• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بخدا منم مثل شما استرس دارم اخه اکثر کسهایی که معاف شدن الان بهبود پیدا کردن نمیشه که اینا را بازم به خدمت فرستاد میدئنی چه فاجعه ای رخ میده شرایط زندگی یک فرد را مشخص میکنه شما نظرتون چیه
تو این مملکت تا یک مشکل را حل میکنی یکی دیگه جایگزین میشه اخه چرا نسل ما اینجوری بدشانس از اب دراومد همش مشکل همش مشکل

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خیلی خوشبین نباشید. مثل اینکه خبرهایی هست!!! من 2 روز پیش وضعیت صدور کارتمو از طریق سایت **** وظیفه پیگیری کردم و چنین پاسخی امروز دریافت کردم:
با توجه به بررسی های بعمل آمده جنابعالی شرایط لازم جهت برخورداری از معافیت دائم را نداشته و با رعایت ملاحظات، استحقاق استفاده از بند معاف از رزم را دارید. جهت طی مراحل قانونی، متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

حالا بعضیا بیان توی این فروم دستمال **** وظیفه رو بزنن!!! خسته نباشید!!!!!!!!
میشه بپرسیم معافیت شما چی بوده که به معاف رزم تبدیل شده ممنون میشم جواببدید

m a j i d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بخدا منم مثل شما استرس دارم اخه اکثر کسهایی که معاف شدن الان بهبود پیدا کردن نمیشه که اینا را بازم به خدمت فرستاد میدئنی چه فاجعه ای رخ میده شرایط زندگی یک فرد را مشخص میکنه شما نظرتون چیه

همین دیگه، خیلی ها مشکل و ضعفی که واسش معافی گرفتن الان برطرف شده. از وزن و چشم گرفته تا بیماری هایی مثل واریکوسل که الان دیگه راحت مداوا میشه.
آخه من بعد 7-8سال که تازه درسم تموم شده و دارم کار پیدامیکنم و میخوام زندگی تشکیل بدم تمام برنامه هام نابود میشه برای آینده اگه معافیم رو ابطال کنن.
آخه طبق قانون خودشون توی آیین نامه که از سال 80 تا حالا تغییر نکرده هیچ اشاره ای به اینکه اگه عمل کنین معافیت کنسل میشه نیاورده. مگه اینا بخوان پا رو قانون خودشون بذارن که مثل خیلی از موارد میتونن و خودشون هم به قانونشون پایبند نیستند.
خدا به دادمون برسه با این وضع فاجعه آمیز :(

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ما هر دفعه میایم توی این تاپیک که شاید خبری بشه (خودم که گرفتم ولی برای رفیقم هنوز نیومده) ، یه عزیزی که تازه ثبت نام کرده و هیچ پستی نداره در مورد لغو معافیتش نوشته !!! یعنی بر حسب اتفاق یه دفعه معافیتشون لغو شده و بعد از عالم غیب فروم پرشین تولز رو پیدا کردن و ثبت نام کردن و این رو به بقیه اعلام کردن !!!
جدآ این کارا زشته. به جای اینکه بیاین به دوستان امید بدین ، هی id جدید میسازین و دلشوره ایجاد میکنین ؟ اون یکی دوستمون که ازش یه سوال پرسیدم و نتونست جواب بده و فرار کرد ! احتمالآ به سرعت گرفتن انداختنش سربازی و به اینترنت دسترسی نداره ! LOL
از مدیران میخوام IP ایشون رو چک کنن و ببینن id دیگه ای توی این تاپیک دارن یا نه. البته توی ایران که IP معنایی نداره متآسفانه.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
کجا 50 روز . من 19 بهمن تحویل دادم هنوز نیومده.استعلام هم جواب داده پرونده ات بررسی شده کارتت را به زودی برای صدور می فرستیم.بچه های جدید هم تو برگه هاشون نوشته اعتبار 2 ماه یعنی شده 62 روز
نوكرتم واسه 10 روز معامله رو بهم ميزني
10 بار گفتم بازم ميگم روند صدور 50 روز طول ميكشه حالا دو روز بالاتر دو روز كمتر
در موارد بسياري من نديدم كه كارت كسي چه نوع پزشكي چه كفالت لغو بشه هركسي چنين ادعايي داره اسكن نامه يا پاسخ استعلامشو بذاره بقيه ببينن نترسيد بابا اوناكه واسه چشم بوده و حالا عمل كردن و ديگه عينكي نيستن گرفتن چه برسه بقيه
مياد كارتاتون بابا حالا مگه ميخوايد چيكارشون كنيد ميذاريد تو كيفتون ديگه هيچ جا هم بدرتون نميخوره هه

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هر دفعه میایم توی این تاپیک که شاید خبری بشه (خودم که گرفتم ولی برای رفیقم هنوز نیومده) ، یه عزیزی که تازه ثبت نام کرده و هیچ پستی نداره در مورد لغو معافیتش نوشته !!! یعنی بر حسب اتفاق یه دفعه معافیتشون لغو شده و بعد از عالم غیب فروم پرشین تولز رو پیدا کردن و ثبت نام کردن و این رو به بقیه اعلام کردن !!!
جدآ این کارا زشته. به جای اینکه بیاین به دوستان امید بدین ، هی id جدید میسازین و دلشوره ایجاد میکنین ؟ اون یکی دوستمون که ازش یه سوال پرسیدم و نتونست جواب بده و فرار کرد ! احتمالآ به سرعت گرفتن انداختنش سربازی و به اینترنت دسترسی نداره ! LOL
از مدیران میخوام IP ایشون رو چک کنن و ببینن id دیگه ای توی این تاپیک دارن یا نه. البته توی ایران که IP معنایی نداره متآسفانه.
من هم ایمیل مدیریت سایت را ندارم ولی از ایشان خواهشمندم تا فردا این تو نام کاربری مشخصاتش را چک کند که ایا ببیند که در مشخصات کاربری میتواند شباهتهایی پیدا کند یا خیر چون حدس ما اینه که یک نفر هست که داره این کارها را انجام میده اقا مدیریت سایت ما منتظر جوابیم تا ما را از نگرونی در بیاری

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
آقا خیلی خوشبین نباشید. مثل اینکه خبرهایی هست!!! من 2 روز پیش وضعیت صدور کارتمو از طریق سایت **** وظیفه پیگیری کردم و چنین پاسخی امروز دریافت کردم:
با توجه به بررسی های بعمل آمده جنابعالی شرایط لازم جهت برخورداری از معافیت دائم را نداشته و با رعایت ملاحظات، استحقاق استفاده از بند معاف از رزم را دارید. جهت طی مراحل قانونی، متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

حالا بعضیا بیان توی این فروم دستمال **** وظیفه رو بزنن!!! خسته نباشید!!!!!!!!

حرفت بیشتر شبیه جوک بود
اگرم پرونده نقص داشته باشه دوباره پرونده تشکیل میدن و همه مراحل دوباره طی میشه نه اینکه از پشت کامپیوتر معاف از رزم بکنن! تشخیص معاف از رزم شدن هم تشخیص دکتره اونم پس از معاینه حضوری نه اینکه بعد از چندین سال از پست کامپیوتر!
کلا هرکی این حرفا رو باور کنه خیلی باید خنگ باشه

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین دیگه، خیلی ها مشکل و ضعفی که واسش معافی گرفتن الان برطرف شده. از وزن و چشم گرفته تا بیماری هایی مثل واریکوسل که الان دیگه راحت مداوا میشه.
آخه من بعد 7-8سال که تازه درسم تموم شده و دارم کار پیدامیکنم و میخوام زندگی تشکیل بدم تمام برنامه هام نابود میشه برای آینده اگه معافیم رو ابطال کنن.
آخه طبق قانون خودشون توی آیین نامه که از سال 80 تا حالا تغییر نکرده هیچ اشاره ای به اینکه اگه عمل کنین معافیت کنسل میشه نیاورده. مگه اینا بخوان پا رو قانون خودشون بذارن که مثل خیلی از موارد میتونن و خودشون هم به قانونشون پایبند نیستند.
خدا به دادمون برسه با این وضع فاجعه آمیز :(
سلام من یک راه خل دارم که شمل زا حل میکنه : یکی از دوستان از سایت **** استعلام بگیره به این ترتیب: که در اینترنت شایعه شده که برای بعضی ها به جای انکه کارت تعویضی صادر بشه برای انها یک نامه فرستاده شده که معافیت انها باظل شده یا به معاف رزم تبدیل شده ایا شما چنین موضوعی را قبول دارید یا خیر من که نمیتونم ایمیل بزنم چون دو بار زدم و بار سوم که دادم جواب ندادن چون برا یهر شخص دوبار جواب میدن کسی هست این کا را بکنه که خیالمون راحت شه

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حرفت بیشتر شبیه جوک بود
اگرم پرونده نقص داشته باشه دوباره پرونده تشکیل میدن و همه مراحل دوباره طی میشه نه اینکه از پشت کامپیوتر معاف از رزم بکنن! تشخیص معاف از رزم شدن هم تشخیص دکتره اونم پس از معاینه حضوری نه اینکه بعد از چندین سال از پست کامپیوتر!
کلا هرکی این حرفا رو باور کنه خیلی باید خنگ باشه
سلام بخدا منم همین نظر شما را دارم اخه کسی که پشت کامپوتر داره چک میکنه که دکتر نیست چه جوری میشه معاف از رزم تشخیص داد ولی ما همیشه جنبه منفی را نگاه میکنیم ولی مسیله اصلی اینجاست که میگه بعد از بررسی ها به این نتیجه رسیدن این من را به شک انداخته چون من خودم از اونها استعلام کارتم را کردم گفتن پرونده شما هیچ مشکلی ندارد و فقط در سیر مراحل رسیدگی میباشد به نظر شما وقتی مشکل نداره سیر مراحل رسیدگی دیگه چیه ومن به این فکر میکنم که بیماریهیی که زیاد بد نبوده دارن پرونده ها را نگاه میکنند و معافیتها را باطل میکنند شاید منظور از بررسی این باشه نظر کلی شما چیه منتظرم دوستان دیگه هم میتونند جواب بدن

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
نمیدونم والااا چی بگم، من خودم بدجور استرس دارم چون معافیت پزشکی داشتم . الان شرایط فرق کرده و میترسم ابطال کنن.
اما راجب اینکه این کاربر فقط 1دونه پست گذاشته چیز زیاد غیر منطقی نیست، برای خودم پیش اومده که در خیلی از فروم ها فقط بحث هارو دنبال میکردم و عضو نبودم، اما وقتی پای موضوعی که بهم مربوط میشده رسیده عضویت زدم و اولین پستم رو گذاشتم!
امیدوارم این کاربر و این حرف غیرواقعی باشه. چون اگه درست باشه باتوجه به اینکه خودم هم 7سال پیش معافیت پزشکی قانونی گرفتم اما الان شرایط اونموقع رو ندارم و ن.و اگه بخواد رذالت بخرج بده و شرایط الان رو در نظر بگیره معافیتم ابطال میشه :mad:

کم دردسر و مشکلات داشتیم که این وضع استرس و نگرانی هم اومده روش :( امیدوارم برای هیچکس مشکلی پیش نیاد.

من واقعا" برام جای تعجبه
شما چطوری حرف های این بیمار روانی را باور می کنید
به خدا من کوچکترین ناراحتی یا استرسی نگرفتم از حرفاش
یکم منطقی فکر کنید یا دو دو تا چهار تا کنید می فهمید دروغه
آخه سه مرتبه این اتفاق افتاده که یک نفر اومده ایجاد اضطراب ایجاد کرده اونم بدون هیچ مدرکی هر سه نفرشونم همون روز ثبت نام کرده بودن همشون هم فقط همون یک پست را داشتن یعنی واقعا" به این شک نمی کنید؟
به جز این مساله دوستان دلایل خیلی منطقی هم برای رد کردن حرف های این بیماری روانی اینجا نوشتن که کاملا" منطقیه
اینقدر حجم کار بالاست الان تو **** وظیفه که فقط اسمتو چک می کنن ببینن پرونده داری یا نه اگر پرونده داشته باشی اونجا تاییدت می کنن
یکی از دوستان زنگ زده بود به **** وظیفه کاملا" شانسی تونسته بود صحبت کنه باهاشون ( چون اون شماره ای که **** وظیفه داده معمولا" جواب نمی ده)
طرف خیلی مودبانه گفته بود که ما از هر کسی که معاف شده اینجا یک پرونده داریم و اطلاعات همه را وارد سیستم کامپوترها کردیم درخواست کارت هوشمند هر کس که می یاد اسمش را توی کامپوتر می زنیم اگر اسمش باشه و اطلاعاتش با پرونده اش که توی کامپوتره بخونه دکمه کانفیرم را پایین پروفایلش توی سیستم می زنیم و اون فرد اسمش می ره برای صدور کارت
دیگه فرصت چک کردن و بررسی مجدد پرونده و.. ندارن .. اگر بخوان اونطوری کارکنن که یک سال هم نمی تونن کارت صادر کنن
18 میلیون کارت را باید اینها عوض کنن
به حرف این بیمارهای روانی گوش نکنید اینها مشکل شخصیتی دارن یا کمبود های روحی دارن... یا رفتن خدمت اونجا بلاهایی سرشون آوردن حالا می خوان اینجوری جبران کنن

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا" برام جای تعجبه
شما چطوری حرف های این بیمار روانی را باور می کنید
به خدا من کوچکترین ناراحتی یا استرسی نگرفتم از حرفاش
یکم منطقی فکر کنید یا دو دو تا چهار تا کنید می فهمید دروغه
آخه سه مرتبه این اتفاق افتاده که یک نفر اومده ایجاد اضطراب ایجاد کرده اونم بدون هیچ مدرکی هر سه نفرشونم همون روز ثبت نام کرده بودن همشون هم فقط همون یک پست را داشتن یعنی واقعا" به این شک نمی کنید؟
به جز این مساله دوستان دلایل خیلی منطقی هم برای رد کردن حرف های این بیماری روانی اینجا نوشتن که کاملا" منطقیه
اینقدر حجم کار بالاست الان تو **** وظیفه که فقط اسمتو چک می کنن ببینن پرونده داری یا نه اگر پرونده داشته باشی اونجا تاییدت می کنن
یکی از دوستان زنگ زده بود به **** وظیفه کاملا" شانسی تونسته بود صحبت کنه باهاشون ( چون اون شماره ای که **** وظیفه داده معمولا" جواب نمی ده)
طرف خیلی مودبانه گفته بود که ما از هر کسی که معاف شده اینجا یک پرونده داریم و اطلاعات همه را وارد سیستم کامپوترها کردیم درخواست کارت هوشمند هر کس که می یاد اسمش را توی کامپوتر می زنیم اگر اسمش باشه و اطلاعاتش با پرونده اش که توی کامپوتره بخونه دکمه کانفیرم را پایین پروفایلش توی سیستم می زنیم و اون فرد اسمش می ره برای صدور کارت
دیگه فرصت چک کردن و بررسی مجدد پرونده و.. ندارن .. اگر بخوان اونطوری کارکنن که یک سال هم نمی تونن کارت صادر کنن
18 میلیون کارت را باید اینها عوض کنن
به حرف این بیمارهای روانی گوش نکنید اینها مشکل شخصیتی دارن یا کمبود های روحی دارن... یا رفتن خدمت اونجا بلاهایی سرشون آوردن حالا می خوان اینجوری جبران کنن
سلام نظر من هم همینه چون یادمه جانشین خود **** وظیفه گفت دوستان ما در پلس +10 اطلاعات را وارد سیستم **** وظیفه میکنند و در انجا هر کس دارای پرونده باشد برایش کارت صادر میشود در ضمن مدارکی که تحویل دادیم اونا شاید تا مدتها به دستشون نرسه اونا اطلاعاتی را نگاه میکنند که شخص تو +10 ثبت کرده دلیل هم دارم من گواهینامم را که تمدید کردم وقتی به طرفعکسم را دادم گفت دیگه نمیخوام چون همونی که اسکن کردم را اینجا ثبت کردم پس نتیجه میگیرم در **** وظیفه با توجه به اطلاعاتی که کاربر +10 وارد کرده کارت صادر میشه چون اگه دقت کرده باشید تو +10 وقتی اطلاعات ثبت میشه کاربر +10 یک برگ پرینت بهت میده و میگه اینا را خوب نگاه کن که ببین اطلاعاتت درسته بعد برو چند تا کپی بگیر چون تو **** وظیفه به قول این دوستمون اطلاعات پرونده ما را با اطلاعاتی که کاربر +10 وارد کرده تطبیق میدن که اگه درست باشه کارت صادر میشه دیگه نمییان مدارکی که به +10 تحویل دادی را نگاه کنند منظورهمین فوتوکپی و اخرین مدرک تحصیلی است میدونید اگر بخوان تو **** وظیفه تهران منتظر باشن تا اینها از طریق پست به دستشون برسه و بعد بیان ورق بزنند چقدر طول میکشه این مدارک بری تشکیل پرونده جدید است حالا نمیدونم حرفای من را تایید میکنید یا خیر دوست عزیز

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نگرانیم کم کم داره رفع میشه ایدوارم همه حرفهایی که بچه های قبلی زدن راست نباشه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
اقا بعد از مراحل معافیت و صدور کارت ، **** وظیفه کل پرونده و مدارک و بمون پس داد!!تمام نامه ها و نتیجه کمسون ها و اینا توش بود!حالا من که پروندم پیش خودمه اینا چیو میخوان بررسی کنن؟

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
سامانه پیام کوتاه(sms) وظیفه عمومی:
611091

=========
MHCIP Portal - متون عمومي

براي گرفتن مشاوره ميتوانيد يكي از راه هاي ذير را انتخاب كنيد

♦ با شماره 09680 تماس حاصل نماييد.

♦ از طريق سايت پليس (پايگاه اطلاع رساني پليس جمهوري اسلامي ايران) به قسمت خدمات الكترونيك مراجعه نماييد و سوالات خود را مطرح نموده تا در اسرع وقت پاسخ را از طريق كد پيگيري

كه در اختيارتان قرار ميدهيم دريافت نماييد

10 كيوسك اطلاع رساني(سامانه خدمات الكترونيك سازمان) براي ارائه خدمات ، در ضلع شمال غربي سازمان، جنب بزرگراه شهيد صياد شيرازي راه اندازي شده است
61424224108228955718.jpg

Last edited:

parviz-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ها خجالت نمیکشید؟؟؟ تقصیر ماست که اومدیم اطلاع رسانی کردیم. شماها تقصیر ندارید فشار عصبی زیادی داره به شما وارد میشه و در نتیجه چاره ای ندارید جز اینکه خودتونو دلداری بدید!!!

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
شما ها خجالت نمیکشید؟؟؟ تقصیر ماست که اومدیم اطلاع رسانی کردیم. شماها تقصیر ندارید فشار عصبی زیادی داره به شما وارد میشه و در نتیجه چاره ای ندارید جز اینکه خودتونو دلداری بدید!!!

فقط خدا شفات بده

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27

شما تا حالا واژه بروکی... به گوشتون نخورده؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317

پس حقته که بری خدمت کنی بلکه یکم بیماریت بهتر بشه :D

امیر علی45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر عزیز شما اگر واقعه راست می گویید که **** وظیفه در جواب استعلام شما جواب داده که شما معاف از رزم هستید لطفا کد ملی خوذ را روی سایت قرار داده تا ما هم بتوانیم وضعیت شما را استعلام کنیم و در صورتی که حق با شما بود تا زمانی که فرصت هست و هنوز کارتی باطل نشده از طریق دیوان عدالت اداری و یا مجلس شورای اسلامی پیگیر منوضوع شویم.یا حداقل تصویری از جوابیه **** وظیفه را در پست قرار دهید تا دوستان نیز به صحت گفته های شما ایمان پیدا کنند

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اقا بعد از مراحل معافیت و صدور کارت ، **** وظیفه کل پرونده و مدارک و بمون پس داد!!تمام نامه ها و نتیجه کمسون ها و اینا توش بود!حالا من که پروندم پیش خودمه اینا چیو میخوان بررسی کنن؟
قبلا رو نمی دونم ولی جدیدا ظاهرا مدارک رو می زنن تو کامپیوتر و پس میدن. برای منم همینطور بود.
ضمنا کارت من یک ماه پیش رسید حدود 40-50 روز طول کشید تا برسه.

بالا