• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
اقا این خبر درسته که کسانیکه متولد 59 هستند , پدر بالای 60 سال دارند و نیز برادری که خدمت کرده است معاف می شوند ؟؟؟؟؟
خیلی برام مهمه

طراحی سایت - بازاریابی اینترنتی و سئو را با راتین وب تجربه کنید.

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
این کارت لامصبو دوساله باید بگیری اندازه یه کارتی که دوساعته میگیری ارزش نداره
اوراق شناسایی حساب نمیشه

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
دوستان عزيز من تاريخ 1-12-90 ترخيص شدم ولي هنوز كارتم نيومده...مگه چند ماه طول ميكشه ؟؟؟

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
اجراي طرح تعويض كارت هاي قديمي معافيت با كارت هوشمند

ويژه متقاضيان ايراني مقيم خارج از كشور

ايرانيان مقيم خارج از كشور كه متقاضي طرح تعويض كارتهاي قديمي معافيت با كارت هوشمند و المثني كارت معافيت و پايان خدمت مي باشند بايد با مراجعه به سفارت ايران در كشور محل اقامت خويش نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمايند.
=============
استعلام صدور کارت هوشمند
پس از ارسال و ثبت مدارك به سازمان وظيفه عمومي ناجا در اين بخش مشمولان گرامي مي توانند آخرين وضعيت رسيدگي به درخواستهاي خود را اعم از اعزام ، پزشكي ،‌كفالت ، معافيتهاي ويژه ، صدور كارت و ... را استعلام نمايند . با توجه به حجم درخواستهاي استعلام مدت زمان انتظار براي پاسخ استعلام ممكن از دو يا سه روز بعد از ثبت درخواست شما باشد.همچنين سوابق سئوالات و پاسخ آنها پس از دو هفته از پاسخ آن پاك خواهد شد
در صورت بروز هرگونه خطا در هنگام ثبت درخواست يا مشاهده پاسخ مجددا تلاش نمائيد

http://www.police.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=ee6fddfe-7bb7-419f-b2b1-fa9cd146eb4d

parviz-m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا خیلی خوشبین نباشید. مثل اینکه خبرهایی هست!!! من 2 روز پیش وضعیت صدور کارتمو از طریق سایت **** وظیفه پیگیری کردم و چنین پاسخی امروز دریافت کردم:
با توجه به بررسی های بعمل آمده جنابعالی شرایط لازم جهت برخورداری از معافیت دائم را نداشته و با رعایت ملاحظات، استحقاق استفاده از بند معاف از رزم را دارید. جهت طی مراحل قانونی، متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

حالا بعضیا بیان توی این فروم دستمال **** وظیفه رو بزنن!!! خسته نباشید!!!!!!!!

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
آقا خیلی خوشبین نباشید. مثل اینکه خبرهایی هست!!! من 2 روز پیش وضعیت صدور کارتمو از طریق سایت **** وظیفه پیگیری کردم و چنین پاسخی امروز دریافت کردم:
با توجه به بررسی های بعمل آمده جنابعالی شرایط لازم جهت برخورداری از معافیت دائم را نداشته و با رعایت ملاحظات، استحقاق استفاده از بند معاف از رزم را دارید. جهت طی مراحل قانونی، متعاقبا به اطلاع خواهد رسید.

به حرف این آدم مریض گوش نکنید
این آدم مشکل روحی روانی داره
بدجورم مریضه.. منتها خودش خبر نداره
به تاریخ عضویتش که امروز هست و تعداد نوشته هاش که یدونه است دقت کنید
یعنی یک آدم تا چه حد می تونه مریض باشه که برای ایجاد ترس و ناراحتی برای دیگران سه بار آیدی مختلف درست کنه
به عقلتون جور در می یاد که سه نفر آدم مختلف یک مرتبه از آسمون بیفتن زمین تو سایت ثبت نام کنن و هر سه تاشونم فقط یک پست داشته باشن و هر سه پست هم ایجاد تشویش و نگرانی برای دیگران باشه؟ یعنی ادد فقط برای نوشتن همین یک پست هر سه نفرشون ثبت نام کردن؟

parmida00

Registered User
لایک‌ها
1
قبلا گفتم بازم ميگم روند صورد كارت هوشمند جديد بدون احتساب تعطيلات رسمي 50 روز كاري طول ميكشه حدودا 30 روز در نظارم وظيف و هشت روز هم از بخش ارسال نظارم وظيفتا اداره پست و توزيه و پخش توسط موزع البته ايني كه گفتم ميشه 38 روز كه فرآيند كاريشه ولي عملا 50 روز

کجا 50 روز . من 19 بهمن تحویل دادم هنوز نیومده.استعلام هم جواب داده پرونده ات بررسی شده کارتت را به زودی برای صدور می فرستیم.بچه های جدید هم تو برگه هاشون نوشته اعتبار 2 ماه یعنی شده 62 روز

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
یعنی یک آدم تا چه حد می تونه مریض باشه که برای ایجاد ترس و ناراحتی برای دیگران سه بار آیدی مختلف درست کنه
به عقلتون جور در می یاد که سه نفر آدم مختلف یک مرتبه از آسمون بیفتن زمین تو سایت ثبت نام کنن و هر سه تاشونم فقط یک پست داشته باشن و هر سه پست هم ایجاد تشویش و نگرانی برای دیگران باشه؟ یعنی ادد فقط برای نوشتن همین یک پست هر سه نفرشون ثبت نام کردن؟

موافقم ؛ بر پدر و مادر مریض روحی لعنت :D

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
حالا خدمت نریم نمیشه ؟

ayoob_hb

Registered User
لایک‌ها
13

بدون شک حرف شما دروغه
از ترسوندن دیگران چه چیزی عایدت میشه؟
امیدوارم تاوان این کار زشتتو بدی

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
منم دیگه کم کم دارم نگران میشم. یه سری افراد میان اینجا نظر میدن که آدم نمیدونه حرفشون راسته یا دروغ. اگر حرفشون دروغه خدا ازشون نگذره که امثال من و شما رو دچار استرس میکنن. وقتی از یه طرف فکر میکنم و میبینم که کاملا قانونی معافی گرفتم دلیلی نمیبینم که نگران باشم اما خب بعضی ها با این کامنتهایی که میذارن متاسفانه میخوان ماها رو اذیت کنن. من الان بیشتر از 50 روزه منتظر دریافت کارتم هستم. هر روز به خودم دلداری میدم که فردا کارتم میاد.

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
آقای parviz-m ماشاالله در این دوره زمانه هر کی از خونه باباش قهر میکنه یه گوشی موبایل داره. شما یه زحمتی بکش با گوشی موبایل یا با دوربین عکاسیت از صفحه مونیتور کامپیوترت در رابطه با همین کارت معافیت که ن.و بهت جواب داده یه عکسی بنداز و توی فروم بذار

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقای parviz-m ماشاالله در این دوره زمانه هر کی از خونه باباش قهر میکنه یه گوشی موبایل داره. شما یه زحمتی بکش با گوشی موبایل یا با دوربین عکاسیت از صفحه مونیتور کامپیوترت در رابطه با همین کارت معافیت که ن.و بهت جواب داده یه عکسی بنداز و توی فروم بذار

این بیل گیتس بدبخت دکمه prtScn و برنامه paint رو واسه همین کار گذاشته... :wacko:

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
حالا هر چی. خیلی راهها هستش که میتونه توی فروم بذاره. ببینیم این آقا پرویز و اون یکی دوستمون اینکارو میکنن یا نه؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
نحوه پیگیری و سایتی که میشه واسه تعویض معافیتها پیگیری کرد چیه؟؟؟

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نحوه پیگیری و سایتی که میشه واسه تعویض معافیتها پیگیری کرد چیه؟؟؟
دوستان تا مار ا سکته ندن دست بردار نیستند نمیدونم واقعا راست میگند یا دروغ من که دیگه دارم سکته میکنم بخدا خدایا چیکار کنم چرا کارتم را دادم اگه این دوستمون را ست بگه تکلیف چی میشه

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

بچه ها من نمیخوام بیشتر نگرانتون کنم خودمم منتظر کارتم و استرس دارم!ولی به جملش دقت کنید یا طرف راست میگه یا خیلی دروغ گوی حرفه ای هستش.اخه جمله بندی و نحوه بیانش به **** وظیفه میخوره!!!

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نمیخوام به خودم دلخوشی بدم ولی اینجا چند تا موضوع است یک اینکه فکر نکنم **** وظیفه کسی را جنابعالی خطاب کنه و همیشه از کلمه مشمول گرامی حرف میزنه مورد بعدی اگه صلاحیت معافیت دایم را نداره پس اون موقع مگه وقتی کارت را صادر کردند نمیتونستند این مورد را بفهمند و مورد بعدی اینه که به این جمله اخر توجه کنید (((حالا بعضیا بیان توی این فروم دستمال **** وظیفه رو بزنن!!! خسته نباشید))))) به نظرتون این جمله خیلی شبیه به جمله اون کاربر یعنی nima که اولین خبر را ایشان دادند نیست و مورد بعدی اینه که کارتها اول میره **** وظیفه و اونجا اگه فرد پرونده داشته باشسه براش کارت صادر میشه و پشت صندلی **** وظیفه دکتر ننشسته بلکه یک شخص مسلط به کامپیوتر اونجا هست و این شخص به نظر شما میتونه تشخیص بده معاف دایم شدی یا معاف رزم ولی میگم شایذ این دوستمون راست بگه و من اشتباه بکنم دیگه فقط باید دعا کنیم

m a j i d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نمیدونم والااا چی بگم، من خودم بدجور استرس دارم چون معافیت پزشکی داشتم . الان شرایط فرق کرده و میترسم ابطال کنن.
اما راجب اینکه این کاربر فقط 1دونه پست گذاشته چیز زیاد غیر منطقی نیست، برای خودم پیش اومده که در خیلی از فروم ها فقط بحث هارو دنبال میکردم و عضو نبودم، اما وقتی پای موضوعی که بهم مربوط میشده رسیده عضویت زدم و اولین پستم رو گذاشتم!
امیدوارم این کاربر و این حرف غیرواقعی باشه. چون اگه درست باشه باتوجه به اینکه خودم هم 7سال پیش معافیت پزشکی قانونی گرفتم اما الان شرایط اونموقع رو ندارم و ن.و اگه بخواد رذالت بخرج بده و شرایط الان رو در نظر بگیره معافیتم ابطال میشه :mad:

کم دردسر و مشکلات داشتیم که این وضع استرس و نگرانی هم اومده روش :( امیدوارم برای هیچکس مشکلی پیش نیاد.

sa123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیدونم والااا چی بگم، من خودم بدجور استرس دارم چون معافیت پزشکی داشتم . الان شرایط فرق کرده و میترسم ابطال کنن.
اما راجب اینکه این کاربر فقط 1دونه پست گذاشته چیز زیاد غیر منطقی نیست، برای خودم پیش اومده که در خیلی از فروم ها فقط بحث هارو دنبال میکردم و عضو نبودم، اما وقتی پای موضوعی که بهم مربوط میشده رسیده عضویت زدم و اولین پستم رو گذاشتم!
امیدوارم این کاربر و این حرف غیرواقعی باشه. چون اگه درست باشه باتوجه به اینکه خودم هم 7سال پیش معافیت پزشکی قانونی گرفتم اما الان شرایط اونموقع رو ندارم و ن.و اگه بخواد رذالت بخرج بده و شرایط الان رو در نظر بگیره معافیتم ابطال میشه :mad:

کم دردسر و مشکلات داشتیم که این وضع استرس و نگرانی هم اومده روش :( امیدوارم برای هیچکس مشکلی پیش نیاد.

سلام بخدا منم مثل شما استرس دارم اخه اکثر کسهایی که معاف شدن الان بهبود پیدا کردن نمیشه که اینا را بازم به خدمت فرستاد میدئنی چه فاجعه ای رخ میده شرایط زندگی یک فرد را مشخص میکنه شما نظرتون چیه

بالا