داخل منوی Setting یه گزینه Notification داره اونجا میتونی تماس یا پیام رو هرطور خواستید انجام بدید که فقط علامتش بیاددوستان چطوری میتونم تو آیفون 4 کاری کنم که که وقتی گوشی قفله میس کالی اس ام اسی چیزی میاد اون دو سه خط خلاصه ای که از اس ام اس نشون میده رو ، نشون نده ؟؟؟ خیلی فوریه، شر شده واسمون
داخل منوی Setting یه گزینه Notification داره اونجا میتونی تماس یا پیام رو هرطور خواستید انجام بدید که فقط علامتش بیاد
داخل منوی Setting یه گزینه Notification داره اونجا میتونی تماس یا پیام رو هرطور خواستید انجام بدید که فقط علامتش بیاد
ممنون از شمابله همين مسير
تو قسمت مسج ميري و گزينه اخر مربوط به همين هست كه off كني حله
نه دوست عزيز واقعا هك مي كننسلام
تا حالا نشنیده ام که گیم سنتری مثه اپل بخواد هک بشه
فکر کنم منظور شما چیزه دیگه ای باشه!!
من اصلا نميتونم با اي توز برنامه بريزم چرااا
بگما ايدي اپل ندارم
عزیز udid منظورته؟
با ifunbox بریز از شر itunes خلاص شومن اصلا نميتونم با اي توز برنامه بريزم چرااا
بگما ايدي اپل ندارم
برنامه hotspot sheild رو دانلود کنیددوستان اگه میشه یه نرم افزار تغییر آیپی معرفی کنید . ( چند دقیقه هم کار کنه کافیه )
سلام، دوستان میخواستم ایفون لاک بگیرم، می خوام بیینم جیل بریک کردن و آنلاک راحته؟!؟
سوال دوم : آیا میشه تو ios دانگرید کرد؟! (آخه شنیدم اگه ios 6.1.3 باشه دیکه نمیشه جیل بریک کرد)
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
Sent from my MT27i
طی تحقیقات انجام شده گویا باید یک بار با *** اپ استور رو باز کنی تا بتونی دورش بزنیماهم اين ارورر رو داريم
اما برا من اپ استور هم نمياره
ممكنه بخاطر قضيه تحريم و اين داشتانا باشه
١ هفته اپ استور و... رو رو ايران باز ميكنن ٣ سال ميبندن