این دوستمون که خبری ازش نشد و عکسی از اون نامه ارائه نکرد.
من حالم از اینکه بیخودی به بقیه شک کنم و تهمت بزنم بهم میخوره و خودم هم کارت جدیدم به دستم رسیده و نیازی به پست زدن توی این تاپیک ندارم ، ولی چون این موضوع خیلی مهم هست و ممکنه باعث نگرانی دوستان بشه ، یه چیزی رو بهتر دیدم مطرح کنم. شاید هم اشتباه کرده باشم و این دوستمون ایشالله من رو ببخشه.
دوستمون idـش nima444 هست. همین دیروز توی فروم ثبت نام کرده و فقط هم همین یدونه پست رو داره. ساعت 11:04 دقیقه پست زده و ساعت 11:06 دقیقه هم برای آخرین بار توی idـش بوده.
یه عزیز دیگه با id دیگه ای به نام alireza850 توی فروم
applyabroad هم دقیقآ همین دیروز ثبت نام کرده. اون عزیز هم فقط یه پست داره و پستش عین این دوستمون هست. ایشون هم ساعت 11:19 دقیقه پستش رو ارسال کرده و ساعت 11:25 دقیقه برای آخرین بار توی idـش بود.
بازم میگم از تهمت زدن متنفر هستم. ولی وقتی تاریخ ثبت نام ، ساعت ارسال پست و محتوای پست ها کاملآ شبیه هست و یه id با اسم نیما هست و یه id با اسم علیرضا و از همه مهم تر اینکه یک دفعه این دوستمون اینجا رو پیدا کرده و این پست رو زده ، به نظرم قضیه خیلی مشکوکه. از ظهر میخواستم این ها رو بگم ولی چون از این کارا بدم میاد چیزی نگفتم و صبر کردم دوستمون مدرکی نشون بده. ولی خبری نشد و همچین موضوع مهم و حساسی رو بهتر دونستم مطرح کنم تا شاید نگرانی ها کمتر بشه.