• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
وقتی مدارک رو تحویل دادم یه شماره نوشت رو کاغذ داد و گفت نمیدونم کی بیا نمیدونم واسه چی.
اون مال چیه؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
در این مدت 30-40 روز چند بار از سایت استعلام کردم. در همه جوابهایی که بهم دادن این بود که پرونده ام در مرحله رسیدگی است. آخه من نمیدونم رسیدگی به پرونده 1 هفته طول میکشه 2 هفته طول میکشه 3 هفته طول میکشه. نه اینکه 30 -40 روز

توی کدوم بخش سایت میشه چک کرد؟

Sent from my iPad using Tapatalk

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
دوستان راهی نیست بشه سریعتر تاییدیه کارت رو گرفت؟ برای گذرنامه اقدام کردم گفت 2 هفته دیگه تماس بگیر
همه برنامه ریزیم بهم ریخت

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اقا مگه نگفتن این رسید تا زمان اعتبارش جای کارت و میگیره ؟یعنی الکی گفتن؟الان با این رسید مثلا میشه گذرنامه یا گواهی نامه تمدید کرد؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
تحويل كارت ها حدودا 50 روز طول ميكشه اعتبار اون برگه ولي يك ماه هست من هم ماله خودم هم دونفز ار همكارانم همينقدر طول كشيد

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
تحويل كارت ها حدودا 50 روز طول ميكشه اعتبار اون برگه ولي يك ماه هست من هم ماله خودم هم دونفز ار همكارانم همينقدر طول كشيد

من اوایل امسال مدارک و فرستادم تو رسید زده اعتبار 2 ماه.شاید بیشتر طول میکشه که شده 2 ماه!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
منکه عمرا کارتمو به اینا نمیدم تا تکلیف قبلیا مشخص بشه
معلوم نیست چه بامبولی میخوان در بیارن مام که دستمون جایی بند نیست

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من اوایل امسال مدارک و فرستادم تو رسید زده اعتبار 2 ماه.شاید بیشتر طول میکشه که شده 2 ماه!
فكر نكنم بيشتر بشه شايد چون ديدن ديرتر از يك ماه ارسال ميشه اعتبار برگه هارو كردن دوماه هر چند كلا يه ورقه آ4 ديگهه تازه كارتشم بياد كلا با اون برگه هيچ فرقي نمينه موندم چرا همرو يكي نميكنن الان من تو كيفم يه پايان خدمت و يه گواهينامه الكترونيكي هست هيجا هم بدرد نميخورن سال ديگم كه كارت مليا الكترونيكي ميشه بهتر نبود دولت براي كاهش هزينه خودشم كه شده و بجاي پراكنده كاري همرو يكجا هوشمند صادر ميكرد اين كارتها كه قابليت ذخيره سازي 256 بيت دارند ميشه كل اطلاعات پزشكي پليسي حقوقي و علمي طرف روشون ريخت

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
طبق جدول زمانبدي اگر كارتتو عوض نكني كارتت باطل حساب ميشه و هيچ جا بدردت نميخوره

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0

دوست گرامی من اگر صفحات قبل رو بخونید یا سایتهای دیگرو خونده باشید، متوجه میشید کارت خیلی ها از جمله من بیش از یکماه هست از تعویض برگشته و دستمونه! یک سری کارت هم دیروز تحویل شده در خونه ها! پس منتظر چی هستین؟! و از کدوم بامبول صحبت می کنید؟!

power engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوست گرامی من اگر صفحات قبل رو بخونید یا سایتهای دیگرو خونده باشید، متوجه میشید کارت خیلی ها از جمله من بیش از یکماه هست از تعویض برگشته و دستمونه! یک سری کارت هم دیروز تحویل شده در خونه ها! پس منتظر چی هستین؟! و از کدوم بامبول صحبت می کنید؟!

حالا چه قدیمی چه جدید چه کاعذ پاره چه هوشمند!!!مهم مالیات عمرمان بود که پرداختیم!!!

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
برای خروج از کشور نیومدن این معافیمون که مشکلی ایجاد نمی کنه؟
پاسپورت دارم و تا حالا برای خروج از کشور معافی رو نخواستن .

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
توی بعضی از فروم ها نوشته شده بود کسانی که در بهمن یا اسفند ماه کارتشون رو تعویض کرده بودن کارتهاشون به دستشون رسیده. منم مجددا از سایت استعلام کردم. اما بازهم طبق معمول همیشگی بهم گفتن پرونده ات در حال بررسیه!!! (من اسفند اقدام به تعویض کردم). فکر کنم هر کی از سایت استعلام کنه چه کارتش صادر شده باشه و چه صادر نشده باشه در جواب بهش میگن پرونده ات در حال بررسیه.

من بهمن فرستادم هنوز نرسیده.sms هم یک روز بعدش رسید در دست بررسی است.من نمیدونم کارتی که صادر کرده اند بررسیش یعنی چی ؟؟ چرا نمیگن در دست تعویض

Last edited:

nima444

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.

دوره مموتی یعنی دزدی کلاه برداری زدن جیب ملت .

خب کسری بوجه باید یه جوریی جور بشه.

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
ماده 43 :
چنانچه رئيس اداره وظيفه عمومي ظرف 5سال بنحوي اطمينان حاصل نمايدكه مشمولي با تقلب و دسيسه در معاينه پزشكي معافيت اخذنموده يا برخلاف اين قانون و آئيننامه معاينه و معافيت پزشكي از خدمت دوره ضرورت معاف تشخيص داده شده از اين قبيل مشمولان توسط شوراي عالي پزشكي كه از 5 نفر از پزشكان نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران تشكيل ميگردد معاينه مجدد بعمل خواهد آمد و نظر اين شورا قطعي ولازم الاجراءاست.

خب. شما سال 83 معافی گرفتی. الان بیشتر از 5 سال از معافیت شما میگذره و در حدود 8 سال از آن زمان سپری شده. با این قانون ماده 43 شما رو چه جوری مجددا فراخوندن؟ اینو در **** وظیفه بهشون نگفتید؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من 12 اسفند این کار رو کردم و هنوز کارتم نیامده .. همان روز SMS آمد که رسید .. درهرحال من که پاسپورت ام رو با همون قبلی تمدید کردم و یه پاسپورت 5 ساله دست امه .. دارم هم میرم .. میخوان کارت ام بدن میخوان ندن .. ما که دیگه برنمیگردیم انشاالله ...

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1

عجب نامردییه/حالا خوبه ماله من کفالته

بالا