• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.
لطفا تصوير نامه رو اگر ميتونيد بذاريد

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل شما چی بود که معافیت پزشکی گرفتی؟ میشه یه تصویر از نامه ای که **** وظیفه داده اینجا بذاری

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
توی یه فروم دیگه هم یکی اینو نوشته

آقا کارت معافیت پزشکی منو باطل کردن. من سال 1381 در حین خدمت از سربازی معاف شدم حالا بجای اینکه کارت هوشمند بدن از **** وظیفه نامه اومده که مدارک پرونده پزشکی شما ناقصه و یا باید مجددا مراحل اخذ معافیت پزشکی رو طی کنید و یا اینکه از تسهیلات خرید خدمت استفاده کنید. بیچاره شدم......

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
بالاخره روشن شد که موضوع از چه قراره!!! دیروز از **** وظیفه یه نامه اومد در خونممون که جهت تکمیل پرونده به **** وظیفه مراجعه فرمایید. امروز رفتم **** وظیفه و گفتن که پرونده معافیت شما در سال 83 ناقصه و جهت دریافت کارت معافیت مجددا باید مراحل آزمایشات و معاینات پزشکی رو طی کنید و یا در غیر اینصورت میتوانید از تسهیلات خرید خدمت که فقط برای امثال شما در نظر گرفته شده استفاده کنید که شرایط و مبلغ آن طی روزهای آینده اعلام میشود.
دوست عزیز میشه تصویر نامه رو بذارین که بقیه هم مطلع بشن ؟

armi

Registered User
لایک‌ها
4

HOLY SHIT :eek:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
شاید این دوستمون شوخی کرده باشه ! صبر کنین دوباره بیاد خودش توضیح میده !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
دوست گرامی من اگر صفحات قبل رو بخونید یا سایتهای دیگرو خونده باشید، متوجه میشید کارت خیلی ها از جمله من بیش از یکماه هست از تعویض برگشته و دستمونه! یک سری کارت هم دیروز تحویل شده در خونه ها! پس منتظر چی هستین؟! و از کدوم بامبول صحبت می کنید؟!

الان برای شما کارت جدید اومده؟ کی داده بودید
من 12 اسفند دادم هنوز خبری نیست

Shasi24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هوشمند کردن ، زرتی کارت رو میزنن تو دستگاه نمره منف ثبت میکنن و...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
اقا اسعلام بگیرم وضعیت کارتم به کجا رسیده کدوم قسمت برم
قبلا یادم که صفحه بود درخواست استعلام میدادیم ادرس ان صفحه میدید

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
police.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=2b66f3e1-3e72-4dcc-af76-02130b9f239c

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201

دوره مموتی یعنی دزدی کلاه برداری زدن جیب ملت .

خب کسری بوجه باید یه جوریی جور بشه.

وقتی بخان گیر بدن به کفالت هم گیر میدن. شاید به کسایی که خدمت کردن هم گیر بدن

توی یه فروم دیگه هم یکی اینو نوشته

آقا کارت معافیت پزشکی منو باطل کردن. من سال 1381 در حین خدمت از سربازی معاف شدم حالا بجای اینکه کارت هوشمند بدن از **** وظیفه نامه اومده که مدارک پرونده پزشکی شما ناقصه و یا باید مجددا مراحل اخذ معافیت پزشکی رو طی کنید و یا اینکه از تسهیلات خرید خدمت استفاده کنید. بیچاره شدم......

حالا باز بعضیا به من بگن چرا به اینا اطمینان ندارم و کارتمو بهشون تحویل ندادم...
باز حداقل یه تیکه کاغذ دستم هست تا وقتی هم کاملا بخواد از رده خارج بشه خیلی جاها قبولش میکنن. تا اون موقع معلوم میشه چه فکری دارن

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
پس قضیه اون 5 سال چی میشه؟ **** وظیفه گفته اگر تا 5 سال متوجه بشه کسی با حیله و دسیسه معافی گرفته میتونه پیگیری کنه. در حالی که این دوستمون که میگه سال 83 معافی گرفته 8 سال ازش میگذره و **** وظیفه نمیتونه مجددا کسی رو به خدمت یا انجام آزمایشات فرابخونه. مگه عطف به ماسبق میشه؟

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
اتفاقا منم یه جا خوندم که پرونده ها رو مجددا برسی میکنن و کسایی که با دوز و کلک و پارتی بازی معافی گرفتن مچشون گرفته میشه ولی فکر کنم فقط میخات تیغ بزنن چون کسی که چندین سال از زمان معافیش گذشته حتما تا حالا زن و بچه و کار داره اگه بخان بفرستنش خدمت یه خونواده و زندگی رو از هم میپاشونن و نابود میکنن که امیدوارم خدا نابودشون کنه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
این دوستمون که خبری ازش نشد و عکسی از اون نامه ارائه نکرد.
من حالم از اینکه بیخودی به بقیه شک کنم و تهمت بزنم بهم میخوره و خودم هم کارت جدیدم به دستم رسیده و نیازی به پست زدن توی این تاپیک ندارم ، ولی چون این موضوع خیلی مهم هست و ممکنه باعث نگرانی دوستان بشه ، یه چیزی رو بهتر دیدم مطرح کنم. شاید هم اشتباه کرده باشم و این دوستمون ایشالله من رو ببخشه.

دوستمون idـش nima444 هست. همین دیروز توی فروم ثبت نام کرده و فقط هم همین یدونه پست رو داره. ساعت 11:04 دقیقه پست زده و ساعت 11:06 دقیقه هم برای آخرین بار توی idـش بوده.

یه عزیز دیگه با id دیگه ای به نام alireza850 توی فروم applyabroad هم دقیقآ همین دیروز ثبت نام کرده. اون عزیز هم فقط یه پست داره و پستش عین این دوستمون هست. ایشون هم ساعت 11:19 دقیقه پستش رو ارسال کرده و ساعت 11:25 دقیقه برای آخرین بار توی idـش بود.

بازم میگم از تهمت زدن متنفر هستم. ولی وقتی تاریخ ثبت نام ، ساعت ارسال پست و محتوای پست ها کاملآ شبیه هست و یه id با اسم نیما هست و یه id با اسم علیرضا و از همه مهم تر اینکه یک دفعه این دوستمون اینجا رو پیدا کرده و این پست رو زده ، به نظرم قضیه خیلی مشکوکه. از ظهر میخواستم این ها رو بگم ولی چون از این کارا بدم میاد چیزی نگفتم و صبر کردم دوستمون مدرکی نشون بده. ولی خبری نشد و همچین موضوع مهم و حساسی رو بهتر دونستم مطرح کنم تا شاید نگرانی ها کمتر بشه.

Last edited:

ali.mohajerat

Registered User
لایک‌ها
0
آره راست میگی. حتی محتویات و جمله بندی هاش در اون یکی فروم با این فروم تقریبا باهم یکی هستن. من بعید میدونم **** وظیفه کسی را که قبلا خودش معاف کرده را مجددا بیاد از نو بررسی کنه. مگر آنکه کسی با کلک معافی گرفته باشه.

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
اتفاقا منم اون پست رو دیدم امروز و به احتمال زیاد دروغ گفته اینو
خداکنه این کارت کوفتی زودتر بیاد تا راحت بشیم از شرش

™ASUS

Registered User
لایک‌ها
175
بس که دوری مَموتی دروغ شنیدیم و نامردی دیدیم دیگه آدم خوف میکنه نکنه بازم یه خوابی برای ملت دیده باشن

یادتونه سال 85_86 گفتش که بیاید کارت بنزین بگیرید
اولش میگفت که فقط میخوایم بدونیم چقدر بنزین مصرف میشه و قصد سهمیه بندی نداریم بعدش یه دفعه اوایل تیر ماه سال 86 گفت که بنزین سهیمه بندی شده
از این مثلا در دوره مموتی زیاده

اما از این مموتی **** هر چیزی بر میاد

بالا