در این مدت 30-40 روز چند بار از سایت استعلام کردم. در همه جوابهایی که بهم دادن این بود که پرونده ام در مرحله رسیدگی است. آخه من نمیدونم رسیدگی به پرونده 1 هفته طول میکشه 2 هفته طول میکشه 3 هفته طول میکشه. نه اینکه 30 -40 روز
از افرادی که توی اسفند ماه اقدام به تعویض کارتشون کردن کسی تا حالا کارتش رو دریافت کرده؟
تحويل كارت ها حدودا 50 روز طول ميكشه اعتبار اون برگه ولي يك ماه هست من هم ماله خودم هم دونفز ار همكارانم همينقدر طول كشيد
کسی اطلاعی نداره؟دوستان راهی نیست بشه سریعتر تاییدیه کارت رو گرفت؟ برای گذرنامه اقدام کردم گفت 2 هفته دیگه تماس بگیر
همه برنامه ریزیم بهم ریخت
فكر نكنم بيشتر بشه شايد چون ديدن ديرتر از يك ماه ارسال ميشه اعتبار برگه هارو كردن دوماه هر چند كلا يه ورقه آ4 ديگهه تازه كارتشم بياد كلا با اون برگه هيچ فرقي نمينه موندم چرا همرو يكي نميكنن الان من تو كيفم يه پايان خدمت و يه گواهينامه الكترونيكي هست هيجا هم بدرد نميخورن سال ديگم كه كارت مليا الكترونيكي ميشه بهتر نبود دولت براي كاهش هزينه خودشم كه شده و بجاي پراكنده كاري همرو يكجا هوشمند صادر ميكرد اين كارتها كه قابليت ذخيره سازي 256 بيت دارند ميشه كل اطلاعات پزشكي پليسي حقوقي و علمي طرف روشون ريختمن اوایل امسال مدارک و فرستادم تو رسید زده اعتبار 2 ماه.شاید بیشتر طول میکشه که شده 2 ماه!
طبق جدول زمانبدي اگر كارتتو عوض نكني كارتت باطل حساب ميشه و هيچ جا بدردت نميخورهمنکه عمرا کارتمو به اینا نمیدم تا تکلیف قبلیا مشخص بشه
معلوم نیست چه بامبولی میخوان در بیارن مام که دستمون جایی بند نیست
منکه عمرا کارتمو به اینا نمیدم تا تکلیف قبلیا مشخص بشه
معلوم نیست چه بامبولی میخوان در بیارن مام که دستمون جایی بند نیست
دوست گرامی من اگر صفحات قبل رو بخونید یا سایتهای دیگرو خونده باشید، متوجه میشید کارت خیلی ها از جمله من بیش از یکماه هست از تعویض برگشته و دستمونه! یک سری کارت هم دیروز تحویل شده در خونه ها! پس منتظر چی هستین؟! و از کدوم بامبول صحبت می کنید؟!
توی بعضی از فروم ها نوشته شده بود کسانی که در بهمن یا اسفند ماه کارتشون رو تعویض کرده بودن کارتهاشون به دستشون رسیده. منم مجددا از سایت استعلام کردم. اما بازهم طبق معمول همیشگی بهم گفتن پرونده ات در حال بررسیه!!! (من اسفند اقدام به تعویض کردم). فکر کنم هر کی از سایت استعلام کنه چه کارتش صادر شده باشه و چه صادر نشده باشه در جواب بهش میگن پرونده ات در حال بررسیه.
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.