا انقد نچسبی؟
زودم داغ میکنی؟:D
از دانشگات راضیی؟ :دی
رفیق جسارتا یه نگاه به پست:D
وقت پرسیدن به سوالات از شنبه تا3شنبه;)
حالا ایندفه رو ندیده میگیریم چون پست اولم نمیشه درست کرد:p

امیر خان میتونن به این پست جواب بدن
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
متشکر از امیر عزیز :)

مهمان این هفته بزودی مشخص میشه:rolleyes:

پ ن: دوستانی که آمادگی نشستن بروی صندلی داغ رو دارن پخ بدن
پ ن2: انتقاد یا پیشنهادی هم اگه دارین میتونید تو تاپیک اعلام کنید

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
منشظور از شاکی وبدنر ا دقیقا نمی فهمم! یعنی معترضم؟ یا عصبی هستم؟ اگر منظور معترض بودن هست که به عنوان یک جوون چیز غریبی نیست اما اگر منظور عصبی بودن هست تا حدودی باز حق با شماست؛ زود از کوره در میرم! ولی اونطوری که شما فکر می کنید نیست!
درسته... باید میگفتم معترض... سپاس...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
رفیق جسارتا یه نگاه به پست:D
وقت پرسیدن به سوالات از شنبه تا3شنبه;)
حالا ایندفه رو ندیده میگیریم چون پست اولم نمیشه درست کرد:p

امیر خان میتونن به این پست جواب بدن
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
متشکر از امیر عزیز :)

مهمان این هفته بزودی مشخص میشه:rolleyes:

پ ن: دوستانی که آمادگی نشستن بروی صندلی داغ رو دارن پخ بدن
پ ن2: انتقاد یا پیشنهادی هم اگه دارین میتونید تو تاپیک اعلام کنید
من داوطلبم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان بهتر نیست هر کس فقط 5 سوال از یه شخص بپرسه؟
اینجوری هم مرتب میشه و همه شرکت میکنن.
الان یه نفر 20 تا سوال میپرسه بقیه دیگه هیچی نمیتونن بپرسن.
منم دوست دارم شرکت کنم(فعلا آخرین نفر خودمم)
نظر خوبیه رفیق
فکر کنم یکم منصفانه ترش هرکسی میتونه 7تا سوال بپرسه
تا سوالا کم نیاد (گرچه انقدر سوال است که بخوای فکر کنی کم نمیاد)

بالا