عجب نامردییه/حالا خوبه ماله من کفالته
وقتی بخان گیر بدن به کفالت هم گیر میدن. شاید به کسایی که خدمت کردن هم گیر بدن
عجب نامردییه/حالا خوبه ماله من کفالته
لطفا تصوير نامه رو اگر ميتونيد بذاريدبالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.
دوست عزیز میشه تصویر نامه رو بذارین که بقیه هم مطلع بشن ؟بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.
دوست گرامی من اگر صفحات قبل رو بخونید یا سایتهای دیگرو خونده باشید، متوجه میشید کارت خیلی ها از جمله من بیش از یکماه هست از تعویض برگشته و دستمونه! یک سری کارت هم دیروز تحویل شده در خونه ها! پس منتظر چی هستین؟! و از کدوم بامبول صحبت می کنید؟!
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.
دوره مموتی یعنی دزدی کلاه برداری زدن جیب ملت .
خب کسری بوجه باید یه جوریی جور بشه.
وقتی بخان گیر بدن به کفالت هم گیر میدن. شاید به کسایی که خدمت کردن هم گیر بدن
توی یه فروم دیگه هم یکی اینو نوشته
آقا کارت معافیت پزشکی منو باطل کردن. من سال 1381 در حین خدمت از سربازی معاف شدم حالا بجای اینکه کارت هوشمند بدن از **** وظیفه نامه اومده که مدارک پرونده پزشکی شما ناقصه و یا باید مجددا مراحل اخذ معافیت پزشکی رو طی کنید و یا اینکه از تسهیلات خرید خدمت استفاده کنید. بیچاره شدم......
:lol:**** وظیفه نمیتونه