من رو خواستن برای یه کاری
مدارک چي ميخواد؟ پليس + 10
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
میشه بیشتر توضیح بدی؟ معافیت پزشکی داشتی؟ برای معاینه مجدد؟!
من معافیت از زندگی داشتم
منو خواستن واسه یه کاری که نمیشه تو جمع گفت شرمندم
شهدا شرمنده ایم
یعنی بالاخره کارت جدید صادر شد یا ندادند؟
منم همینطورتمدیدش نمیکنن؟
من اقدام نکردم!!!
سلام
من دوم اسفندماه امسال مدارکم را برا تعویض کارت پایان خدمت تحویل پلیس +10 دادم و امروز 28 اسفند کارتم را درب منزل
تحویل گرفتم.یعنی حدود 26 روز طول کشید. فکر کنم الان در کمتر از یکماه کارت پایان خذمت را تعویض می کنن.
تاریخ صدورش چه تاریخ است؟ می خوام ببینم چند روز بعد از ارسال مدارک ، صادر شده.
بعد از صدور هم براتون اس ام اس اومد؟
تاريخ صدور تو برگه همراه كارت ٢٣ اسفند زده و هم زمان تحويل مدارك و همم زمان آماده شدن كارت برام اس ام اس اومد.
كلا سريع كار انجام شد. خود مسؤل ثبت نام گفت ٤ماه طول ميكشه كارت بياد.
Sent from my U1 using Tapatalk 2
خوبه سریع اومده برای شما ولی برا بعضیا تا 4 ماه هم طول کشیده.
مگه همراه کارت برگه جداگانه ای میاد؟ منظورتون همون تاریخ درج شده روی کارته؟ تاریخ روی کارت چندمه؟
مهلت هم به نظر نداره. چون هر وقت مدارک را کسی ببره تحویل می گیرند. ولی زودتر عوض کنید بهتره. چون اگر نیاز داشته باشید کارت کاغذی اعتبار نداره
کسی هم بوده که چند ماه طول کشیده باشه یا هنوز نیومده باشه؟
تمدیدش نمیکنن؟
من اقدام نکردم!!!
سلام
من آخرای اسفند رفتم دنبال گذرنامه اما چون کارت معافیتم رو پارسال عوض نکرده بودم کارم لنگ شد و مجبور شدم اول کارت معافیت رو عوض کنم
17 فروردین درخواست تعویض دادم
8200 تومن به حساب ریختم و 14000 تومن هم دستی دادم به پلیس + 10
گفتن 3 روز دیگه یه پیامک دریافت میکنی که میگه پروندت در حال بررسی هست و اون موقع میتونی بری دنبال گذرنامه
و اینطوری که شنیدم کارت جدید 20 روزه صادر میشه
گذرنامه هم همین حدودا طول میکشه و انتظار میره که هر 2تاش تا نیمه های اردیبهشت به دستم برسه...
اون پیامک اومد؟ برای گذرنامه اقدام کردید الان؟
من پرسیدم گفتند باید چند جا بری نامه بگیری ببری جای دیگه! مثلا اول بری گذرنامه تهرانپارس نامه بگیری ببری **** وظیفه. از اونجا نامه بگیری برای یه جای دیگه و ...
که در نهایت گفت بهتره صبر کنی کارت جدیدت که اومد بری برا گذرنامه!
در ضمن کسی می دونه برای تمدید گواهینامه رانندگی، کارت معافیت (پزشکی) نیازه یا می بینند؟
سلام
آره اون پیامک هم اومد
نوشته بود پرونده شما در دست ببرسیست یا یه همچین چیزی
بعد رفتم پلیس +10 آبادان
یه نامه بهم داد و رفتم اهواز و اونجا یه نامه دیگه بم دادن
برگشتم آبادان و رفتم گذرنامه و زیر نامه یه چیزی نوشت و امضا کرد و دوباره رفتم پلیس +10 و پرونده گذرنامه رو تکمیل کردم ( لنگ همین نامه بود ) و ارسال کردم
حالا امید میره گذرنامه و کارت هوشمند تا 10-20 روز آینده به دستم برسه...
وقتی هر کدومش اومد یه خبر بده
کسی می دونه برای تمدید گواهینامه رانندگی، کارت معافیت (پزشکی) نیازه ، یا می بینند؟