خطای خاصی میده یا فقط دانلود نمیکنه؟
فقط دانلود نمیکنه.
خطای خاصی میده یا فقط دانلود نمیکنه؟
با آیتونز هم چک کردید؟فقط دانلود نمیکنه.
ورژن ۸.۴ رو دانلود کنید و با بردن گوشی به حالت dfu ریستور کنید به ۸.۴سلام دوستان به یه مشکلی خوردم
گوشی رو به 9 بتا اپدیت کردم الان یکم باگ داره
مثلا میرم تو تنظیمات و اهنگ پیام رو عوض کنم یه دفعه میپره صفحه هوم اهنگ زنگو میشه عوض کرد ولی سایر رو نمیشه
خاستم بدونم کسی میدونه چطور اپدیتو میتونم حذف کنم ؟؟اینم اپدیت اصلی که نیست
اگه خیلی تخصصی بود بیاید پخ
ورژن ۸.۴ رو دانلود کنید و با بردن گوشی به حالت dfu ریستور کنید به ۸.۴
http://www.imore.com/how-downgrade-ios-9-back-ios-84
link مشكل داره !!!ورژن ۸.۴ رو دانلود کنید و با بردن گوشی به حالت dfu ریستور کنید به ۸.۴
http://www.imore.com/how-downgrade-ios-9-back-ios-84
درود گرامیدوستان سلام خسته نباشید
تو قسمت Photos/Album یه سری عکس هام پاک شده بعد فیلم و ویدئو هم 95% ش 0.00 ثانیه زده و نشون نمیده روشم که کلیک میکنم این اررور رو میده..
This requested URL was not found on this server
...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.. مرسی
1.صد در صد برنامه های کرک شده عادی از 25pp کامل تر هستن و مشکلات کمتری دارن ولی خود جیلبریک ممکنه مشکلاتی برای دیوایستون ایجاد کنه اونم در صورت این که مراقب نباشید و توییک الکی نصب کنید وگرنه مشکلی ندارهسوال دیگه ای هم داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید ( شرمنده دیگه تازه کار هستم در IOS )
گوشی روی IOS 8.4 هست
1- در حال حاضر بنظرتون گوشی رو جیلبریک کنم و برنامه های پولی رو بریزم یا از برنامه 25PP استفاده کنم ؟
2- این TIAG 2.4.3 فعلا از همه بهتر و پایدار تره ؟
3-جیلبریک چند درصد مصرف باتری من رو حدودا بالا میبره ؟ ( می خوام ببینم ارزش اش رو داره یا نه چون همین الانم بزور باتریش معمولی نگه میداره ) و دیگه چه مشکلاتی ممکن به همراه داشته باشه ؟
4- میتونم هم جیلبریک کنم هم از آیتیونز خرید آنلاین انجام بدم ؟
5- جیلبریک بعد از ریستور دیگه هیچ اثری ازش نمی مونه و مثلا باتری دقیقا مثل قبل کار میکنه ؟
6- برنامه ی دیگه ای هم بجز 25PP کامل و جامع وجود داره معرفی کنید ؟ ( این تانگبو که از کار افتاد وگرنه عالی بود )
ممنون از راهنماییتون
ممنونم1.صد در صد برنامه های کرک شده عادی از 25pp کامل تر هستن و مشکلات کمتری دارن ولی خود جیلبریک ممکنه مشکلاتی برای دیوایستون ایجاد کنه اونم در صورت این که مراقب نباشید و توییک الکی نصب کنید وگرنه مشکلی نداره
2.در حال حاظر برای ویندوز فقط تیج هست برای 8.4 اگر مک دارید 25pp هست تیج هم تازه برای مک برنامش رو منتشر کرده پیشنهاد بنده اینه اگر مک دارید کمی صبر کنید تیج کمی آپدیت واسه نسخه مک بده بعد استفاده کنید
3.جیلبریک در صورت این که توییک های زیادی داشته که خیلی مورد تایید نیستن و میشه گفت وریفای نشدن به دستگاه آسیب میزنه و شارژ رو کم میکنه ولی نه خیلی زیاد و ممکنه سرعت گوشی هم کم بشه
4.بله
5.بله
6.فکر کنم جدیدا آیتولز برنامه داده که خیلی خوبه یک برنامه دیگه هم هست به نام kuaiyong که اونم خوبه
تو گوگل یه سرچ بکنید سایت کلی هست ولی من همون 25pp رو پیشنهاد میکنم با آیتولزممنونم
1-جایی هست بتونم روش ریختن برنامه ها و بازی ها رو بعد جیلبریک یاد بگیرم ؟
2- از کجا میشه فهمید توییک ها مشکلی ایجاد نمیکنن ؟ چون من برنامه و بازی زیادی می خوام بریزم
ممنون
ممنونم از پاسختونتو گوگل یه سرچ بکنید سایت کلی هست ولی من همون 25pp رو پیشنهاد میکنم با آیتولز
ببینید برنامه و بازی با توییک فرق میکنن برنامه و بازی مشکلی ایجاد نمیکنن چون به صورت اورجینال تحت نظارت اپل رو اپ استور قرار میگیرن کرکر ها بازی رو میخرن و بعدش کرکش میکنن توییک هم حتما از سورس ها معتبر مثل HackYourIphone یا BigBoss دانلود کنید که مشکلی پیش نیاد تا جایی که میتونید از نصب توییک خودداری کنید فقط اونایی که به درد میخورن مثل اپ سینک لینک استور اینا رو نصب کنید
http://repo.biteyourapple.netممنونم از پاسختون
یک سری برنامه ها رو با دو نرم افزار 25pp و Kuaiyong که هر دو در اینجا معرفی شده بود دانلود کردم ( جهت روز مبادا که اگر ios 9 جیلبریک نشد فایل هاش رو داشته باشم چون این نرم افزار ها هم ممکنه به سرنوشت تانگبو گرفتار شد )
فقط چند سوال دیگم داشتم
1-بهترین آدرس ها برای دریافت توییک های مطمئن کجا هست ؟
2- اگر برنامه ها با 25pp نصب شده باشن و آیتیونز کلا پاک بشه از روی کامپیوتر باز هم این برنامه دچار کرش میشه ؟
3- این دو برنامه 25pp و Kuaiyong اگر با استفاده از هردو بازی و برنامه روی آیفون نصب شه بعد از اتصال به کامپیوتر باعث کرش همدیگر میشن یا فقط مشکل همین آیتیونز هست ؟
ممنون