• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

disturb

Registered User
لایک‌ها
410
دوستان چطوری میتونم تو آیفون 4 کاری کنم که که وقتی گوشی قفله میس کالی اس ام اسی چیزی میاد اون دو سه خط خلاصه ای که از اس ام اس نشون میده رو ، نشون نده ؟؟؟ خیلی فوریه، شر شده واسمون :D

Done

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان چطوری میتونم تو آیفون 4 کاری کنم که که وقتی گوشی قفله میس کالی اس ام اسی چیزی میاد اون دو سه خط خلاصه ای که از اس ام اس نشون میده رو ، نشون نده ؟؟؟ خیلی فوریه، شر شده واسمون :D
داخل منوی Setting یه گزینه Notification داره اونجا میتونی تماس یا پیام رو هرطور خواستید انجام بدید که فقط علامتش بیاد

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
داخل منوی Setting یه گزینه Notification داره اونجا میتونی تماس یا پیام رو هرطور خواستید انجام بدید که فقط علامتش بیاد

بله همين مسير
تو قسمت مسج ميري و گزينه اخر مربوط به همين هست كه off كني حله

Alihojati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تا حالا نشنیده ام که گیم سنتری مثه اپل بخواد هک بشه
فکر کنم منظور شما چیزه دیگه ای باشه!!
نه دوست عزيز واقعا هك مي كنن
اگه كسي ميدونه چجوري ميشه جلو گيري كرد بگه

sajjadap

Registered User
لایک‌ها
0
من اصلا نميتونم با اي توز برنامه بريزم چرااا
بگما ايدي اپل ندارم

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان اگه میشه یه نرم افزار تغییر آی‌پی معرفی کنید . ( چند دقیقه هم کار کنه کافیه )

juve man

Registered User
لایک‌ها
72
سلام، دوستان میخواستم ایفون لاک بگیرم، می خوام بیینم جیل بریک کردن و آنلاک راحته؟!؟
سوال دوم : آیا میشه تو ios دانگرید کرد؟! (آخه شنیدم اگه ios 6.1.3 باشه دیکه نمیشه جیل بریک کرد)
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

Sent from my MT27i

moritalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید دو سوال داشتم یکی اینکه میشه سایز عکسهایی ک با گوشی میگیریم یا عکسی رو crop میکنیم ، توی خود گوشی سایزشو ببینیم ؟ سوال دومم اینه ک موقعی ک با یه نفر چندین پیام میفرستم و دریافت میکنم فقط برا چندتا پیام تاریخ و ساعت دریافت یا ارسال ثبت میکنه برا همشون نمیزنه ؟ چکار کنم این مشکل حل بشه
با تشکر

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام، دوستان میخواستم ایفون لاک بگیرم، می خوام بیینم جیل بریک کردن و آنلاک راحته؟!؟
سوال دوم : آیا میشه تو ios دانگرید کرد؟! (آخه شنیدم اگه ios 6.1.3 باشه دیکه نمیشه جیل بریک کرد)
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

Sent from my MT27i

سلام
در مورد سوال اول : ببین آیفون لاک کدوم کشور و کدوم اپراتوره ! برای آنلاک از ۵۰-۶۰ تومن هزینه میبره تا۶۰۰ تومن و بعضی اپراتور ها اصلاْ آنلاک نمیشند.//برای جیلبرک هم کار سختی نیست یه بار انجام بدی دیگه مثله آب خوردن میشه( می تونی از سایت ها ایرانی کمک بگیری که راهنمای کامل تصویری هم دارند.)

در مورد سوال دوم : عملاْ توی iOS دانگربد صورت نمیگیره .( مگه مثلاْ SHSH ورژن قبلی رو داشته باشی : یعنی مثلاْ الان ورژن ۵ باشی جیل هم باشی بعد با سیدیا SHSH بگیری وقتی به ۶ ریستور می کنی دوباره می تونی به همون ۵ برگردی و shsh هر گوشی با گوشی دیگه فرق میکنه و شما مثلاْ نمیتونی از shsh دوستت استفاده کنی که حتی بازم این shsh ها ممکنه کار نکنه و بعضی وقت ها می بینی اپل جلوش رو بسته )
ورژن۶.۱.۲ و فبلش قابل جیل هست.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
با دریافت برنامه و بازی از appstore مشکل دارم ... همینطور چک کردن میل ها توسط نرم افزار جیمیل

تو آیفون این ارور رو میگیرم :

your request cannot be processed.
error code : 1009

در حالیه که راحت میتونم تو اپ استور بگردم یا با اینترنت تو گوشیم کار کنم ... جدیداً چند روزه اینطوری شده :(

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
ماهم اين ارورر رو داريم
اما برا من اپ استور هم نمياره
ممكنه بخاطر قضيه تحريم و اين داشتانا باشه
١ هفته اپ استور و... رو رو ايران باز ميكنن ٣ سال ميبندن

Amin-Nasim

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
ایفون لاک یعنی فقط سیم کارتهای ایران رو نمیشناسه و نمیشه باهاش تماس گرفت ، درسته ؟؟؟
یعنی میشه با ایفون لاک به راحتی کار کرد و روش بازی و برنامه ریخت ؟؟؟
قیمت ایفون 4 و 4اس و 5 لاک چنده حدودا ؟؟؟
چه فرقی میکنه که گوشی لاک کدوم اپراتور باشه ، به جز تفاوت در هزینه انلاک کردن ؟؟؟
هزینه انلاک کردن اپراتورها چنده حدودا ؟؟؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
ماهم اين ارورر رو داريم
اما برا من اپ استور هم نمياره
ممكنه بخاطر قضيه تحريم و اين داشتانا باشه
١ هفته اپ استور و... رو رو ايران باز ميكنن ٣ سال ميبندن
طی تحقیقات انجام شده گویا باید یک بار با *** اپ استور رو باز کنی تا بتونی دورش بزنی

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوستان با رادیوجوان میشه اهنگاش رو دان کرد ؟؟؟

من هرچی گشتم تو برنامش نبود

بالا