امیر علی45
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
یا حداقل اون کد رهگیری که سایت **** وظیفه بعد از ثبت استعلام شما در خصوص صدور کارت داده را در سایت قرار بده تا ما هم ببینیم پاسخ **** وظیفه رو در خصوص معاف از رزم شدن شما
اقا پرویز سلام من به کسی تهمت نمیزنم شاید شما حرفتون راست باشه چون تو این مملکت هیچی بعید نیست من یک راه حل میدم اگه واقعا راست میگید برید قسمت استعلام **** وظیفه و شماره سوال را وارد کنید تا جواب را یکی بار دیگه مشاهده کنید سپس از همین صفحه مانیتور با موبایل خود یک عکس بگیرید و شماره ملی تون را محو کنید و برای دوستان تو سایت قرار بدید دوستان وجدانا بد میگمشما ها خجالت نمیکشید؟؟؟ تقصیر ماست که اومدیم اطلاع رسانی کردیم. شماها تقصیر ندارید فشار عصبی زیادی داره به شما وارد میشه و در نتیجه چاره ای ندارید جز اینکه خودتونو دلداری بدید!!!
منم دیگه کم کم دارم نگران میشم. یه سری افراد میان اینجا نظر میدن که آدم نمیدونه حرفشون راسته یا دروغ. اگر حرفشون دروغه خدا ازشون نگذره که امثال من و شما رو دچار استرس میکنن. وقتی از یه طرف فکر میکنم و میبینم که کاملا قانونی معافی گرفتم دلیلی نمیبینم که نگران باشم اما خب بعضی ها با این کامنتهایی که میذارن متاسفانه میخوان ماها رو اذیت کنن. من الان بیشتر از 50 روزه منتظر دریافت کارتم هستم. هر روز به خودم دلداری میدم که فردا کارتم میاد.
حداقل دیگه 2 ماه طول میکشه دیگه، من که 20/12 کارتم رو دادم یک هفته اول فقط یادم بود، الان هم این فروم رو دیدم یادم اومد کارت معافی داشتم.
شما هم جوش نزنید کارتتون میاد کسی رو هم که معافی یا کفالت دادند باطل نمیکنند. بیخیال اون حرف ها که عده ای ترول میزنند. اومد یک چیزی گفت و رفت شما هنوز درگیر این قضه هستید.
اقا تو که این قدر ادعا داری که میگی **** وظیفه کارتت را باطل کرده باشه قبول پس یک تصویر از اون سوالی را که برای **** وظیفه فرستادی و جواب دادن را اینجا بزار تا همه حرفت را باور کنند شما هی بعد از چند روز میای از خودت دفاع میکنی بجای این پیغامی که الان اینجا گذاشتی یک دونه تصویر عکس را میزاشتی کاری داره تا لا اقل اگه راست باشه ما هم یک کاری بکنیم من چند بازر بهت پیغام دادم گفتم بیماریت چی بود هی جواب نمیدی بخدا ما نوکر شما هم هستیم فقط یک مدرکی نشون بده بخدا ما هم نگرانیممرتیکه ترول خودتی!!! ما کم اعصابمون از دست **** وظیفه بهم ریخته، حالا تو هم اینجا واسه ملت افاضات میکنی. درضمن افرادی که اینجا واسه **** وظیفه سینه چاک میدن، یه کم مشکوک میزنن. از کجا معلوم با **** وظیفه دستشون توی کاسه هست!!!
مرتیکه ترول خودتی!!! ما کم اعصابمون از دست **** وظیفه بهم ریخته، حالا تو هم اینجا واسه ملت افاضات میکنی. درضمن افرادی که اینجا واسه **** وظیفه سینه چاک میدن، یه کم مشکوک میزنن. از کجا معلوم با **** وظیفه دستشون توی کاسه هست!!!
مرتیکه ترول خودتی!!! ما کم اعصابمون از دست **** وظیفه بهم ریخته، حالا تو هم اینجا واسه ملت افاضات میکنی. درضمن افرادی که اینجا واسه **** وظیفه سینه چاک میدن، یه کم مشکوک میزنن. از کجا معلوم با **** وظیفه دستشون توی کاسه هست!!!
نمیدونم چرا مدیران این دوستمون parviz-m (احتمالآ پرویز مظلومی هستن ایشون ! خدا به داد امیر قلعه نویی و بقیه برسه که تو نوبت هستن !) رو بن نمیکنن ؟
سلام خبر خوشحال کننده ای بود مال من هم پزشکیه و من 26 بهمن تحویل دادم به این حساب باید کارت من هم بیاد فقط خواهشا شهرستانی هستید یا تهرانی منظورم دوستتون هست که معافیتش پزشکی بودهخب بالاخره کارت رفیق ما هم اومد !
هر دو 23 بهمن تحویل داده بودیم و برای من اواخر اسفند اومده بود ولی برای دوستم تازه امروز رسید.
برای من کفالت هست ولی برای اون پزشکیه.
تهرانسلام خبر خوشحال کننده ای بود مال من هم پزشکیه و من 26 بهمن تحویل دادم به این حساب باید کارت من هم بیاد فقط خواهشا شهرستانی هستید یا تهرانی منظورم دوستتون هست که معافیتش پزشکی بوده
یک سوال. این حقیقت داره که کارت های معافیت کفالت زودتر از پزشکی به دست مردم میرسه؟
باسلام من کارتم پزشکیه و 26 بهمن تحویل دادم و امروز از **** وظیفه این جواب برام اومده ::::::::::::::::::::::::::::::شرح پاسخ: باسلام كارت هوشمند شما درسيرمراحل صدوركارت مي باشد و ازطريق پست به آدرس شما ارسال مي گردد. امیدوارم زود بیاد