• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

امیر علی45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا حداقل اون کد رهگیری که سایت **** وظیفه بعد از ثبت استعلام شما در خصوص صدور کارت داده را در سایت قرار بده تا ما هم ببینیم پاسخ **** وظیفه رو در خصوص معاف از رزم شدن شما

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ها خجالت نمیکشید؟؟؟ تقصیر ماست که اومدیم اطلاع رسانی کردیم. شماها تقصیر ندارید فشار عصبی زیادی داره به شما وارد میشه و در نتیجه چاره ای ندارید جز اینکه خودتونو دلداری بدید!!!
اقا پرویز سلام من به کسی تهمت نمیزنم شاید شما حرفتون راست باشه چون تو این مملکت هیچی بعید نیست من یک راه حل میدم اگه واقعا راست میگید برید قسمت استعلام **** وظیفه و شماره سوال را وارد کنید تا جواب را یکی بار دیگه مشاهده کنید سپس از همین صفحه مانیتور با موبایل خود یک عکس بگیرید و شماره ملی تون را محو کنید و برای دوستان تو سایت قرار بدید دوستان وجدانا بد میگم

m a j i d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد خیلی خوبه
اصلاٌ چرا با موبایل ؟؟؟اون دکمه printScreen یا capture برای همین موقع هاست دیگه. آقا parviz-m بیا و شما که نیتت اطلاع زسانی بوده درست اطلاع زسانی کن و جواب استعلام رو اینجا بذار که خیال من و امثال من راحت بشه تا اگه همچی قضیه ای راسته بدونیم چه باید بکنیم با این مشکل جدیدمون.
اگرم که واسه مزاح و سرگرم بودن این کارو کردی که خب خدا رو خوش نمیاد اینجوری با مسئله ای به این مهمی که به سرنوشت و زندگی آدم بستگی داره بازی کنی :(

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
یحتمل دوستمون از دیروز تا حالا در حال کار کردن با paint و طراحی دستی جوابیه هست ! :دی

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
حداقل دیگه 2 ماه طول میکشه دیگه، من که 20/12 کارتم رو دادم یک هفته اول فقط یادم بود، الان هم این فروم رو دیدم یادم اومد کارت معافی داشتم.
شما هم جوش نزنید کارتتون میاد کسی رو هم که معافی یا کفالت دادند باطل نمیکنند. بیخیال اون حرف ها که عده ای ترول میزنند. اومد یک چیزی گفت و رفت شما هنوز درگیر این قضه هستید.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان سلام...كارت معافيت من امروز اومد....نوعش هم كفالت بود...خيالتون راحت باشه.

avayeeshgh

Registered User
لایک‌ها
0
منم دیگه کم کم دارم نگران میشم. یه سری افراد میان اینجا نظر میدن که آدم نمیدونه حرفشون راسته یا دروغ. اگر حرفشون دروغه خدا ازشون نگذره که امثال من و شما رو دچار استرس میکنن. وقتی از یه طرف فکر میکنم و میبینم که کاملا قانونی معافی گرفتم دلیلی نمیبینم که نگران باشم اما خب بعضی ها با این کامنتهایی که میذارن متاسفانه میخوان ماها رو اذیت کنن. من الان بیشتر از 50 روزه منتظر دریافت کارتم هستم. هر روز به خودم دلداری میدم که فردا کارتم میاد.

دوستان عزیز همیشه هرچی میشنوین یعنی ادعا. با ادعای خالی چیزی رو نپذیرین. ادعا رو تو ترازوی قانون بذارین ببینین راست هست یا نه. دلایل و توضیحات مفصل هست و من در فروم دیگه ای در چند پست توضیحات قانونی کامل رو دادم... فقط همین مقدار بگم که ادعای ایشون ۱۰۰درصد کذب هست مگر یک حالتی و اون هم اینکه ایشون غیرقانونی معاف شده باشه و اگرنه تحت هیچ شرایط باطل نمیشه. درضمن گذشته از مسایل قانونی، از نظر منطقی و عرفی هم ادعاهای ایشون درست بنظر نمیاد که به بعضیاش دوستان دیگه اشاره فرمودن. اصلا نگران نباشید

parviz-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حداقل دیگه 2 ماه طول میکشه دیگه، من که 20/12 کارتم رو دادم یک هفته اول فقط یادم بود، الان هم این فروم رو دیدم یادم اومد کارت معافی داشتم.
شما هم جوش نزنید کارتتون میاد کسی رو هم که معافی یا کفالت دادند باطل نمیکنند. بیخیال اون حرف ها که عده ای ترول میزنند. اومد یک چیزی گفت و رفت شما هنوز درگیر این قضه هستید.

مرتیکه ترول خودتی!!! ما کم اعصابمون از دست **** وظیفه بهم ریخته، حالا تو هم اینجا واسه ملت افاضات میکنی. درضمن افرادی که اینجا واسه **** وظیفه سینه چاک میدن، یه کم مشکوک میزنن. از کجا معلوم با **** وظیفه دستشون توی کاسه هست!!!

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرتیکه ترول خودتی!!! ما کم اعصابمون از دست **** وظیفه بهم ریخته، حالا تو هم اینجا واسه ملت افاضات میکنی. درضمن افرادی که اینجا واسه **** وظیفه سینه چاک میدن، یه کم مشکوک میزنن. از کجا معلوم با **** وظیفه دستشون توی کاسه هست!!!
اقا تو که این قدر ادعا داری که میگی **** وظیفه کارتت را باطل کرده باشه قبول پس یک تصویر از اون سوالی را که برای **** وظیفه فرستادی و جواب دادن را اینجا بزار تا همه حرفت را باور کنند شما هی بعد از چند روز میای از خودت دفاع میکنی بجای این پیغامی که الان اینجا گذاشتی یک دونه تصویر عکس را میزاشتی کاری داره تا لا اقل اگه راست باشه ما هم یک کاری بکنیم من چند بازر بهت پیغام دادم گفتم بیماریت چی بود هی جواب نمیدی بخدا ما نوکر شما هم هستیم فقط یک مدرکی نشون بده بخدا ما هم نگرانیم

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

نمیدونم چرا مدیران این دوستمون parviz-m (احتمالآ پرویز مظلومی هستن ایشون ! خدا به داد امیر قلعه نویی و بقیه برسه که تو نوبت هستن !) رو بن نمیکنن ؟ الآن چند روزه توی این تاپیک هستن و اولین پستشون رو فقط برای نگران کردن بچه ها زدن و هنوز که هنوزه نتونستن مدرکی ارائه بدن و فقط میان یه چیزی میگن و میرن.

Last edited:

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

من که عکسم هم ترول دیگه ... :trolldad:

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

نمیدونم چرا مدیران این دوستمون parviz-m (احتمالآ پرویز مظلومی هستن ایشون ! خدا به داد امیر قلعه نویی و بقیه برسه که تو نوبت هستن !) رو بن نمیکنن ؟

استرس هفته های آخر لیگ حسابی زده به سرش

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
خب بالاخره کارت رفیق ما هم اومد !
هر دو 23 بهمن تحویل داده بودیم و برای من اواخر اسفند اومده بود ولی برای دوستم تازه امروز رسید.
برای من کفالت هست ولی برای اون پزشکیه.

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب بالاخره کارت رفیق ما هم اومد !
هر دو 23 بهمن تحویل داده بودیم و برای من اواخر اسفند اومده بود ولی برای دوستم تازه امروز رسید.
برای من کفالت هست ولی برای اون پزشکیه.
سلام خبر خوشحال کننده ای بود مال من هم پزشکیه و من 26 بهمن تحویل دادم به این حساب باید کارت من هم بیاد فقط خواهشا شهرستانی هستید یا تهرانی منظورم دوستتون هست که معافیتش پزشکی بوده

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
سلام خبر خوشحال کننده ای بود مال من هم پزشکیه و من 26 بهمن تحویل دادم به این حساب باید کارت من هم بیاد فقط خواهشا شهرستانی هستید یا تهرانی منظورم دوستتون هست که معافیتش پزشکی بوده
تهران
تاریخ صدور کارت رو هم زده 27 یا 28 فروردین (یادم نیست کدومش !)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
کلآ معلوم نیست چطوریه ! من و دوستم با هم کارت ها رو دادیم و برای من دقیقآ 1 ماه بعدش اومد و برای دوستم حدودآ 2.5 ماه بعدش ! حالا نمیدونم چون کفالت بوده برای من زودتر اومده یا دلیل دیگه ای داشته.

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام من کارتم پزشکیه و 26 بهمن تحویل دادم و امروز از **** وظیفه این جواب برام اومده ::::::::::::::::::::::::::::::شرح پاسخ: باسلام كارت هوشمند شما درسيرمراحل صدوركارت مي باشد و ازطريق پست به آدرس شما ارسال مي گردد. امیدوارم زود بیاد

11085

Registered User
لایک‌ها
26
باسلام من کارتم پزشکیه و 26 بهمن تحویل دادم و امروز از **** وظیفه این جواب برام اومده ::::::::::::::::::::::::::::::شرح پاسخ: باسلام كارت هوشمند شما درسيرمراحل صدوركارت مي باشد و ازطريق پست به آدرس شما ارسال مي گردد. امیدوارم زود بیاد

از کجا میشه رهگیری کرد؟

من هر چی تو سایت پلیس گشتم نبود لینکش!

بالا