• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
وقتی هر کدومش اومد یه خبر بده

سلام
امروز پاسپورتم اومد
9 روز طول کشید تا صادر بشه
اما چون کارت معافیم هنوز هوشمند نشده،همراه پاسپورت یه کاغذ بود که توش نوشته تا 1 سال فقط یکبار حق خروج از کشور دارم
منم این پاسپورت رو برای کار رو کشتی میخواستم
حالا نمیدونم تکلیف چیه...
از یک نفر که پرسیدم گفت وقتی کارت هوشمندت بیاد باید بری پلیس +10 و بگی این محدودیت رو بردارن...

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
امروز پاسپورتم اومد
9 روز طول کشید تا صادر بشه
اما چون کارت معافیم هنوز هوشمند نشده،همراه پاسپورت یه کاغذ بود که توش نوشته تا 1 سال فقط یکبار حق خروج از کشور دارم
منم این پاسپورت رو برای کار رو کشتی میخواستم
حالا نمیدونم تکلیف چیه...
از یک نفر که پرسیدم گفت وقتی کارت هوشمندت بیاد باید بری پلیس +10 و بگی این محدودیت رو بردارن...

بهتر بود صبر می کردید کارت هوشمند که اومد می رفتید دنبال گذرنامه.
من هم می خواستم کار شما را بکنم ولی متصدی پلیس + 10 گفت باید خیلی دوندگی کنی پشیمون شدم. تازه نگفته بود با محدودیت یک بار خروج از کشور صادر می شه!

بعد از اومدن کارت هوشمند باید دوباره برید پلیس + 10 و احتمالا اداره گذرنامه برای رفع محدودیت. یعنی یه دوندگی اضافه!

ولی تازگی ها مثل اینکه تعویض کارت معافیت را خیلی طول می دهند.

من الان نزدیک 2 ماهه ارسال کردم ولی هنوز نیومده. اگه برا شما هم اومد اطلاع بدید

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
مگه باید عوض کنیم؟! کی؟ چی؟ کی گفتن؟ الان چیکا کنم؟

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
بعد از عید برای کسی کارت جدید اومده؟ من 1 ماه قبل از عید درخواست دادم هنوز نیومده

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
سربازان متولد ۵۵ تا ۷۴ ممنوع الخروج شدند

مشمولان غایب در صورت معرفی یا دستگیری، به ترتیب زیر با آنان رفتار می‌شود:

1- مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان تا سه ماه باشد ، سه ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنان بیش از سه ماه باشد به شش ماه اضافه خدمت تنبیه می شوند.
2- مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یکسال باشد، علاوه بر شش ماه اضافه خدمت ، فراری نیزمحسوب شده و به مراجع قضایی معرفی می شوند

کسانی که کارت جعلی دارند(کلی پول خرج کردند) چه به سرشون میاد؟

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
آقا نميشه تاپيك ايجاد كرد تو سبك زندگي؟؟؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
کارت هوشمند معافیت من دیروز اومد. برا کس دیگه ای هم اومده؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
تمامی کارت‌های معافیت قدیمی فاقد اعتبارند
کارت‌های پایان خدمت صادر شده از سال 85 تا ابتدای تیرماه اعتبار دارد

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح
تا ابتدای تیرماه سال جاری فرصت باقی است تا دارندگان کارت‌های معافیت قدیمی نسبت به تعویض آن با کارت هوشمند اقدام کنند
پس از اتمام مهلت اعلام شده برای تعویض کارت‌های پایان خدمت، با این افراد همچون مشمولان غایب و فراری برخورد می‌شود و مجازات‌هایی که برای این دسته از افراد در نظر گرفته شده، برایشان اعمال می‌شود

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
جزییات تعویض کارت‌های پایان خدمت
رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: افرادی که از سال ۷۰ تاکنون خدمتشان پایان یافته است، تا پایان سال نسبت به تعویض کارت های پایان خدمت خود اقدام کنند زیرا در غیر این صورت از درجه اعتبار ساقط می شوند.

سردار کریمی با بیان اینکه هم اکنون کارت های معافیت از خدمت از اعتبار اداری ساقط شدند تصریح کرد: یعنی در چنین شرایطی امکان انجام هیچ کار اداری برای آنها وجود ندارد به عنوان مثال اگر کسی هم اکنون برای درخواست گذرنامه مراجعه کند و کارت خود را ارایه دهد، مورد پذیرش نخواهد بود

براساس برنامه ریزی، ما تا پایان سال 92 تمامی کارتهای پایان خدمت را هوشمند خواهیم کرد

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
با این افراد همچون مشمولان غایب و فراری برخورد می‌شود و مجازات‌هایی که برای این دسته از افراد در نظر گرفته شده، برایشان اعمال می‌شود

قطع یارانه مشمولان غایب و فراری

بر این اساس امکان استخدام، خروج از کشور، دریافت وام، ادامه‌تحصیل، دریافت مستمری از دولت برای مشمولان غایب و فراری وجود نخواهد داشت
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح همچنین افزود: در حال بررسی طرحی هستیم که به موجب آن یارانه به مشمولان غایب و فراری تعلق نگیرد که در این راستا هماهنگی‌های لازم با بانک مرکزی و دیگر مبادی ذی‌ربط در حال انجام است.

متولدین 55 به بعد منتظر عفو نباشند

به موجب مصوبه دیگری به نیروی انتظامی هم اجازه داده شود بابت صدور، تعویض و تمدید هر جلد گذرنامه بیومتریک برای کلیه شرایط سنی، مبلغ 75 هزار تومان دریافت و به خزانه واریز کند.

در بند الحاقی دیگری به نیروی انتظامی اجازه داده شد به ازای تعویض و تبدیل هر قلعه کارت پایان خدمت عادی به هوشمند مبلغ 12 هزار تومان دریافت و به حساب خزانه‌داری کل کشور واریز کند

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی
آقایان زیر 50 سال باید کارت پایان خدمت یا معافیت خود را تعویض کنند
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گفت: هوشمند سازی کارت‌های پایان خدمت معافیت پزشکی از دو سال قبل و دیگر کارت‌های پایان خدمت از سال گذشته آغاز شده و تمامی متولدان سال‌های ۴۲ به بعد (زیر۵۰ سال) موظف‌اند جهت تعویض کارت‌های پایان خدمت خود در اولین فرصت ممکن به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
سلام دوستان
من کارت پایان خدمتمو سال 90 گرفتم ولی هوشمند نیست و شبیه گواهی نامه های قدیمی هست
پارسال یادمع یبار رفتم پلیس +۱۰ ولی گفت هنوز اعلام نکردن برای تعویض

باید برم تعویض کنم ؟
کجا باید برم ؟
چه مدارکی باید ببرم ؟

ممنون .

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
هزینه تعویض پایان خدمت چقدر میشه؟
تعویض نشه دردسر داره؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام دوستان
من کارت پایان خدمتمو سال 90 گرفتم ولی هوشمند نیست و شبیه گواهی نامه های قدیمی هست
پارسال یادمع یبار رفتم پلیس +۱۰ ولی گفت هنوز اعلام نکردن برای تعویض

باید برم تعویض کنم ؟
کجا باید برم ؟
چه مدارکی باید ببرم ؟

ممنون .
تمام دارندگان کارت پایان خدمت که تاریخ صدور کارتشون 1360 به بالا هست فراخوان داده شدند که تا پایان سال مهلت دارند اقدام به تعویض کنند.
مدارک موردنیاز:
تعويض‌ کارت‌هاي معافيت و پايان خدمت **** وظيفه عمومي
در متن صفحه بالا زده سال 70 ولی اخیرا اعلام کردند سال 60 به بالا باید اقدام کنند.
هزینه تعویض پایان خدمت چقدر میشه؟
تعویض نشه دردسر داره؟
دردسر که خب اولین دردسر ساده که داره گدرنامه دیگه تمدید نمی کنند چون سال آینده کارت قدیمی پاین خدمت از اعتبار میافته و ....

این ماه برای تعویض گذرنامه اقدام کردم، مسئول قسمت گذرنامه گفت اگر کارت پایان خدمتت تاریخ صدورش زیر سال 1385 نباشه گذرنامه تعویض نمیکنم و باید اول برای کارت پایان خدمت اقدام کنی ! ("دفتر پلیس 11+10 منطقه ونک

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اعزام دارندگان کارت معافیت جعلی به سربازی

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی گفت: افرادی که کارت پایان خدمت و معافیت جعلی دارند به خدمت سربازی اعزام می شوند

پس از مراجعه افراد به دفاتر مراکز پلیس +10 و ارائه درخواست برای تعویض کارت، مدارک کمتر از یک هفته به سازمان وظیفه عمومی می رسد سپس پیامکی مبنی بر دریافت و بررسی مدارک متقاضی به او ارسال و پس از اخذ تائیدیه اطلاعات و پست کارت هوشمند، طی ارسال پیامکی شماره پستی به صاحبان کارت اعلام می شود.

به گفته جانشین سازمان وظیفه عمومی افراد پس از ارسال مدارک خود می توانند ضمن تماس با تلفن 096480 پیگیر آخرین وضعیت درخواست کارت هوشمند باشند و کارشناسان ما نیز به طور زنده پاسخگوی سئوالات آنان هستند.همچنین در سامانه پیامک سازمان وظیفه عمومی متقاضیان می توانند با ارسال علامت سوال (؟) به شماره 110206010 از آخرین وضعیت تعویض کارت خود مطلع شوند.

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام
دوستان پدر بنده 60 سالشه
کی باید برای تعویض کارت پایان خدمتش اقدام کنه ؟

بالا