دستگاهتون چیه و iOSاش الان چیه؟من نمیتونم به ios 8.4 آپدیت کنم / ؟ از طریق ایتیونز رستور زدم آخرش اررور میده اررور 3194 و یه اررور دیگه هستش اینو یه بار رد کردم فک کنم اررور بعدش 3014 بودش . والا دیگه نمیدونم چیکار کنم همه تاپیکارو هم خوندم
دستگاهتون چیه و iOSاش الان چیه؟من نمیتونم به ios 8.4 آپدیت کنم / ؟ از طریق ایتیونز رستور زدم آخرش اررور میده اررور 3194 و یه اررور دیگه هستش اینو یه بار رد کردم فک کنم اررور بعدش 3014 بودش . والا دیگه نمیدونم چیکار کنم همه تاپیکارو هم خوندم
متاسفانه 8.4 دیگه ساین نمیشه و باید شما به 8.4.1 ریستور کنید که میتونید به این سایت مراجعه کنید و ورژن مورد نظری که سبز هست رو دانلود کنید:من نمیتونم به ios 8.4 آپدیت کنم / ؟ از طریق ایتیونز رستور زدم آخرش اررور میده اررور 3194 و یه اررور دیگه هستش اینو یه بار رد کردم فک کنم اررور بعدش 3014 بودش . والا دیگه نمیدونم چیکار کنم همه تاپیکارو هم خوندم
متاسفانه تلگرام iOS قابلیت ذخیره کردن نداره، پس طبیعتاً انتقال هم نمیشه داد.سلام . دوستان راهی هست آهنگی، ویدیویی که با تلگرام دریافت میکنیم رو به کامپیوتر انتفال بدیم؟
درودسلام . دوستان راهی هست آهنگی، ویدیویی که با تلگرام دریافت میکنیم رو به کامپیوتر انتفال بدیم؟
--------------
آپدیت جدید ios با رفع چند باگ دیگر هم منتشر شد
درود گرامیسلام دوستان براي چك كردن refurbished بودن يا نبودن گوشي راهي هست؟ممنون
یکی از دوستان گفته که با هیتلرشکن تونسته اپل ای دی درست کنه شما هم با سایفون تست کنیددوستان واسه اپل آیدی از طریق گوشی به ip گیر میده...تو سایت اپل یکی ساختم تو گوشی که ساین میکنم میگه اطلاعاتتون رو باید کامل کنید و اونجا تو گزینه های پرداخت گزینه none وجود نداره! چیکار باید بکنم کلافه شدم دیگه!
خواهش میشه@Dr.Cnet
ممنون از پاسخ کاملتون گوشی بنده از اول روی ios 8.3 بوه از طریق کارخونه به این ورژن رفته و ابدیت نشده به نظرتون میشه گوشی جیل بریک کرد ؟ تشکر فراوان
درود گرامیدوستان سلام شب بخیر من ios9 رو روی گوشیم گرفتم الان یه پیام روی صفحه اومده که به itunes وصل بشه هیچ کاری هم گوشی انجام نمیده اصلا داخل هیچ برنامه ای هم نمیره . کسی از دوستان هست که مشکل منو حل بکنه ؟ ممنونم
درود گرامیدوستان اگه گیفت کارد رو reedem کنم رو اپل آیدی میتونم فضای icloud خریداری کنم؟ممنون
من الان تست کردم میشه کامنت گذاشت (آسیاتک)، شاید ورژن شما نیاز به آپدیت داره.سلام دوستان
از ديروز تو اينستگرام نميتونم كامنت بزارم زير هر پست !
كسي برخورده به اين قضيه ؟
adsl مخابرات هم نيستم كه ف... باشه .
اگر فيل ... هوشمند باشه كه با وي. بي. ان هم تست كردم .
مرسي
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسي ، منم آسياتك هستممن الان تست کردم میشه کامنت گذاشت (آسیاتک)، شاید ورژن شما نیاز به آپدیت داره.
من با خوده سافاری وارد اینستاگرام میشم، شما هم با سافاری تست کنید مشکلی نداره اما خوده اپ اینستا رو نصب ندارم.مرسي ، منم آسياتك هستم
الان مجدد تست كردم ، همونجوريه !
برنامه هام همش آپديت هست ،
ورژن ٩/١ بتا ٤ رو گوشيم هست احتمال داره باگ اين ورژن باشه '
البته الان دو روزه اينجوري شده ، قبلا هم كه رو بتا بودم مشكلي نداشت .
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سافاري تست كردم ، نميشه كامنت گذاشت !! ظاهرا بلاك شدم ! يه بلايي سر اكانتم اومده ! تا فردا ببينم چجوري ميشه ، مرسي رفيقمن با خوده سافاری وارد اینستاگرام میشم، شما هم با سافاری تست کنید مشکلی نداره اما خوده اپ اینستا رو نصب ندارم.