BraveKnight
Registered User
امروز (18 تیرماه 91) رفتم پلیس + 10 گفت همچنان کارت های معافیت رو تعویض میکنن. منتهی من مدارکم کامل نبود باید فردا برم.
ممنون از MacBook عزیز که اطلاعرسانی کردند.
ممنون از MacBook عزیز که اطلاعرسانی کردند.
خوشبختاته بعد از 17 روز کاری و پیگیری رسید پستی رو به بنده دادن و یه پاکت هم دادن که حاوی مدارکی که 17 روز پیش گرفتن بود و تاریخ دیروز خورده بود! و بهم گفتن این پاکت رو باید به نطام وظیفه بدم !شاید شرایط عوض شده باشه، شما به یکی دو تا دفتر دیگه مراجعه کنید و بپرسید که رسیدن میدن یا نه... اگه گفتن میدیم، مراجعه کنید و درخواست رسید کنید.
شاید شرایط عوض شده باشه، شما به یکی دو تا دفتر دیگه مراجعه کنید و بپرسید که رسیدن میدن یا نه... اگه گفتن میدیم، مراجعه کنید و درخواست رسید کنید.
منم بلاخره رفتم امروز کارت رو تحویل دادم
گفتن برو برات که sms اومد بیا رسیدتو بگیر
سلام
من مدارکم رو 12 اسفند پارسال تحویل دادم!
ولی هنوز تا امروز که 29 تیرماه هست کارتم نیومده!
یه بار هم اردیبهشت از سایت پلیس درخواست استعلام دادم, چند روز بعد جوابش اومد که پرونده شما در حال بررسی هست و سیر روند پروند همچین چیزی هست
یکبار هم 15 تیرماه استعلام کردم که چند روز باز همون جواب قبلی رو برام نوشتن!
آخه الان داره میشه نزدیک 5 ماه!
اینجا کسی هست که وضعیت مثل من داشته باشه؟
سلام.آقا اصلا نگران نباش!برا منم بعد از 5 ماه اومد!هر از چند گاهی از سایتشون استعلام کن هر وقت جواب دادن کارت شما در طی مراحل صدور میباشد مطمانا بعد از حداکِثر دو هفته میاد!
یا علی
دوست منم قبل از عید تحویل داده هنوز واسش نیومده.سلام
یه بار هم اردیبهشت از سایت پلیس درخواست استعلام دادم, چند روز بعد جوابش اومد که پرونده شما در حال بررسی هست و سیر روند پروند همچین چیزی هست
سلام
دوستان کسانیکه کارتشون رو تعویض نکردند / چی میشه ؟ مشکلی پیش میاد ؟
من گواهینامه رو تمدید کردم پایان خدمت یا معافی نخواستن!الان که نه مشکلی پیش نمیاد اما در آینده (چند سال دیگه ) میشه درد سر مثلا میخواید گواهی نامه تون رو تمدید کنید کارت سربازی میخوان و تا کارت هوشمند نداشته باشید گواهی نامه نمیدن !
یا پاسپورت و یا وام ...... و الی آخر