• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
من بهمن فرستادم .جواب استعلام را این داده امروز.کارت هم معافیت کفالته:

شرح پاسخ: با سلام، پرونده شما بررسي گرديده است. كارت معافيت شما در سير مراحل صدور قرار خواهد گرفت.

دیگه بخوان ایراد بگیرن که میشه ادم همین جوابو نشون بده بگه اگه ایرادداشت که باید میگفتین تو استعلام

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
منم از طریق استعلام سوال پرسیده بودم که این جوابو امروز داد

با سلام بنده درخواست تعويض كارت معافيت خود را در تاريخ 18 بهمن ماه سال گذشته ثبت نموندم ولي تا كنون كارت هوشمند به دست من نرسيده است. با توجه به گذشت بيش از 70 روز از ثبت درخواست و عدم وصول كارت، لطفا آخرين وضعيت كارت بنده را از طريق همين استعلام اعلام نماييد.
شرح پاسخ: با سلام مشمول گرامي شما در سير مراحل صدور كارت مي باشيد.وكارت شما از طريق پست به آدرس شما ارسال مي گردد.

mahnaz01

Registered User
لایک‌ها
6
برادرم معاف کقالت مادرم گرفته(پدرم فوت شده) ولی الان بعد 3 سال از معافبیت برادرم می گذره ازدواج کرده مشکلی پیش می اید؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
پس قضیه اون 5 سال چی میشه؟ **** وظیفه گفته اگر تا 5 سال متوجه بشه کسی با حیله و دسیسه معافی گرفته میتونه پیگیری کنه. در حالی که این دوستمون که میگه سال 83 معافی گرفته 8 سال ازش میگذره و **** وظیفه نمیتونه مجددا کسی رو به خدمت یا انجام آزمایشات فرابخونه. مگه عطف به ماسبق میشه؟

درسته دیگه!اگه تا قبل 5 سال بفهمن که میبرن طرف و سربازی!اگه بعد از 5 سال باشه پولشو میگیرن ول میکنن طرفو!!

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت من امروز اومد 20بهمن درخواست داده بودم

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
خوب کارت منم امروز 2 اردیبهشت اومد 9 اسفند مدارک فرستادم همون روز اس ام اس اومد تاریخ صدور 16/ 1 بعنی دقیقا 1 ماه با احتساب 7 روز تعطیلی و به نکته واسه کسایی که مثل من فکر می کردن شاید به مدارک ارسالی گیر بدن من آخرین مدرک تحصیلیم آماده نیود همون دیپلم سال 82 رو زدم که تاریخشم 2 سال اشتباه کردم و اینکه اون مثلا عکس هم یه اسکن کپی رنگی بی کیفیت بود که متصدی دفتر که دید گفت این بر می گرده ولی خوشبختانه هیچ گیری در کار نبود

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
شرح درخواست: سلام بنده در تاريخ 15 اسفند مدارك را تحويل پليس+10 داده ام كه ايشان هيچ گونه برگه رسيدگي يا شماره پيگيري به بنده نداده اند با اين حال من چطور بايد پيگير پرونده و كارت معافيتم باشم؟ آيا ايشان مدارك بنده را به ان مركز ارسال كرده اند؟
شرح پاسخ: با سلام مشمول گرامي هنوز درخواستي براي شما در سيستم ثبت نشده است به دفتر پليس+10ثبت كننده درخواست خود مراجعه نماييد.

هر وقت کارم مربوط به نیروی انتظامی شد همیشه همین آش بوده و همین کاسه
حالا باید فردا برم دفترو رو سرشون خراب کنم که بفهمن!!

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کارت من امروز اومد 20بهمن درخواست داده بودم
سلام تبریک میگم چند تا سوال داشتم ببخشید معافیت شما چی بود و ایا ساکن شهرستان هستید یا تهران که ببینیم برای تهرانی ها زود ارسال میشه یا همینجوری شانسیه من خیلی نگرانم 26 بهمن تحویل دادم و معافیتم هم پزشکیه

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب کارت منم امروز 2 اردیبهشت اومد 9 اسفند مدارک فرستادم همون روز اس ام اس اومد تاریخ صدور 16/ 1 بعنی دقیقا 1 ماه با احتساب 7 روز تعطیلی و به نکته واسه کسایی که مثل من فکر می کردن شاید به مدارک ارسالی گیر بدن من آخرین مدرک تحصیلیم آماده نیود همون دیپلم سال 82 رو زدم که تاریخشم 2 سال اشتباه کردم و اینکه اون مثلا عکس هم یه اسکن کپی رنگی بی کیفیت بود که متصدی دفتر که دید گفت این بر می گرده ولی خوشبختانه هیچ گیری در کار نبود

سلام به شما هم تبریک میگیم ببخشید نوع معافیت شما چیبود و ایا ساکن تهران هستید یا شهرستان که اینقدر زود رسیده چون من 26 بهمن دادم هنوز خبری نیست راستش از روزی که این کاربر nima پیغام باطل شدن کارتش را داده بد جوری ما را هم نگران کرده حالا نمیدونم فقط خواسته حال ما را بگیره یا واقعا راست میگه

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرح درخواست: سلام بنده در تاريخ 15 اسفند مدارك را تحويل پليس+10 داده ام كه ايشان هيچ گونه برگه رسيدگي يا شماره پيگيري به بنده نداده اند با اين حال من چطور بايد پيگير پرونده و كارت معافيتم باشم؟ آيا ايشان مدارك بنده را به ان مركز ارسال كرده اند؟
شرح پاسخ: با سلام مشمول گرامي هنوز درخواستي براي شما در سيستم ثبت نشده است به دفتر پليس+10ثبت كننده درخواست خود مراجعه نماييد.

هر وقت کارم مربوط به نیروی انتظامی شد همیشه همین آش بوده و همین کاسه
حالا باید فردا برم دفترو رو سرشون خراب کنم که بفهمن!!
ببخشید درخواست شما را چند روزه جواب دادن

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13
ببخشید درخواست شما را چند روزه جواب دادن

دو روزه
امروز رفتم پلیس +10 برام رسید چاپ کرد حتی مونیتورشو برگردوند و بهم نشون داد که ثبت کرده
الانم که سایت پاسخ دهی پلیس داغونه
خدایی خودشونم نمیدونن دارن چه گ..ی میخورن
اوزیا

nima444

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این دوستمون که خبری ازش نشد و عکسی از اون نامه ارائه نکرد.
من حالم از اینکه بیخودی به بقیه شک کنم و تهمت بزنم بهم میخوره و خودم هم کارت جدیدم به دستم رسیده و نیازی به پست زدن توی این تاپیک ندارم ، ولی چون این موضوع خیلی مهم هست و ممکنه باعث نگرانی دوستان بشه ، یه چیزی رو بهتر دیدم مطرح کنم. شاید هم اشتباه کرده باشم و این دوستمون ایشالله من رو ببخشه.

دوستمون idـش nima444 هست. همین دیروز توی فروم ثبت نام کرده و فقط هم همین یدونه پست رو داره. ساعت 11:04 دقیقه پست زده و ساعت 11:06 دقیقه هم برای آخرین بار توی idـش بوده.

یه عزیز دیگه با id دیگه ای به نام alireza850 توی فروم applyabroad هم دقیقآ همین دیروز ثبت نام کرده. اون عزیز هم فقط یه پست داره و پستش عین این دوستمون هست. ایشون هم ساعت 11:19 دقیقه پستش رو ارسال کرده و ساعت 11:25 دقیقه برای آخرین بار توی idـش بود.

بازم میگم از تهمت زدن متنفر هستم. ولی وقتی تاریخ ثبت نام ، ساعت ارسال پست و محتوای پست ها کاملآ شبیه هست و یه id با اسم نیما هست و یه id با اسم علیرضا و از همه مهم تر اینکه یک دفعه این دوستمون اینجا رو پیدا کرده و این پست رو زده ، به نظرم قضیه خیلی مشکوکه. از ظهر میخواستم این ها رو بگم ولی چون از این کارا بدم میاد چیزی نگفتم و صبر کردم دوستمون مدرکی نشون بده. ولی خبری نشد و همچین موضوع مهم و حساسی رو بهتر دونستم مطرح کنم تا شاید نگرانی ها کمتر بشه.

سلام. در مورد مطلبی که بنده عنوان کردم بعضی ها خیلی بی انصافی کردن و نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر سنگ طرفداری از **** وظیفه رو به سینه میزنن! بنده فردای اون روز با در دست داشتن نامه مذکور به **** وظیفه مراجعه کردم و مسئول مربوطه گفت: اولا که نامه شورای پزشکی در پرونده شما چرا ناخواناست؟ دوما شما اگر بعلت عدم سلامتی در سال 83 معافیت پزشکی اخذ کردی چرا الان بمدت 6 ساله که در استخدام فلان شرکت هستی؟ خلاصه بنده ناراحت شدم و به این موضوع شدیدا اعتراض کردم و در نتیجه بنده را بمدت 3 روز بازداشت کردند و فردا صبح جهت پیگیری پرونده باید به سازمان قضایی نیروهای مسلح مراجعه کنم. بنده دارای همسر و 2 فرزند هستم و از پدر بیمارم نگهداری میکنم و با کلی بدبختی و قرض و قوله زندگیمو اداره میکنم. از همه التماس دعا دارم.

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
سلام. در مورد مطلبی که بنده عنوان کردم بعضی ها خیلی بی انصافی کردن و نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر سنگ طرفداری از **** وظیفه رو به سینه میزنن! بنده فردای اون روز با در دست داشتن نامه مذکور به **** وظیفه مراجعه کردم و مسئول مربوطه گفت: اولا که نامه شورای پزشکی در پرونده شما چرا ناخواناست؟ دوما شما اگر بعلت عدم سلامتی در سال 83 معافیت پزشکی اخذ کردی چرا الان بمدت 6 ساله که در استخدام فلان شرکت هستی؟ خلاصه بنده ناراحت شدم و به این موضوع شدیدا اعتراض کردم و در نتیجه بنده را بمدت 3 روز بازداشت کردند و فردا صبح جهت پیگیری پرونده باید به سازمان قضایی نیروهای مسلح مراجعه کنم. بنده دارای همسر و 2 فرزند هستم و از پدر بیمارم نگهداری میکنم و با کلی بدبختی و قرض و قوله زندگیمو اداره میکنم. از همه التماس دعا دارم.
بله بله درست میفرمایین.
کسی سنگ طرفداری از **** وظیفه رو به سینه نمیزنه. شما اومدی یه چیزی گفتی و کلی آدم رو نگران کردی چون سربازی موضوع ساده ای نیست که بشه به راحتی ازش گذشت و خود من هم تا وقتی که کارتم نیومد کلی دلشوره داشتم. هنوز هم جواب چیزی که من نوشتم رو ندادی که در یک روز و یک ساعت با دو تا id به نام های علیرضا و نیما توی applyabroad و پرشین تولز پست دادی و ملت رو نگران کردی. حالا هم که میگی 3 روز بازداشت بودم !!! بگذریم از اینکه آخرش هم عکسی از اون نامه اینجا نذاشتی. خیلی عجیبه اگه کسی حرف های شما رو باور کنه دوست من.

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته شاید دوستمون راست بگه و واقعا کارتش را باطل کرده باشند من از روزی که این خبر را شنیدم دیگه خواب راحت نداشتم لبته من یک چیز هم بگم جانشین **** وظیفه اون موقع گفت شرط صادر شدن کارت داشتن پرونده کامل فرد در سیستم **** وظیفه میباشد که این دوستمون داره ولی گویا اون زمان که این نامه ها را دستی مینوشتند از شانس بدش ناخوانا شده وشاید این مورد را به عنوان ناقص بودن پرونده در نظر بگیرن ولی مساله اینجاست اگه قرار باشه هرکی چنین مشکلی داشته باشه و باید بگن بیاد **** وظیفه تکلیفش مشخص شه این که نمیشه شما حساب کنید 18 ملیون کارت کم کمش میشه 5 ملیونش را معافیت پزشکی در نظر گرفت میدونی از این میان اگه به یک ملیونش هم گیر بدن چه اتفاقی رخ میده مگه **** وظیفه این همه جا میشه بعد دوستمون گفته از تسهیلات خرید خدمت استفاده بشه اخه مگه تو دفترچه جدید قید نشده دیگه خرید سربازی نداریم من نمیگم حرفای شما دروغه شاید شما هم راست بگید و نظرتون محترمه امیدوارم مشکلتون حل بشه ماهم که همیشه جنبه منفی را میبینیم و من هم دیگه امیدی به کارتم ندارم ولی اگه راسته خواهشا بفرمایید درمورد تسهیلات خرید خدمت چیزی نگفتن ممنون میشیم زود زود جواب بدید

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173

آقا درود به اون شرفت
خیالم ما را راحت کردی
من دقیقا" همین مشکل را داشتم
شرایطم هم خیلی شبیه شماست
من 22 اسفند مدارکمو دادم
فرداش هم برام اس ام اس اومد
ولی موقع تحویل مدارک دسترسی به مدرک ارشدم نداشتم مدرک لیسانسم را دادم
حالا سوالم از شما اینه توی اون فرمی که پر کردید آخرین مدرکتون را نوشتید یا همون مدرک دیپلم را نوشتید؟
و معافیت شما کفالت بود یا پزشکی؟
برای شما با توجه به تعطیلات عید خیلی زود اومده من برای خودم روی 2- 3 ماه حساب کردم

blade.runner

Registered User
لایک‌ها
2
آقا درود به اون شرفت
خیالم ما را راحت کردی
من دقیقا" همین مشکل را داشتم
شرایطم هم خیلی شبیه شماست
من 22 اسفند مدارکمو دادم
فرداش هم برام اس ام اس اومد
ولی موقع تحویل مدارک دسترسی به مدرک ارشدم نداشتم مدرک لیسانسم را دادم
حالا سوالم از شما اینه توی اون فرمی که پر کردید آخرین مدرکتون را نوشتید یا همون مدرک دیپلم را نوشتید؟
و معافیت شما کفالت بود یا پزشکی؟
برای شما با توجه به تعطیلات عید خیلی زود اومده من برای خودم روی 2- 3 ماه حساب کردم

من تو اون فرم چون مدرک نداشتم آخرین مدرک دیپلم زدم در صورتیکه بعدا که کپی کارت قبلیمو دیدم متوجه شدم اونم غلط بود و مدرک من تو کارت زده پیش دانشگاهی که تاریخشم اشتباه زده بودم.
به هر حال تو اون رسید هم نگاه کنید می بینید جاش خالیه یعنی اصلا مهم نیست و فکر کنم به اون نیگام نمی کنند چون تمام اطلاعات قبلا ثبت شده
چه شما چه هر کی دیگه نباید نگران باشه چون ماله همه آخر میاد
الان یادم افتاد اون موقع که می رفتم دنبال کارای معافیت یه لنگه پا دم اون آلاچیقا(یادش بخیر ) یکی اومده بود می گفت فامیلش برای رفتن سربازی دفترچه پست کرده واسش کارت معافیت اومده الان کامل یادم نیست اونم کارت داده دست این فامیلش که بیاد ببینه جریان چیه دیده که انگار اصلا پروندش اوفتاده بوده تو مسیر معافی استعلام کرده دیده درسته.
مخلص کلام که انقدر ن.و بی در پیکر بوده که نگو حالا کمتر شده انگار
همچین کیس هایی و اونایی که به صورت غیر قانونی گرفتن باید قاعدتا نگران باشن

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
من اواخر اسفند مدارکو تحویل دادم.
کی کارت جدید به دستم میرسه؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من اواخر اسفند مدارکو تحویل دادم.
کی کارت جدید به دستم میرسه؟
قبلا گفتم بازم ميگم روند صورد كارت هوشمند جديد بدون احتساب تعطيلات رسمي 50 روز كاري طول ميكشه حدودا 30 روز در نظارم وظيف و هشت روز هم از بخش ارسال نظارم وظيفتا اداره پست و توزيه و پخش توسط موزع البته ايني كه گفتم ميشه 38 روز كه فرآيند كاريشه ولي عملا 50 روز

بالا