• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آدرس **** وظیفه کرج کجاست؟

توی سایت نوشتن جهت پیگیری به سازمان **** وظیفه مراجعه کنم! خدا به خیر بگذرونه... :eek:

Last edited:

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

توی سایت نوشتن جهت پیگیری به سازمان **** وظیفه مراجعه کنم! خدا به خیر بگذرونه... :eek:
ببینم تو جواب استعلام این را بهت گفتن میشه متن کاملش را بزاری همراه باجواب

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ببینم تو جواب استعلام این را بهت گفتن میشه متن کاملش را بزاری همراه باجواب

بله در جواب استعلام گفتن.

فعلا که چند ساعته خودم میخوام دوباره جواب رو ببینم و پرینت بگیرم، ولی سایت ارور میده.

چیز خاصی نگفتم... نوشتم اسفند کارتمو تحویل دادم، بیشتر از 60 روز گذشته ولی خبری نشده... اونا هم نوشتن جهت پیگیری کارت هوشمند خود به سازمان وظیفه عمومی محل سکونت مراجعه کنید!

هر چی باشه و هر سنگی بخوان بندازن، مطمئنا" نمیگن آقا کارتت باطله... فردا میرم خبرشو میدم که چه کار داشتن.

امیر علی45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ببخشید شما نوع معافیتتون چی بوده ؟و آیا کلیه مدارک رو درست به پلیس +10تحویل داده بودی و در رسید کارتت با مشخصات کارت تناقضی وجود نداشت؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
ببخشید شما نوع معافیتتون چی بوده ؟و آیا کلیه مدارک رو درست به پلیس +10تحویل داده بودی و در رسید کارتت با مشخصات کارت تناقضی وجود نداشت؟

کفالت. بله مدارک + موارد ثبت شده در رسید پلیس+10 درست بودن. البته کلی از بندهای رسید پلیس+10 مثل نوع کفالت و حوزه رسیدگی کننده و نام دانشگاه و ... خالیه. یعنی دختره حال نداشته تایپ کنه! :D

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان کارت من معافیت پزشکی مال سال 83 هستش
اخرین مهلت ظاهرا تا اخر اردیبهشته درسته؟

امیر علی45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اصلا نگران نباش مخصوصا اینکه معافیت شما از نوع کفالت هست.خیالت راحت باشه.احتمالا مدارکت ناقص می باشد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
چیز خاصی نبود! گفتن پست شده تا یک هفته دیگه میرسه!

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
چیز خاصی نبود! گفتن پست شده تا یک هفته دیگه میرسه!

شما همون مرکز +10 رفتید که مدارکتون را تحویل داده بودید؟
جالبه که پیگیری کردن براتون
گفتن که کارت صادر شده؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
شما همون مرکز +10 رفتید که مدارکتون را تحویل داده بودید؟
جالبه که پیگیری کردن براتون
گفتن که کارت صادر شده؟

به مرکز وظیفه عمومی واحد صدور کارت هوشمند مراجعه کردم.

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
من واقعا دیگه از انتظار کشیدن خسته شدم. مجددا از سایت استعلام کردم و باز هم بهم گفتن پرونده ام در حال رسیدگی است. در حالیکه کسانی که مثل من در حدود 2 ماه پیش واسه تعویض کارتشون اقدام کردن یا کارتشون به دستشون رسیده و یا اینکه در جواب استعلام گفتن کارتتان در مراحل صدور قرار دارد. اما ماله منو فقط دارن میگن در حال رسیدگیه. واقعا دیگه خسته شدم

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
من واقعا دیگه از انتظار کشیدن خسته شدم. مجددا از سایت استعلام کردم و باز هم بهم گفتن پرونده ام در حال رسیدگی است. در حالیکه کسانی که مثل من در حدود 2 ماه پیش واسه تعویض کارتشون اقدام کردن یا کارتشون به دستشون رسیده و یا اینکه در جواب استعلام گفتن کارتتان در مراحل صدور قرار دارد. اما ماله منو فقط دارن میگن در حال رسیدگیه. واقعا دیگه خسته شدم

سلام
من برادرم معافیت خرید خدمت خارج از کشور داره و اوایل بهمن داد مدارکو اما نیومده در حالیکه من که پزشکی بودم ۲۰دی دادم و ۱۵اسفند اومد. دیر شدنش به این دلیله که اینا برای خودشون یه چارتی و برنامه ریزی دارن که با تصورات ما یکی نیست اما مهم اینه که جای هیچ نگرانی نیست

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37

فکر کنم من رکورددار باشم. 18 بهمن درخواست دادم هنوز نیومده. ده روز پیشم گفتن توی مراحل صدوره و پست میشه

omid3882

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یعنی منی که 5 فروردین مدارکم رو تحویل دادم نگران نباشم ؟

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
کارت من امروز امد.تحویل 19 بهمن صدور 3 اردیبهشت .امروز 16 اردیبهشت هم رسید
نوع معافی کفالت
جالبه تو کارت جدید دیگه نوع مدرک را هم نمی نویسند

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
مهلت تعويض كارتهاي قديمي معافيت از خدمت با كارت هوشمند تمديد گرديد
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،" سردار ابراهيم كريمي " جانشين اين سازمان با اعلام به پايان رسيدن مهلت اجراي طرح تعويض كارت هاي قديمي معافيت با كارت هوشمند گفت : مهلت اجراي طرح تعويض كليه كارت هاي قديمي معافيت با كارت هوشمند با تعيين زمان بندي از سوي سازمان وظيفه عمومي تا تاريخ 5/2/91 بوده كه مي بايست از اين تاريخ رسيدگي به درخواست هاي متقاضيان تعويض كارتهاي معافيت، پايان مي پذيرفت و لي باتوجه به تقاضاهاي مكرر مردمي در خصوص تمديد مهلت ذكرشده ، سازمان وظيفه عمومي به اطلاع آن دسته از افرادي كه تاكنون موفق نشده اند تا در خواست خود در اين زمينه را به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10).ارائه نمايند مي رساند كه اجراي اين طرح تا تاريخ 1/4/91

تمديد گرديد.

سرداركريمي خاطرنشان كرد:مهلت فوق به هيچ وجه قابل تمديد نخواهد بود و از تاريخ1/4/91كارت هاي قديمي افرادي كه در خصوص تعويض كارت خود اقدام ننموده اند فاقد هرگونه ارزش قانوني بوده وبا محروميت هايي نظير ممنوعيت اخذ يا تمديد گذرنامه و همچنين اخذ گواهينامه رانندگي و ...مواجه خواهند شد به همين منظور اينگونه افراد با استفاده از فرصت تعيين شده هرچه زودتر براي ارائه درخواست خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مراجعه نمايند.

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
42

داداش سلام اقا یه نگرانی برا من پیش امده که فقط خودت میتونی حلش کنی داداش:crying: اینجا نمیتونم بگم تو رو خدا تو پیام خصوصی یه تل از خودت بهم بده سوالمو ازت بپرسم ببینم مشکلم حل میشه یا نه .دمت گرم جبران میکنم....

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان بالاخره کارت من هم امروز اومد داشتم از نگرانی سکته میکردم نوع معافیت من هم پزشکی بود
تاریخ اقدام 26 بهمن
تاریخ صدور 3/2/91
در تاریخ 17 2//91 هم بدستم رسید یعنی دو ماه و بیست و یک روز
دیگه بچه های پزشکی هم نگران نباشند

بالا