bijadj
Registered User
مگه الان بتا ٤ نيستي؟؟
اگه مشكي پيش بياد فقط ميتوني دانگريد كني ب ورژن ٦.١.٤
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
الان رو ios 7 beta 1 هستش
مگه الان بتا ٤ نيستي؟؟
اگه مشكي پيش بياد فقط ميتوني دانگريد كني ب ورژن ٦.١.٤
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
سلام . الان چند ساعته که siri من صدام رو نمیشنوه . یعنی وقتی باهاش صحبت میکنم هیچی نمیشنوه . چیکار کنم ؟؟ با هندزفری میتونم باهاش صحبت کنم ولی با میکروفون گوشی نه. اول فکر کردم شاید ایراد از میکروفونم باشه و
امتحان کردم دیدم میکروفونم سالمه
یه مشکله دیگه هم دارم اینه که تو بعضی از بازی ها یهو ایفونم میزنه no simcard installed و سیم رو نمیشناسه و باید گوشیم رو ریست کنم تا درست شه . مشکل از چیه ؟
ایفون 5 ورژن 6.1.4
به نقل از me :
عزیز برای داشتن نقشه آفلاین در قسمت سرچ در برنامه گوگل مپز عبارت ok maps را تایپ کنیدجيلبريک نيست
من يه برنامه ديگه دارم که سرعت و مشخصات رو نشون ميده
اونم تست ميکنم حدود 10 دقيقه هم تو حياط موندم اما چيزی پيدا نکرد
عزیز واسه آپدیت ب 5 باید اول بتا 3 رو ریستور کنی بعد بتا 4 روالان رو ios 7 beta 1 هستش
متوجه نشدم چی گفتید ؟آیا سیری در ۶.۱.۴ به اجازه دسترسی میکروفون نیاز داره؟
سلام....
عذرخواهی میکنم...من مدتیه ی آیفون 4 خریدم ک آنلاک گیوی هست...خوشم نمیاد اینجوری...میخوام آنلاکش کنم...IMEI رو به هرکسی هم میخوام بدم میگه اول پول :-o
کسی هست IMEI مارو چک کنه اگه خیلی در نمیاد بدم برام آنلاک کنه؟؟آخه ظلمه بخوام اول پول بدم بعد بگن هزینه اینقده و زیاد باشه!
اگه منظورت کاملشه! فکر کنم میشه iphone operating systemiOS چی هست دوستان ؟
عزیز سرچ کنید تو گوگل نتیجه میگیریدمرسی داداش.
آقا آپراتورم One Orange - Austria AU هست...اگه امکانش باشه آنلاکش کرد هزینش چقدره؟
:lol::lol::lol:مرسی داداش...550 )
نوکر گیوی هم هستم :دی
عزیز udid منظورته؟بچه ها جایی دوپلر نمیفروشه برا اپ کرک شده؟ این pp نمود مارا
ببین چند قیمت میده چند گیگه روی چه ورژنیه چه برنامه هایی روش نصبه یا خریده این چیزاسلام...
دوستان عذرخواهی میکنم..احتمالا جای مناسبی نیست واسه پرسیدن این سوال...
عزیزان من ی گوشی 3gs آنلاک فکتوری میخوام از کسی بخرم....حدودا چند می ارزه؟؟جیل هم هست..
بازم عذر میخوام...آخه میخوام فردا برم ببینمش...عجله ایه...
سلامسلام من يه سؤال داشتم.
چجوري ميتونيم از هك شدن گيم سنتر مون جلو گيري كونيم؟
لطفا پاسخ بديد