• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرح سوالات مربوط به iOS در این تاپیک

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام
ایفون لاک یعنی فقط سیم کارتهای ایران رو نمیشناسه و نمیشه باهاش تماس گرفت ، درسته ؟؟؟
یعنی میشه با ایفون لاک به راحتی کار کرد و روش بازی و برنامه ریخت ؟؟؟
قیمت ایفون 4 و 4اس و 5 لاک چنده حدودا ؟؟؟
چه فرقی میکنه که گوشی لاک کدوم اپراتور باشه ، به جز تفاوت در هزینه انلاک کردن ؟؟؟
هزینه انلاک کردن اپراتورها چنده حدودا ؟؟؟

-نه فقط سیم کارت های ایران بلکه فقط سیم کارت اون اپراتوری که اون آیفون رو پخش میکنه ( مثلاْ O2 انگلستان توی استرالیا غیر قابل استفاده است)
-در واقع آیفون لاک مثل آیپاد میشه و میشه به راحتی روش برنامه و بازی ریخت (التبه ممکنه بعداْ با مشکلاتی توی ریستور یا همون ارتقا سیستم عامل مواجه بشی .)
-بسته به اپراتوری که اون رو میده داره ولی می تونی توی سایت اپل امریکا بری و زده برای اپراتور AT&T // آیفون ۵ مبلغ ۱۹۹ دلار - آیفون ۴ اس ۹۹ دلار و آیفون ۴ هم رایگانه.( البته این طوری نیست که شما بری امریکا و یه ۲۰۰ دلار بدی و یه آیفون ۵ بگیری ... بلکه قرار دادی هست و باید کارت اعتباری داشته باشی و مابقی ماجرا...

فرق خاصی نداره -!
بسته به اپراتور از ۶۰ - ۷۰ تومان الی ۶۰۰ - ۷۰۰ تومان( ارزانترین و بهترین اپراتور AT&T هست .)

Naruto_ir

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان
من یه آیپاد تاچ 4 گرفتم که ورژن 5.1.1 هست و جیلبریک شده
میخواسم بکنمش 6.1.2 که فریمور 6.1.2 رو از سایت اپل دانلود کردم
زمانی که تو آیتونز میزنم ریستور کنه و فریمور رو انتخاب می کنم بعد preparing که تموم میشه تا می خواد ریستور کنه Unknown error میده. DFU هم بردم باز همین جریان هست. چی کار کنم؟

Amin-Nasim

Registered User
لایک‌ها
7
-نه فقط سیم کارت های ایران بلکه فقط سیم کارت اون اپراتوری که اون آیفون رو پخش میکنه ( مثلاْ O2 انگلستان توی استرالیا غیر قابل استفاده است)
-در واقع آیفون لاک مثل آیپاد میشه و میشه به راحتی روش برنامه و بازی ریخت (التبه ممکنه بعداْ با مشکلاتی توی ریستور یا همون ارتقا سیستم عامل مواجه بشی .)
-بسته به اپراتوری که اون رو میده داره ولی می تونی توی سایت اپل امریکا بری و زده برای اپراتور AT&T // آیفون ۵ مبلغ ۱۹۹ دلار - آیفون ۴ اس ۹۹ دلار و آیفون ۴ هم رایگانه.( البته این طوری نیست که شما بری امریکا و یه ۲۰۰ دلار بدی و یه آیفون ۵ بگیری ... بلکه قرار دادی هست و باید کارت اعتباری داشته باشی و مابقی ماجرا...

فرق خاصی نداره -!
بسته به اپراتور از ۶۰ - ۷۰ تومان الی ۶۰۰ - ۷۰۰ تومان( ارزانترین و بهترین اپراتور AT&T هست .)

ممنون بابت پاسختون
خب با این حرفا ، ایپاد بهتره یا ایفون ؟؟
قیمت ایفون های 4 و 4اس و 5 لاک توی ایران حدودا چه قیمتیه ؟؟؟
یرای اینکه بشه با ایفون لاک تماس گرفت فقط باید گوشی انلاک بشه ؟؟؟؟ یعنی نمیشه بوسیله یه نرم افزاری بدون نیاز به اینترنت تماس گرفت یا پیامک فرستاد ؟؟؟
کجا میتونم روش کار با ای تونز و ای تولز رو پیدا کنم (اسمشو دقیق نمیدونم ، همون نرم افزاری که میشه ایفون رو به کامپیوتر وصل کرد و اطلاعات انتقال داد :D) ؟؟؟

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان من یه ایفون ۴ دارم که ورژنش ۵.۰.۱ هستش. و جیل داره. میخوام به یه ورژن بالاتر ارتقا بدم که جیل داشته باشه. میشه راهنماییم کنید که باید از کجا داونلود کنم و چجوری نصب کنم. ممون

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
سلام دوستان
من یه آیپاد تاچ 4 گرفتم که ورژن 5.1.1 هست و جیلبریک شده
میخواسم بکنمش 6.1.2 که فریمور 6.1.2 رو از سایت اپل دانلود کردم
زمانی که تو آیتونز میزنم ریستور کنه و فریمور رو انتخاب می کنم بعد preparing که تموم میشه تا می خواد ریستور کنه Unknown error میده. DFU هم بردم باز همین جریان هست. چی کار کنم؟

خب اين امكان وجود نداره كه بخواي به ورژن ٦.١.٢ بري و تنها ميشه به اخرين ورژن ممكن يعني ٦.١.٣ بري كه جليبريك نداره

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان من یه ایفون ۴ دارم که ورژنش ۵.۰.۱ هستش. و جیل داره. میخوام به یه ورژن بالاتر ارتقا بدم که جیل داشته باشه. میشه راهنماییم کنید که باید از کجا داونلود کنم و چجوری نصب کنم. ممون

فقط امكان ارتقاع به ورژن ٦.١.٣ وجود داره كه اخرين نسخه هست كه جلبريك نداره

felex

Registered User
لایک‌ها
137

به تنها ورژنی که میتونی ریستور کنی ورژن 6.1.3 هست
متاسفانه برای این ورژن جیلبریک دائمی وجود نداره // البته برای آیفون 4 جیلبریک تدر هست ( یعنی غیر دائمی هست و با هر بار خاموش و روشن باید به سیستم وصلش کنی و با نرم افزار جاست بوت کنید.)

felex

Registered User
لایک‌ها
137
ممنون بابت پاسختون
خب با این حرفا ، ایپاد بهتره یا ایفون ؟؟
قیمت ایفون های 4 و 4اس و 5 لاک توی ایران حدودا چه قیمتیه ؟؟؟
یرای اینکه بشه با ایفون لاک تماس گرفت فقط باید گوشی انلاک بشه ؟؟؟؟ یعنی نمیشه بوسیله یه نرم افزاری بدون نیاز به اینترنت تماس گرفت یا پیامک فرستاد ؟؟؟
کجا میتونم روش کار با ای تونز و ای تولز رو پیدا کنم (اسمشو دقیق نمیدونم ، همون نرم افزاری که میشه ایفون رو به کامپیوتر وصل کرد و اطلاعات انتقال داد :D) ؟؟؟

قیمته مشخصی نداره و بستگی به اپراتورش داده (مثلاً هزینه آنلاک بل کانادا 600 هست - حالا طرف میاد 600 از قیمت نوی آنلاک کم می کنه و میفروشش ! )
- طریقه ی آنلاک کردن به جز آنلاک رسمی میشه با Gevey - RSim هم این کار رو انجام داد که باز بستگی به نوع ایفون و ورژنش داره ( می تونی توی این سایت اطلاعات بیشتری بگیری - با آیدی سایت در ارتباط باش.)
- شما داخل گوگل سرچ کنید آموزش های زیاد وجود داره(می تونی داخل این سایت نحوهی کار با آیتیونز // نحوهی کار با iFunBox // آموزش کار با آیتولز )

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
به تنها ورژنی که میتونی ریستور کنی ورژن 6.1.3 هست
متاسفانه برای این ورژن جیلبریک دائمی وجود نداره // البته برای آیفون 4 جیلبریک تدر هست ( یعنی غیر دائمی هست و با هر بار خاموش و روشن باید به سیستم وصلش کنی و با نرم افزار جاست بوت کنید.)

من الان چجوری میتونم این ورژن رو داون و نصب کنم؟ میشه راهنماییم کنید دوستان.
از این ورژن ۵.۰.۱ چجوری میتونم فایل shsh تهیه کنم. ؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
تو گوگل يه سرچ كوچيك بزني مياد و از سايتاي ايراني ميتوني دان كني

moritalia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام میشه سوال منم جواب بدین یبار پرسیدم کسی جواب نداد اگه کسی میدونه لطفا جواب بدین
دو سوال داشتم یکی اینکه میشه سایز عکسهایی ک با گوشی میگیریم یا عکسی رو crop میکنیم ، توی خود گوشی سایزشو ببینیم ؟ سوال دومم اینه ک موقعی ک با یه نفر چندین پیام میفرستم و دریافت میکنم فقط برا چندتا پیام تاریخ و ساعت دریافت یا ارسال ثبت میکنه برا همشون نمیزنه ؟ چکار کنم این مشکل حل بشه
با تشکر

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
با سلام میشه سوال منم جواب بدین یبار پرسیدم کسی جواب نداد اگه کسی میدونه لطفا جواب بدین
دو سوال داشتم یکی اینکه میشه سایز عکسهایی ک با گوشی میگیریم یا عکسی رو crop میکنیم ، توی خود گوشی سایزشو ببینیم ؟ سوال دومم اینه ک موقعی ک با یه نفر چندین پیام میفرستم و دریافت میکنم فقط برا چندتا پیام تاریخ و ساعت دریافت یا ارسال ثبت میکنه برا همشون نمیزنه ؟ چکار کنم این مشکل حل بشه
با تشکر

براي مورد اول بطور پيش فرض و توي camera rool چنين امكاني نيست
برا سوال : وقتي يه پيام ميفرستي تاريخ و ساعت ميزنه اما اگه بعد مدت كوتاهي دوباره بفرستي نميزنه يعني پيام بعد تو مدت كوتاهي بعد از اون پيغام ارسال شده و بعد از هر مدت زماني براي پيغام ها تاريخ و ساعت ميزنه

masoud212

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان من ی آیفون 4 لاک دارم ک با گیوی آنلاک شده با برنامه اولترا اسنو - بیس باند 04.10.01 - ورژن گوشی هم 4.3.3 هستش میخواستم ببینم آخرین ورژنی ک میتونم اینو آبدیت کنم چنده؟ ک آنتنم بده؟بعدش نیاز ب اکتیو کردن داره؟اگه آره چجوری اکتیو کنم؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی هم کنید چطوری یا ی سایت آموزش بدید ممنون...
:)

Last edited:

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام خدمت دوستان
من قبلا هم این سوال رو کردم فقط یکی از دوستان جواب داد که اون برنامه بدردم نخورد

>>یه نرم افزار مثه اپ استور برای گوشی هایی که جیل نیست<<

راستی دوستان find my iphone اگه گم بشه یا دزدیده شه چجوری میشه پیداش کرد بدون اینکه گوشی به نت وصل شه ؟؟؟

الان من میتونمhttps://www.icloud.com با لب تاپ برم تو my.... اما اخرین باری که locate معلوم شده میده
طرف یعنی گوشی رو به نت وصل نکنه نمیشه پیداش کرد ؟؟؟

ممنون

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
سلام خدمت دوستان
من قبلا هم این سوال رو کردم فقط یکی از دوستان جواب داد که اون برنامه بدردم نخورد

>>یه نرم افزار مثه اپ استور برای گوشی هایی که جیل نیست<<

راستی دوستان find my iphone اگه گم بشه یا دزدیده شه چجوری میشه پیداش کرد بدون اینکه گوشی به نت وصل شه ؟؟؟

الان من میتونمhttps://www.icloud.com با لب تاپ برم تو my.... اما اخرین باری که locate معلوم شده میده
طرف یعنی گوشی رو به نت وصل نکنه نمیشه پیداش کرد ؟؟؟

ممنون

من میخوام سرم رو بکوبونم تو دیوار

چرا دوستان میان جواب بقیه رو میدن اما من رو نه ؟؟

m.hamid

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان
آیپاد 4 من ios6 تقریبا از هر 2 بازی که نصب میکنم چه رایگان چه کرک شده یکیش موقع اجرا کرش میکنه و بالا نمیاد. مخصوصا بازیهای جدید که تازه آپدیت شدن
تازه بازی با گرافیک پایین ، بازی با حجم و گرافیک بالا هنوز نصب نکردم
مثلا الان بازی limbo و bloons td 5 و Cartoon Wars Gunner موقع اجرا یهو میپره بیرون
دوباره دانلود کردم از جای دیگه و حذف و نصب کردم . تو حالت ساف مد میرم . موقع اجرا همه برنامه هارو میبندم . هر کاری میکنم فایده نداره
لطفا راهنمایی کنید

felex

Registered User
لایک‌ها
137
من میخوام سرم رو بکوبونم تو دیوار

چرا دوستان میان جواب بقیه رو میدن اما من رو نه ؟؟

نه نیست دوست عزیز
یکی دو تا سایت برای گوشی های جیل شده هست که جامع نیستند.

نه Fine My iPhone فقط می تونه از طریق نت موقعیت رو ارسال کنه

بالا