• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح تعویض کارت‌های قدیمی پایان خدمت و معافیت سربازی با کارتهای هوشمند؟!

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
مهلتش تا آخر شهریور بود . البته باز ممکن است تمدید بشود .
من اقدام کردم تقریبا یک هفته قبل و گفتن 3 - 5 ماه زمان می بره تا کارت جدید ارسال بشه درب منزل .
فقط امیدوارم بدون مشکل بفرستن و این مراحل تعویض کارتهای مختلف که چندسال یکبار پیش میاد دیگه تکرار نشه .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
کارت های پایان خدمت هم باید تعویض کرد یا فقط معافی رو ؟

برای 90 هست و هوشمند هم نیست

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1

والا تو سایتها نوشته بود که بعد از تعویض کارت های معافیت، پایان خدمت ها رو عوض میکنن. فکر کنم همین امسال این کار رو شروع کنن.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

جانشین سازمان **** وظیفه عمومی، از آغاز تعویض کارت پایان خدمت سربازی قدیمی از ۲۲ مهر خبر داد
در این مرحله کارت های پایان خدمتی که بعد از سال ۸۵ صادر شده است، تعویض خواهد شد.

تیر امسال کارت های معافیت قدیمی بی اعتبارست و دارندگان این کارت ها از دریافت گذرنامه و تسهیلات اداری محروم هستند

کسانی که به این طرح بی توجه باشند، در هنگام سفرهای خارجی و گذرنامه دچار مشکل می شوند

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
اجراي طرح تعويض كارت هاي پايان خدمت قديمي با كارت هوشمند
سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت: طرح تعويض كارت هاي پايان خدمت قديمي با كارت هوشمند با هدف افزايش ضريب امنيت كارت ها ، يكپارچگي اطلاعات افراد از تاريخ بيست و دوم مهر ماه امسال به مرحله اجرا در آمده است .
گفتني است: براي اجراي هرچه بهتر اين طرح و سهولت در انجام كار، زمانبندي در نظر گرفته شده است كه در مرحله اول اجرا، كليه افراديكه خدمت دوره ضرورت آنان از سال 85 به بعد در هر يك از نيروهاي مسلح (**** ، ناجا، ارتش ،وزارت دفاع) به پايان رسيده و داراي كارت پايان خدمت قديمي مي باشند مي بايست ازتاريخ 22/7/91 براي ارائه درخواست تعويض كارت پايان خدمت قديمي خود با كارت هوشمند به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي(پليس +10) مراجعه نمايند
اين اطلاعيه در خصوص تعويض كارت هاي قديمي پايان خدمت مربوط به سال هاي قبل از 85 13مي افزايد : زمان اجراي تعويض اين كارت ها با كارت هوشمند در اطلاع رساني هاي بعدي از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان وظيفه عمومي ناجا در سايت پليس به نشاني پايگاه اطلاع رساني پليس اعلام خواهد شد.
لازم به ذكر است: هموطنان عزيز براي اجراي هر چه بهتر اين طرح و تسريع در انجام درخواست خود ، فقط در زمانبندي هاي مشخص شده به دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.

MHCIP Portal - دسترسي سريع

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
بچه ها راسته میگن کارتهای جدید یه چیزی مثل ردیاب یا gps داره که اگه گم بشه میشه ردیابیش کرد؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
شما خودت چی فکر می کنی دوست عزیزم؟

واللا منو که کیفمو زدن و همه زندگیمو با کارت پایان خدتمتو دزدیدن کور سوی امیدی دارم که راست باشه ولی اگه واقع بین باشم میگم نه نیست همچین برنامه ای

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کوچک ترین دستگاه gps ارزان قیمت:
velo-GPS_large.jpg

/
البته دستگاه اندازه سکه هم زدن ولی با هزینه چند ده هزار دلاری. فکر می کنید بیان برای هر سرباز چند دلار خرج کنند چه برسه به ده ها هزار دلار؟

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
کوچک ترین دستگاه gps ارزان قیمت:
velo-GPS_large.jpg

/
البته دستگاه اندازه سکه هم زدن ولی با هزینه چند ده هزار دلاری. فکر می کنید بیان برای هر سرباز چند دلار خرج کنند چه برسه به ده ها هزار دلار؟
نمیدونم شما خدمت رفتی یا نه ولی من ناجا بودم همینجا پنجشنبه ظهر یه غذایی میدادن اگه اون غذارو میخوردی میفهمیدی پول خرج gps میکنن یا نه

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
پایان خدمت دارم. باید عوض میکردم؟ عوض نکردم. حالا باید چیکار کنم؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام

دوستان کسی تازگی ها کارت معافیش را عوض کرده؟ به دستش چند روز بعدش رسیده؟

شنیدم تا آخر سال برای تعویض کارت معافی فرصت هست.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
آخرین مهلت تغییر کارت های پایان خدمت

افرادی که دارای کارت های کاغذی پایان خدمت **** وظیفه هستند باید تا پایان سال جاری یعنی ۲۹ اسفند 1391 اقدام به هوشمند سازی این کارت ها کنند.
کارت های کاغذی که تا کنون تعویض نشده اند از درجه اعتبار ساقط است و مهلت مجدد برای افرادی که موفق به تعویض کارت نشده اند تا 29 اسفند ماه سال 91 تعیین شده است
با توجه به اینکه سیستم های اداری به سیستم های الکترونیکی تبدیل شده است، ادرات دولتی خصوصا بانک مرکزی و تامین اجتماعی به این سیستم ها وصل بوده و کسانی که فاقد کارت معافیت و پایان خدمت هوشمند هستند نمی توانند این خدمات را دریافت کنند

bahram_tiesto

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

تو رسیدی که به من دادن تو قسمت مشخصات کارت قسمت های شماره کارت ،ارگان خدمتی، تاریخ شروع و پایان خدمت و حوزه اعزام کننده درست هستش ولی بقیه قسمتها مثل شماره دفتر اساس و شماره دفتر تفضیلی و مرکز آموزش و یگان خدمتی رو خالی گذاشته بهش گفتم گفت مهم نیست اونا. به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام

چقدر این بحث داغ بود و الان کم مشتری شده

کسی از دوستان که به تازگی و یا طی 1 سال گذشته اقدام به تعویض کارت معافیت و یا پایان خدمت کرده ، تاریخ صدور کارتش چند روز بعد از تحویل مدارک به پلیس + 10 بوده؟

و چند روز بعد از تاریخ صدور ، کارت با پست به منزل آمده؟

کسی هم بوده که ارسال کرده باشه و کارت هوشمند براش صادر نشده باشه و اونجا خواسته باشندش برای کاری؟

ممنون

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من حال ندارم پاشم برم تعویض کنم. چیکار باید بکنم
relaxed.gif

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
اینم یه طرحی بود واسه جمع آوری پول از هموطنان که بهانه دادن کارت های قشنگ که میشه باهاش بنزین هم زد بیان سر کیسه رو شل کنند تا کسری بودجه حال و حول عده ای جبران بشه، اونایی که هنوز کارت قدیمی دارن بزودی میان در منزل هزینه تعویض رو با زورگیری میگرین و با احترام کارت رو در جیب شلوارشون قرار میدن.

هرکس ندونه فکر میکنه این کارت ها حکم سند ورود به کاخ سفید رو داره.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
کاری لازم نیست بکنی چون اونائم حال ندارن برات تعویضش کنن توی شیراز
پـ این چی میگه که اگه تمدید نکنی از درجه ی اعتبار سَقط میشه. نگن دوباره باید بری سربازی
crazy.gif

اینم یه طرحی بود واسه جمع آوری پول از هموطنان که بهانه دادن کارت های قشنگ که میشه باهاش بنزین هم زد بیان سر کیسه رو شل کنند تا کسری بودجه حال و حول عده ای جبران بشه، اونایی که هنوز کارت قدیمی دارن بزودی میان در منزل هزینه تعویض رو با زورگیری میگرین و با احترام کارت رو در جیب شلوارشون قرار میدن.

هرکس ندونه فکر میکنه این کارت ها حکم سند ورود به کاخ سفید رو داره.
ینی من که تعویض نکردم دوشواری نداره؟
312jtp0.gif

خودشون میان حتماً؟

بالا