Ios 8.4 هست که !! رستور کنم یعنی ؟؟به iOS 8.4 آپدیت/ریستور کنید مشکل حل میشه.
بعدش یه چیز ، دیگه داره رو صفحه پیکسل های سیاه طاهر میشه این میتونه از چی باشه ؟؟
Ios 8.4 هست که !! رستور کنم یعنی ؟؟به iOS 8.4 آپدیت/ریستور کنید مشکل حل میشه.
این مشکل پرش درصد باطری روی ورژن های 8.1 بود و من فک کردم شما درگیر همین مساله هستی اما من ندیدم روی ورژن 8.4 این مشکل باشهIos 8.4 هست که !! رستور کنم یعنی ؟؟
بعدش یه چیز ، دیگه داره رو صفحه پیکسل های سیاه طاهر میشه این میتونه از چی باشه ؟؟
توییک بینظیر swipeselection pro رو از سورس http//repo.biteyourapple.net نصب کنیدمی خوام برم روی وسط کلمه و اون حرف رو اصلاح کنم
چرا با iTunes از دیوایس بک آپ نمیگیرید؟دوستان می خوام با برنامه itools یک back up کامل از همه قسمت های تهیه کنم
والا دوست عزیزم من می خوام از موزیک ها و هرچی هست و نیست back up بگیرم وقتی تاپیک های مربوطه رو خوندم همه نوشتن itools بهترین back up رو داره و کامل از همه چی back up میگیرهچرا با iTunes از دیوایس بک آپ نمیگیرید؟
این مورد رو واسه دیوایس غیر جیلبریکی می خواستمتوییک بینظیر swipeselection pro رو از سورس http//repo.biteyourapple.net نصب کنید
با آیتونز بگیرید بهتره هم آسون تره یک گزینه بک آپ داره که میتونید همه چیز رو بگیرید غیر از موزیک ها که اونا رو باید جدا انجام بدید البته موقع بک آپ گرفتن در مورد اپ ها هم سوال میکنه کهبک اپ بگیره یا نهوالا دوست عزیزم من می خوام از موزیک ها و هرچی هست و نیست back up بگیرم وقتی تاپیک های مربوطه رو خوندم همه نوشتن itools بهترین back up رو داره و کامل از همه چی back up میگیره
اگه بدون جلبریک میخواید این کارو بکنید باید به نسخه های بتا iOS9 آپدیت کنید.این مورد رو واسه دیوایس غیر جیلبریکی می خواستم
ممنون
ممنونبا آیتونز بگیرید بهتره هم آسون تره یک گزینه بک آپ داره که میتونید همه چیز رو بگیرید غیر از موزیک ها که اونا رو باید جدا انجام بدید البته موقع بک آپ گرفتن در مورد اپ ها هم سوال میکنه کهبک اپ بگیره یا نه
بنظر من این گزینه کاملتره2- وارد tool box میشم در قسمت data management گزینه super back up رو انتخاب میکنم
فکر نکنم بشه ولی با فایل منیجر ها میشهممنون
این موزیک رو هم راهی داره در آیتونز بشه back up گرفت ؟
توییک FlipControlCenter رو نصب کنید و داخل setting برید و قسمت Top Shelf بر روی Active Switches بزنید و بعد Ringer و Vibration رو بهش اضافه کنید و هر موقع که خواستید سایلنت کنید فقط Control Center رو به بالا بکشید و فعال یا غیرفعال کنید.دوستان این سایلنت کردن گوشی فقط از طریق دکمه کناری گوشی امکان پذیر هست ؟ راه دیگه ای نداره ؟
با سلام. در مورد سوال اول پیشنهاد بنده Activator هستدوستان این سایلنت کردن گوشی فقط از طریق دکمه کناری گوشی امکان پذیر هست ؟ راه دیگه ای نداره ؟
سوال بعدیم اینکه بعضی برنامه ها رو موقع نصب احتیاج به نصب در قسمت ( profile ) دارن که در setting > general قرار داره
موقع نصب اکثر در قسمت signed by با قرمز میزنه not verfied و برنامه کار نمیکنه ... چیکار میتونم بکنم که برنامه ای که نصب میکنم verified بشه ( سبز نوشته بشه )
ممنون
بله این مورد هم مناسب هست اما یکی مث من که کلی Assign داشته دیگه جایی از صفحه نمیمونه واسه این کارادر مورد سوال اول پیشنهاد بنده Activator هست
گوش دادن به آهنگ ربطی به جلبریک نداره فقط باید اون آهنگ رو یطوری به گوشی بشناسونید حالا به صورت اتصال به کامپیوتر یا بصورت AirDrop از یه دیوایس دیگه یا بصورت انتقال وای فای یا بلوتوث و یا به صورت استریم از رادیو.ایفون 5 جیلبریک نباشه میتونیم باهاش آهنگ گوش بدیم
اگه پی سی یا لپ تاپ ندارید فقط میتونید از طریق AirDrop با یه دیوایس دیگه اپل که AirDrop رو پشتیبانی کنه موزیک انتقال بدید.ابتدا فرض رو بذارین بر اینکه دسترسی به پی سی یا لبتاب نداریم و توضیح بدین لطفا
خوب میتونید از رادیوی خود اپل استفاده کنید فقط وسطش بعضی موقع ها تبلیغات پخش میشه.آخه من چند تا برنامه از اپ استور و همینطور از مارکتهای ایرانی گرفتم اکثرا باید برای آهنگها پول بدیم که تو ایران کمتر کسی اینکارو میکنه و خب منم یه ایرانیم
اگه فرض رو برداریم که جلبریک باشید ولی همچنان پی سی یا لپ تاپ نداشته باشید فقط میشه روی این حساب کنید که به اینترنت وصل شید و توییک SafariDownloader رو نصب کنید و موزیک ها رو دانلود کنید و Import کنید به Music و همیشه داشته باشید.در آخر هم فرض ابتدایی رو بردارین و راه حل بدین
میشه، حداقل میشه آهنگ های زنگ الارم رو گوش دادخیلی ضایع هست نتونی آهنگ گوش بدی با گوشیت
حالت سیو رو با همون توییک البته بعد از جلبریک میشه فعال کردولی هر سری باید وصل بشی به نت تا آهنگها پخش بشن یعنی هر سری دانلود و پخش میکنه و حالت سیو نداره
نه فعلن آپدیت نکنید تا جلبریکش بیاد چون اون اکسپلوبت تو این ورژن پتچ شده و نمیشه با همون قبلی جلبریکش کرد.دوستان آپدیت 8.4.1 اومده
آپدیت بکنم و با همون نرم افزارهای 8.4 جیلبریک میشه یا هنوز جیلبریک نشده ؟
و سوال بعدیم هم اینه که چجوری میشه این چرخش صفحه رو در آیفون غیر فعال کرد ؟
ممنون