کرک شدش هست sygic هم خوبیش اینه که آفلاین هم کار میکنه که یک سرو گردن از بقیه بهتره خیلی خوبهدوستان این GPS رو حتما باید sygic خریداری بشه ( 40 دلار هم هست!!!! ) یا با جیلبریک میشه کرک شدش رو ریخت ؟
2- بهترین برنامه GPS همین sygic هست دیگه ؟
ممنون
دروددوستان این GPS رو حتما باید sygic خریداری بشه ( 40 دلار هم هست!!!! ) یا با جیلبریک میشه کرک شدش رو ریخت ؟
2- بهترین برنامه GPS همین sygic هست دیگه ؟
ممنون
درود گرامیسلام دوستان .. من میخام یه آیفون 5 دست دوم بخرم .. باید چکارایی انجام بدم موقع خرید ؟؟
این find my iphone و activition lock خاموش باشه رو گوشی و اپل آیدی هم پاک شده باشه موقع ریستور مشکلی پیش نمیاد ؟؟
اگه نام مخاطب به فارسی بوده باشه این اتفاق واسه منم افتاده که کاریش نمیشه کرد و باید دوباره خودتون دوباره بنویسیدمخاطبینم import کردم ولی بیشتر مخاطبینم فقط شماره هاشون افتاد اسمشون نیست
واسه اینکه این اتفاق نیوفته تمام مخاطبان رو به iCloud ارسال کنید نه سیم کارت.که مخاطبینم درست شد بفرستم تو سیمکارت که دیگه این اتفاق نیوفته
من خودم از یکی از کاربرای این سایت به نام آقای رحمانی خریدم که بسیار مرد شریفی هستن:- مطمئن ترین جا برای خرید اینترنتی این کارت و اینکه سریع کدش به دستم برسه رو معرفی میفرمایید ( اگر خلاف قواینین هست در پیغام خصوصی بفرمایید )
وارد App Store شید featured رو بزنید و صبرکنید تا صفحه کامل لود شه، بعد آخر صفحه همون جا که اپل آی دی شما هست نوشته شده Redeem کلیک کنید و کد رو وارد کنید- این کد رو که گرفتم کجای موبایل باید وارد کنم ؟
اعتبار شما همیشه زیر اپل آی دی شما به دلار نوشته میشه.3-چجوری میشه اعتبارش رو چک کرد ؟
هر خریدی بر روی اپل آی دی شما ثبت میشه حتی in-App باشه و با ریستور مشکلی درش ایجاد نمیشه.- من وقتی در یک بازی خرید انجام میدم ( مثل بازی iron force ) اگر گوشی ریست بشه بعد مجدد این بازی رو از اپل استور دانلود کنم خریدی که در خود بازی داشتم رو میتونم استفاده کنم یا سوخت میشه ؟ ( منظور خود بازی نیست منظور مثلا ماشین یا تانکی هست که 20 دلار دادم در بازی تا آزاد بشه )
من چون بازی نصب نکردم نمیدونم چطوری میشه بازی رو ذخیره کرد اما مطمعنم به Game Center بستگی داره اون رو چک کنید فک میکنم بر روی اپل آی دی شما ذخیره میشه5- بازی رو وقتی دوباره نصب کردم مجدد از همون مرحله ای که آخرین بار قبل ریست گوشی رفتم آغاز میشه یا خیر؟
اگه گوشی جلبریک هست و پسورد روت رو تا به حالا عوض نکرده باشید بنظرم با cydia impactor گوشی رو ریست کنید بطوریکه جلبریک رو حذف کرده و دوباره جلبریک کنیدآقا من یک کاری کردم بنظرم بسیار اشتباه
می خواستم بازی IRON FORCE رو هک کنم یک سایت خارجی برنامه ای گزاشته بود که گفته بود رو کامپیوتر نصب میکنید و بعد آیفون رو به کامپیوتر وصل میکنید و این برنامه اون بازی رو هک میکنه
وقتی وصل کردم اون برنامه یک سری PORT رو داشت چک میکرد که کدوم CLOSE هست و کدوم OPEN و دسته آخر گفت امکان هک نیست !!!
الان ممکنه گوشی رو در معرض یک هک شدن یا ویروس قرار داده باشم ؟
باید چیکار کنم جهت اطمینان ؟
ممنون
اگه گوشی جلبریک هست و پسورد روت رو تا به حالا عوض نکرده باشید بنظرم با cydia impactor گوشی رو ریست کنید بطوریکه جلبریک رو حذف کرده و دوباره جلبریک کنید
اما بهترین و مهنترین راه همون ریستور کردن به ورژن ۸۰۴ از طریق ایتونز هست
اگه جلبریک نیستید نه خیالتون راحت باشه هیچ اتفاقی نیوفتاده.ممنون اما گوشی جیلبریک نیست هنوز
من چیز خاصی که در گوشی ندارم .... یعنی شما میفرمایید خطری وجود داره ؟ با آنتی ویروس نمیشه چک کردش؟
نه انگیلیسی بوداگه نام مخاطب به فارسی بوده باشه این اتفاق واسه منم افتاده که کاریش نمیشه کرد و باید دوباره خودتون دوباره بنویسید
اینو با یه برنامه گرفتم ردیف شدواسه اینکه این اتفاق نیوفته تمام مخاطبان رو به iCloud ارسال کنید نه سیم کارت.
بعد از ارسال هم از سایت iCloud.com میتونین مخاطبین رو مدیریت کنید
تا جای که من میدونم نمیشه ایلاید تو آنلاک رو برداشت اگر هم بشه با جیلبریک هستدوستان می خوام این قفل صفحه ( Side to unlock ) رو از گوشی حذف کنم و گوشی بدون هیچ قفلی بشه و دکمه کنار رو که میزنم صفحه اصلی بیاد نه این صفحه ( Side to unlock ) ؟
و اینکه چجوری میتونم یک آهنگ mp3 رو روی گوشی به عنوان زنگ بزارم ؟
راهنمایی می فرمایید
ممنون
درود گرامیدوستان می خوام این قفل صفحه ( Side to unlock ) رو از گوشی حذف کنم و گوشی بدون هیچ قفلی بشه و دکمه کنار رو که میزنم صفحه اصلی بیاد نه این صفحه ( Side to unlock ) ؟
این میتونه کمک کنهو اینکه چجوری میتونم یک آهنگ mp3 رو روی گوشی به عنوان زنگ بزارم ؟
به iOS 8.4 آپدیت/ریستور کنید مشکل حل میشه.سلام دوستان .. من یه آیفون 5 خریدم 5 ساعت از استور دانلود کردم و یکمم موزیک گوش دادم .. تو این مدت باتریش کامل تموم شد ..
درصد باتریشم یهو از 80 میپره به 70
مشکل از چی میتونه باشه ؟؟ آی او اس 8.4 هم داره